2022 ikizler burcu anneleri

Bende özelde devam etmeyi cok isterdim doktorumdan cok memnunum ama normaş dogum icin zorlamıyorlar hemen sezaryen istiyorlar bende normal istiyorum bir de allah korusun küvez falan ihtiyac olursa sadece devlet hastanesinde var perişan olmak istemiyorum. Özel normal doguma 3500 sezaryen 4500 istiyor birde cogu zaten sezaryene alıyorlar. Benim arkadasım sancı çekti saatlerce 8 cm acıklıgı da vardı ama nstde kalbi duyamadılar diye sezaryene aldılar.
Sezeryana yönlendirmeleri kötü ne olasıysa o olması lazım. Ama doğum fiyatları gayet uygun bence.. Benim gittim hastanede normalde sezeryanda aynı fiyatmış bugün öğrendim 4750 mi neydi..

Benim ilk defa geçen haftaki tahlilimde çıkmadı. Tesadüf mü bilmiyorum ama ekstradan sirke ile sildim her gece yatmadan güzelce, durulamadan bıraktım öyle. Belki de yararlı bakteri üredi o iyi geldi
Ay hiç bilmiyorum korkarım öyle şeylerden yanlış bir şey yapmaktan 🙈 Ama geçmesine sevindim darısı bana 🙏

Sezeryana yönlendirmeleri kötü ne olasıysa o olması lazım. Ama doğum fiyatları gayet uygun bence.. Benim gittim hastanede normalde sezeryanda aynı fiyatmış bugün öğrendim 4750 mi neydi..
Aman bilmiyorum hepimiz icin hayırlısı sadece doguran biz değiliz Allah herkes gibi bizim de dogumumuza yardımcı olacaktır insallah strese girmeye gerek yok 😂

Bizim özel 3900 sezeryana 7800 dedi. Bir de Haziran da zam gelecekmis. Zeynep Kamil de takibim oraya gideyim dedim ailem dedi ilk çocuk özelde olsun vs. Bilmiyorum nasıl olacak. Ben yine takip için devlete gidiyorum. Şuan tek hallettiğim 450 TL hastane fotoğrafçısı😂😂😂
Sezaryen fiyatı ne kadar yüksek, fark da çok😳 öyle olursa sezaryen yapmak ister ki hastane. Resmen 2 normale 1 sezaryen fiyatı. Yani devlette de memnunsan doktorun da iyiyse illa özel diye birşey yok. Benim doktorum devletteydi yılllardır, hemşire arkadaşımın doğumunu yaptırdı. Ekim ayında özele geçtiği için özele gidiyorum. Hatta üniversite hastanesindeki hocam yapabilseydi onun doğum yaptırmasını çok isterdim ama o tüp bebek doktoruyum sana bakamam dedi.

Bizim randevu tarihimiz 23 mayısa ertelendi 🤪🤪
19 mayısıda bağlayalım dedik memleketteyiz hala bugün 33+0 oldum sizce 3 haftada kontrole gitmek bu zamanda riskli mi Ankara'ya dönmeden burada da bi kontrol olsam mı
Bence değil gibi 32 den 35 e çağırdı 3 hafta sonrası, şimdide 2 hafta sonraya çağırdı 37. Hafta.. senin 3 hafta sonra 36 olmuş olucak.. olmadı orda bir doktora kontrol ettirirsin için sinmezse 😊

Sezaryen fiyatı ne kadar yüksek, fark da çok😳 öyle olursa sezaryen yapmak ister ki hastane. Resmen 2 normale 1 sezaryen fiyatı. Yani devlette de memnunsan doktorun da iyiyse illa özel diye birşey yok. Benim doktorum devletteydi yılllardır, hemşire arkadaşımın doğumunu yaptırdı. Ekim ayında özele geçtiği için özele gidiyorum. Hatta üniversite hastanesindeki hocam yapabilseydi onun doğum yaptırmasını çok isterdim ama o tüp bebek doktoruyum sana bakamam dedi.
Sorma canım. Düşün bir de zam gelecek bu fiyata uçmuş her yer. Zeynep Kamil hastane iyi ama doktor yerine genelde asistan vs geliyor. Kendi Dr zaten yok. O yüzden sıkıntı biraz. Bı de tüp bebek risk almak istemiyor insan. Başı aşağıda ve baskı yapıyor maalesef 😔😔

Dün ben de hastane de taze bir anneyle karşılaştım... Bebişi iki aylık olmuş...

Doğum serüvenini anlattı...Bazı önerilerde bulundu...

Diyor ki;

Sancı başlar başlamaz doktora gitme, sonra hastanede çok eziyetli oluyor... Sancılar artık sıklaşmaya başlayınca gitmek daha iyi oluyor. O öyle yapmış.... Gece 1 de gitmiş 1 buçukta doğum gerçekleşmiş .....

