2022 ikizler burcu anneleri

Maşallah bir tosbik daha
Haberlerin iyi olmasına çok sevindim
Artık kocaman oldu karınlarımız da bebişler de

Maşallah oğluşa Benim de son günlerde toprlanma başladı ve biraz da can acıtıcı. Bir süre sonra geçiyor ama cts soracağım bunu. Karnımı ben de taşırken zorlanıyorum artık Enfeksiyon yaşamayanımız da çok az canım, antibiyotik kullandık çoğumuz geçmiş olsun, böyle güzel güzel devam etsin sürecimiz

Günaydınnnn benimde bugün kontrolüm vardı Hiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum
Her şey yolunda ellerle kapalıydı yüzümüz Mayıs sonuna Haziran başına kendini ayarla dedi. 23-24 Mayıs gibi doğuma ve tarihine karar vereceğiz. Büyük olasılık sezeryan olucak çünkü bebiş dönmedi Ah birde idrar enfeksiyon devam

Kızlar ilk devlet hastanesi randevuma girdim o kadar yoğun ki anlatamam. Randevulu olduğum halde bir dünya bekledim. Bebek gayet iyi çok şükür ama doktor o kadar yoğun ki soruna bile cevap veremiyor neredeyse. Kan ve idrar istedi sonuç için 2 ye kadar bekleyeceğim. Ahh özel hastane para falan diyoruz ama ne sıra bekliyorsun ne de sonuç arıyorsun bildiriyor. Doğumla ilgili güzel şeyler duysam özelde devam ederdim vallahi. 15 gün sonra tekrar gel dedi bakalım. Sizden ne haber?

günaydınnn

bugün B Bonncuk un kontrolü var

çook güzel haberlerle gel güzel anne

başka birinin kontrolü var mı acaba
Geldim kontrolüm yarım kaldı doktor normal doğuma gidip geldi hemencik doğurttu herkes böyle sular seller gibi kolaycacık doğursun inşallah
2800 olmuş oğluşum 35+5 uyumlu 48 cm ortalama boyu 10 gün sonra kontrol var 38+
4 ten sonra planlarız doğumu dedi 39 dan önce almayacak sanırım herşey yolunda biraz tansiyon problemi yaşıyordum yorgunluktan olabilir boya temizlik falan yordu bu hafta kontrol et dedi günde 3 defa bakıcam bizde durumlar böyle nst de güzel dedi

Günaydın,

Artık herkes son 1 ayına girdi sanırım... Oh çok heyeacanlı..

Yaramaza bak sen taklalar atıyorda dönmüyor öyle mi :) Daha vakit var dönedebilir.. Bu bebelerin işi belli olmuyormuş :)

Bazı özeller devletten de yoğun :)
Bebiş nasıl, görebildiniz mi kuzum...

Bazı devlet hastaneleri çok konforlu ama tabi şehre göre değişiyor...

Bizler de artık geri sayıma girdik. :)
Sen kaçıncı haftadasın summercım?

Bebise doktor baktı o kadar hızlı hareket ediyor ki neyseki iki gün önce özel randevumda bakmıstım. Ben 33+2 yim kuzu bir an önce 37 38 olmak istiyorum

Ah enfeksiyon ah, çeke çeke bitirdik resmen gözün aydın canım, bebek ve sen iyi olun da dığum şekli nasıl olursa olacak bi şekilde belki 6 haziranda birlikte doğururuz
Öyle oluyor malesef canım ama tahlilleri her şeyi yapıyorlar atlamadan. Çok az kaldı zaten, çok fazla çekmeyeceksin bu yoğunluğu. Bebikolar iyi olsun da.
Ayyy benim bir kontrolümde de sezaryen yapıp gelmişti, şok olmuştum sürenin kısalığına oohhh tosuncuk bir oğlan daha, kilolar boylar süper. normal bebek oldular artık benim de 39 demişti ama ben 38+2 deyince tamam dedi. Dikkat et canım yormamaya çalış kendini, bazen kendimi kaptırıyorum ben de. Dinlenmek iy geliyor
Doktor sırt üstü yatma sakın dedi. İnadına mıdır nedir öyle yatmayınca rahat edemiyorum. Belim sol kalçam dizlerim ağrıyor sola yatınca Eşim gece arkadan destek yapıyor dönmeyeyim diye
Ahhshdjd ben de sırtıma bacağımın arasına her yere yastık koyuyorum sadece sola yatma iznim var sol tarafım çürüdü gibi hissediyorum az kaldı bi doğuralım yatarız sırt üstü de sağa da

