2022 ikizler burcu anneleri

Gözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermece🥰🥰🥰

Yaa büyümüş minik🥰🥰 hiç bir sorun çıkmaz inşallah canım😇

Yaaa geçmiş olsun kuzumm, ben de verecektim ama karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar dediler yaptıramadım. İyiyim ama hafif ciğermde ağrı oluyor arada, iş başı da yaptım😌

Bu arada birazdan ben de kontrole gideceğim, kendime sevgililer günü torpili yaptım😂😂inşallah bebeğim iyidir😍😍 bi kalbini dinlesem rahat edicem
Ohh ne güzel hediye vermişsin kendine, güzel haberlerle gel baby :KK200::anneadayı:

Kızlar merhaba ancak yazabildim 🥰 Detaylı çok şükür güzel geçti; her şeyi iyi🙏🏻 417gram çıktık. Aklınızda bi soru işareti kaldıysa kalmasın kesin erkek dedi 🤣Bi sonraki randevum 10 Martta şeker yüklemesi bakalım 🌸
Gözün aydın, minnoşun büyümüş annesi. :emir_bebek::KK200::nazar:

Şeker yüklemesinden benim doktorum hiç bahsetmedi henüz? Çoğu kişi yaptırmıyor sanırım. Haftası var mı acaba.

Gözün aydın canımm, oh bol bol hasret gidermece🥰🥰🥰

Yaa büyümüş minik🥰🥰 hiç bir sorun çıkmaz inşallah canım😇

Yaaa geçmiş olsun kuzumm, ben de verecektim ama karantina bitiminde tekrar test yapmıyorlar dediler yaptıramadım. İyiyim ama hafif ciğermde ağrı oluyor arada, iş başı da yaptım😌

Bu arada birazdan ben de kontrole gideceğim, kendime sevgililer günü torpili yaptım😂😂inşallah bebeğim iyidir😍😍 bi kalbini dinlesem rahat edicem
Ben bugünde işe gitmedim test sonucum geldi öyle başlıycam canım benimde burnum düzelmedi hala tıkanıyor ilk baştaki gibi değil ama yinede var iştahsızlık var yorgunlukta kaldı üzerimde ama buna da şükür iyi olmana sevindim inşallah bi daha gelmez sağsalim doğum yaparız 🙏
Gördün mü bebişini pozlar da verdimi ☺️

Kızlar merhaba ancak yazabildim 🥰 Detaylı çok şükür güzel geçti; her şeyi iyi🙏🏻 417gram çıktık. Aklınızda bi soru işareti kaldıysa kalmasın kesin erkek dedi 🤣Bi sonraki randevum 10 Martta şeker yüklemesi bakalım 🌸
Canımm çok şükür😇 şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?

Ben bugünde işe gitmedim test sonucum geldi öyle başlıycam canım benimde burnum düzelmedi hala tıkanıyor ilk baştaki gibi değil ama yinede var iştahsızlık var yorgunlukta kaldı üzerimde ama buna da şükür iyi olmana sevindim inşallah bi daha gelmez sağsalim doğum yaparız 🙏
Gördün mü bebişini pozlar da verdimi ☺️
Ay gelmesin bir daha gerçekten hem fiziken hem ruhen yoruldun bu süreçte. Gördümm küçük sevgilimi yaaa ağzını açıp kapattı 😍😍😍😍

Şeker yüklemesinden benim doktorum hiç bahsetmedi henüz? Çoğu kişi yaptırmıyor sanırım. Haftası var mı acaba.
Ayy alttaki bebiş baş aşağı dönmüş güncelleme gelmiş size 🎊🎊
Şeker yüklemesinin belli bir haftası mı var acaba

Ay gelmesin bir daha gerçekten hem fiziken hem ruhen yoruldun bu süreçte. Gördümm küçük sevgilimi yaaa ağzını açıp kapattı 😍😍😍😍
Amanın annesi yesin onun minnacık ağzını 🥰🥰
Bebişlerimiz iyi olsunda anneler bi şekilde atlatıyor benimde haftaya bir sürü kontrolüm var zaman hemen geçsin 🙏🙏

Amanın annesi yesin onun minnacık ağzını 🥰🥰
Bebişlerimiz iyi olsunda anneler bi şekilde atlatıyor benimde haftaya bir sürü kontrolüm var zaman hemen geçsin 🙏🙏
Çok öksürdüm, içim hiç rahat değil dedim. Ona hiç bir şey olmaz, seni yormuştur hastalık dedi dr. Haftaya senin de güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım😍😍

Sağol canımm ♥️
24. Haftadan sonra yapılıyor. Evet yaptırmayanlar da yaptıranlar kadar çok. Çevremde herkes yaptırdı ters bi durum yaşanmadı o yüzden ben de yaptırmayı düşünüyorum 🌸

Canımm çok şükür😇 şeker yüklemesini ben de sordum 24. Haftadan sonra dedi dr. Sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum ama en son şu haftaya kadar dedi mi sana?
Canımm çok sağol ♥️
24 ila 28. Haftalar arasında yapılıyor canım. 24 hafta 4 günlük oluyorum ben o randevum olan tarihte.