Sonra yanında korse götürmüş, medicallerde satılanlardan almış... Odasına çıkar çıkmaz takmış....

Senin doktor da bi koşu doğum yaptırıp gelmiş.... Ya ne güzel, inşallah bizim de öyle olur :)

Haberler şahane, bebişe iyi bakmışsın annesi... :KK200:
Yorma kendini tatlım, sonra gerçekten ağrı da oluyor...
Dikkat et kendine....:eğlence:
Evet çok güzel bir noktaya değinmişsin Seyyahcım. Çoğumuzun ilk doğumu panikleyebiliriz. Sıklaşınca gitmek lazımmış Kaan kocatepeden dinledim ilk doğumsa eğer 6-10 saat civarında olabildiğinden yolunuz çok uzun değilse panik yapmanıza gerek yok diyordu doğum başlasa bile. Ablam da sabah nişanı gelip hastaneye gitmişti akşam doğurdu. Yaklaşık 10-12 saat sürmüş. Çünkü benim hastanem evime 1 saat il değiştiriyoruz biraz da ondan rahatladım bu duruma sıklaşmadan sanırım gitmem.

Ah enfeksiyon ah, çeke çeke bitirdik resmen😅😅 gözün aydın canım, bebek ve sen iyi olun da dığum şekli nasıl olursa olacak bi şekilde🥰 belki 6 haziranda birlikte doğururuz😬

Öyle oluyor malesef canım ama tahlilleri her şeyi yapıyorlar atlamadan. Çok az kaldı zaten, çok fazla çekmeyeceksin bu yoğunluğu. Bebikolar iyi olsun da.

Ayyy benim bir kontrolümde de sezaryen yapıp gelmişti, şok olmuştum sürenin kısalığına😅😅😅 oohhh tosuncuk bir oğlan daha, kilolar boylar süper. normal bebek oldular artık😅 benim de 39 demişti ama ben 38+2 deyince tamam dedi. Dikkat et canım yormamaya çalış kendini, bazen kendimi kaptırıyorum ben de. Dinlenmek iy geliyor

Ahhshdjd ben de sırtıma bacağımın arasına her yere yastık koyuyorum sadece sola yatma iznim var😅😅 sol tarafım çürüdü gibi hissediyorum😂 az kaldı bi doğuralım yatarız sırt üstü de sağa da
Bende biraz erkene çektiririm sanırım sonuçta sezeryan sancı beklemeye gerek yok bakalım 10 gün sonra netleşir artık 🥰

Dün ben de hastane de taze bir anneyle karşılaştım... Bebişi iki aylık olmuş...

Doğum serüvenini anlattı...Bazı önerilerde bulundu...

Diyor ki;

Sancı başlar başlamaz doktora gitme, sonra hastanede çok eziyetli oluyor... Sancılar artık sıklaşmaya başlayınca gitmek daha iyi oluyor. O öyle yapmış.... Gece 1 de gitmiş 1 buçukta doğum gerçekleşmiş .....

Sonra yanında korse götürmüş, medicallerde satılanlardan almış... Odasına çıkar çıkmaz takmış....

Senin doktor da bi koşu doğum yaptırıp gelmiş.... Ya ne güzel, inşallah bizim de öyle olur :)

Haberler şahane, bebişe iyi bakmışsın annesi... :KK200:
Yorma kendini tatlım, sonra gerçekten ağrı da oluyor...
Dikkat et kendine....:eğlence:
Normal doğum yapacak olsam bende beklerim ama sezeryan olucak sanırım ağrının ilk eşiğinde direk giderim 😁😁
İnşallah sizinkiler kolaycacık olur biter birşey anlamazsınız🙏bitti işler artık dinleniyorum bol bol🥰

Benim ilk defa geçen haftaki tahlilimde çıkmadı. Tesadüf mü bilmiyorum ama ekstradan sirke ile sildim her gece yatmadan güzelce, durulamadan bıraktım öyle. Belki de yararlı bakteri üredi o iyi geldi
Bende de ilk defa bugün çıktı enfeksiyon antibiyotik yazmış doktor yüksekmi bilmiyorum e nabızada düşmemiş sirkeyi bende deneyeyim ✌

