2022 ikiz annesi olacaklar

bebekleriniz kuvoze girmismiydi

bebekleriniz kuvoze girmismiydi
Gunaydin, ikisi de girdi, anne karininda problemli olan 3 gun sonra cikarildi ve sonrasinda bir problem yasamadik ama digerinin anne karninda hicbir problemi olmamamsina ragmen dogumdan hemen sonra yogun bakima alindi, 10 gun yogun bakimda kaldi. Belki duymussunuzdur her bebek kalbi delik doguyor ve ilk saatler icinde o delik kapaniyor ama benim bebegimin ki kapanmadi ve cigeri kanla doldu, desteksiz nefes alamadigi icin solunum cihazina bagladilar, 1 hafta sonra delik kapandi, 3 gun daha kontrol altinda tuttular ve sonrasinda eve ciktik. Oksijen yanmasi deniyordu galiba kuvezdeyken boyle birsey oldu mu diye 1 aylikken goz ve isitme testleri yapildi ozel bir merkezde okadar.

Yogun bakimdayken bebegimi cenin pozisyonunda sikica kundaklamislardi, gozleri bantliydi, bunlar bebek dogmamis gibi kendini anne karninda stressiz bir ortamda hissetsin diye yapiliyormus, amac bebegi aglatmamak ve cigerleri yormamakmis. Agzinda hortum oldugu icin ilk hafta emziremedim, sutumu sagip veriyordum hemsireler besliyordu, gunde 1-2 defa cagirip ciplak ten temasi yaptiriyorlardi o kadar. Hortumlar dilinin ucunu kesmisti yaklasik 1 yasina kadar catalli bir dili vardi, sonra kendiliginden birlesti dili.

Sadece 3 gun kuvezde kalan oglumda hic bir problem yasamadim sonrasinda ama yogun bakima giren oglum icin dr'lar cabuk yorulur, yorulunca morarabilir demislerdi, aynen oyle de oluyor ama bunlarin hic biri futbol oynamasina, yuzmesine ya da aktif bir hayat surmesine engel degil, cok hareketli bir cocuk.

İlac beni 35e kadar getirdi cok sukur en son gunler gunde 8 tane iciyodum ama buraya kadar karninda kaliyoruz dediler ve dogdular haftan cok guzel endisen olmasin canim allahin izniyle
Merhaba bisey sorucam benim 25. Haftada sancilarim cikti 5 gun hastanede yatip ciktim su an 27+4 um ama kasilmalar devam ediyor sizin kacinci haftqda basladi kasilmalar nidilati eve vermiyorlar hastanedeylen veriyolardi cok korkuyorum bende en azindan 28 haftayi bi gecseydim

Haber ver bize de olmaz mi?
Acile gittim sancı çıkmadı şükür ama okadae kasılmayı neden yaşadım anlamadım kasılmam vardı kasığıma ağrı girdi midem bulanmaya başladı evin içinde titremeye başladım soğukta aldım sanırım şükür birşey çıkmadı ama okadar korktumki doğum olucak diye ömrümden ömür gitti

Rica ederim ❤ kac haftalik oldunuz. Bende et cesitlerini pek sevmem, sebze daha cok tercihim ama artirmamiz lazimmis.
Bugün 32 bitiyor. Bu sabah kalktığımda ilk defa yüzümün ve ellerimin şiştiğini gördüm. S Saripapatya22 gibi uzun zamandır zaten bacaklardaki ödemden ve ağrıdan çekiyordum. Doktor artık işi kesin bırak dedi. Bakalım ben de geri sayıma başladım önümüzdeki hafta iş son. Pazartesi-Salı ciğer geliştirici iğne de olacağım. Bu ara bir sürpriz olursa diye. Aksi gibi eşim de Covid oldu. Ne kadar çok elim ayağım olmuş o benim. Bu doktor işlerini filan tek yapmak biraz koydu bana Neyse bugünlere de şükrediyorum. Biraz daha sabır diyor ve içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Rüyamda da doğum yapmışım bebiş küvezdeydi. Diğerini göremedim. Küçük diye hemşireler nohut ismini takmış

Hepimize güzel bir gün olsun, başta S Saripapatya22 olmak üzere birbirimizden güzel haberler alalım. Mustafa-Kemal de evlerine giderse sağlıkla grubun tadı iyice yerine gelir Inquisitive

Neler yasamissiniz 37. Haftada kuvoze girmez diye dusunuyoruz ama belli de olmuyor demek. Ozel hastanede mi universite hastanesinde mi kuvoz tedavisi gordunuz.

