2022 ikiz annesi olacaklar

Aynı benm kızımda çok zorlanıyor. kaka yaparkende öyle makatı çatladı yavrumun zorlamakta. Bende aynı damlayı kullanıyorum bide metsil diye bi damla verdi dr o pek ise yaramıyor değeri daha iyi ama günde 1 defa veriyorum oda 3 4 saat rahatlatiyo sonra geciyo etkisi. Memende 30 dk doyar aslında bebeklerin banada öyle dedi dr memeden sonra mama ver diye yaptım kustu bebeklerim ozmn fazla geliyor diye kestim bnde gündüz mamayı arada veriyorum sütüm yetmediği zamn oda. Inş canm bu gaz işi zor zaten iki bebeğe bakmak zor bide gaz cıktı hepten zorlaştı işimiz allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlaaaar o kadar mutluyum ki bugün kanguru bakımı için gittiğimde emzirebilecegimi söylediler hem kızımı hem oğlumu emzirdim Rabbime binlerce şükürler olsun. Kızım henüz güçlü değil fazla ememedi. Oğlum daha iyi emdi. İnşallah bundan sonra hergün emzirecegim saat 3 te umarım taburculukta yakındır. Darısı bekleyen tüm annelere inşallah

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi, en kısa sürede evlatlarınızı alıp evinize dönmenizi nasip etsin inşallah

Çok sevindim adınıza gözünüz aydın

Darisi basima

Valla canım benim doktorum hiçbir risk görmemesine rağmen 31. Haftada vurdurdu ben de onu anlamadım cidden her doktor farklı sen sormadın mı peki neden vurdurmuyoruz. 34. Haftadan sonra gerek duyulmuyor sanki
Önce ikileme dustu kendi de şimdi gerek yok demeye başladı anlayamadım ki kuzum

Öncelikle hayırlı olsun canım benim de 5. Haftada kalp atışları duyuldu biri daha netti daha geç döllenmiştir benim bi kese göründü 1 hafta sonra diğer kese göründü aşılama ileydi benim de
Ya o zaman benim de demek aralarında en az bir 4 5 gün var. Allahtan hayırlısı. Gönlüm ikincinin de kalp atışını duymaktan yana. İnşallah hayırlı olan olur..

36 bitmiş oluyor kuzum 37 ya olur ya olmaz yani
tamam canim daha ne olacak masallah subhanallah girmezler insallah hepimizin hayali bu haftalarda bu kilolarda dogum yapmakti zaten rahatla biraz biliyorum cok zor ama hamileliğinin son günlerini iyi hatırla her ani yaşa. dogunca bambaska bir macera başlayacak çok önemli bir eşikten geciyorsun :) özellikle ilk kez anne olacaklar icin söylüyorum hayatınız öncesi ve sonrası diye ayrılıyor resmen dogumda

Gözün aydın canım ne güzel bir haber bu maşallah

Onca tedavi onca ilaç onca hastane ameliyat hacı hoca derken iple çekiyorum şuan doğum sonra bebeklerimle eve gelmiş olmayı insallah gerek kalmaz kuveze sarılık falan da olmazlar inşallah Rabbim hepimize hayirla sağlıkla büyütmeye ömür hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…