2022 ikiz annesi olacaklar

Canım geçmiş olsun uzunluk kaçtan kaça düşmüş

Kızlar ben artık oturamıyorum wc be yatak dışında birşey yapamıyorum duşumu zor alıyorum ev heryer heryerde diyorum ama hala bize misafir gelmek isteyen insanlar var valla anlamıyorum ben bu insanları
Gelsinler, yardıma ihtiyacınız var. Gelmişkrn birinin eline süpürge birine toz bezi birine vileda sıkıştırıverin

Gelsinler, yardıma ihtiyacınız var. Gelmişkrn birinin eline süpürge birine toz bezi birine vileda sıkıştırıverin
Gelen kıZda hamile oyüzden imkansız onu yapamam yoksa çok iyi fikirmiş oda kendine hizmet istiyor eşimde ben birşey yapmamam walla dedi mesaj attım artık canım ben kötüyüm başka zamN görüşelim diye

Şimdi soracağım soru ile ilgili umarım hiç kimsenin tecrübesi olmamıştır olmasın da Etrafınızdan duyduğunuz bildiğiniz var mı acaba gebelik zehirlenmesi hakkında diye sormak istiyorum. İnternetten bakayım belirtilerine dedim. Ödem, hızlı kilo artışı, tansiyon.. diyor.
Bende ödem feci durumda özellikle sol bacağım. (Sağ bacağımda da dizden yukarısı şiş).
Kilo artışı deseniz, şu ara günlük 0.5kg alıyorum. Bu ödem de olabilir tam emin değilim. Doktor dengeli beslenmelisin diyor ama beslenmemde hiçbir değişiklik yok, sanki su içsem kilo oluyor gibi. Beni gören kilo almamışsın, leblebi yutmuş solucan gibisin diyor ama 45kg başladığım gebelikte 42’ye düştükten sonra 63kg’lara geldim. Bu gidişle 70lere bile gider. Oldum olası yemekle hiç aram olmamıştır, bir çok yiyen biri olsaydım şimdi ne halde olurdum merak ediyorum.
Tansiyonum zaman zaman yükseldiği oluyor ama çoğunlukla 10/6 bandında gidiyor.
İdrarda protein kaçağı yok, değerleri iyi. Ama kanda protein değerleri düşük çıktı. Doktor daha fazla tavuk, kırmızı et ve balık yemelisin dedi.
Bugün 33+1’im. Bugün ve yarın ciğer geliştirici iğnelerini yaptıracağım doktor ne olur ne olmaz dediği için.

Doktor kontrollerim 2 haftada bir. Diğer randevuya kadar ben bu gebelik zehirlenmesi olayını nasıl anlarım?

Bi10 yil once yasadiydim :)) Gorme sorunu, bulaniklik, piksel kaybi ( sinek ucusur gibi), bas agrisi.
Tansiyon muhim ama ciger gelistirici de odem ve tansiyon degisikligi yapabilir. Birkac gun tuza, sekere dikkat edin

Son düzenleme:
Selam ikiz anneleri.
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, doktor cuma günü bebekleri almaya karar verdi heyecan dorukta valla nasıl olacak bilmiyorum
Nst’de de baya kasılma çıktı ama ben hiç hissetmedim doktor da şaşırdı ve cuma gününden erken de gelebilirler dedi bakalım artık beklemedeyiz. Umarım her şey yolunda gider

Gözün aydin cnm, cuma kac haftalik oluyorsun nasipse.Guzel haberlerini bekliyoruz

Bi10 yil once yasadiydim :)) Gorme sorunu, bulaniklik, piksel kaybi ( sinek ucusur gibi), bas agrisi.
Tansiyon muhim ama ciger gelistirici de odem ve tansiyon degisikligi yapabilir. Birkac gun tuza, sekere dikkat edin
Hay allah belirtileri ne kadar fazlaymış öyle inşallah o değildir.
Bugun itibariyle hicbir hortum baglantimiz kalmadi :))
Biberon ve emzik baslandi, becerirlerse carsamba meme gunu )
Cmt-pazar rabbim yardim ederse taburcular, duanizi eksik etmeyin bizden
işte bu harika bir haber inşallah adım adıö güzel günler geliyor..

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Şimdiden geçmiş olsun diyelim, dualarımı sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…