2022 ikiz annesi olacaklar

Geçmiş olsun canım bende insülin ignesine basladim bebislerin suyunun fazla olmasi sebebiyle şeker yuklemem çok erken yapilmisti benim ilk hamileligimde de gebelik şekerim çıktığı için
Gunde 4kere vuruyorum sabah kahvaltı öncesi 8 ünite öğlen yemeği öncesi 6 ünite akşam yemeği öncesi 8unite en son 22:30 uzun süre etkisi olan 14 ünite vuruyorum
Acliklarim 65 ile 75 arasi cikiyor tokluklarimda en fazla 135 cikiyor nadiren oda
mesela kahvaltı da zeytini fazla yedim o gün 140 cikti
Bi gun yemeğin yaninda tursu yedim o zaman 144 cikti asla yemiyorum artık diyetisyene gitmismiydiniz
Sağol canım 🙏🏻 Senin dozların yüksekmiş ben de sabah 4 ünite öğlen de 2 ünite vuruyorum şimdilik. Ama sanırım doktor dozları yine artıracak. Zeytin ve turşu çok yiyince benim de yükseliyor evet. İnsülin kullanmaya başladıktan sonra bile toklukta 190ları falan gördüm 😫 diyetisyene gittim ama devlet hastanesinin diyetisyenine gittim ekstra para vermek istemedim. O da sadece genel olarak yemem ve yememem gereken şeyleri söyledi.

Evet tüketmeye çalışıyorum canım. Zor oluyor gerçekten yiyecekleri ayarlamak. Bazen hiç sebepsiz de yükseliyor mesela anlamıyorum ben de
Bebeklerin suyu falan iyidir inşallah canımm. Ben bi aydır diyet yapıyorum şekerim normal bebekler hala aynı şekilde ilerde hiç değişim olmadı ben de hiç kilo almadım 1 aydır mesela 🤷‍♀️

Merhaba canim sordugun icin sagol yaaaa sen ne tatlisin 🥰 bugun gormeye gittim 🤲🏻😍 cok sukur oksijen fanusundan ikiside cikmis 🥰🧿 midenden beslemiyorlar cok yormamak icin ama olsun tabi her bebegin durumu sarilik olmuslar ama ins oda gececek ama geri kalam iyi dediler bugun onlara dokundum o kadar yumusakdikiler anlatamam ama cok kucukler nasil bakilacak bilemedim 🤭😅

Sağol canım 🙏🏻 Senin dozların yüksekmiş ben de sabah 4 ünite öğlen de 2 ünite vuruyorum şimdilik. Ama sanırım doktor dozları yine artıracak. Zeytin ve turşu çok yiyince benim de yükseliyor evet. İnsülin kullanmaya başladıktan sonra bile toklukta 190ları falan gördüm 😫 diyetisyene gittim ama devlet hastanesinin diyetisyenine gittim ekstra para vermek istemedim. O da sadece genel olarak yemem ve yememem gereken şeyleri söyledi.
Dahiliye Dr söyle yukseltir canım
Benim kadin dogum Dr bebekler büyüdükçe sekerinde yukselmeler olur mutlaka dikkat et demisti
16 haftalikken 92.5 kilom suan 89.1 kilom bebekler kilo aliyor ama
Ana yemeklerde iki cesit yiyebiliyorum cokta diyetisyenin yazdiklarina uyamiyorum
Bide mutlaka yavaş yavaş yemek şekeri yukseltmiyor

Merhaba canim sordugun icin sagol yaaaa sen ne tatlisin 🥰 bugun gormeye gittim 🤲🏻😍 cok sukur oksijen fanusundan ikiside cikmis 🥰🧿 midenden beslemiyorlar cok yormamak icin ama olsun tabi her bebegin durumu sarilik olmuslar ama ins oda gececek ama geri kalam iyi dediler bugun onlara dokundum o kadar yumusakdikiler anlatamam ama cok kucukler nasil bakilacak bilemedim 🤭😅
Hayirlisiyla evinizede getirirsiniz inş saglicakla ❤

İnan hepinizi merak ediyorum ayni yoldan gectim cok iyi anliyorum hepinizi 🤗
Kizim 2200 dogup 2000 e dusmustu hiiiic merak etme dana kadar oluyolar 🙈😂
Cok sukur ya yakinda yanina gelirler annesi cok kucukler ama nasil buyuduklerine inanamayacaksin bile 😍

