2022 ikizler burcu anneleri

Benim minnak 2.060 olmuş 🥰
33+2 dedi.Tahmini Haziran sonu.
Herşey yolunda çok ok şükür.
Uzun boylu kızımız 🥰
Başı aşağıda dedi.
Geceleri sancım oluyor dedim.
Başladı mı deri magnezyumu arttırdı.
Basdonmesi ve halsizlik aniden oluyordu.
Suyu bol iç dedi. Bu aralar hiç icesim gelmiyor 😔
30Mayıs muayene sonrasında haftalık geleceksin dedi. Tek netleştirdiğim hastane doğum fotoğrafçısı 😂
ayy maşallahh🧡🧿🧿

ve anladığım kadarıyla da yengeç kızı olacak✌️

yengeç olursa çok minnoş olur🙏🧡

Merhaba güzeller,

Benim de vardı randevum....

Bugün tam 36+5 olduk... Minnol 3150 gram olmuş.. :nazar:

NST'de sorunsuz çıktı, şükür.

Şimdilik normal doğum gibi gözüküyor, doktor onu tavsiye ediyor..

38 olunca da çatı muayenesi yapacakmış...

Daha önce yaparsa erken doğumu tetikleyebilirmiş..

Bizden haberler bu kadar....

rollercoaster rollercoaster , fridabaci fridabaci Keira- Keira- sizlerin kontrollerini de heyecanla bekliyorum... Hele rollercığımı daha çok.... Belki de son kontrol dedin ya bir hoş oldum :KK200::duduk:
3 'ü geçmiş bir minik tontik 😍😍😍

ben de çıktım birazdan yazıcam
her şeyin yolunda olması çoook güzelll 🙏🧡🧡🧡

Eklentiler

• 2FD9F593-9328-41EF-849D-94130383C7B9.jpeg
    2FD9F593-9328-41EF-849D-94130383C7B9.jpeg
    126,5 KB · Görüntüleme: 45
Rollercım senin randevun kaçta ?
benim kontrolüm bitti 36+6 bugün

ilk ölçümünde 2.800 çıktı,
sonra bi daha ölçtü 3 kilo dedi

biz ona ortalama 2.900 diyelim dedi

bebeğin eşi yaşlanmış mı yaşlanmaya başladıysa artık tamam diyebiliriz, bakalım dedi sonra yaşlanmaya başlamış dedi
akciğer hareketleri sağlığının iyi olduğunu gösterir, akciğer hareketleri iyi dedi

nst'ye de bakalım tarihe karar verelim dedi

nst'de sancı çıktı ben hiç asla anlamıyorum tabii😂 yalancı kasılmaların var istediğin tarihi 19'una doğum planlayabiliriz ama biz bi hastaneyle görüşelim o tarih tatile denk geldiği için tam teşekküllü çalışıyolar mı, haber vericem sana dedi

biz arabadayken aradı hoca, 19'unda dışarıdan ekip geliyomuş o sebeple riske atmayalım dedi

şu an tarih hiç net değil 😂 18'inde tekrar nst olacak ona göre karar vericez bakalım🙈

Kızlarr ben böyle set yaptırdım fikir olsun diye atıyorum ☺️Eki Görüntüle 3064028
Çok güzel canım, güzel günlerde kullanın. Mete ismini de çok severim😍😍
şuradan yaptırmıştımmm

benimkinin fotosunu da ekledimm✌️🤩
Minnoşluktur ama buuu😍😍 Ardenimize Nikola mı eklendi🥰🥰🥰🥰

Ben de atolyepolene yaptırdım şöyle sade düz bişey

Eklentiler

• 3320331C-4187-4088-A5BB-35DCE7D4C3BE.png
    3320331C-4187-4088-A5BB-35DCE7D4C3BE.png
    514,2 KB · Görüntüleme: 36

bebeğin eşi yaşlanmış mı yaşlanmaya başladıysa artık tamam diyebiliriz, bakalım dedi sonra yaşlanmaya başlamış dedi
akciğer hareketleri sağlığının iyi olduğunu gösterir, akciğer hareketleri iyi dedi

nst'de sancı çıktı ben hiç asla anlamıyorum tabii😂 yalancı kasılmaların var istediğin tarihi 19'una doğum planlayabiliriz ama biz bi hastaneyle görüşelim o tarih tatile denk geldiği için tam teşekküllü çalışıyolar mı, haber vericem sana dedi

biz arabadayken aradı hoca, 19'unda dışarıdan ekip geliyomuş o sebeple riske atmayalım dedi

şu an tarih hiç net değil 😂 18'inde tekrar nst olacak ona göre karar vericez bakalım🙈
Maşallah 🧿 haberler güzel😍 ay bana da bakılacak nst ile cumartesi, sancı çıkıp anlamamak ilginç geldi 😳 ben bugün bilmeden sen 20sinde istiyorsun zannetmiştim, belki öyle olur😬 ay çok az kaldı bu nedir yaaa bu nasıl bir güzel geri sayımdır🥰🥰🥰🥰

Ne güzel haberler artık ciddi ciddi geri sayım başladı sizin 💃🏻💃🏻
Yalancı kasılma nasıl oluyor canım sen ağrı hissediyor musun sadece nst de mi çıkıyor

