2022 ikiz annesi olacaklar

Kizceler benimde seker yuklemem yapıldı bugün açlık 94 tokluk 212 diger tokluk 185 maalesef gebelik sekeri cikti bende de Diyet listesi verildi bakalim haftaya takip edicem evde ölçüm yapicam gunde 4 defa bir sonraki hafta kontrol eğer dusmezse hastaneye yatiricaklar insulin baslayacaklarmis. Kendim kullanmam riskliymis yatarak başlatıyoruz dedi. Bakalim dikkat edicem hast yatmak hic istemiyorum. Oglusum iriymis biraz kardesine gore ilk kez araları bu kadar açıldı kizim 720 gr oglum 830 gr olmus seker oluncada bebisler iri oluyormus
Kuzum benim de aynı hafta seninki gibi çıktı değerlerim diyetle düzeldi ben yaptım diyetimi hatta hamur işi şeker pirinç yemedim meyve de çok az 1 ay geçti bebeklerim kilo alıyor ama ben almadım hiç endişe etme

Kızlar sabah 10 u çeyrek geçe dünyaya geldi kuzularim Bu bir mucize 😍🤩 Çok mutluyum ben de bebekler de iyiler kuvoze girmediler kiloları biri 3680 diğeri 3730 emziriyorum sürekli sütüm geliyor gibi bilmiyorum. Ama durmadan emziriyorum emiyorlar çok şükür. Çok tatlılar harika bir duygu darısı hepinizin başına inşallah 🙏🙏
Masalllah 🧿gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına
Kizceler benimde seker yuklemem yapıldı bugün açlık 94 tokluk 212 diger tokluk 185 maalesef gebelik sekeri cikti bende de Diyet listesi verildi bakalim haftaya takip edicem evde ölçüm yapicam gunde 4 defa bir sonraki hafta kontrol eğer dusmezse hastaneye yatiricaklar insulin baslayacaklarmis. Kendim kullanmam riskliymis yatarak başlatıyoruz dedi. Bakalim dikkat edicem hast yatmak hic istemiyorum. Oglusum iriymis biraz kardesine gore ilk kez araları bu kadar açıldı kizim 720 gr oglum 830 gr olmus seker oluncada bebisler iri oluyormus
Geçmiş olsun
Geçen hafta benim bebeklerin kilosu gelişimi 2hafta öndeydi benimde gebelik şekerim var
İlk hamileligimdede çıkmıştı endokrin Dr takip etti
Hastaneye fln yatmadan insülin ignesine baslatmisti kızımı 38haftalikken sezeryan oldum 3kilo dogdu
Şimdi ikizlerdede dahiliye Dr takip ediyor insülin basladik 2haftayi gecti ölçümleri watsaptan gonderdim gayet iyi böyle devam edelim dedi

Arkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruz😔Doğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun zamanla sütün de gelir inşallah. En önemlisi bol su iç canım. Darısı bizlere sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar sabah 10 u çeyrek geçe dünyaya geldi kuzularim Bu bir mucize 😍🤩 Çok mutluyum ben de bebekler de iyiler kuvoze girmediler kiloları biri 3680 diğeri 3730 emziriyorum sürekli sütüm geliyor gibi bilmiyorum. Ama durmadan emziriyorum emiyorlar çok şükür. Çok tatlılar harika bir duygu darısı hepinizin başına inşallah 🙏🙏
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Maşşalah canım Allah nazarlardan esirgesin kiloları çok güzel. Darısı bizlere inşallah sağlıkla.

Masalllah 🧿gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına

Geçmiş olsun
Geçen hafta benim bebeklerin kilosu gelişimi 2hafta öndeydi benimde gebelik şekerim var
İlk hamileligimdede çıkmıştı endokrin Dr takip etti
Hastaneye fln yatmadan insülin ignesine baslatmisti kızımı 38haftalikken sezeryan oldum 3kilo dogdu
Şimdi ikizlerdede dahiliye Dr takip ediyor insülin basladik 2haftayi gecti ölçümleri watsaptan gonderdim gayet iyi böyle devam edelim dedi
Darısı basima ins vaktinde saglikla gelirler benimde canm

Arkadaşlar tek tek etiketleyemedim k.b teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dün 3 teamaliyata girmiştim bu sabah taburcu olduk sıkıntı yok çok şükür ama sütüm hiç gelmiyor bebeklerime sürekli Mama veriyoruz😔Doğum yapan arkadaşlar sütünüz kaç günde geldi neler yiyip içtiniz yardımcı olurmusunuz.
Sut artiran tarifi veriyorum ;)
2.5-3 lt icme suyuna 4'e bolunmus 7-8 adet incir, 1 su bardagi kuru dut, 4-5 gunkurusu kayisi 1 cubuk tarcin koyup 10dk kaynatiyoruz. Altini kapatinca zevkinize gore seker ya da pekmez ekleyin. Ilininca icin.

Bir de kahvaltida maydanoz, dereotu, lor peyniri zeytinyagi ve cevizle yapacaginiz ezmeyi ekmeginize surup yiyin.

Harikasınız Maatt Maatt Azmet5255 Azmet5255 🥰 Allah anali babalı büyütsün. Güzel ömürleri olsun minnakların 🙏🏻

Bebek emmezken Emzirme Destek Sistemi’nden faydalanabilinir diye duymuştum. Belki sizin de bilginiz vardır zaten. Bebek mamayı alıyor biberon veya şırıngadan ama annenin memesini emerek yaptığını sanıyor.

Bir de süt arttırımı ve yaraların hızla iyileşmesi için Refikanın Mutfağından kaynar tarifi iletiyorum, umarım şifa olur 🙏🏻

Maşallah canım gözünüz aydın çok iyi kuvözde değiller 🙏🙏🙏 darısı bize inşallah 🙏🙏🙏❤️❤️

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🧿🥰 darısı bizlerin başına 🙏🏻

Ayyyy masallah canimmmm. Cok sevindim. Hepimiz için dua et:) bizler de o haftalari gorebilelim.

Maşallah canım çok sevindim 🙏🏻 Kiloları da harika nazar değmesin 🧿 darısı başımıza ☺️🥰

Kızlar kiloyu yanlış yazdığım için kusura bakmayın kiloları 2680 2730. Geyet iyiyiz bence herkese cok tesekkur ederim güzel dilekleri için. Bence sütüm yeterli değil ama bakalım hemşireler öyle demiyor. Yarın belli olur .

Back