2022 ikizler burcu anneleri

Çok hoş olmuş, enerjik bir duruşu var😍👌
ARDEN'in Nicola ismi de mi var😎😍 2. İsme nasıl karar verdin kuzum😉😎

sürekli ardenico deyip duruyoduk evin içinde kendi aramızda
niko diye de sesleniriz diye düşündük,

belgrad'a da gittiğimizde nikola tesla müzesine gitmiştik, anısı da vardı

bi anda koyuverdik🙈🧡

Maşallah oğluşa🧿❤️ Benim de son günlerde toprlanma başladı ve biraz da can acıtıcı. Bir süre sonra geçiyor ama cts soracağım bunu. Karnımı ben de taşırken zorlanıyorum artık😅😅 Enfeksiyon yaşamayanımız da çok az canım, antibiyotik kullandık çoğumuz😌 geçmiş olsun, böyle güzel güzel devam etsin sürecimiz🥰
İnşallah canım artık sonlara geldik bebelerde sığmıyor yerlerine. Sağlıkla gelsinler🤲

Kızlar ilk devlet hastanesi randevuma girdim 😁 o kadar yoğun ki anlatamam. Randevulu olduğum halde bir dünya bekledim. Bebek gayet iyi çok şükür ama doktor o kadar yoğun ki soruna bile cevap veremiyor neredeyse. Kan ve idrar istedi sonuç için 2 ye kadar bekleyeceğim. Ahh özel hastane para falan diyoruz ama ne sıra bekliyorsun ne de sonuç arıyorsun bildiriyor. Doğumla ilgili güzel şeyler duysam özelde devam ederdim vallahi. 15 gün sonra tekrar gel dedi bakalım. Sizden ne haber?

her 5 dakikada 1 bi hastaya bakabiliyolardı galiba düreleri düşürülmüştü, muhtemelen o yüzden mecburen hızlı hızlı geçiyolardır 🥺 şimdi geriden geliyorum bi kaç sayfa sonra kan idrar sonucu görmüş olucam sanırım😂

inşallah çok güzel geçmiştir kontrolün🙏😍

Benim ilk defa geçen haftaki tahlilimde çıkmadı. Tesadüf mü bilmiyorum ama ekstradan sirke ile sildim her gece yatmadan güzelce, durulamadan bıraktım öyle. Belki de yararlı bakteri üredi o iyi geldi
bu ben 😂 her idrar tahlilinden önce sirke olayına giriyorum ✌️🤩 hileyse hile😂😂

maşallah yaa🧿🧿 2500 ü geçtiler, 3'e dayandılar artık normal doğum seviyelerine geldik çok şükür🙏

belki haftaya gittiğinde günü belirler✌️🤩

benim artık kontrolüm bitti bi tek 18 inde nat sonucumu yollıycam🎈

enfeksiyon gebeliğin şanından be Keira alıştık artık🙈
Evet ben burda hep okudum o enfeksiyon durumlarını bende olmadı hiç şimdi görüldü. Pazartesiye randevu aldım. Bakalım belki tarih verir bu kez. İ

Kızlar ilk devlet hastanesi randevuma girdim 😁 o kadar yoğun ki anlatamam. Randevulu olduğum halde bir dünya bekledim. Bebek gayet iyi çok şükür ama doktor o kadar yoğun ki soruna bile cevap veremiyor neredeyse. Kan ve idrar istedi sonuç için 2 ye kadar bekleyeceğim. Ahh özel hastane para falan diyoruz ama ne sıra bekliyorsun ne de sonuç arıyorsun bildiriyor. Doğumla ilgili güzel şeyler duysam özelde devam ederdim vallahi. 15 gün sonra tekrar gel dedi bakalım. Sizden ne haber?
Ben de beraber yürütüyorum özel devlet kontrolleri. Özelde aheste aheste doktor bakıyor anlatıyor. Devlette hızlandırılmış ve hadi hadi der gibi gerçekten 🤭 haftaya pazartesi devlette randevu buldum cuma da özele giderim belki diğer hafta bakalım😊

Kızlar hastaneye kapı süsü ve bebek doğduğunda magnet, çikolata, sabun vb. küçük hediyelik şeyler yapıcakmısınız. Benim gibi yapmamayı düşünenler var mı ? 😅

kapı süsü yaptırdım, kolonyalara isim bastırmadım minik eyüp sabri tuncer kolonyalarından aldım, çikolataları da bugün kargoya verdiler az önce 🧡

Yaa ciddi misin 😢 Nasılsın canım

Çok geçmiş olsun ya iyisindir inşallah 🙏🏻

Ay çok geçmiş olsun canım tamda son zamanda Ocak Şubat zamanı birçok kişi oldu ama sen geçirdin mi o zaman hatırlamıyorum isallah bu hafif olan varyanttir da 1-2 güne geçer 🙏🙏🙏

Gecmis olsun canım umarım bir an önce atlatırsın neyse ki artık korkulacak bir zamanda değiliz bol bol vitaminle atlatırsın insallah 😌

Aaaaaa 😳 Hiç de aklımıza gelmedi, hepimiz sana üşütmüşsündür dedik, kafamızda baya bitirmişiz covidi. Nasıl peki genel durumun? Daha önce geçirdin mi? Ben de şubatta geçirmiştim.

Geçmiş olsun Kdv'cim.
Şu an nasılsın?

Çok geçmiş olsun kuzummm nasılsın ağrın sızın var mı?

