2022 ikizler burcu anneleri

Benim kolonyalar trendyolda boş şişe aldım kendim doldurdum. Çikolata da Instagram da "cananinatolyesi" magnet yapıyor bir de 🥰

İyi fikirmiş cnm kolanya şişesi. O üzerindeki etiketleri de onlar mı gönderiyor ayrı mı alıyoruz

İnstagram sayfası çok güzelmiş ona bi bakimm
kolonyayı ucuza kapattım ama çikolata pahalıya geldi🙈

24'lü iki set aldım kolonyayı 48 tanesi 153 liraya geldi eyüp sabri tuncer'den
çikolataları bee bonbon isimli bir hesaptan yaptırdım çok tatlı oldular ama tabii biraz pahalıya geldi 40 tanesi 615 liraya geldi kargo dahil. ahşap tepsili baskılı vs idi, ben sonra onu odasında da kullanırım
Evet baya ucuza gelmiş kolonyalar. Neyse biri ucuz biri pahalı birbirini dengelemiş🥰

Ben hicbirsey yaptırmadım ya 😅 Çünkü hastane kapı süsü kendisi takıyomus ki takmasada hastaneye kimseyi istemem ben kalcagim bir gece orda, ben uzaktan evlendim yani hepsi gelse 15 kişi tanıdığım var 😂 normalde hiç düşünmedim ama kızlar yaptırdı şimdi kolonya ve çikolata eve geleni boş gondermemek için mantıklı geldi 20-30 adet olsa yeter bana zaten 👍 belki bide anahtarlık makrome olabilir ki hala karar vermedim 😐
Eve gelen falan olunca anı kalır aslında. Ben de bilemedim bu işlere bi girince çıkılamıyo:) kafam çok karışık 😁

İyi fikirmiş cnm kolanya şişesi. O üzerindeki etiketleri de onlar mı gönderiyor ayrı mı alıyoruz

İnstagram sayfası çok güzelmiş ona bi bakimm

Evet baya ucuza gelmiş kolonyalar. Neyse biri ucuz biri pahalı birbirini dengelemiş🥰

Yok canım etiketi ben tasarladım. Ozalitçide kestirecegim. En hızlı da o oluyo. Şişeler 2 güne gelmişti. Etiket istersen ben sana tasarımı atarım sen yakınındaki ozalitçide filan basıp kestirirsin.

Eve gelen falan olunca anı kalır aslında. Ben de bilemedim bu işlere bi girince çıkılamıyo:) kafam çok karışık 😁
Bak az önce en uyguna nasıl olur baktım bence roller gibi iki kutu kolonya alırim bide makrome anahtarlık tamamdir sanırım öyle yapacağım çikolata vazgeçtim gelen evde annemler kurabiye versin 😂 👍 durup dururken kendime yine bişey çıkardım galiba 🤔

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-12-20-15-18-407_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-05-12-20-15-18-407_com.instagram.android.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2022-05-12-20-17-53-411_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-12-20-17-53-411_com.android.chrome.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Kuşum ❤️❤️❤️❤️❤️
Sizi merakta bıraktığım için özür dilerim ama biraz dinlemek bana iyi geldi. Her şey üst üste geldi yine.
Bir önce ki mesajım da anlattım her şeyi 🥺🥺
Çook geçmiş olsun canım zaten girmediğini görünce anladım biraz uzak kalmak istediğini. Hiç canını sıkma geçecek inşallah minnoş kocaman olmuş her şey yolunda çok çok şükür 🥰 pazartesiye kadar da güzelce dinlenlen psikolojik fizyolojik rahatlatır seni pazartesi çok güzel sonuçlar gelsin inşallah ❤️

