Canım çok sağol annecim yanımda bende yatıyorum sağolsun herşeyi o hallediyor. Çantalarıda benim yönlendirmem ile o halledecek valizleri ayrı ayrı yapmayı planlıyorum bende ikş ayrı kabin boy valiz yaparım diye düşündüm. Hastanede konuştuk yenidoğan hemşiresi ile eğer erken doğar ve küvoze girerlerse sadece bez ve ıslak mendil isteriz başka birşeye ihtiyaç yok dedi. Onun dışında normal zamanında doğum için sadece bizim önerimiz iç zıbını bol koyun genellikle ona çok ihtiyaç oluyor mama koymanıza gerek yok sizin getirdiğiniz mama burada verilmez doktor kontrolünde biz ayarlıyoruz dedi. Biberon asla kullanmıyoruz koyma boşuna şırınga kullanıyoruz süt gelmeme mama verme ihtimaline karşın ( ama ben yinede koyacağım
) oda süsleme fotoğrafçı falan kabul etmiyoruz hastanenln kendi var o hallediyor dedi. Zaten odalar kendince süslü kapı süsüne kadar fotoğrafıda doğum anı ve doğum sonrası bilmem kaç poz doğum paketine dahilmiş. Öğrendiklerim bu kadar aklıma geldikçe girdim çıktım sordum. Ben çantaya kendi mantığıma göre aklıma gelenleri koyacağım. En son evden çıkarken son hali ile kapatır çıkarız diye düşündüm.