- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.561
Canım geçmiş olsun uzunluk kaçtan kaça düşmüşKızlar bugün kontrolüm vardı
Tam idrar kültürü sonucumu alıp gittik rahim ağzı uzunluğu 29.8mm düşmüş enfeksiyondan idrar kültüründe bakteri üretmiş 5gunluk antibiyotik ignem var inş faydası olur serum takıldı yeni eve geldik
Sagol canim bi ara 31.7mm sabit kaldı cumartesi kontrolumde yani 2gun önce 30.7mm di bugunde 29.8mm olctuCanım geçmiş olsun uzunluk kaçtan kaça düşmüş
Gelsinler, yardıma ihtiyacınız var. Gelmişkrn birinin eline süpürge birine toz bezi birine vileda sıkıştırıverinKızlar ben artık oturamıyorum wc be yatak dışında birşey yapamıyorum duşumu zor alıyorum ev heryer heryerde diyorum ama hala bize misafir gelmek isteyen insanlar var valla anlamıyorum ben bu insanları
Gelen kıZda hamile oyüzden imkansız onu yapamam yoksa çok iyi fikirmişGelsinler, yardıma ihtiyacınız var. Gelmişkrn birinin eline süpürge birine toz bezi birine vileda sıkıştırıverin
Canım bence gayet iyi ızunluk çok haftamız kaldı Allahın izniyleSagol canim bi ara 31.7mm sabit kaldı cumartesi kontrolumde yani 2gun önce 30.7mm di bugunde 29.8mm olctu
S Saripapatya22 ’yi ben de çok merak ediyorum. Umarım sağlıkları keyifleri yerindedir.S Saripapatya22 canım nerelerdesin inşallah iyisinizdir sende bebişlerde
Evet kac gündür merak ediyrzS Saripapatya22 canım nerelerdesin inşallah iyisinizdir sende bebişlerde
Bi10 yil once yasadiydim :)) Gorme sorunu, bulaniklik, piksel kaybi ( sinek ucusur gibi), bas agrisi.Şimdi soracağım soru ile ilgili umarım hiç kimsenin tecrübesi olmamıştır olmasın daEtrafınızdan duyduğunuz bildiğiniz var mı acaba gebelik zehirlenmesi hakkında diye sormak istiyorum. İnternetten bakayım belirtilerine dedim. Ödem, hızlı kilo artışı, tansiyon.. diyor.
Bende ödem feci durumda özellikle sol bacağım. (Sağ bacağımda da dizden yukarısı şiş).
Kilo artışı deseniz, şu ara günlük 0.5kg alıyorum. Bu ödem de olabilir tam emin değilim. Doktor dengeli beslenmelisin diyor ama beslenmemde hiçbir değişiklik yok, sanki su içsem kilo oluyor gibi. Beni gören kilo almamışsın, leblebi yutmuş solucan gibisin diyor ama 45kg başladığım gebelikte 42’ye düştükten sonra 63kg’lara geldim. Bu gidişle 70lere bile gider. Oldum olası yemekle hiç aram olmamıştır, bir çok yiyen biri olsaydım şimdi ne halde olurdum merak ediyorum.
Tansiyonum zaman zaman yükseldiği oluyor ama çoğunlukla 10/6 bandında gidiyor.
İdrarda protein kaçağı yok, değerleri iyi. Ama kanda protein değerleri düşük çıktı. Doktor daha fazla tavuk, kırmızı et ve balık yemelisin dedi.
Bugün 33+1’im. Bugün ve yarın ciğer geliştirici iğnelerini yaptıracağım doktor ne olur ne olmaz dediği için.
Doktor kontrollerim 2 haftada bir. Diğer randevuya kadar ben bu gebelik zehirlenmesi olayını nasıl anlarım?
Çok şükür canım dualarımız seninle çok az kaldı inşallah kucağına alacaksınBugun itibariyle hicbir hortum baglantimiz kalmadi :))
Biberon ve emzik baslandi, becerirlerse carsamba meme gunu)
Cmt-pazar rabbim yardim ederse taburcular, duanizi eksik etmeyin bizden
Gözün aydin cnm, cuma kac haftalik oluyorsun nasipse.Guzel haberlerini bekliyoruzSelam ikiz anneleri.
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, doktor cuma günü bebekleri almaya karar verdiheyecan dorukta valla nasıl olacak bilmiyorum
Nst’de de baya kasılma çıktı ama ben hiç hissetmedim doktor da şaşırdı ve cuma gününden erken de gelebilirler dedibakalım artık beklemedeyiz. Umarım her şey yolunda gider
Tam 36+6 oluyorlar canımGözün aydin cnm, cuma kac haftalik oluyorsun nasipse.Guzel haberlerini bekliyoruz
Masallah canm darisi bizlerin başına ins vaktinde oluyor saglikla kucağına al inşTam 36+6 oluyorlar canım
Hay allah belirtileri ne kadar fazlaymış öyleBi10 yil once yasadiydim :)) Gorme sorunu, bulaniklik, piksel kaybi ( sinek ucusur gibi), bas agrisi.
Tansiyon muhim ama ciger gelistirici de odem ve tansiyon degisikligi yapabilir. Birkac gun tuza, sekere dikkat edin
Bugun itibariyle hicbir hortum baglantimiz kalmadi :))
Biberon ve emzik baslandi, becerirlerse carsamba meme gunu)
Cmt-pazar rabbim yardim ederse taburcular, duanizi eksik etmeyin bizden
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinSelam ikiz anneleri.
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, doktor cuma günü bebekleri almaya karar verdiheyecan dorukta valla nasıl olacak bilmiyorum
Nst’de de baya kasılma çıktı ama ben hiç hissetmedim doktor da şaşırdı ve cuma gününden erken de gelebilirler dedibakalım artık beklemedeyiz. Umarım her şey yolunda gider
Barsak problemi cok oluyor ilk haftalar ama alistikca o da duzene girecek canim sadece bol bol sabir hepsi gececekAmin canm benm saol isye insan korkuyor ya mama da kabiz etti ikisini de bugün de gündem de bu var
İnşallah sağlıkla gelirler, umarım siz de bu haftaları görürsünüz darısı başınıza canımMasallah canm darisi bizlerin başına ins vaktinde oluyor saglikla kucağına al inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?