Kızlar hastaneye kapı süsü ve bebek doğduğunda magnet, çikolata, sabun vb. küçük hediyelik şeyler yapıcakmısınız. Benim gibi yapmamayı düşünenler var mı ? 😅
Ben kapı süsü yaptırdım, 100lü kutulu çikolata ve 50 minik spreyli kolonya yaptırdım, instagramdan dokmecikolata ya yaptırdım. Bir de 40 adet şans bilekliği siparişi vardim dün o henüz gelmedi albero_designn. Hepsinin tasarımını renklerini ben söyledim onlar yaptı. Bir de bizim burda hacışerif var ordan lokum yaptıracağım. Babam da lohusa şerbeti üretiyor zaten, ona da o görevi verdim😅😅
Alıntılıyamadığım atladığım birileri varsa hakkını helal etsin. Covidli yüzleştim derken üstüne bir de kolestaz çıktı. Covid olunca doktorum oksapara başlattı. Oksapardan mı kaynaklandı artık bilmiyorum ama sanırım ilaçta yüklenince karaciğer iyice taarruza geçti.
Salı günü kadın doğum doktorum da kontrolüm vardı. Kaşıntılarımın iyice arttığını söyledim. Hemen test yaptılar. Kolestaz teşhisi koydu. Günlerdir kaşınmaktan bitap düştüm. İlaçlar sanırım yeni yeni etkisini gösteriyor. Bugün çok şükür kaşınmadım. Biraz önce oksaparı vuruldum inşallah kaşınmam başlamaz.
Artık allahtan hayırlısı buymuş diyeceğim
Şu son 3 hafta da başıma gelmeyen kalmadı resmen 😂
Önce ishal kusma sonra covid şimdi kolestaz.
Bugünüme de şükür diyorum. Sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alacağım günleri bekliyorum
Atlas’ım salı günü 2660 kg olmuştu. Her şey yolunda hala baş aşağıyı 35+0dı salı günü haftası ile uyumlu her şey yolunda
Pazartesi günü tekrar kontrolüm var kan tahlili yapılacak tekrardan umarım değerlerim düşmüştür.
Dualarınıza beni de alın 🌸🌸🌸
Canım benimm üst üste geldi gerçekten de. Ben de covid olup üstüne de gebelik şekeri ve böbrek büyümesi teşhisi almıştım. Atlatacağız çok şükür bugünlere geldik🥰🥰

Dün ben de hastane de taze bir anneyle karşılaştım... Bebişi iki aylık olmuş...

Doğum serüvenini anlattı...Bazı önerilerde bulundu...

Diyor ki;

Sancı başlar başlamaz doktora gitme, sonra hastanede çok eziyetli oluyor... Sancılar artık sıklaşmaya başlayınca gitmek daha iyi oluyor. O öyle yapmış.... Gece 1 de gitmiş 1 buçukta doğum gerçekleşmiş .....

Sonra yanında korse götürmüş, medicallerde satılanlardan almış... Odasına çıkar çıkmaz takmış....

Senin doktor da bi koşu doğum yaptırıp gelmiş.... Ya ne güzel, inşallah bizim de öyle olur :)

Haberler şahane, bebişe iyi bakmışsın annesi... :KK200:
Yorma kendini tatlım, sonra gerçekten ağrı da oluyor...
Dikkat et kendine....:eğlence:
Epidural belirli açıklıktan sonra verilmiyor gibi Bilgi var belleğimde ama teyite muhtaç😅😅 bunu bi sormak gerek doktora. Ben duş alınıyor diye düşünüyordum ama doktor suyun gelirse hemen gel oyalanma diyor her seferinde❤️ Belki benim haftam daha erken ondandır

Bak az önce en uyguna nasıl olur baktım bence roller gibi iki kutu kolonya alırim bide makrome anahtarlık tamamdir sanırım öyle yapacağım çikolata vazgeçtim gelen evde annemler kurabiye versin 😂 👍 durup dururken kendime yine bişey çıkardım galiba 🤔
aynen öyle sarı kutuda geliyo iki kutu ve onları da çok güzel büyük bi kutuya koyuyolar teendyoldan almıştım kuzucum o kutu da aynı şekilde hastanede de sonrasında da kullanılır, hem eyüp sabrinin kendi sitesinden alınca, hem de trendyoldan alınca o büyük güzel kutuda gönderiyolar 🎈

bizim bi de eşimin babasının adı eyüp, kolonyayı gören diyecek ki dedesinin ismini mi vermişler 😂

Ben kapı süsü yaptırdım, 100lü kutulu çikolata ve 50 minik spreyli kolonya yaptırdım, instagramdan dokmecikolata ya yaptırdım. Bir de 40 adet şans bilekliği siparişi vardim dün o henüz gelmedi albero_designn. Hepsinin tasarımını renklerini ben söyledim onlar yaptı. Bir de bizim burda hacışerif var ordan lokum yaptıracağım. Babam da lohusa şerbeti üretiyor zaten, ona da o görevi verdim😅😅

Canım benimm üst üste geldi gerçekten de. Ben de covid olup üstüne de gebelik şekeri ve böbrek büyümesi teşhisi almıştım. Atlatacağız çok şükür bugünlere geldik🥰🥰
aa şans bilegliği ne kadar mantıklı böyle bi şey belki ben de düşünebilirim harika fikir😍🚀

Kızlar hastaneye kapı süsü ve bebek doğduğunda magnet, çikolata, sabun vb. küçük hediyelik şeyler yapıcakmısınız. Benim gibi yapmamayı düşünenler var mı ? 😅
Ben tabikii 😂 hic öyle seylere hevesim yok bebisim koynumda olsun yeter zaten 40 gün kimseyi istemiyorum😁

