2022 ikizler burcu anneleri

Evet sezaryen oldu spinal yaptılar iğne yapıldığını bilmesem hiç anlamam bile ufacık bişi hiç acımıyor sonra birden ayaklarım karıncalandı uyuştu tahminim bir beş dkya bel altım tamamen uyuşmuştu. Önce ayağını kaldır diyerek test ediyolar ilk kaldırabiliyorsun sonra mümkün değil😀 sonra buz torbasıyla test ediyor soğuk mu diye diye öyle bi beş dk geçti. Bebeğin çıkması o kadar kısa sürüyor ki yani ameliyat toplam 20 dk falan sürdü sanırım.
Çok garip hissediyorum henüz idrak edemedim olayı sanırım ben hala karnıma bakıyorum aaa yok diyorum falan😅
Kızımı bir kez gördüm minnoşum uyuyordu tek duamız şimdi hemen kendini toplaması🙏🏻🙏🏻
Durumlar böyle. Kimi doğuma aldılar yaa durumu nasıl??
Yaaaa su gibi geçmiş maşallahhh 😊 Bebişte inşallah toparlayacak kendini annesiyle kavuşucak 😍
Sempatik kız nickli arkadaş sabah spinal ne vs die sordu arkadaşından duymuş. Akşama doğruydu sanırım suyum geldi dedi yazamam bir müddet dedi 😊 Şimdilik bir haber yok sağlıcakla kavuşmuştur bebişine inşallah 🙏

mis gibiii 🧡 haırlamadıysan belki yavaştan hastane çantasını da hazırlamaya başlarsın kuzuu
Evet canım bu hafta halledeceğim. Bı bebeğin hastane çıkışı gelmedi. 2 hafta sonra kontrol var. O zaman sanırım belli olur tarihte. Bebek güzel tekmeliyor. Oturduğum yerde sallanıyorum 🙈 Ve sağ göğsümün altına feci ağrı saplanıyor sağa yatınca.

Ben bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusu🤣🤣 ctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken😅
Yavrumu hiç kucağıma alamadım dokunamadım bile hemen Yenidoğan ünitesine aldlar sonra küvöze gitti solunum desteği gerekiyormuş.
Ben iyiyim✌🏻💓 inş kuzum da toplarsa kendini bizden iyisi yok😍😍💓💓💓💓💓
Aaannnaaaa 🦋🦋🦋
Guzellik gelmiş maşallah 🧿
Yakında misss kokulu kucaklı resimlerle inşallah 🥰
Sende iyisindir inşallah 🙏🙏🙏

Aaahh şok şok şoklrdayımm🥹🥹🥹 nasıl gerçekleşti bu olay yahu bir anda, ben de magazinsel bir haber vereceksin sandım, hayr bahsedişin de çok tatlı 😅😅 bebişko iyi olacak ve grubun ilk doğuranı ödülünü de sana veriyoruz 🏆 mira veya roller beklerken ters köşe olduk😅😅
Yaaa tam anlayamadım ama mira da doğum yapmış sanırım diğer sayfada biri demiş nerden gördü bilmiyorum sayfayı tam okuyamadım.

Kontrolden geldim ama saçma sapan bişey oldu. Hafta geçen haftayla aynı çıktı 35+5 ve kilo 200 gr eksik çıktı 2650 dedi. Geçen haftandedim 2800 dü ultrason cihazlarında makineden makineye farklılık olabilir dedi. Acile vs gidiyor cihaz değişebiliyor dedi ama bana mantıklı gelmedi bilemedim. Özellikle bir kilo kaybı mı söz konusu dedim ama nst sonucun iyi ben bir sorun göremiyorum tansiyon nabız iyi dedi. Bilemiyorum. Üniversite hastanesinden de randevu aldım haftaya çarşamba. Önerilen bir doktora. Ona gideceğim.
oluyo o Keria hiç dert erme benim kendi doktorum en son 2800 -3000 ölçmüştü kaaaç gün önce 2 gün önce gittim ya zehirlendiğim için bebek kontrolü de yaptırmıştım başka hastanede günler sonra 2600 dedi
ona hiç takılma kilo vermezler, hatta sen beslenemediğinde de senin vücudunun depodan kullanıyolar🚀