Çok tatlıydı ağzını açıp kapıyordu balık gibi. Gözlerimden kalpler fışkırarak dolaşıyorum şu an 😍
Yaaa, su mu içiyordu acaba😍benim uygulamada bebeğin tam bir çiş makinası yazıyordu 🤣🙊🙉🙈
Kilosu, boyu nasılmış yarım kiloyu geçtimi artık minnoş. 😍👸❤️

Yaaa, su mu içiyordu acaba😍benim uygulamada bebeğin tam bir çiş makinası yazıyordu 🤣🙊🙉🙈
Kilosu, boyu nasılmış yarım kiloyu geçtimi artık minnoş. 😍👸❤️
480 gr dedi, henüz gelemedik yarım kiloya az birşey kaldı😊😊 galiba su içiyor, ilk defa bu kadar net ağız hareketini gördüm, demek çiş makinesi ahahahah🤣🤣bol bol su içmemiz gerekiyormuş çişlerini temizlemek için

480 gr dedi, henüz gelemedik yarım kiloya az birşey kaldı😊😊 galiba su içiyor, ilk defa bu kadar net ağız hareketini gördüm, demek çiş makinesi ahahahah🤣🤣bol bol su içmemiz gerekiyormuş çişlerini temizlemek için
Ooo maşallah, artık yarım kilo diyelim biz 😍 ay ne güzel ya bu görüntü sana bir daha ki kontrole kadar yeter😍 En güzel hediye oldu😇🐝
Su içmek mi temizliyormuş, ben günde en az 3-4 litre içiyorum heralde 😉😍

Gözün aydın canım çok şükür 🙏
Maşallah yarım kilocuk neredeyse😍

Ben çıktım :anneadayı:
Özeldeki gibi uzun bakılmasada devlette iyi kötü bakıldı herşeyi normal dedi anormallik görünmedi

400gr olmuşlar ve tabiki iki tane pipide kesinleşmiş oldu 🤧😛🤷‍♀

Neyse çok şükür anormallik yok ya artık odaklanacağım nokta sağlıkları 🐣🐣

Detaylı sabahını zor sabahladım gözüme uykular girmedi acaba mı acaba diye düşünmekten 🤦‍♀️

Perşembe-cuma ücretsiz kontrolüm var kendi doktorumda 🤩

Benden bu kadar darısı gideceklerin başına 💃

ahahaa Miracelik16 Miracelik16 iki erkekle yolumuza devam ediyoruzz🧡🧡

sağlıkla gelsinler 🙏 ikisi de doğuştan en yakın arkadaşa sahip olacaklar🤩🤩

Benim de muayene detaylı bitti kızlar minik kızım bu sefer annesine yüzünü gösterdi minik ellerini ayaklarını gördük 408 gr olmuş🥰 detaylı da güzel geçti her şey iyi dedi radyoloji doktoru ama haftaya ultrasona çağırdı kendi doktorum böbreklerin birinde büyüme görülmüş ama anlamadım ilk 4.8 ölçtü sonra 5.2 yazalım demişti radyolojide bu değere bakacaklarmış. Genelde erkek bebeklerde görülüyor düzeliyor dedi ama bir bakalım dedi, internetten de baktım haftamda 6mm civarı oluyormuş muhtemelen evham yapmaya gerek yoktur da yani inşallah, haftaya tekrar gitmiş olacağım 💓
Bu arada tansiyon takibi istedi 14 8 çıktı ilk önce belirli aralıklarla 3 defa ölçüldü 20. Haftadan sonra tansiyon çıkabiliyormuş onu da takip edip bildirmemi istedi ben de durumlar böyle 🐰♥️

408 gram mıı neredeyse yarım kilo🙈😍

ohh çok şükür kuzum evet aynen onda bir şey yok beyinde kist çıkanların da hepsi küçüldü ve yok oldu çok şükür bebekler hepsi sağlıklı🙏 zaten bir şey varsa çat diye söylüyolar
her şeyin yolunda olması çok güzel 🙏 miniğin de özlemiş de yüzünü göstermiş😍😍😍

haftaya bi daha mı göreceksin tontişiii 🤩🤩

X