- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.441
çıktın mıııBi de ben 13.00te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıktın mıııBi de ben 13.00te
Rollercım senin randevun kaçta ?çıktın mııı
ayy maşallahhBenim minnak 2.060 olmuş
33+2 dedi.Tahmini Haziran sonu.
Herşey yolunda çok ok şükür.
Uzun boylu kızımız
Başı aşağıda dedi.
Geceleri sancım oluyor dedim.
Başladı mı deri magnezyumu arttırdı.
Basdonmesi ve halsizlik aniden oluyordu.
Suyu bol iç dedi. Bu aralar hiç icesim gelmiyor
30Mayıs muayene sonrasında haftalık geleceksin dedi. Tek netleştirdiğim hastane doğum fotoğrafçısı
3 'ü geçmiş bir minik tontikMerhaba güzeller,
Benim de vardı randevum....
Bugün tam 36+5 olduk... Minnol 3150 gram olmuş..
NST'de sorunsuz çıktı, şükür.
Şimdilik normal doğum gibi gözüküyor, doktor onu tavsiye ediyor..
38 olunca da çatı muayenesi yapacakmış...
Daha önce yaparsa erken doğumu tetikleyebilirmiş..
Bizden haberler bu kadar....
rollercoaster , fridabaci Keira- sizlerin kontrollerini de heyecanla bekliyorum... Hele rollercığımı daha çok.... Belki de son kontrol dedin ya bir hoş oldum
Kapı süsü linki isteriz kuzuuummm
hayırr çok da iyii 2,5 üstü doğum için ok zaten37+2deyiz 3000 kilo zayıf benim kızçem. Her şey normal nst de çok az sancı çıktı istersen doğurabilirsin dedi
benim kontrolüm bitti 36+6 bugünRollercım senin randevun kaçta ?
Çok güzel canım, güzel günlerde kullanın. Mete ismini de çok severimKızlarr ben böyle set yaptırdım fikir olsun diye atıyorum Eki Görüntüle 3064028
Minnoşluktur ama buuu Ardenimize Nikola mı eklendişuradan yaptırmıştımmm
Atölye Selçukum Hayvanlı Daire IÅıklı AhÅap Bebek Kapı Süsü Atölye Selçukum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Atölye Selçukum Hayvanlı Daire IÅıklı AhÅap Bebek Kapı Süsü Atölye Selçukum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
benimkinin fotosunu da ekledimm
Maşallah haberler güzel ay bana da bakılacak nst ile cumartesi, sancı çıkıp anlamamak ilginç geldi ben bugün bilmeden sen 20sinde istiyorsun zannetmiştim, belki öyle olur ay çok az kaldı bu nedir yaaa bu nasıl bir güzel geri sayımdırbenim kontrolüm bitti 36+6 bugün
ilk ölçümünde 2.800 çıktı,
sonra bi daha ölçtü 3 kilo dedi
biz ona ortalama 2.900 diyelim dedi
bebeğin eşi yaşlanmış mı yaşlanmaya başladıysa artık tamam diyebiliriz, bakalım dedi sonra yaşlanmaya başlamış dedi
akciğer hareketleri sağlığının iyi olduğunu gösterir, akciğer hareketleri iyi dedi
nst'ye de bakalım tarihe karar verelim dedi
nst'de sancı çıktı ben hiç asla anlamıyorum tabii yalancı kasılmaların var istediğin tarihi 19'una doğum planlayabiliriz ama biz bi hastaneyle görüşelim o tarih tatile denk geldiği için tam teşekküllü çalışıyolar mı, haber vericem sana dedi
biz arabadayken aradı hoca, 19'unda dışarıdan ekip geliyomuş o sebeple riske atmayalım dedi
şu an tarih hiç net değil 18'inde tekrar nst olacak ona göre karar vericez bakalım
eveet 2 ismi olduuÇok güzel canım, güzel günlerde kullanın. Mete ismini de çok severim
Minnoşluktur ama buuu Ardenimize Nikola mı eklendi
Ben de atolyepolene yaptırdım şöyle sade düz bişey
Benim doktor biraz alem ya her gittiğimde ayrı bir olay dedikleriZayıf değil kuzum ya, kız bebekler biraz daha minyon olabiliyor. Yalnız istersen kısmı çok iyiymiş hahahahja istemezsek tutabilcez mi?