İnşallah bu haftasonuna kadar küvezden çıkarlar da evinizin kapısından girmeleri nasip olur. Her gün hastaneye çağırıyorlar mı süt için? Görmenize izin veriliyor mu?
Aminnnnnn canim ne guzel dua ins hayirlisiyla oyle olur 🥰🤲🏻 canim haftada iki gun gorme iznim var bu yuzden resim video falan yasak onun disinda hergun istedigim saatte arayip bilgi alma durumun var hemsireden ama dr 11 ile 12 arasi bilgi veriyorlar sut olayi soyle bende daha yeni yeni damla damla geliyor cok sukur 🤲🏻🧿 siringa ile aliyorum 1ml olsun cekiyorum o bile yeter dediler ve istedigin zaman sut getir yeterki dediler ins nasipse zamanlada artar daha cok gotururum kuzum 🤗

Stres etkiliyor olabilir canım haklısın. Erken doğma riski ise insülinden dolayı değil şeker yükselince bebeklerin suları ve kiloları fazla artıyor ve yerleri daralınca da maalesef bu yüzden erken doğum riski artıyormuş 😔 benim de canım çok şey istiyor geçen gün minicik kare çikolatalar var ya ondan yedim bir tane hemen yükseldi 😬 sen günde kaç ünite yapıyorsun insülini?
Allah korusun suları artsa kiloları farklı ilerlese doktor söyler sen tabiki dikkat et ama çok da takma kafana.10 ünite günde 3 kez yapıyorum sonradan gittiğim endokrin doktoru bir de başka bir iğne akşam ekledi 6 ünite. Ben çok tatlı seven biri olmama rağmen bu kadar yüksek insülin bir de sevsem ne olur acaba😂

İnan hepinizi merak ediyorum ayni yoldan gectim cok iyi anliyorum hepinizi 🤗
Kizim 2200 dogup 2000 e dusmustu hiiiic merak etme dana kadar oluyolar 🙈😂
Cok sukur ya yakinda yanina gelirler annesi cok kucukler ama nasil buyuduklerine inanamayacaksin bile 😍
Sagol kuzum benim hep yardimci oldun her zaman hemde 🥰💚 banada dedi dr kilo dusmesi onemli odem atmasi demekmis simdilik kiloda vermisler almasini bekliyorlar ins alirlar hayirlisiyla ins cabucak buyurler 🤲🏻🤭

Maşşallah kuzum 🤗💙 yavaş yavaş arttırıyorlar bizim toplam içtikleri 350ye çıkmış bile maşşallah sizin de çıkar yakında. Sütün de artar sık sık sağ sen onlara götüremesen de buzluğa koyarsın dediğin gibi. Bana hemşireler doktorlar hep sık sık sağ dedi 3 saatte bir falan sağıyorum öyle öyle arttı çok şükür 🙏🏻 Doğadan emziren annelere özel çay almıştım ben her çayı içemiyorum bu ağır değil günde 1 bardak içiyorum bir de bestlak damla almıştım onu da 1 ya da 2 kere 20 damla içiyorum. İşe yarıyorlar mı psikolojik mi bilmiyorum ama iyi gibiler canım. Bol su tabi en önemlisi ve bebişlerin resimlerine videolarına bak ya da onları düşün süt sağarken hatta kendi kendine onlarla konuşuyo gibi pozitif şeyler söyleyebilirsin hormonlar psikolojik biraz da 🙈
Maşallah canım sizede. İnşallah artar. Humana çay içiyorum damlayı sen söylemiştin aldım onuda içiyorum. Rezene içiyorum. Kuru incir ceviz hurma vs süt yapabilecek şeyler yiyorum. Dereotuda güzel süt yapıyor dediler onuda yemeye başlayacam. su bol içiyorum. Uğraşıyoruz bakalım Allah'ım eksikliğini göstermesin artırsın inşallah bol bol olsun kuzucuklar hemen iyi olsun 🥰

Sagol kuzum benim hep yardimci oldun her zaman hemde 🥰💚 banada dedi dr kilo dusmesi onemli odem atmasi demekmis simdilik kiloda vermisler almasini bekliyorlar ins alirlar hayirlisiyla ins cabucak buyurler 🤲🏻🤭
Ne demek kuzum naptim ki 🤗
Ben kizim icim diyodum nasil buyuyecek diye buyudu mu sizce boyu uzadi mi sorup duruyodum buyuyolar kuzum hic endise etme 😍

Back