- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #9.501
Yok kuzum konusmadik mamayi ben suan hipp organik olani kullaniyorum bu hafta kontrol var bakalim bana ne der dr devammi yoksa baska seymi onerir bilmiyorum canim benim umarim gene kilo almislardir@Nameless Warrior nasilsin canim doktorla mama isini konustun mu? bugun kontrolde 2500u gectikleri icin prematili birak artik dedi doktor. zaten başka bulamayıp sabah normal aptamil 1e basladim. @beyaz_lale sen hangi mamayi kullanıyorsun konusmus muyduk
Valla dogumum epidural basladi, katater girdi, ilerlemedi, 2 kez denedi. Spinale gectik igneyi yurutemediler 2 kez de bu etti 4Geldim zurnanın zırt dediği yere kizlar haftaya hazır ol doğum var dedilerbebeklerim kilo alımını bırakmış 1 hafta daha bekleyip hemen snra spinal anestezi ile doğum yapılacakmisim çok korktuğumu söylesem de genel de bebekler etkilenir özellikle ikinci çıkan bebek dedi ve beni dinlemeden onlari tehlikeye sokamam dedi bu arada kilolarını söyledi 2400 müş sizce nasıl? Doğum yapan hanımlar kuveze girer mi benm findiklarim tecrubeleriniz nasıl
36 bitmiş oluyor kuzum 37 ya olur ya olmaz yanihaftan kac oluyor tam olarak? benim bebisler 2400 dogdu kuvozluk bir durum oluşmadı şükür
Canım o haftalar bana mucize fibi geliyor çok şükür ssn gelmişsin sıkma artık canını36 bitmiş oluyor kuzum 37 ya olur ya olmaz yani
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Senin bebişlerde süpriz yapıp erken gelmişler. Hayırlıca alıp evinize dönersiniz inşallah.Simdilik entubeler, surfaktan aldilar. Ciger tepki verdi, sismeye basladi. Bugun eko cekilecek. Her beslenmede hortumla 2cl besleniyorlar, 20şer gr almislar, cis kaka yapiyorlar. Durum stabil, gorunum olumlu.
Henuz sagip verecek gibi sut inmedi, kolostrum hala damla damla, seker ignesi getirdim bugun 2-3 damla bile olsa verecegim zaten o kadar tuketiyorlar.
Her gun sapka-corap- muslin ve battaniye degisiyoruz.
Yatagin tabanina battaniye seriyorlar, muslini cift tarafli rulo yapip ortaya bebegi yatiriyorlar, ısiyi ayarlayip bazen corap giydirip bazen komple soyuyorlar.
Hastane 3 gun yatis verdi, bugun gece de 2.kez gorus izni verdiler sevindim
Kalp atışlarını birlikte mi duymuştun peki. Benim geçen hafta ikiz olduğunu bana da ekrandan göstererek söyledi de bu hafta tek birinin kalp atışını duyduk. Diğeri haftaya inşallah duyulur..Canm bnm direk dr ilk tek kese gördü tup bebek olduğu için çok sevindik tuttu diye snra 1 hafta snra başka dr a gittim orda öğrendim ikiz olduğunu 2 kese varmış düşün yani görmemiş adam keseyi
Masallah masallah sana 41 kere maşallah hemdeValla dogumum epidural basladi, katater girdi, ilerlemedi, 2 kez denedi. Spinale gectik igneyi yurutemediler 2 kez de bu etti 4Donduk genel anesteziye... Tek seferde hepsini denedim cok sukur
Dogumda planlar islemiyor, akisina birak korkma...
Bebekler etkilenmesin diye on hazirliklari genel anestezi oncesi ben ayikken yaptilar, bi tik genis kesi yaptilar 2 bebegin karnimdan cikis araligi 3dk.
En dogrusu ne ise doktorun yapar.
2 Gunluk minicik yogun bakim tecrubeme dayanarak kuvoze girmeyi etkileyen en onemli faktor kilo degil, burada 37-38 haftada dogmus yogun bakim bebekler var, baksan tosun gibiler masallah ama kimi ememiyor, kimi yardimsiz soluk alamiyor vb. En onemlisi bebegin yasamsal yetilerini desteksiz kullanabilmesi...
Canım o haftalar bana mucize fibi geliyor çok şükür ssn gelmişsin sıkma artık canını
Canim geldim çok şükür ama hala dr bugun bile kuveze girerler dedi korkuyorum çok inan ki ama 9 ay hep yattim heppMasallah masallah sana 41 kere maşallah hemdeben olsam o ameliyathane nolurdu acaba
İkinci gittiğim dr kendi tup bebek dr um prof du ve çok tecrübeli alttan baktı transferden 3 hafta falan sonra duyduk kalp atışı alttanKalp atışlarını birlikte mi duymuştun peki. Benim geçen hafta ikiz olduğunu bana da ekrandan göstererek söyledi de bu hafta tek birinin kalp atışını duyduk. Diğeri haftaya inşallah duyulur..
Canim saglimli olsunlar da onemli olan bu. 3 gun sana mi yatis verdiler? Sezeryande 2 gun yatis veriyorlar saniyordum. Bebiskolarda yakinda kuvozden çıkarlar endiselenme hic.Simdilik entubeler, surfaktan aldilar. Ciger tepki verdi, sismeye basladi. Bugun eko cekilecek. Her beslenmede hortumla 2cl besleniyorlar, 20şer gr almislar, cis kaka yapiyorlar. Durum stabil, gorunum olumlu.
