- 15 Temmuz 2021
- 522
- 510
- 23
- 36
- Konu Sahibi Inquisitive
- #8.041
Genel olarak benim halim iyi sayılır canımKızlar herkes iyi mi? Kimseden ses yok bugün. İyi olun da ondan olsun sessizlik![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Frowning face :frowning2: ☹️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2639.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel olarak benim halim iyi sayılır canımKızlar herkes iyi mi? Kimseden ses yok bugün. İyi olun da ondan olsun sessizlik![]()
İnşallah düşer canım bunu stres yapmamaya çalış o da etkiler belki. Düşecek Allah'ın izniyle diye düşün.Genel olarak benim halim iyi sayılır canımbir tek şu şekerimi takıyorum kafama insülin iğnesi başladık ama yine düşmedi şekerim sonra doktor iğnenin dozunu yükseltti. Diyet de yapıyorum ama yine de istediğimiz gibi düşmüyor şeker maalesef. Böyle giderse daha erken doğar bebekler dedi doktor
Havalar düzelince düzenli yürüyüşe başlayacağım bakalım
O benden de gelmişti canım dikkatli ol yinede genelde doğumdan önce gelmeye başlıyormuşbugün kontrolum vardi nstyi birkac kez tekrarladi dr sebebini bilmiyorum ama sıkıntı yok sanırım. sulari iyi. az da olsa kilo almışlar. dün aksam sümüksu bir akinti geldi benden onun muhtemelen nişan oldugunu soyledi dr ama onemi yokmuş. rahim agzina da bakmıyor artik. bizden böyle![]()
Bende iyi gibiyim sadece evde olmaktan çok sıkılıyorum gerçekten ne kadar zormus. Bir de mideme artık asla çözüm bulamıyorum yakında yanmaktan ağzımdan ateş çıkacakKızlar herkes iyi mi? Kimseden ses yok bugün. İyi olun da ondan olsun sessizlik![]()
İnşallah canım bakalım ben elimden geleni yapıyorumİnşallah düşer canım bunu stres yapmamaya çalış o da etkiler belki. Düşecek Allah'ın izniyle diye düşün.
kanli miydi senden gelen? benimki sarı idi ama geldiyse de yapacak bisey yokmus. ciger gelistirici de yapildi öyle bekleyecegiz sanci tutana kadarO benden de gelmişti canım dikkatli ol yinede genelde doğumdan önce gelmeye başlıyormuş
Bende iyiyim canım çok şükür. Bebişler de binlerce şükür iyiler. Hergün görüyorum dokunuyorum sadece ayaklarına ellerine. Çok minikler kuzularım. Ordan hiç ayrılmak istemiyorumBende iyi gibiyim sadece evde olmaktan çok sıkılıyorum gerçekten ne kadar zormus. Bir de mideme artık asla çözüm bulamıyorum yakında yanmaktan ağzımdan ateş çıkacaksen nasıl oldun bebisler nasıl?
Benim önceden kanama başlamıştı. Kanama devam ettiği için sümüksü şey biraz kanlıydı tabi. İnşallah sancı gelmez doğumla alakası yoktur inşallahkanli miydi senden gelen? benimki sarı idi ama geldiyse de yapacak bisey yokmus. ciger gelistirici de yapildi öyle bekleyecegiz sanci tutana kadar
Oy yavrularım benim. Minikler ama güçlüler annesiBende iyiyim canım çok şükür. Bebişler de binlerce şükür iyiler. Hergün görüyorum dokunuyorum sadece ayaklarına ellerine. Çok minikler kuzularım. Ordan hiç ayrılmak istemiyorum
Kendin mi ölçüyorsun canım kaç çıkıyor ki benim de bazen yüksek çıkıyor geçen nar yedim 170 çıktıGenel olarak benim halim iyi sayılır canımbir tek şu şekerimi takıyorum kafama insülin iğnesi başladık ama yine düşmedi şekerim sonra doktor iğnenin dozunu yükseltti. Diyet de yapıyorum ama yine de istediğimiz gibi düşmüyor şeker maalesef. Böyle giderse daha erken doğar bebekler dedi doktor
Havalar düzelince düzenli yürüyüşe başlayacağım bakalım
Malesef güncel kilo bilgisi vermiyorlar. Çok sinir oluyorum detay vermiyorlar pek. Stabil diyorlar durumları için. Stabil dediğimizde iyi oldukları anlamına gelir diyorlar. gördüğüm kadarıyla iyiler çok şükür. İlk gördüğümdeki gibi değiller biraz değişim var gibiOy yavrularım benim. Minikler ama güçlüler annesikaç kilo olmuşlar söylediler mj
Her gün görmen ne güzelBende iyiyim canım çok şükür. Bebişler de binlerce şükür iyiler. Hergün görüyorum dokunuyorum sadece ayaklarına ellerine. Çok minikler kuzularım. Ordan hiç ayrılmak istemiyorum
Amin canım inşallahHer gün görmen ne güzelİnşallah emzirdiğin, kucakladığın ve hatta tamamen kavuştuğunuz günler yakın kuzum
![]()
Evet kendim ölçüyorum. Açlık tokluk farklı biliyorsun tokluk 147, 150, 170 falan çıkıyor açlık da 104-107 arası geneldeKendin mi ölçüyorsun canım kaç çıkıyor ki benim de bazen yüksek çıkıyor geçen nar yedim 170 çıktıinsülin de kullanmıyorum
İnşallah bu haftasonuna kadar küvezden çıkarlar da evinizin kapısından girmeleri nasip olur. Her gün hastaneye çağırıyorlar mı süt için? Görmenize izin veriliyor mu?Merhaba guzel annelerimben bugun hastaneden cikiyorum eve geciyorum ins kanamam fazla olunca dr bir gece daha yatirdi ama suan cok sukur olmasi gerektigi kadar dedi eve gitmek istemiyorum bebisler burda hastanede olacak diye ama gene sukur nefesleri duzelirse oksijen fanus takmiyacaklar hayirlisiyla onlarda toparlanirda bir an once gelirler evimize
agri kesici kan ilavi bide kan sulandirici verdi de baska birseye gerek yok dedi artik bi dus alirsam belki sutte gelir tabi hayirlisi diyelim ona
mesajlarda suan icin ani sancilanip dogum yapan gozukmuyor haftasi uyumlu olan @Maatt ve ismini unuttum kusmesin bana
onlar olacak hayirlisiyla kacuklarina alsinlar bebisleri geri kalanimizda sirayla dogursun ins sag saglim bir sekilde
![]()
Heyecanlandim ben, ay hadi hayirlisi insallah. Geliyoruz anne dediler :))bugün kontrolum vardi nstyi birkac kez tekrarladi dr sebebini bilmiyorum ama sıkıntı yok sanırım. sulari iyi. az da olsa kilo almışlar. dün aksam sümüksu bir akinti geldi benden onun muhtemelen nişan oldugunu soyledi dr ama onemi yokmuş. rahim agzina da bakmıyor artik. bizden böyle![]()