Bizim randevu tarihimiz 23 mayısa ertelendi 🤪🤪
19 mayısıda bağlayalım dedik memleketteyiz hala bugün 33+0 oldum sizce 3 haftada kontrole gitmek bu zamanda riskli mi Ankara'ya dönmeden burada da bi kontrol olsam mı
Normal bence canım. Ben 32de çalışır almak için gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi 35 olacağım cumartesi gittiğimde. Belki sonrası için daha sık olur. Ben hep 4 haftada gittim ilk kez 3 hafta oldu hatta.
Sorma canım. Düşün bir de zam gelecek bu fiyata uçmuş her yer. Zeynep Kamil hastane iyi ama doktor yerine genelde asistan vs geliyor. Kendi Dr zaten yok. O yüzden sıkıntı biraz. Bı de tüp bebek risk almak istemiyor insan. Başı aşağıda ve baskı yapıyor maalesef 😔😔
Zeynep Kamili çok duyuyorum, fazlaca doğum yaptırılan bir hastane galiba. Sen bilirsin tabi canım aslında normal doğum fiyatı güzel özel hastanenin de, nasıl rahat edecekse için öyle yap. Para da önemli tabi ama kaç kere gelecek ki başımıza doğum olayı😅🥰
Normal doğum yapacak olsam bende beklerim ama sezeryan olucak sanırım ağrının ilk eşiğinde direk giderim 😁😁
İnşallah sizinkiler kolaycacık olur biter birşey anlamazsınız🙏bitti işler artık dinleniyorum bol bol🥰
Aynı ben, hatta mümkünse sıfır sancı ile belirlenen tarihte gitmek istiyorum. Madem sezaryen olacak öncesindeki konforu bari yaşayalım😝😝
Bende de ilk defa bugün çıktı enfeksiyon antibiyotik yazmış doktor yüksekmi bilmiyorum e nabızada düşmemiş sirkeyi bende deneyeyim ✌
Ooo şimdiye kadar çıkmaması bile süper, ben ilk aylardan beri kurtulamamıştım. Takmamaya başladım artık. Sirkeyi de burda kızlar yazmıştı geçen elime geçince hadi dedim biten krem şişesi vardı cam pompalı ona koydum gözümün önüne. Belki tesadüftü ama bence sirke gerçekten etki etti🥰

Normal bence canım. Ben 32de çalışır almak için gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi 35 olacağım cumartesi gittiğimde. Belki sonrası için daha sık olur. Ben hep 4 haftada gittim ilk kez 3 hafta oldu hatta.
Acil bir durum olursa burda da giderim artık bugün çok hareketli resmen karnımı delip çıkacak bir aşağı bir yukarı vuruyor zorluyor beni

Bence değil gibi 32 den 35 e çağırdı 3 hafta sonrası, şimdide 2 hafta sonraya çağırdı 37. Hafta.. senin 3 hafta sonra 36 olmuş olucak.. olmadı orda bir doktora kontrol ettirirsin için sinmezse 😊
Geçen cuma burda kontrole gittim bizim kız biraz önden gidiyor iki haftayı geçirme demişti şimdi takibim Ankara'da burda bir daha gitsem bile kafa karışıklığı olacak gibi sıkıntı olursa mecbur giderim zatende ayy ne bileyim herşeye evham yapıp duruyorum 🤪

Geçen cuma burda kontrole gittim bizim kız biraz önden gidiyor iki haftayı geçirme demişti şimdi takibim Ankara'da burda bir daha gitsem bile kafa karışıklığı olacak gibi sıkıntı olursa mecbur giderim zatende ayy ne bileyim herşeye evham yapıp duruyorum 🤪
Haklısın canım hepimizin değişik elhamları var analık zor 😊

Doktor sırt üstü yatma sakın dedi. İnadına mıdır nedir öyle yatmayınca rahat edemiyorum. Belim sol kalçam dizlerim ağrıyor sola yatınca 😔 Eşim gece arkadan destek yapıyor dönmeyeyim diye 😂
ben de surt üstü inanılmaz rahatım yaaa 🙈 ve en rahatsız olduğum da sola yatmak🙄

Günaydınnnn benimde bugün kontrolüm vardı 😊 Hiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum 😆
Her şey yolunda ellerle kapalıydı yüzümüz 😂 Mayıs sonuna Haziran başına kendini ayarla dedi. 23-24 Mayıs gibi doğuma ve tarihine karar vereceğiz. Büyük olasılık sezeryan olucak çünkü bebiş dönmedi 🙈 Ah birde idrar enfeksiyon devam 😆

enfeksiyon artık gebeliğin şanından diyoruz😂

her şeyin yolunda olması çok güzel🙏🧡

bu çocukların eli hep yüzünde 🙈

Haberin iyi olması harika rollercığım 😍👌
Yakışıklı yaramaz büyümüş baksana💕💋
Eşinin yaşlanma olayını ilk kez duyuyorum, daha neler öğreneceğiz🙃🙃
NST' de sancı çıkıyor ama sen hiasetmiyorsun, sancı olayı böyle birşey mi? oh oh doğumda da çok hissedilmiyordur umarım😁😁

Bence 20'sinde Arden aramıza katılır😍😍
Korse olayını sordun mu kuzum?
aa ben korse olayını hiç sormadım 🙈

X