Maşallah 🧿 haberler güzel😍 ay bana da bakılacak nst ile cumartesi, sancı çıkıp anlamamak ilginç geldi 😳 ben bugün bilmeden sen 20sinde istiyorsun zannetmiştim, belki öyle olur😬 ay çok az kaldı bu nedir yaaa bu nasıl bir güzel geri sayımdır🥰🥰🥰🥰

Ne güzel haberler artık ciddi ciddi geri sayım başladı sizin 💃🏻💃🏻
Yalancı kasılma nasıl oluyor canım sen ağrı hissediyor musun sadece nst de mi çıkıyor

yaa ben hiç anlamıyorum ki sancıyı😂

hatta ben dedim ki doktora ne sancım var ne ağrım var sadece çok hareketli demiştim,

nst'de sancı çıkınca çok şaşırdım benim hiç haberim yok valla asla hissetmiyorum 🙈

Ooooo büyümüş prenses... Maşallah ona. :nazar:
Her şeyin yolunda olması şahane nilcim.... :KK200:

Magnezyum ne içiyorsun kuzum?

Evet ama başaşağı olması ve baskı yapması niye onu anlamadım erkense eğer. Magnezyum Magosit kullanıyorum canım.
Maşallah minnoşa güzel güzel büyüyor desene 🧿 artık her kontrol yeni bir heyecan 💗
Bir sonrakinde doğum zamanı belli olur sanırım.
Ayyy ne güzel de büyümüş güzel kız🥰 benim de magnezyum yanına kalsiyum ekledi, onlarsız bir uyku düşünemiyorum bile😅😅 iç kuzum suyu, zorla kendini. Saat başı 1 bardak dedi ebe bana, bebişlere temiz su lazım🥰
Şimdi sen böyle dedin ya aklım karıştı acaba kalsiyummu dedi ya sancılar için 🤯 Onu bı yazıp sorayım. Suyu zorlayayım evet ya 🥰 Hava sıcak olsa kolay da.
Yaaa maşallah kuzuya 😍 bugun benim de 33+2 aynı gündeyiz ultrasona göre 2 kilocuk mu olmuşlar 😍
Evet canım aynıyız demekki seninle 🥰
2kilo 60 Gr ı da var 😂
çıktın mııı
Evet canım herşey yolunda çok şükür. Sadece başı aşağıda ama ölçümler filan normal. Açıklık yok de
ayy maşallahh🧡🧿🧿

ve anladığım kadarıyla da yengeç kızı olacak✌️

yengeç olursa çok minnoş olur🙏🧡
Valla ben dedim ay sonunda gelir ama 😂 bekleyecek bakalım. Gerçi belli olmaz. Bugun baskı başladı aşağı niyeyse 🥰🥰

Ohh çok sevindim gözün aydın😍 kızlar artık normal doğum vaktinize geldiniz ya çok seviniyorum sizin adınıza minişler kocaman oldu 🥰 😍 kapı süsü muhteşem olmuş bu arada hala yaptırmayan ben çook beğendim 😃❤️

Selamlar✋
Benim de kontrolüm vardı bugün.
Oğlum 2850 olmuş. 35+5 günlük. Gelişimi suyu gayet yerinde dedi doktor. Doğum için gün vermedi yine. Haftaya tekrar çağırdı. Nst de iyi çıktı. Hareketleri çoğaldı ama iki gündür. Dün kolumda ve yüzümde uyuşma hissettim acile gitmiştim hafif enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Bunlar dışında karnımın epey büyüdüğünü ve sağa sola salındığını hissediyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama. Eskisi gibi değil. Haberler böyle bende de.

Selamlar✋
Benim de kontrolüm vardı bugün.
Oğlum 2850 olmuş. 35+5 günlük. Gelişimi suyu gayet yerinde dedi doktor. Doğum için gün vermedi yine. Haftaya tekrar çağırdı. Nst de iyi çıktı. Hareketleri çoğaldı ama iki gündür. Dün kolumda ve yüzümde uyuşma hissettim acile gitmiştim hafif enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Bunlar dışında karnımın epey büyüdüğünü ve sağa sola salındığını hissediyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama. Eskisi gibi değil. Haberler böyle bende de.
maşallah yaa🧿🧿 2500 ü geçtiler, 3'e dayandılar artık normal doğum seviyelerine geldik çok şükür🙏

belki haftaya gittiğinde günü belirler✌️🤩

benim artık kontrolüm bitti bi tek 18 inde nat sonucumu yollıycam🎈

enfeksiyon gebeliğin şanından be Keira alıştık artık🙈

Haberin iyi olması harika rollercığım 😍👌
Yakışıklı yaramaz büyümüş baksana💕💋
Eşinin yaşlanma olayını ilk kez duyuyorum, daha neler öğreneceğiz🙃🙃
NST' de sancı çıkıyor ama sen hiasetmiyorsun, sancı olayı böyle birşey mi? oh oh doğumda da çok hissedilmiyordur umarım😁😁

Bence 20'sinde Arden aramıza katılır😍😍
Korse olayını sordun mu kuzum?

şuradan yaptırmıştımmm

benimkinin fotosunu da ekledimm✌️🤩
Çok hoş olmuş, enerjik bir duruşu var😍👌
ARDEN'in Nicola ismi de mi var😎😍 2. İsme nasıl karar verdin kuzum😉😎

X