Henuz sagip verecek gibi sut inmedi, kolostrum hala damla damla, seker ignesi getirdim bugun 2-3 damla bile olsa verecegim zaten o kadar tuketiyorlar.
Her gun sapka-corap- muslin ve battaniye degisiyoruz.
Yatagin tabanina battaniye seriyorlar, muslini cift tarafli rulo yapip ortaya bebegi yatiriyorlar, ısiyi ayarlayip bazen corap giydirip bazen komple soyuyorlar.
Hastane 3 gun yatis verdi, bugun gece de 2.kez gorus izni verdiler sevindim
Kuzum hayırlısı olsun bence kiloları iyi ciğer gelişimleri nefes iyiyse kuvöze girmez allahın izniyle hiççç korkmaGeldim zurnanın zırt dediği yere kizlar haftaya hazır ol doğum var dedilerbebeklerim kilo alımını bırakmış 1 hafta daha bekleyip hemen snra spinal anestezi ile doğum yapılacakmisim çok korktuğumu söylesem de genel de bebekler etkilenir özellikle ikinci çıkan bebek dedi ve beni dinlemeden onlari tehlikeye sokamam dedi bu arada kilolarını söyledi 2400 müş sizce nasıl? Doğum yapan hanımlar kuveze girer mi benm findiklarim tecrubeleriniz nasıl
Öncelikle hayırlı olsun canım benim de 5. Haftada kalp atışları duyuldu biri daha netti daha geç döllenmiştir benim bi kese göründü 1 hafta sonra diğer kese göründü aşılama ileydi benim deDoğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağlıkla darısı bekleyen herkese
Arkadaşlarım sat.a göre 5+4ten gidiyorum vajinal muayenede ikizlerden birinin kalp atışını net aldık diğeri için belli belirsiz ama yolc sac var haftaya tekrar gel dedi. Net olarak kalp atışı yok demedi..
Siz de bu şekilde bir durum ile karşılaşan var mi? Benim bebeklerim aşılama sonucunda ikiz oldu. Acaba biri daha mı geç dollendi. Tecrübeli annelerim yardımcı olur musunuz bana
Bana iste vurmadı canim ciğer geliştirici yani neden vurmadı anlamış da değilim yaKuzum hayırlısı olsun bence kiloları iyi ciğer gelişimleri nefes iyiyse kuvöze girmez allahın izniyle hiççç korkma
Valla canım benim doktorum hiçbir risk görmemesine rağmen 31. Haftada vurdurdu ben de onu anlamadım cidden her doktor farklı sen sormadın mı peki neden vurdurmuyoruz. 34. Haftadan sonra gerek duyulmuyor sankiBana iste vurmadı canim ciğer geliştirici yani neden vurmadı anlamış da değilim ya
Gelmiş geçmiş olsun canım bundan sonrası bebişleri alman ozamana kadar kendine çok dikkat et minnoşların sana çok ihtiyacı olcakValla dogumum epidural basladi, katater girdi, ilerlemedi, 2 kez denedi. Spinale gectik igneyi yurutemediler 2 kez de bu etti 4Donduk genel anesteziye... Tek seferde hepsini denedim cok sukur
Dogumda planlar islemiyor, akisina birak korkma...
Bebekler etkilenmesin diye on hazirliklari genel anestezi oncesi ben ayikken yaptilar, bi tik genis kesi yaptilar 2 bebegin karnimdan cikis araligi 3dk.
En dogrusu ne ise doktorun yapar.
2 Gunluk minicik yogun bakim tecrubeme dayanarak kuvoze girmeyi etkileyen en onemli faktor kilo degil, burada 37-38 haftada dogmus yogun bakim bebekler var, baksan tosun gibiler masallah ama kimi ememiyor, kimi yardimsiz soluk alamiyor vb. En onemlisi bebegin yasamsal yetilerini desteksiz kullanabilmesi...
Ben ilk sezeryanda da 3 gece yattim bu baska hastahanede ama gene 3 gece yatis verdiler. Dogum aksam gec olunca ilk geceyi adamdan saymiyorlar demekki. (Parasini alirlar o ayriCanim saglimli olsunlar da onemli olan bu. 3 gun sana mi yatis verdiler? Sezeryande 2 gun yatis veriyorlar saniyordum. Bebiskolarda yakinda kuvozden çıkarlar endiselenme hic.
Ben 28 deyim ne olur olmaz diye vurduryor ilk dozu sonra 34 te vururuz dediValla canım benim doktorum hiçbir risk görmemesine rağmen 31. Haftada vurdurdu ben de onu anlamadım cidden her doktor farklı sen sormadın mı peki neden vurdurmuyoruz. 34. Haftadan sonra gerek duyulmuyor sanki
34ten sonra cok ekstrem durumlar harici gerek yok, ciger sismis oluyor. Ters bir durum olursa da dogar dogmaz surfaktan veriyorlar kisa surede toparliyor.Valla canım benim doktorum hiçbir risk görmemesine rağmen 31. Haftada vurdurdu ben de onu anlamadım cidden her doktor farklı sen sormadın mı peki neden vurdurmuyoruz. 34. Haftadan sonra gerek duyulmuyor sanki
Dualarımız sizinle cnm inşallah sağlıkla alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza. Neden kestiki bebeğe kilo aldıracak şeyler bunlarKuzum dua edin nolur çok korkuyorum dr eti sütü yumurtayı baharat kızartma herseyi kestirdi ne yiceksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?