- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
- #8.101
Allah anali babali büyütsün inşallah sağlıklı uslu iştahlı bebekler olsun :)Çok şükür canm kavuştum evlatlarima teşekkür ederim bebeklerimde bnde iyiyiz❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah anali babali büyütsün inşallah sağlıklı uslu iştahlı bebekler olsun :)Çok şükür canm kavuştum evlatlarima teşekkür ederim bebeklerimde bnde iyiyiz❤
Ben de 1 aydır kilo almadım canım. Ama Bebeklerin suları biraz fazla sanırımBebeklerin suyu falan iyidir inşallah canımm. Ben bi aydır diyet yapıyorum şekerim normal bebekler hala aynı şekilde ilerde hiç değişim olmadı ben de hiç kilo almadım 1 aydır mesela![]()
Ben de 30. Haftaya girdim canım 65 ile hamile kaldım şimdi 76’yım yani toplam 11 kilo almışım şeker çıktığından beri de hiç almadım. şimdi 4 günde bir sonuçlarımı gösteriyorum doktora ona göre doz ayarlaması yapıyor. İlk başta sadece sabahları 3 ünite ile başlamıştık. Sonra arttırdı. Yavaş yemeyi de deneyeceğimDahiliye Dr söyle yukseltir canım
Benim kadin dogum Dr bebekler büyüdükçe sekerinde yukselmeler olur mutlaka dikkat et demisti
16 haftalikken 92.5 kilom suan 89.1 kilom bebekler kilo aliyor ama
Ana yemeklerde iki cesit yiyebiliyorum cokta diyetisyenin yazdiklarina uyamiyorum
Bide mutlaka yavaş yavaş yemek şekeri yukseltmiyor
Çok da kafaya takmamak lazım belki de, ama işte gel de bunu bana anlatAllah korusun suları artsa kiloları farklı ilerlese doktor söyler sen tabiki dikkat et ama çok da takma kafana.10 ünite günde 3 kez yapıyorum sonradan gittiğim endokrin doktoru bir de başka bir iğne akşam ekledi 6 ünite. Ben çok tatlı seven biri olmama rağmen bu kadar yüksek insülin bir de sevsem ne olur acaba![]()
Gözün aydın canımÇok şükür canm kavuştum evlatlarima teşekkür ederim bebeklerimde bnde iyiyiz❤
İyi olmalarına çok sevindim canım maşşallah çok şükür sarılık da geçer kısa sürede inşallahMerhaba canim sordugun icin sagol yaaaa sen ne tatlisinbugun gormeye gittim
cok sukur oksijen fanusundan ikiside cikmis
midenden beslemiyorlar cok yormamak icin ama olsun tabi her bebegin durumu sarilik olmuslar ama ins oda gececek ama geri kalam iyi dediler bugun onlara dokundum o kadar yumusakdikiler anlatamam ama cok kucukler nasil bakilacak bilemedim
![]()
Ben böyle bir yöntem duymadım canım hiç bilmiyorumKızlar günaydın şekerden konuşmuşsunuz benim doktorum 15 dakka içinde yemek ve tatlı ye 1 saat sonra test yaptır dedi ilkkez böyle yöntem duydum Böyle yaptıran varmı
dikkat ediyorsun normale döner canım hayırlısı ileÇok da kafaya takmamak lazım belki de, ama işte gel de bunu bana anlatdoktor çok aşırı olmasa da suları biraz fazla dedi
Ben de tatlı sevmem normalde ama şimdi yasak olunca her şeyi canım istiyor
![]()
tokluk sekerine bakicak iste canim. bana seker yuklemesi yapılmadı bu sekilde kontrol ettik hepKızlar günaydın şekerden konuşmuşsunuz benim doktorum 15 dakka içinde yemek ve tatlı ye 1 saat sonra test yaptır dedi ilkkez böyle yöntem duydum Böyle yaptıran varmı
Ciğer geliştirici yapıldığı için hareketler azdır canım. Psikolojini bozma niye bozuyorsun her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Tamam istediğini ye ama yinede çok abartmamidem bulaniyor değişik akintilar geliyor su icme istegim daha kontrol edilebilir şükür. bebeklerin hareketi onceki haftalara göre az günde iki üç vakit oynuyorlar sanki. saglikli beslenmeyi bıraktım artik kola cips de yiyorum biraz psikolojim bozulmus olabilir![]()
evet ciger gelistirici yapilinca cok etkilendi iki uc gun cok az hareket ettiler. doktor da önceden uyardigi icin endise etmedim. uyku, yemek düzeni yok sistemler de bozuldu yavas yavas hepsi birleşince böyle oldu.Ciğer geliştirici yapıldığı için hareketler azdır canım. Psikolojini bozma niye bozuyorsun her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Tamam istediğini ye ama yinede çok abartma![]()
sütün gelmesi icin elle sagman gerekiyor sicak duş da cok oneriliyor eninde sonunda bir iki gune gelmeye baslar. bir de sütün olmasa dahi memeye tutuyor musunuz bebekleri en önemlisi o. endise etme canim mamalar da oldukca iyi besliyor sütün gelince kademeli olarak azaltırsiniz.Arkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruzDoğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.
Yok canım bişey demediler hiç öyle. Bende dikkat ediyorum gaz yapan şeyler pek yemiyorum içmiyorum. Ama şimdi sorayım görmeye geldim benim savaşçıları.evet ciger gelistirici yapilinca cok etkilendi iki uc gun cok az hareket ettiler. doktor da önceden uyardigi icin endise etmedim. uyku, yemek düzeni yok sistemler de bozuldu yavas yavas hepsi birleşince böyle oldu.
dun baya abarttim tatli ve fastfoodu bugun toparlamaya calisayim tekrar haklisin
bebekler dogunca da gaz olmasin diye yasak olcak bazi besinler. sen dikkat ediyor musun buna? kuvozde gazı var yok cok agliyor veya sakin gibi muhabbetler oluyor mu acaba?
Gelir canım hiç sıkıntı yapma emzirmeye çalış ayrıca sağmaya çalış. İlk 2-3 zaten yetmez her türlü mama vereceksin. Bizimkilerde takviye yaptılar mecbur. Ama sonra geliyor sık sık sağ emzirmeye çalış. Bol su iç süt yapacak şeyler ye iç ağzın hiç boş kalmasın yaniArkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruzDoğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.
Sen dikkat etmeye devam et canım pırasa hiç yükseltmiyor şekeri mesela inan çok çok araştırdım ben de bulgur yemekten gına geldi ama ne yapalım hsr şey bebişler için sağ salim kucağımıza alırız inşallah benim de 30. Hafta çok yakınızzBen de 1 aydır kilo almadım canım. Ama Bebeklerin suları biraz fazla sanırım
Mama vermeden tutturuyorum canm sağıyorum da duş almak istiyorum ama yaram açık doktor bugün gelirken bantı çıkardı korkuyorum bişey olur diye duş alabilirsin dedi amasütün gelmesi icin elle sagman gerekiyor sicak duş da cok oneriliyor eninde sonunda bir iki gune gelmeye baslar. bir de sütün olmasa dahi memeye tutuyor musunuz bebekleri en önemlisi o. endise etme canim mamalar da oldukca iyi besliyor sütün gelince kademeli olarak azaltırsiniz.