2022 ikiz annesi olacaklar

Mama vermeden tutturuyorum canm sağıyorum da duş almak istiyorum ama yaram açık doktor bugün gelirken bantı çıkardı korkuyorum bişey olur diye duş alabilirsin dedi ama
Bandı çıkarınca sprey gibi bişey sıktımı. Sıktıysa o su geçirmez. Duş alabilirsin dediyse al. Yarın alırsın olmazsa.

Mama vermeden tutturuyorum canm sağıyorum da duş almak istiyorum ama yaram açık doktor bugün gelirken bantı çıkardı korkuyorum bişey olur diye duş alabilirsin dedi ama
Allah analı babalı büyütsün 🤲sağlıklı uzun ömürler versin rabbim bebuslerinize
Ayakta duş alabilirsiniz korkmayin bol bol su için süt arttırıcı seylerde yerseniz Sutunuz gelir
Benimde 2gun gelmişti sezeryandan sonra sütüm mama anne sütü beraber devam etmistim

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim unutmuşum sormayı içeri girince her şey duruyor sanki 😂🥰 inşallah bı dahaki gidişime sorayım. Çok ağlıyorlarmı diye sordum çok fazla değil sizin bebekler uslu dediler. O zaman gaz problemide yoktur diye bir mantık yürüttüm şimdi ama 😂😂 ben kuzucuklarimi karnımdayken hep akıllı çocuklarım uslu çocuklarım diye sevdim inşallah hastaneden çıkınca da uslu olmaya devam ederler 😂

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu canım sen gece ve gündüz diye ayırıyor musun sütünü. Bugünkü hemşire bana iki ayrı biberonda gece ve gündüz olarak ayır sütünü dedi. Gece salgılanan hormonla gündüz salgılanan farklıdır dedi. Biz burda ona göre gece olanı gece gündüz olanı gündüz veririz dedi. Bir gün önceki sağılan dolaptaki süt buzluğa koyulmaz dedi ama bu saçma geldi bana 24 saat geçmemişse niye koyulmasin. Biriktirmek için mecbur buzdolabına koyacam önce

Gelir canım hiç sıkıntı yapma emzirmeye çalış ayrıca sağmaya çalış. İlk 2-3 zaten yetmez her türlü mama vereceksin. Bizimkilerde takviye yaptılar mecbur. Ama sonra geliyor sık sık sağ emzirmeye çalış. Bol su iç süt yapacak şeyler ye iç ağzın hiç boş kalmasın yani 😂 ana olmak bunu gerektiriyor
Tamm canm teşekkür ederim 💕

Allah analı babalı büyütsün 🤲sağlıklı uzun ömürler versin rabbim bebuslerinize
Ayakta duş alabilirsiniz korkmayin bol bol su için süt arttırıcı seylerde yerseniz Sutunuz gelir
Benimde 2gun gelmişti sezeryandan sonra sütüm mama anne sütü beraber devam etmistim
Sağol canm cümlemiz sağlıkla büyütelim inşallah.Yarın alicam duş ayakta fazla duramiyorum bugün suyu da bol içiyorum hoşaf süt yapıcı cayda aldım inşallah gelir hemen

Kızlar sabah 10 u çeyrek geçe dünyaya geldi kuzularim Bu bir mucize 😍🤩 Çok mutluyum ben de bebekler de iyiler kuvoze girmediler kiloları biri 3680 diğeri 3730 emziriyorum sürekli sütüm geliyor gibi bilmiyorum. Ama durmadan emziriyorum emiyorlar çok şükür. Çok tatlılar harika bir duygu darısı hepinizin başına inşallah 🙏🙏

Kızlar sabah 10 u çeyrek geçe dünyaya geldi kuzularim Bu bir mucize 😍🤩 Çok mutluyum ben de bebekler de iyiler kuvoze girmediler kiloları biri 3680 diğeri 3730 emziriyorum sürekli sütüm geliyor gibi bilmiyorum. Ama durmadan emziriyorum emiyorlar çok şükür. Çok tatlılar harika bir duygu darısı hepinizin başına inşallah 🙏🙏
Ayy maşallah canm.cok.sevindim valla darisi bizlere ins rabbim saglikla.büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizim yerimizede öp kokla onları🥰

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu canım sen gece ve gündüz diye ayırıyor musun sütünü. Bugünkü hemşire bana iki ayrı biberonda gece ve gündüz olarak ayır sütünü dedi. Gece salgılanan hormonla gündüz salgılanan farklıdır dedi. Biz burda ona göre gece olanı gece gündüz olanı gündüz veririz dedi. Bir gün önceki sağılan dolaptaki süt buzluğa koyulmaz dedi ama bu saçma geldi bana 24 saat geçmemişse niye koyulmasin. Biriktirmek için mecbur buzdolabına koyacam önce
Canım ben hemen buzluğa koyuyorum süt saklama poşetleriyle zaten üstünde tarih saat isim ve miktar yazılacak yerler oluyor onları dolduruyorum hiç bekletmiyorum. Saat yazın demişlerdi belki ondan demişlerdir. Günde bir kere de donuk sütleri yalıtımlı çantanın içine buz kalıplarıyla koyup götürüyoruz hastane max 5 dakika mesafede. Süt bir kere donup çözüldükten sonra tekrar buzluğa koyulmaz onu biliyorum ama bu dolapta biriktirip buzluğa koyma olayını bilemedim 🤔 ben bir iki gün sütüm azken bile şırıngalara doldurup buzluğa koydum hemen üstlerine de kağıt bantla isim tarih yazdım.

Ayyy mükemmel bir haber kuzum maşşallahh çoook sevindim sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inşallah analı babalı 🤲🏻🥰💙🎉

Kizceler benimde seker yuklemem yapıldı bugün açlık 94 tokluk 212 diger tokluk 185 maalesef gebelik sekeri cikti bende de Diyet listesi verildi bakalim haftaya takip edicem evde ölçüm yapicam gunde 4 defa bir sonraki hafta kontrol eğer dusmezse hastaneye yatiricaklar insulin baslayacaklarmis. Kendim kullanmam riskliymis yatarak başlatıyoruz dedi. Bakalim dikkat edicem hast yatmak hic istemiyorum. Oglusum iriymis biraz kardesine gore ilk kez araları bu kadar açıldı kizim 720 gr oglum 830 gr olmus seker oluncada bebisler iri oluyormus

Allah anali babali büyütsün mutlulugunuz daim olsun insallah tek bebek gibi büyümüşler masallah ya 😍

Arkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruz😔Doğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.
Canım gözünüz Aydın sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah 🙏🏻

Canım gözün Aydın olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Bebişlerinde maşallahı var. Bizde görelim bu günleri inşallah 🥰🥰

Back