ama için rahat etsin yine başka hastaneye git bebeni de tekrar görmüş olursun🧡

Son düzenleme:
Yaaaa su gibi geçmiş maşallahhh 😊 Bebişte inşallah toparlayacak kendini annesiyle kavuşucak 😍
Sempatik kız nickli arkadaş sabah spinal ne vs die sordu arkadaşından duymuş. Akşama doğruydu sanırım suyum geldi dedi yazamam bir müddet dedi 😊 Şimdilik bir haber yok sağlıcakla kavuşmuştur bebişine inşallah 🙏
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰
Yaaa tam anlayamadım ama mira da doğum yapmış sanırım diğer sayfada biri demiş nerden gördü bilmiyorum sayfayı tam okuyamadım.
Öyleymiş, haberim yoktu😢 Ne denir ki, Allah sabırlar versin, bir an önce sağlıkla evladıyla evine dönsün.

Ben bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusu🤣🤣 ctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken😅
Yavrumu hiç kucağıma alamadım dokunamadım bile hemen Yenidoğan ünitesine aldlar sonra küvöze gitti solunum desteği gerekiyormuş.
Doğumlar başlasın 🚀 start verildi diyebilir miyizzz🧡

gözün aydın🧡🧡 bir boğa kızı geldi bugün dünyaya 🙏🙏

minnoşum en kısa sürede toparlar sonuçta doğmaya kendi karar verdiyse dirayeti yerinde ayakları saplam basan, kendi kararlarını verebilen bi kız demektir🧡 prensipli bebe çok severizzz

en kısa sürede sağlıkla koynunda olsun🙏 hepimiz de vakitlice sağlıkla doğuralım inşallah 🙏

inşallah 🙏🙏🙏

Aman Allah'ım canım benim, gözün aydın... Şu an şoktayım... 💓
Kim ilk doğuracak diye beklerken ilk sürpriz senden geldi....😍😍
Nasılsın şuan?
Allah'ım allahım.....inşallah sen de bebişte çok iyisinizdir ve en kısa sürede toparlanıp evinize gidersiniz :nazar::nazar:

Ameliyatın iyi geçmesine çok mutlu oldum... Bebişte iyi maşallah.... Ay bir sürü şey merak ediyorum ama seni yormak istemiyorum. Biraz dinlen, toparlan sonrasında sorulara boğacağız seni..
Mügecim ya ... nasıl ağrın-sızın var mı? Neler hissediyorsun....
Bebişte tedbiren küvezdedir, en kısa zamanda buluşursunuz umarım :KK200: :emir_bebek:
Canım amin inş bi toplasa kendini de ben o zaman daha iyi olacağım🙏🏻
Ağrı kesici etkisi geçince çok ağrı oluyor hemen iğne istiyorum sorun yok şimdilik😅 bol yürümeye çalışıyorum süt sağdım iki kez onu verdik. Sağdım dediğime de bakma yani çok çok az bişi ama ona bakma sen sağ getir dediler. Öyle işte yaa çok karışık hisler içerisindeyim
Aaahh şok şok şoklrdayımm🥹🥹🥹 nasıl gerçekleşti bu olay yahu bir anda, ben de magazinsel bir haber vereceksin sandım, hayr bahsedişin de çok tatlı 😅😅 bebişko iyi olacak ve grubun ilk doğuranı ödülünü de sana veriyoruz 🏆 mira veya roller beklerken ters köşe olduk😅😅
Ben de şoklardayım inanır mısın😀 senin şans bilekliklerinden sipariş verdim hastaneye yatar yatmaz eyvah dedim gelirse bari onlar hazır olsun😂😂 sonra taburcu olcam zannederken sabah baktım doğuma aldı hoca. Hayat sürprizlerle dolu💓💓
Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun canım sağlıcakla kavuşursun bebişine biraz toparlasın bol bol alırsın kucağına sonra bir daha ayrılmamacasına inşallah 🙏🥰💐
Aminnnnn❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ya inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻İyidir kendi de bebeği de🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aaannnaaaa 🦋🦋🦋
Guzellik gelmiş maşallah 🧿
Yakında misss kokulu kucaklı resimlerle inşallah 🥰
Sende iyisindir inşallah 🙏🙏🙏
❤️❤️iyi diyeyim iyi olsun😇😇
Doğumlar başlasın 🚀 start verildi diyebilir miyizzz🧡