Alıntılıyamadığım atladığım birileri varsa hakkını helal etsin. Covidli yüzleştim derken üstüne bir de kolestaz çıktı. Covid olunca doktorum oksapara başlattı. Oksapardan mı kaynaklandı artık bilmiyorum ama sanırım ilaçta yüklenince karaciğer iyice taarruza geçti.
Salı günü kadın doğum doktorum da kontrolüm vardı. Kaşıntılarımın iyice arttığını söyledim. Hemen test yaptılar. Kolestaz teşhisi koydu. Günlerdir kaşınmaktan bitap düştüm. İlaçlar sanırım yeni yeni etkisini gösteriyor. Bugün çok şükür kaşınmadım. Biraz önce oksaparı vuruldum inşallah kaşınmam başlamaz.
Bugünüme de şükür diyorum. Sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alacağım günleri bekliyorum
Atlas’ım salı günü 2660 kg olmuştu. Her şey yolunda hala baş aşağıyı 35+0dı salı günü haftası ile uyumlu her şey yolunda
Pazartesi günü tekrar kontrolüm var kan tahlili yapılacak tekrardan umarım değerlerim düşmüştür.
Gecmis olsun kuzu . Az kaldı biraz daha sabır

Çok geçmiş olsun canım bebeğin durumunun iyi olması çok sevindirici sen dinlenmene bak canım kontrollerini aksatma hepimizin az kaldı inşallah 🙏

Normal doğum yapacak olsam bende beklerim ama sezeryan olucak sanırım ağrının ilk eşiğinde direk giderim 😁😁
İnşallah sizinkiler kolaycacık olur biter birşey anlamazsınız🙏bitti işler artık dinleniyorum bol bol🥰
Sezeryan olacaksa hiç ağrı çekmeden doğuma gitmek en süperi tabiki :eğlence:

Dinlen kuzu, son dinlenmelerimiz olabilir :)

Oooo kızlar hediyelikleriniz süper, fikrinize sağlık, kesenize bereket....:)

Ben daha yaptırmadım çünkü ismi kafamda netleştirmedim :)

Anı kalması için hediyelik yaptıracağım... Zaten bir kaç güne geliyorlar..:anne:

K kdv cim tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın ....:duduk:

miya06 miya06 3 Hafta çok geç değil, yine de içine sinmezse innova da Türkcan'a gidebilirsin, o çok ilgili ve tecrübeli....:anneadayı:

Gugubi Gugubi Hediyeliklerin çeşit çeşit, misafirlerin havalara uçacak :):dondurma:

rollercoaster rollercoaster 24'lü kolonya da süper fikir, sadece limonlu mu var ? Çikolataların gelince foti isteriz canımcığım...:rapci:

M muge demir O kadar detayları ben de bilmiyorum babysi... İşte herkes başka bir şey tecrübe edip paylaşıyor... En doğrusunu doktor yönlendirir sanırım kuzucum....:)

Kolestaz ahh Allahım bende onun tetkikini verdim sonuç bekliyorum çok geçmiş olsun kuzum. Doktorun ne diyor benimki 37+0 da alırız Kolestaz varsa dedi benim bebiş de geriden geliyor Allahtan senin oğlan güzel gelişmiş 🙏 Sağlıkla kucaklayalım inşallah 🙏🙏
Kuzum doktorla daha doğum haftasını konuşmadık. Pazartesi günü aslında sonuçlara göre belli olur gibi. Çok kişiden duydum 37 de alıyorlarmış bebeği. Biraz daha kg aldırsam bebişe hiç fena olmaz 😂
Umarım senin sonuçların güzel gelir kuşum. Çünkü bu kaşıntı dayanılacak derecede değil. İlaçlar yeni yeni etki etmeye başladı
Allah yardımcın olsun canım inşallah değerlerin düşmüştür. Bizi de haberdar et sonuçtan mutlaka.
Amin amin inşallah mutlaka haber edeceğim
seni doğuma kadar bi fanusa alma vaktimiz geldi artık bence ✌️🥺

bence ilaçlar etkisini gösteriyordur azalarak sona erecek🙏
Hahahhahaa of cidden fanusa alınma fikri ne kadar güzel duruyor hashhahahaha
Çook geçmiş olsun canım zaten girmediğini görünce anladım biraz uzak kalmak istediğini. Hiç canını sıkma geçecek inşallah minnoş kocaman olmuş her şey yolunda çok çok şükür 🥰 pazartesiye kadar da güzelce dinlenlen psikolojik fizyolojik rahatlatır seni pazartesi çok güzel sonuçlar gelsin inşallah ❤️
Biraz daha kg aldırsam her şey benim için daha güzel olucak 😂
Pazartesi günü değerlerim düşmüş olsa ne kadar güzel olur
Gecmis olsun kuzu . Az kaldı biraz daha sabır
Direnduygu 😂😂
Çok geçmiş olsun canım bebeğin durumunun iyi olması çok sevindirici sen dinlenmene bak canım kontrollerini aksatma hepimizin az kaldı inşallah 🙏
Evet evet şu an da bana güç veren şey bebeğimin durumunun iyi olması çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X