2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar herkes iyi mi? Kimseden ses yok bugün. İyi olun da ondan olsun sessizlik
Genel olarak benim halim iyi sayılır canım bir tek şu şekerimi takıyorum kafama insülin iğnesi başladık ama yine düşmedi şekerim sonra doktor iğnenin dozunu yükseltti. Diyet de yapıyorum ama yine de istediğimiz gibi düşmüyor şeker maalesef. Böyle giderse daha erken doğar bebekler dedi doktor Havalar düzelince düzenli yürüyüşe başlayacağım bakalım

İnşallah düşer canım bunu stres yapmamaya çalış o da etkiler belki. Düşecek Allah'ın izniyle diye düşün.

Arkadaşlar ikizlerinize isim düşündünüz mü biz karar veremedik bir kız bir erkek olacak önerileriniz var mıdır?

Son düzenleme:
bugün kontrolum vardi nstyi birkac kez tekrarladi dr sebebini bilmiyorum ama sıkıntı yok sanırım. sulari iyi. az da olsa kilo almışlar. dün aksam sümüksu bir akinti geldi benden onun muhtemelen nişan oldugunu soyledi dr ama onemi yokmuş. rahim agzina da bakmıyor artik. bizden böyle

O benden de gelmişti canım dikkatli ol yinede genelde doğumdan önce gelmeye başlıyormuş

Kızlar herkes iyi mi? Kimseden ses yok bugün. İyi olun da ondan olsun sessizlik
Bende iyi gibiyim sadece evde olmaktan çok sıkılıyorum gerçekten ne kadar zormus. Bir de mideme artık asla çözüm bulamıyorum yakında yanmaktan ağzımdan ateş çıkacak sen nasıl oldun bebisler nasıl?

Kizlar ben hala daha kendime hastane seçemedim. 20. Haftadayim. İstanbul baskent universitesi hastanesini düşünmeye başladım. Giden var mi oraya?

Bende iyiyim canım çok şükür. Bebişler de binlerce şükür iyiler. Hergün görüyorum dokunuyorum sadece ayaklarına ellerine. Çok minikler kuzularım. Ordan hiç ayrılmak istemiyorum

kanli miydi senden gelen? benimki sarı idi ama geldiyse de yapacak bisey yokmus. ciger gelistirici de yapildi öyle bekleyecegiz sanci tutana kadar
Benim önceden kanama başlamıştı. Kanama devam ettiği için sümüksü şey biraz kanlıydı tabi. İnşallah sancı gelmez doğumla alakası yoktur inşallah dua ediyorum sizler için. Artık bizden başka erken doğum olmasın herkes vaktinde sağlıklı doğumlar yapsın diye

Kendin mi ölçüyorsun canım kaç çıkıyor ki benim de bazen yüksek çıkıyor geçen nar yedim 170 çıktı insülin de kullanmıyorum

Oy yavrularım benim. Minikler ama güçlüler annesi kaç kilo olmuşlar söylediler mj
Malesef güncel kilo bilgisi vermiyorlar. Çok sinir oluyorum detay vermiyorlar pek. Stabil diyorlar durumları için. Stabil dediğimizde iyi oldukları anlamına gelir diyorlar. gördüğüm kadarıyla iyiler çok şükür. İlk gördüğümdeki gibi değiller biraz değişim var gibi ya da ben öyle görmek istediğim içindir belki

Bende iyiyim canım çok şükür. Bebişler de binlerce şükür iyiler. Hergün görüyorum dokunuyorum sadece ayaklarına ellerine. Çok minikler kuzularım. Ordan hiç ayrılmak istemiyorum
Her gün görmen ne güzel İnşallah emzirdiğin, kucakladığın ve hatta tamamen kavuştuğunuz günler yakın kuzum

İnşallah bu haftasonuna kadar küvezden çıkarlar da evinizin kapısından girmeleri nasip olur. Her gün hastaneye çağırıyorlar mı süt için? Görmenize izin veriliyor mu?

Heyecanlandim ben, ay hadi hayirlisi insallah. Geliyoruz anne dediler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…