2022 ikizler burcu anneleri

Ben de az evvel eşimi uğurladım çok buruk hissediyorum bizim uzak değil 5 saatlik yol ama yine de yol yoldur izin almadan gelinmiyor e zaten izin sınırlı doğumdan sonra da lazım olacak dedim doğuma kadar gelme artık çok üzüldüm ama içimden sezaryen olmak geçiyor en azından planlı olsun doğumda bulunsun bari diyorum ama bi yandan da müdahale etmek bebeğe haksızlık mı acaba diyorum çok karışık hisler içerisindeyim hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim hayat bi yerde
Ya birşey sormak istiyorum bu sezeryanda fazla olan gobusu de kesip daraltamazlar mi
Valla bunu ben de düşünüyorum hazır almışken bir iki kg yağ da alsalar hiç fena olmaz utanmasam sorucam bunu
Ben gece ağrıya uyanıyorum kendimi bıraksam ağlarım da diyorum tamam dayan az kaldı diyorum geçecek inşallah
balkız ne zamandır aklımdasın bayram girdi hiç bakamadım buralara yazamadım. Nasılsın keyifler nasıl

Canım iyiyim şükür sen nasılsın yavaştan gün saymaya başladık artık ağrılar sızılar uğraşıyorum ama sonuç güzel olacak inşallah beklemedeyiz Senin nasıl gidiyor

Canım iyiyim şükür sen nasılsın yavaştan gün saymaya başladık artık ağrılar sızılar uğraşıyorum ama sonuç güzel olacak inşallah beklemedeyiz Senin nasıl gidiyor
İyi diyelim iyi olsun bi gün bomba gibiyim bi gün depresif berbat her şeyden nefret etmece
Gören herkes tadını çıkar bugünlerin diyor kemik ağrılarıyla bu nasıl mümkün bilemiyorum

ayy süperr izne çıkan herkese çok seviniyorum

yüzünü görebilmene de çok sevindim biz bu haftalarda artık kameralara sığdıramıyoruz tontikleri
Bizim kız canı isteyince gösteriyor tam karnıma yaslamış yüzünü doktorda yakaladı yandan da olsa gördük ağzını açıp kapatıyordu şapşik

İyi diyelim iyi olsun bi gün bomba gibiyim bi gün depresif berbat her şeyden nefret etmece
Gören herkes tadını çıkar bugünlerin diyor kemik ağrılarıyla bu nasıl mümkün bilemiyorum
Ahh ahh o ağrıları hiç sorma otursam oturamıyorum ayakta dursam o hiç mümkün değil bitse de gitsek modundayım ama bir yandan da bebiş çıkınca boşluk hissedeceğim hareketleri falan değişik duygular içerisindeyim

Konuşma fikri güzelmiş çenem düşüktür

Amin aminn rabbim can sağlığı versin hepsine bekleriz yolunu 5 yıl oldu ayrı kalali artık evli payı unuttuk

Allah kavuştursun sizide canım Türkiye'de olsa bı şekilde yetişir benimki ama Suriye'de olunca zor ha diyince gelemiyor izin alsa bile bide Dr günde vermiyor en az bir ay önceden iznini yazdirmasi lazimki Türkiye'deki birliğine gelip orda bekleyecek seninde hakkında hayırlısı olsun normal doğum da sıkıntı birden geliyor sancı aynı gün bile çıksa bebek babasından hızlı gelebilir insallh hepimiz doğumhaneye eslerimizle gideriz

Doktora durumu anlatsan gün vermez mi

Evet canım aynen 2 saattir uyuyamiyorum belim bacaklarım acayip huzursuz hayırlısıyla kavuşalım bebelerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…