2022 ikiz annesi olacaklar

Belki kıyaslama yapmaman için paylaşmıyor olabilirler. Çünkü daha çok küçükler az almaları normal. Iyi olsunlar da zamanla toparlarlar kuzucuklar❤

Canım bize de sadece haftada iki kere söylüyorlar boylarını kilolarını hergün söylerlerse çok mantıklı olmaz zaten. Sizin de öyle ölçtükleri bir gün vardır belki sor istersen. Ben hala göremedim o iki gün video foto bekliyorum bir de her gün bilgi alıyoruz doktordan ama o da hep sana söyledikleri gibi iyiler diyor kısa bilgiler veriyor şuna bakcaz buna bakcaz sonucu iyi şu kadar süt içiyorlar gibi. Yakın zamanda emzirmeye de çağırmıcaklar sanırım emme refleksleri var bence ikisi de ellerini ağzına götürüyor videolarda aranıyorlar ama çene kasları yeterince güçlü olmuyormuş galiba kiloları da 2den az hala. İnşallah o günler gelir kavuşuruz

İnşallah canım. Hergün söylesinler demiyorum ki canım hiç söylemiyorlar kilo bilgisi. Ne kadar süt içtiklerini söylüyorlar sadece o da ne kadar süt getirmemiz gerektiğini söylemek için

İnşallah canım. Hergün söylesinler demiyorum ki canım hiç söylemiyorlar kilo bilgisi. Ne kadar süt içtiklerini söylüyorlar sadece o da ne kadar süt getirmemiz gerektiğini söylemek için
Anladım canım belki belli bir gün söylüyorlardır sadece dedim hepsi ayrı bir cins gerçekten heryerin farklı kuralı var standart yok doktora göre değişiyor heralde Sen fazla sütleri ne yapıyorsun gereken kadar mı sağıyorsun yoksa?

Canım stres de arttırıyor şekeri takma kafana ayrıca neden insülin yüzünden erken dogsunlar ki şeker hastası insanlar var direk o.sekerle hamile kalıp zamanında doğum yapıyorlar bende kullanıyorum insülin tahlillerde çok yüksek çıkmıyor evde ölçümlerde yüksek çıkıyor bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum yediklerime valla bakıyorum ki dikkat etmeyince bazen daha iyi tamamen stres gibi geliyor bana

Aynen öyle canım her hastanenin değişik kuralları var. Henüz o kadar aşırı değil sütüm. Az içtikleri dönemde bir kere koydum buzluğa. İkisi beraber toplam 160 ml içiyorlarmış artık (maşallah ) dediklerine göre. Benim ondan bir tık fazla oluyor biriktirerek götürüyoruz. İnşallah emme zamanları geldiğinde bol bol sütümüz olur

Stres etkiliyor olabilir canım haklısın. Erken doğma riski ise insülinden dolayı değil şeker yükselince bebeklerin suları ve kiloları fazla artıyor ve yerleri daralınca da maalesef bu yüzden erken doğum riski artıyormuş benim de canım çok şey istiyor geçen gün minicik kare çikolatalar var ya ondan yedim bir tane hemen yükseldi sen günde kaç ünite yapıyorsun insülini?

Kizceler benim de sabah şeker yuklemem var bakalim 75 ml solüsyon istendi. Bende insülin direnci vardi zaten hamileligimde ilacı kestiler bakalım dikkat ediyirum diyetisyen den destek
Alıyorum ben zaten kilolu hamile kaldim ama cikma ihtimali yüksek 2 hafta once oğlumun suyu biraz fazla gibiydi hayırlısı bakalim ins yoktur ve vaktimde saglikla gelir kuzularimiz

Heyecanlandim ben, ay hadi hayirlisi insallah. Geliyoruz anne dediler :))
galiba nişan gelince hemen dogum olcak diye bisey yok internette oyle yaziyo
bir iki hafta daha tutabilsek iyi olur Allah hayirli zamanda versin hepimizinkini. bu tarafta her sey hazir

cikmayabilir ilk gebeligimde suyum hep fazlaydı benim ama cikmadi. insallah rahat bir hamilelik gecirirsin

Maşşallah kuzum yavaş yavaş arttırıyorlar bizim toplam içtikleri 350ye çıkmış bile maşşallah sizin de çıkar yakında. Sütün de artar sık sık sağ sen onlara götüremesen de buzluğa koyarsın dediğin gibi. Bana hemşireler doktorlar hep sık sık sağ dedi 3 saatte bir falan sağıyorum öyle öyle arttı çok şükür Doğadan emziren annelere özel çay almıştım ben her çayı içemiyorum bu ağır değil günde 1 bardak içiyorum bir de bestlak damla almıştım onu da 1 ya da 2 kere 20 damla içiyorum. İşe yarıyorlar mı psikolojik mi bilmiyorum ama iyi gibiler canım. Bol su tabi en önemlisi ve bebişlerin resimlerine videolarına bak ya da onları düşün süt sağarken hatta kendi kendine onlarla konuşuyo gibi pozitif şeyler söyleyebilirsin hormonlar psikolojik biraz da

Geçmiş olsun canım bende insülin ignesine basladim bebislerin suyunun fazla olmasi sebebiyle şeker yuklemem çok erken yapilmisti benim ilk hamileligimde de gebelik şekerim çıktığı için
Gunde 4kere vuruyorum sabah kahvaltı öncesi 8 ünite öğlen yemeği öncesi 6 ünite akşam yemeği öncesi 8unite en son 22:30 uzun süre etkisi olan 14 ünite vuruyorum
Acliklarim 65 ile 75 arasi cikiyor tokluklarimda en fazla 135 cikiyor nadiren oda
mesela kahvaltı da zeytini fazla yedim o gün 140 cikti
Bi gun yemeğin yaninda tursu yedim o zaman 144 cikti asla yemiyorum artık diyetisyene gitmismiydiniz

En kısa zamanda bebislerinizi alip evinize getirirsiniz inş saglicakla ❤

Evet kendim ölçüyorum. Açlık tokluk farklı biliyorsun tokluk 147, 150, 170 falan çıkıyor açlık da 104-107 arası genelde
Anladım canım yüksek çıkıyormuş gerçekten.. yemeklerin yanında yoğurt ayran falan tüketiyor musun kuzum valla bu şekerden bi şey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…