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın 🥺🥺

Çok geçmiş olsun canım korkma inşallah çabucak geçecek belirtin de üşütme belirtisiydi sanırım hemen toparlayacaksın inşallah

Geçmiş olsun canım nasılsın çok ağrılı geçmiyor inşallah

Çokk geçmiş olsun canım 😔
Ağrısız acısız hızlıca geçer inşallah
Alıntılıyamadığım atladığım birileri varsa hakkını helal etsin. Covidli yüzleştim derken üstüne bir de kolestaz çıktı. Covid olunca doktorum oksapara başlattı. Oksapardan mı kaynaklandı artık bilmiyorum ama sanırım ilaçta yüklenince karaciğer iyice taarruza geçti.
Salı günü kadın doğum doktorum da kontrolüm vardı. Kaşıntılarımın iyice arttığını söyledim. Hemen test yaptılar. Kolestaz teşhisi koydu. Günlerdir kaşınmaktan bitap düştüm. İlaçlar sanırım yeni yeni etkisini gösteriyor. Bugün çok şükür kaşınmadım. Biraz önce oksaparı vuruldum inşallah kaşınmam başlamaz.
Artık allahtan hayırlısı buymuş diyeceğim
Şu son 3 hafta da başıma gelmeyen kalmadı resmen 😂
Önce ishal kusma sonra covid şimdi kolestaz.
Bugünüme de şükür diyorum. Sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alacağım günleri bekliyorum
Atlas’ım salı günü 2660 kg olmuştu. Her şey yolunda hala baş aşağıyı 35+0dı salı günü haftası ile uyumlu her şey yolunda
Pazartesi günü tekrar kontrolüm var kan tahlili yapılacak tekrardan umarım değerlerim düşmüştür.
Dualarınıza beni de alın 🌸🌸🌸

Alıntılıyamadığım atladığım birileri varsa hakkını helal etsin. Covidli yüzleştim derken üstüne bir de kolestaz çıktı. Covid olunca doktorum oksapara başlattı. Oksapardan mı kaynaklandı artık bilmiyorum ama sanırım ilaçta yüklenince karaciğer iyice taarruza geçti.
Salı günü kadın doğum doktorum da kontrolüm vardı. Kaşıntılarımın iyice arttığını söyledim. Hemen test yaptılar. Kolestaz teşhisi koydu. Günlerdir kaşınmaktan bitap düştüm. İlaçlar sanırım yeni yeni etkisini gösteriyor. Bugün çok şükür kaşınmadım. Biraz önce oksaparı vuruldum inşallah kaşınmam başlamaz.
Bugünüme de şükür diyorum. Sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alacağım günleri bekliyorum
Atlas’ım salı günü 2660 kg olmuştu. Her şey yolunda hala baş aşağıyı 35+0dı salı günü haftası ile uyumlu her şey yolunda
Pazartesi günü tekrar kontrolüm var kan tahlili yapılacak tekrardan umarım değerlerim düşmüştür.
Kolestaz ahh Allahım bende onun tetkikini verdim sonuç bekliyorum çok geçmiş olsun kuzum. Doktorun ne diyor benimki 37+0 da alırız Kolestaz varsa dedi benim bebiş de geriden geliyor Allahtan senin oğlan güzel gelişmiş 🙏 Sağlıkla kucaklayalım inşallah 🙏🙏

Kaç tane kolonya aldın cnm pahalı oldu mu o şekilde. Çikolatayı nereye yaptırdın
Benim kolonyalar trendyolda boş şişe aldım kendim doldurdum. Çikolata da Instagram da "cananinatolyesi" magnet yapıyor bir de 🥰

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım inşallah değerlerin düşmüştür. Bizi de haberdar et sonuçtan mutlaka.

Kaç tane kolonya aldın cnm pahalı oldu mu o şekilde. Çikolatayı nereye yaptırdın
kolonyayı ucuza kapattım ama çikolata pahalıya geldi🙈

24'lü iki set aldım kolonyayı 48 tanesi 153 liraya geldi eyüp sabri tuncer'den
çikolataları bee bonbon isimli bir hesaptan yaptırdım çok tatlı oldular ama tabii biraz pahalıya geldi 40 tanesi 615 liraya geldi kargo dahil. ahşap tepsili baskılı vs idi, ben sonra onu odasında da kullanırım

Eklentiler

• 743AE260-F5A3-46F9-AA11-AB00C8061332.jpeg
    743AE260-F5A3-46F9-AA11-AB00C8061332.jpeg
    197,4 KB · Görüntüleme: 45
seni doğuma kadar bi fanusa alma vaktimiz geldi artık bence ✌️🥺

bence ilaçlar etkisini gösteriyordur azalarak sona erecek🙏

Kızlar hastaneye kapı süsü ve bebek doğduğunda magnet, çikolata, sabun vb. küçük hediyelik şeyler yapıcakmısınız. Benim gibi yapmamayı düşünenler var mı ? 😅
Ben hicbirsey yaptırmadım ya 😅 Çünkü hastane kapı süsü kendisi takıyomus ki takmasada hastaneye kimseyi istemem ben kalcagim bir gece orda, ben uzaktan evlendim yani hepsi gelse 15 kişi tanıdığım var 😂 normalde hiç düşünmedim ama kızlar yaptırdı şimdi kolonya ve çikolata eve geleni boş gondermemek için mantıklı geldi 20-30 adet olsa yeter bana zaten 👍 belki bide anahtarlık makrome olabilir ki hala karar vermedim 😐

kolonyayı ucuza kapattım ama çikolata pahalıya geldi🙈

24'lü iki set aldım kolonyayı 48 tanesi 153 liraya geldi eyüp sabri tuncer'den
çikolataları bee bonbon isimli bir hesaptan yaptırdım çok tatlı oldular ama tabii biraz pahalıya geldi 40 tanesi 615 liraya geldi kargo dahil. ahşap tepsili baskılı vs idi, ben sonra onu odasında da kullanırım
Ya kaçırmış olabilirim kusura bakma kolonyaların linkini paylaştın mi canım ?

X