2022 ikiz annesi olacaklar

Dahiliye Dr söyle yukseltir canım
Benim kadin dogum Dr bebekler büyüdükçe sekerinde yukselmeler olur mutlaka dikkat et demisti
16 haftalikken 92.5 kilom suan 89.1 kilom bebekler kilo aliyor ama
Ana yemeklerde iki cesit yiyebiliyorum cokta diyetisyenin yazdiklarina uyamiyorum
Bide mutlaka yavaş yavaş yemek şekeri yukseltmiyor
Ben de 30. Haftaya girdim canım 65 ile hamile kaldım şimdi 76’yım yani toplam 11 kilo almışım şeker çıktığından beri de hiç almadım. şimdi 4 günde bir sonuçlarımı gösteriyorum doktora ona göre doz ayarlaması yapıyor. İlk başta sadece sabahları 3 ünite ile başlamıştık. Sonra arttırdı. Yavaş yemeyi de deneyeceğim👍🏻 🙏🏻

Allah korusun suları artsa kiloları farklı ilerlese doktor söyler sen tabiki dikkat et ama çok da takma kafana.10 ünite günde 3 kez yapıyorum sonradan gittiğim endokrin doktoru bir de başka bir iğne akşam ekledi 6 ünite. Ben çok tatlı seven biri olmama rağmen bu kadar yüksek insülin bir de sevsem ne olur acaba😂
Çok da kafaya takmamak lazım belki de, ama işte gel de bunu bana anlat 😂 doktor çok aşırı olmasa da suları biraz fazla dedi ☹️ Ben de tatlı sevmem normalde ama şimdi yasak olunca her şeyi canım istiyor 🤷🏻‍♀️

Merhaba canim sordugun icin sagol yaaaa sen ne tatlisin 🥰 bugun gormeye gittim 🤲🏻😍 cok sukur oksijen fanusundan ikiside cikmis 🥰🧿 midenden beslemiyorlar cok yormamak icin ama olsun tabi her bebegin durumu sarilik olmuslar ama ins oda gececek ama geri kalam iyi dediler bugun onlara dokundum o kadar yumusakdikiler anlatamam ama cok kucukler nasil bakilacak bilemedim 🤭😅
İyi olmalarına çok sevindim canım maşşallah çok şükür sarılık da geçer kısa sürede inşallah 🙏🏻🥰💙 senin ağrın sızın da azalmıştır artık nasılsın daha iyisin dimi?

Kızlar günaydın şekerden konuşmuşsunuz benim doktorum 15 dakka içinde yemek ve tatlı ye 1 saat sonra test yaptır dedi ilkkez böyle yöntem duydum Böyle yaptıran varmı

Çok da kafaya takmamak lazım belki de, ama işte gel de bunu bana anlat 😂 doktor çok aşırı olmasa da suları biraz fazla dedi ☹️ Ben de tatlı sevmem normalde ama şimdi yasak olunca her şeyi canım istiyor 🤷🏻‍♀️
dikkat ediyorsun normale döner canım hayırlısı ile :dua: yasaklar tatlı geliyor işte :halay:

Kızlar günaydın şekerden konuşmuşsunuz benim doktorum 15 dakka içinde yemek ve tatlı ye 1 saat sonra test yaptır dedi ilkkez böyle yöntem duydum Böyle yaptıran varmı
tokluk sekerine bakicak iste canim. bana seker yuklemesi yapılmadı bu sekilde kontrol ettik hep

midem bulaniyor değişik akintilar geliyor su icme istegim daha kontrol edilebilir şükür. bebeklerin hareketi onceki haftalara göre az günde iki üç vakit oynuyorlar sanki. saglikli beslenmeyi bıraktım artik kola cips de yiyorum biraz psikolojim bozulmus olabilir 😅

midem bulaniyor değişik akintilar geliyor su icme istegim daha kontrol edilebilir şükür. bebeklerin hareketi onceki haftalara göre az günde iki üç vakit oynuyorlar sanki. saglikli beslenmeyi bıraktım artik kola cips de yiyorum biraz psikolojim bozulmus olabilir 😅
Ciğer geliştirici yapıldığı için hareketler azdır canım. Psikolojini bozma niye bozuyorsun her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Tamam istediğini ye ama yinede çok abartma 😂

Arkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruz😔Doğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.

Ciğer geliştirici yapıldığı için hareketler azdır canım. Psikolojini bozma niye bozuyorsun her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Tamam istediğini ye ama yinede çok abartma 😂
evet ciger gelistirici yapilinca cok etkilendi iki uc gun cok az hareket ettiler. doktor da önceden uyardigi icin endise etmedim. uyku, yemek düzeni yok sistemler de bozuldu yavas yavas hepsi birleşince böyle oldu.
dun baya abarttim tatli ve fastfoodu bugun toparlamaya calisayim tekrar haklisin 🙈
bebekler dogunca da gaz olmasin diye yasak olcak bazi besinler. sen dikkat ediyor musun buna? kuvozde gazı var yok cok agliyor veya sakin gibi muhabbetler oluyor mu acaba?

Arkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruz😔Doğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.
sütün gelmesi icin elle sagman gerekiyor sicak duş da cok oneriliyor eninde sonunda bir iki gune gelmeye baslar. bir de sütün olmasa dahi memeye tutuyor musunuz bebekleri en önemlisi o. endise etme canim mamalar da oldukca iyi besliyor sütün gelince kademeli olarak azaltırsiniz.

evet ciger gelistirici yapilinca cok etkilendi iki uc gun cok az hareket ettiler. doktor da önceden uyardigi icin endise etmedim. uyku, yemek düzeni yok sistemler de bozuldu yavas yavas hepsi birleşince böyle oldu.
dun baya abarttim tatli ve fastfoodu bugun toparlamaya calisayim tekrar haklisin 🙈
bebekler dogunca da gaz olmasin diye yasak olcak bazi besinler. sen dikkat ediyor musun buna? kuvozde gazı var yok cok agliyor veya sakin gibi muhabbetler oluyor mu acaba?
Yok canım bişey demediler hiç öyle. Bende dikkat ediyorum gaz yapan şeyler pek yemiyorum içmiyorum. Ama şimdi sorayım görmeye geldim benim savaşçıları.

Gelir canım hiç sıkıntı yapma emzirmeye çalış ayrıca sağmaya çalış. İlk 2-3 zaten yetmez her türlü mama vereceksin. Bizimkilerde takviye yaptılar mecbur. Ama sonra geliyor sık sık sağ emzirmeye çalış. Bol su iç süt yapacak şeyler ye iç ağzın hiç boş kalmasın yani 😂 ana olmak bunu gerektiriyor

Ben de 1 aydır kilo almadım canım. Ama Bebeklerin suları biraz fazla sanırım
Sen dikkat etmeye devam et canım pırasa hiç yükseltmiyor şekeri mesela inan çok çok araştırdım ben de bulgur yemekten gına geldi ama ne yapalım hsr şey bebişler için sağ salim kucağımıza alırız inşallah benim de 30. Hafta çok yakınızz

sütün gelmesi icin elle sagman gerekiyor sicak duş da cok oneriliyor eninde sonunda bir iki gune gelmeye baslar. bir de sütün olmasa dahi memeye tutuyor musunuz bebekleri en önemlisi o. endise etme canim mamalar da oldukca iyi besliyor sütün gelince kademeli olarak azaltırsiniz.
Mama vermeden tutturuyorum canm sağıyorum da duş almak istiyorum ama yaram açık doktor bugün gelirken bantı çıkardı korkuyorum bişey olur diye duş alabilirsin dedi ama

Back