Dün ben de hastane de taze bir anneyle karşılaştım... Bebişi iki aylık olmuş...

Doğum serüvenini anlattı...Bazı önerilerde bulundu...

Diyor ki;

Sancı başlar başlamaz doktora gitme, sonra hastanede çok eziyetli oluyor... Sancılar artık sıklaşmaya başlayınca gitmek daha iyi oluyor. O öyle yapmış.... Gece 1 de gitmiş 1 buçukta doğum gerçekleşmiş .....

Sonra yanında korse götürmüş, medicallerde satılanlardan almış... Odasına çıkar çıkmaz takmış....

Senin doktor da bi koşu doğum yaptırıp gelmiş.... Ya ne güzel, inşallah bizim de öyle olur :)

Haberler şahane, bebişe iyi bakmışsın annesi...
Yorma kendini tatlım, sonra gerçekten ağrı da oluyor...
Dikkat et kendine....

Günaydın,

Artık herkes son 1 ayına girdi sanırım... Oh çok heyeacanlı..

Yaramaza bak sen taklalar atıyorda dönmüyor öyle mi :) Daha vakit var dönedebilir.. Bu bebelerin işi belli olmuyormuş :)
Bakalım hayırlısı dönerse de dönmezse de Haziran ortasına alıştırmışım kendimi Mayıs sonu deyince şok oldum

Özele gidiyorum. Tahlil ve doktora whatsapptan ulaşma işlemleri güzel ama ben hiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum yoğunluktan

Olabilir kuzum 6 Haziran çokta uzak değil aynen bende o kafadayım nasıl iyi olucaksa doğum şekli o olsun eczacıya dedim ki geçmiyor mu bu meret olabiliyor sürekli hamilelerde tuvalete dikkat et çok pis çokta temiz olmasın dedi çok temizlikte yapabiliyormuş ben şok

Özele gidiyorum. Tahlil ve doktora whatsapptan ulaşma işlemleri güzel ama ben hiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum yoğunluktan
Bende özelde devam etmeyi cok isterdim doktorumdan cok memnunum ama normaş dogum icin zorlamıyorlar hemen sezaryen istiyorlar bende normal istiyorum bir de allah korusun küvez falan ihtiyac olursa sadece devlet hastanesinde var perişan olmak istemiyorum. Özel normal doguma 3500 sezaryen 4500 istiyor birde cogu zaten sezaryene alıyorlar. Benim arkadasım sancı çekti saatlerce 8 cm acıklıgı da vardı ama nstde kalbi duyamadılar diye sezaryene aldılar.

Benim ilk defa geçen haftaki tahlilimde çıkmadı. Tesadüf mü bilmiyorum ama ekstradan sirke ile sildim her gece yatmadan güzelce, durulamadan bıraktım öyle. Belki de yararlı bakteri üredi o iyi geldi

Bizim özel 3900 sezeryana 7800 dedi. Bir de Haziran da zam gelecekmis. Zeynep Kamil de takibim oraya gideyim dedim ailem dedi ilk çocuk özelde olsun vs. Bilmiyorum nasıl olacak. Ben yine takip için devlete gidiyorum. Şuan tek hallettiğim 450 TL hastane fotoğrafçısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…