- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.461
Sade ve şık olmuş Gugubicim, şanı yürüsün Bartu BeyinÇok güzel canım, güzel günlerde kullanın. Mete ismini de çok severim
Minnoşluktur ama buuuArdenimize Nikola mı eklendi
Ben de atolyepolene yaptırdım şöyle sade düz bişey
Maşallah bir tosbik dahaSelamlar
Benim de kontrolüm vardı bugün.
Oğlum 2850 olmuş. 35+5 günlük. Gelişimi suyu gayet yerinde dedi doktor. Doğum için gün vermedi yine. Haftaya tekrar çağırdı. Nst de iyi çıktı. Hareketleri çoğaldı ama iki gündür. Dün kolumda ve yüzümde uyuşma hissettim acile gitmiştim hafif enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Bunlar dışında karnımın epey büyüdüğünü ve sağa sola salındığını hissediyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama. Eskisi gibi değil. Haberler böyle bende de.
Maşallah oğluşaSelamlar
Benim de kontrolüm vardı bugün.
Oğlum 2850 olmuş. 35+5 günlük. Gelişimi suyu gayet yerinde dedi doktor. Doğum için gün vermedi yine. Haftaya tekrar çağırdı. Nst de iyi çıktı. Hareketleri çoğaldı ama iki gündür. Dün kolumda ve yüzümde uyuşma hissettim acile gitmiştim hafif enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Bunlar dışında karnımın epey büyüdüğünü ve sağa sola salındığını hissediyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama. Eskisi gibi değil. Haberler böyle bende de.
Cok şeker ve çok havalışuradan yaptırmıştımmm
Atölye Selçukum Hayvanlı Daire IÅıklı AhÅap Bebek Kapı Süsü Atölye Selçukum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Atölye Selçukum Hayvanlı Daire IÅıklı AhÅap Bebek Kapı Süsü Atölye Selçukum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
benimkinin fotosunu da ekledimm
Geldim kontrolüm yarım kaldı doktor normal doğuma gidip geldi
Günaydın,Günaydınnnn benimde bugün kontrolüm vardıHiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum
Her şey yolunda ellerle kapalıydı yüzümüzMayıs sonuna Haziran başına kendini ayarla dedi. 23-24 Mayıs gibi doğuma ve tarihine karar vereceğiz. Büyük olasılık sezeryan olucak çünkü bebiş dönmedi Ah birde idrar enfeksiyon devam
Bazı özeller devletten de yoğun :)Kızlar ilk devlet hastanesi randevuma girdimo kadar yoğun ki anlatamam. Randevulu olduğum halde bir dünya bekledim. Bebek gayet iyi çok şükür ama doktor o kadar yoğun ki soruna bile cevap veremiyor neredeyse. Kan ve idrar istedi sonuç için 2 ye kadar bekleyeceğim. Ahh özel hastane para falan diyoruz ama ne sıra bekliyorsun ne de sonuç arıyorsun bildiriyor. Doğumla ilgili güzel şeyler duysam özelde devam ederdim vallahi. 15 gün sonra tekrar gel dedi bakalım. Sizden ne haber?
Bebise doktor baktı o kadar hızlı hareket ediyor ki neyseki iki gün önce özel randevumda bakmıstım. Ben 33+2 yim kuzu bir an önce 37 38 olmak istiyorumBazı özeller devletten de yoğun :)
Bebiş nasıl, görebildiniz mi kuzum...
Bazı devlet hastaneleri çok konforlu ama tabi şehre göre değişiyor...
Bizler de artık geri sayıma girdik. :)
Sen kaçıncı haftadasın summercım?
Ah enfeksiyon ah, çeke çeke bitirdik resmenGünaydınnnn benimde bugün kontrolüm vardıHiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum
Her şey yolunda ellerle kapalıydı yüzümüzMayıs sonuna Haziran başına kendini ayarla dedi. 23-24 Mayıs gibi doğuma ve tarihine karar vereceğiz. Büyük olasılık sezeryan olucak çünkü bebiş dönmedi Ah birde idrar enfeksiyon devam
Öyle oluyor malesef canım ama tahlilleri her şeyi yapıyorlar atlamadan. Çok az kaldı zaten, çok fazla çekmeyeceksin bu yoğunluğu. Bebikolar iyi olsun da.Kızlar ilk devlet hastanesi randevuma girdimo kadar yoğun ki anlatamam. Randevulu olduğum halde bir dünya bekledim. Bebek gayet iyi çok şükür ama doktor o kadar yoğun ki soruna bile cevap veremiyor neredeyse. Kan ve idrar istedi sonuç için 2 ye kadar bekleyeceğim. Ahh özel hastane para falan diyoruz ama ne sıra bekliyorsun ne de sonuç arıyorsun bildiriyor. Doğumla ilgili güzel şeyler duysam özelde devam ederdim vallahi. 15 gün sonra tekrar gel dedi bakalım. Sizden ne haber?