Nohut muu cok tatliymis yaa. Ruyalarin tersi cikarmis . Benim eşimde covid olmustu, yedi gun sonrada test vermisti pozitifti. Zaten hissediyodu hastaligin devam ettigini.sende dikkat et cnm hemen iyilesemeyebilir

Eve neden vermiyolar ki kasilmaniz varsa nasil bir onlem aldilar ? Benim 28de basladi ve evde duzenli sekilde kullandim ilaci baska turlu sancilari nasil onleyeceklermis bise dediler mi ve duzenli mi kasilmalar kac dk bir ?

Neler yasamissiniz 37. Haftada kuvoze girmez diye dusunuyoruz ama belli de olmuyor demek. Ozel hastanede mi universite hastanesinde mi kuvoz tedavisi gordunuz.
Ozel hastenedeydik.. Aslinda Istanbul'daki en iyi yeni dogan yogun bakimin Capa'da oldugunu soylemisti dr'umuz ama kapasitesi cok sinirli dedi, ikizlerinde gelis tarihleri kestirilemedigi icin Capa'da yer bulmak riskli olur, ozelde dogumu yapalim dedi, biz de onu dinledik.

Bizim yogun bakima girdigimiz gun, 26 haftalik dogmus ikizler taburcu oluyordu, bana da en cok o moral olmustu. Hatta yogun bakimdan sorumlu dr, sorunlu gebelikten sonra dunyaya gelen bebeklerin yogun bakimdan daha once taburcu olduklarini, stresle daha iyi bas ettiklerini ve savasci olduklarini soylemisti, gercekten de minnacik bebeklerin ordaki mucadelesi inanilmazdi.

Hangi ozel hastanede dogumunuz oldubenim de 32. Haftadan önce gelirse koc universitesi hastanesini dusunuyor doktorum.

Hangi ozel hastanede dogumunuz oldubenim de 32. Haftadan önce gelirse koc universitesi hastanesini dusunuyor doktorum.

Amerikan hastanesinde yaptim dogumu. Benim dr'umun anadolu yakasinda medipol, avrupa yakasinda amerikan ile anlasmasi vardi, biz anadolu yakasinda oturmamiza ragmen amerikan'i tercih etti dr'muz. ozamanlar yeni dogan yogun bakimi iyi olan ozel hastaneler amerikan ve acibadem'di, koc'un hastanesi yoktu. koc'un kadrosunda muhtemelen amerikan'dan gelen dr'larda vardir simdi, ayni gruba ait iki hastane sonucta. koc'un yeni dogan yogun bakimini arastirmanizi oneririm, muhtemelen dr'unuzda iyi oldugunu dusundugu icin orayi istiyor.

S Siena Campo Masalim01 kızlae merhaba siz tecrübelisiniz diye size sormak istedim benim kasılmam oluyor ama nstde sancı çıkmadı sancı olmadan açılma olur mu ve bu kasılmalara sancı olmadığı halde ilaç kullanmaya gerek oluyor mu

Canım sen ilaç kullanıyormuydun

Acilmaya sebep olan sey sanci yani kasilma canim nst de cikmadiysa bebek hareketleri olabilir o sekilde hissettigin, yalanci kasilmalar duzensiz oldugu icin nst aninda olmamis da olabilir iki ihtimal var ikisi de onemli sorun olmayan ihtimaller mutlaka takip et sıklığını siddetini su durumda ilac vermez doktor nst de gormedigi icin. Kasilma olarak hissetigin ne tarzda ve ne sıklıkta suan ?

Bugun Mustafaya dokundum, hemsire halime acidi artik; takti elime eldiveni aciverdi kuvozun mandalini; tepsi acildi ustinde oglum... gel dokun dedi, Ayagina bacagina dokundum elini tuttum; minicikler nasil kucaklanir bilmiyorum :)) Ama cok iyi geldi inkar edemem, insallah ikisine de hayirlisi ile kavusurum, 2kg'i gectiler 35+1olduk

Canım dün çok sık oldu oyüzden nstye girdim bugün daha 1-2 kez oldu çocuklardan biri biryere biri biryere sabitleniyor karnım yamuk birşekil alıyor doktorda nst sonucuna göre ilaç falan vermedi

Maşallah senin kuzulara Allahım en kısa zamanda evine götürmeyi kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…