Ne güzel haberler artık ciddi ciddi geri sayım başladı sizinbenim kontrolüm bitti 36+6 bugün
bebeğin eşi yaşlanmış mı yaşlanmaya başladıysa artık tamam diyebiliriz, bakalım dedi sonra yaşlanmaya başlamış dedi
akciğer hareketleri sağlığının iyi olduğunu gösterir, akciğer hareketleri iyi dedi
nst'de sancı çıktı ben hiç asla anlamıyorum tabii yalancı kasılmaların var istediğin tarihi 19'una doğum planlayabiliriz ama biz bi hastaneyle görüşelim o tarih tatile denk geldiği için tam teşekküllü çalışıyolar mı, haber vericem sana dedi
biz arabadayken aradı hoca, 19'unda dışarıdan ekip geliyomuş o sebeple riske atmayalım dedi
şu an tarih hiç net değil 18'inde tekrar nst olacak ona göre karar vericez bakalım
Maşallah haberler güzel ay bana da bakılacak nst ile cumartesi, sancı çıkıp anlamamak ilginç geldi ben bugün bilmeden sen 20sinde istiyorsun zannetmiştim, belki öyle olur ay çok az kaldı bu nedir yaaa bu nasıl bir güzel geri sayımdır
Ne güzel haberler artık ciddi ciddi geri sayım başladı sizin
Yalancı kasılma nasıl oluyor canım sen ağrı hissediyor musun sadece nst de mi çıkıyor
Ooooo büyümüş prenses... Maşallah ona.
Her şeyin yolunda olması şahane nilcim....
Magnezyum ne içiyorsun kuzum?
Bir sonrakinde doğum zamanı belli olur sanırım.Maşallah minnoşa güzel güzel büyüyor desene artık her kontrol yeni bir heyecan
Şimdi sen böyle dedin ya aklım karıştı acaba kalsiyummu dedi ya sancılar için Onu bı yazıp sorayım. Suyu zorlayayım evet ya Hava sıcak olsa kolay da.Ayyy ne güzel de büyümüş güzel kız benim de magnezyum yanına kalsiyum ekledi, onlarsız bir uyku düşünemiyorum bile iç kuzum suyu, zorla kendini. Saat başı 1 bardak dedi ebe bana, bebişlere temiz su lazım
Evet canım aynıyız demekki seninleYaaa maşallah kuzuya bugun benim de 33+2 aynı gündeyiz ultrasona göre 2 kilocuk mu olmuşlar
Evet canım herşey yolunda çok şükür. Sadece başı aşağıda ama ölçümler filan normal. Açıklık yok deçıktın mııı
Valla ben dedim ay sonunda gelir ama bekleyecek bakalım. Gerçi belli olmaz. Bugun baskı başladı aşağı niyeyseayy maşallahh
ve anladığım kadarıyla da yengeç kızı olacak
yengeç olursa çok minnoş olur
Canımm teşekkür ederim hepimiz her anından zevk, mutluluk alalım inşallahOhh çok sevimli duruyor... Mete beyin her şeyleri hazır
Güle güle kullanın kuzu, miniğin odasını şenlendirsin
Ohh çok sevindim gözün aydın kızlar artık normal doğum vaktinize geldiniz ya çok seviniyorum sizin adınıza minişler kocaman oldu kapı süsü muhteşem olmuş bu arada hala yaptırmayan ben çook beğendimbenim kontrolüm bitti 36+6 bugün
maşallah yaa 2500 ü geçtiler, 3'e dayandılar artık normal doğum seviyelerine geldik çok şükürSelamlar
Benim de kontrolüm vardı bugün.
Oğlum 2850 olmuş. 35+5 günlük. Gelişimi suyu gayet yerinde dedi doktor. Doğum için gün vermedi yine. Haftaya tekrar çağırdı. Nst de iyi çıktı. Hareketleri çoğaldı ama iki gündür. Dün kolumda ve yüzümde uyuşma hissettim acile gitmiştim hafif enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Bunlar dışında karnımın epey büyüdüğünü ve sağa sola salındığını hissediyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama. Eskisi gibi değil. Haberler böyle bende de.
Haberin iyi olması harika rollercığımbenim kontrolüm bitti 36+6 bugün
Çok hoş olmuş, enerjik bir duruşu varşuradan yaptırmıştımmm
Atölye Selçukum Hayvanlı Daire IÅıklı AhÅap Bebek Kapı Süsü Atölye Selçukum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Atölye Selçukum Hayvanlı Daire IÅıklı AhÅap Bebek Kapı Süsü Atölye Selçukum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
benimkinin fotosunu da ekledimm