- Konu Sahibi Inquisitive
- #8.001
Canta hazir, ben arkadaslari gordukce cantayi yaptım...Kızlar nasılsınız, çok şükür dünden beri sancılanan falan yok sanırımbende hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum ama bir türlü icraata geçemiyorum sanki hazırlarsam ihtiyacım olacak gibi degisik bir psikoloji var üstümde
hazırlayan varsa liste paylaşsa ne güzel olur bizlere de fikir olur❤ bir de kızlar kapı süsü, hediyelik vs yaptırdınız mi ? Yaptırıp memnun kalanlar varsa paylaşabilir mi ben karar veremedim de
![]()
2 yildir evime misafir kabul etmiyorum, kizimi evde kendim okutuyorum, hastaneye de eve de kimseyi istemem acikcasi.. Kizimin kapi susunu, sepetini, yorganini, mevlut elbisesini kurdele nakisli cok ozel bir calisma ile annem yapmisti. Oglanlarda da evde o kapi susu ve sepeti kullanacagim.
Bir onceki sefer dogum fotografcim, oda suslemem, hediyelikler hersey vardi ama hem hastane sureci ongorulmuyor hem de covid salgini; bu kez sadece dogum oncesi resim cektirmeye niyetliyim, o kadari yeterli simdilik. Hersey yolunda giderse dogum sonrasi evde aile resimleri cektiririz.