gözün aydın🧡🧡 bir boğa kızı geldi bugün dünyaya 🙏🙏

minnoşum en kısa sürede toparlar sonuçta doğmaya kendi karar verdiyse dirayeti yerinde ayakları saplam basan, kendi kararlarını verebilen bi kız demektir🧡 prensipli bebe çok severizzz

en kısa sürede sağlıkla koynunda olsun🙏 hepimiz de vakitlice sağlıkla doğuralım inşallah 🙏
Hallam ne güzel cümleler bunlar kızıma gösterebilsem bunları keşke❤️❤️❤️ Hepimizin yavrusu çok güçlü olsun inşallah yavrularımız hep iyi sağlıklı olsunlar🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Günaydınnlaaar🌸😍
Bizim kontrolümüz vardı bugün🥰
Bebikko 2785 gr 45 cm olmuş, suyu gayet iyiymiş. Plasenta yaşlanması yok keyfi yerinde dedi. Nst sonucunda da sancım yok.
28 mayısta son kez kontrolümüz var, anestezi uzmanlarıyla o zaman görüşecekmişim. Normal doğum olabilse vajinal muayene yapardık ama sana yapmayacağım dedi. Lens/gözlük kullanımını da sordum, spinal okeylenirse konuşuruz anestezi uzmanlarıyla dedi.
Doğum sonrası ten tene teması sordum, doula tutacağım prosedürde yoksa dedim, yok siz istediğiniz sürece her şeyi yaşatırız zaten spinal olursa dedi. Babayı almıyorlarmış ameliyathaneye, normal doğum olsa alırdık doğumhaneye ama ameliyathane steril ortam malesef hastane izin vermiyor dedi.
Ohh hadi hayırlısı kuzum 🙏 Tarihi aldın sayılır yani inşallah güzel güzel zamanını bekler ☺️ Bende bugün akşam sancılarla hastanedeydim 36+2 de çatı muayenesi yapmış oldular hayır dedim ama sancılarım çok çıkınca açılma var mı diye bakmak zorunda kaldılar doktorum da erkenden çağırdı yarın bakalım neler olacak 🤷‍♀️
Allahım Allahım 🙏 ilk miniğimiz geldi miiiiiiii 😍 Canım çok sevindim inşallah sağ salim eve de getirirsiniz güzel kuzunu Kısa sürede 😊 Mutlu haberlerini bekliyoruz boğa bebeği olmak istemişse demekki 😍🥰

İnşallah kolay bir doğum olur toparlanırsınız hemen❤️ ben de Ayhan hocaya aldım randevuyu. Bir arkadaş daha önermişti. İnşallah yolundadır herşey
Inşallah canım hepimiz için 🙏💙😍 Ayhan hoca iyidir ve emin ol yolundan da iyidir herşey hiç içini bulandırma minnoşu üzme 😍🙏 ve benide mutlaka lütfen haberle🙏💐

Ben de şoklardayım inanır mısın😀 senin şans bilekliklerinden sipariş verdim hastaneye yatar yatmaz eyvah dedim gelirse bari onlar hazır olsun😂😂 sonra taburcu olcam zannederken sabah baktım doğuma aldı hoca. Hayat sürprizlerle dolu💓💓
Gerçek şansın uğurun gelmiş bile bilekliklerden önce🥰 ne olduğunu anlamadan atlattın bitti çok şükür. Kızın da iyi olacak ve yanına gelince ohh miss. Gözün aydın, Allah ayırmasın bir daha🥰🌸🌸

M muge demir canım hayırlı olsun sanki kendi kızım doğmuş gibi hissettim okurken yazdıklarını hissettiklerim hep yaşadım isallah en kısa sürede kucağına da alırsın 🥰🥰🥰 doğumlara o kadar az kaldı ki gerçek değilmiş gibi geliyor, 9. Ay zor diye dertlensekte hamilelik sürecine nasıl alışmışsak artık, sen atlattın allaha şükür sıra bizde artık 🙏🙏🙏

Ay müge gözünüz aydın Allah Analı babalı büyütsün. Sağlıkla kavuşun inşallahh 🫶🏻 Bol bol kokla tamam mıı🥹 ay zaman ne cabuk gectii

Gözün aydın canımmmm 😍😍😍 bir an önce kucağına sağlıkla al inşallah grubumuzun kızı doğdu ya demek 😍

X