Ayyy benim bir kontrolümde de sezaryen yapıp gelmişti, şok olmuştum sürenin kısalığınaGeldim kontrolüm yarım kaldı doktor normal doğuma gidip geldihemencik doğurttu herkes böyle sular seller gibi kolaycacık doğursun inşallah
2800 olmuş oğluşum 35+5 uyumlu 48 cm ortalama boyu 10 gün sonra kontrol var 38+
4 ten sonra planlarız doğumu dedi 39 dan önce almayacak sanırımherşey yolunda biraz tansiyon problemi yaşıyordum yorgunluktan olabilir boya temizlik falan yordu bu hafta kontrol et dedi günde 3 defa bakıcam bizde durumlar böyle nst de güzel dedi
Ahhshdjd ben de sırtıma bacağımın arasına her yere yastık koyuyorum sadece sola yatma iznim varDoktor sırt üstü yatma sakın dedi. İnadına mıdır nedir öyle yatmayınca rahat edemiyorum. Belim sol kalçam dizlerim ağrıyor sola yatıncaEşim gece arkadan destek yapıyor dönmeyeyim diye
Dün ben de hastane de taze bir anneyle karşılaştım... Bebişi iki aylık olmuş...Geldim kontrolüm yarım kaldı doktor normal doğuma gidip geldihemencik doğurttu herkes böyle sular seller gibi kolaycacık doğursun inşallah
2800 olmuş oğluşum 35+5 uyumlu 48 cm ortalama boyu 10 gün sonra kontrol var 38+
4 ten sonra planlarız doğumu dedi 39 dan önce almayacak sanırımherşey yolunda biraz tansiyon problemi yaşıyordum yorgunluktan olabilir boya temizlik falan yordu bu hafta kontrol et dedi günde 3 defa bakıcam bizde durumlar böyle nst de güzel dedi
Bakalım hayırlısı dönerse de dönmezse deGünaydın,
Artık herkes son 1 ayına girdi sanırım... Oh çok heyeacanlı..
Yaramaza bak sen taklalar atıyorda dönmüyor öyle mi :) Daha vakit var dönedebilir.. Bu bebelerin işi belli olmuyormuş :)
Özele gidiyorum. Tahlil ve doktora whatsapptan ulaşma işlemleri güzel ama ben hiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum yoğunluktanKızlar ilk devlet hastanesi randevuma girdimo kadar yoğun ki anlatamam. Randevulu olduğum halde bir dünya bekledim. Bebek gayet iyi çok şükür ama doktor o kadar yoğun ki soruna bile cevap veremiyor neredeyse. Kan ve idrar istedi sonuç için 2 ye kadar bekleyeceğim. Ahh özel hastane para falan diyoruz ama ne sıra bekliyorsun ne de sonuç arıyorsun bildiriyor. Doğumla ilgili güzel şeyler duysam özelde devam ederdim vallahi. 15 gün sonra tekrar gel dedi bakalım. Sizden ne haber?
Olabilir kuzum 6 Haziran çokta uzak değilAh enfeksiyon ah, çeke çeke bitirdik resmengözün aydın canım, bebek ve sen iyi olun da dığum şekli nasıl olursa olacak bi şekilde belki 6 haziranda birlikte doğururuz
Öyle oluyor malesef canım ama tahlilleri her şeyi yapıyorlar atlamadan. Çok az kaldı zaten, çok fazla çekmeyeceksin bu yoğunluğu. Bebikolar iyi olsun da.
Ayyy benim bir kontrolümde de sezaryen yapıp gelmişti, şok olmuştum sürenin kısalığınaoohhh tosuncuk bir oğlan daha, kilolar boylar süper. normal bebek oldular artık benim de 39 demişti ama ben 38+2 deyince tamam dedi. Dikkat et canım yormamaya çalış kendini, bazen kendimi kaptırıyorum ben de. Dinlenmek iy geliyor
Ahhshdjd ben de sırtıma bacağımın arasına her yere yastık koyuyorum sadece sola yatma iznim varsol tarafım çürüdü gibi hissediyorum az kaldı bi doğuralım yatarız sırt üstü de sağa da
Bende özelde devam etmeyi cok isterdim doktorumdan cok memnunum ama normaş dogum icin zorlamıyorlar hemen sezaryen istiyorlar bende normal istiyorum bir de allah korusun küvez falan ihtiyac olursa sadece devlet hastanesinde var perişan olmak istemiyorum. Özel normal doguma 3500 sezaryen 4500 istiyor birde cogu zaten sezaryene alıyorlar. Benim arkadasım sancı çekti saatlerce 8 cm acıklıgı da vardı ama nstde kalbi duyamadılar diye sezaryene aldılar.Özele gidiyorum. Tahlil ve doktora whatsapptan ulaşma işlemleri güzel ama ben hiçbir zaman randevu saatimde giremiyorum yoğunluktan
Benim ilk defa geçen haftaki tahlilimde çıkmadı. Tesadüf mü bilmiyorum ama ekstradan sirke ile sildim her gece yatmadan güzelce, durulamadan bıraktım öyle. Belki de yararlı bakteri üredi o iyi geldiOlabilir kuzum 6 Haziran çokta uzak değilaynen bende o kafadayım nasıl iyi olucaksa doğum şekli o olsun eczacıya dedim ki geçmiyor mu bu meret olabiliyor sürekli hamilelerde tuvalete dikkat et çok pis çokta temiz olmasın dedi çok temizlikte yapabiliyormuş ben şok
Bende özelde devam etmeyi cok isterdim doktorumdan cok memnunum ama normaş dogum icin zorlamıyorlar hemen sezaryen istiyorlar bende normal istiyorum bir de allah korusun küvez falan ihtiyac olursa sadece devlet hastanesinde var perişan olmak istemiyorum. Özel normal doguma 3500 sezaryen 4500 istiyor birde cogu zaten sezaryene alıyorlar. Benim arkadasım sancı çekti saatlerce 8 cm acıklıgı da vardı ama nstde kalbi duyamadılar diye sezaryene aldılar.