- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.021
Inşallah canım. Kuvöze girerler mi girmezler mi bakalım neler olacak. Endişe heyecan mutluluk hepsi bir arada. Hepimiz için her şeyin en iyisi olsun inşallahSagol canim benim cok sukur ilk gece gibi degil hic birsey zamanla agrinda azalip hareketin artiyor kuzum ins sen bebisleri evine alip gelirsin onlarin kokulari destek olur daha rahat gecer herseyinbenim cok ani oldu dogumum ama ne bileyim ameliyattaki herkes sanki bes cayina gitmisim gibiydi cidden ins senin daha da guzel gecer tatli bir heyacan ve ani kalsin iyiki soyledin arkadasi onun ins yarinda guzel gecer guzel haberler doner bize bebisleri evine goturur Azmet5255
Çok sağol canım benim yatıyorum bundan sonra birkaç hafta hayatım kitap,dizi,film böyle geçecekGeçmiş olsun canım kendine dikkat et bol bol dinlen
Canım çok sağol annecim yanımda bende yatıyorum sağolsun herşeyi o hallediyor. Çantalarıda benim yönlendirmem ile o halledecek valizleri ayrı ayrı yapmayı planlıyorum bende ikş ayrı kabin boy valiz yaparım diye düşündüm. Hastanede konuştuk yenidoğan hemşiresi ile eğer erken doğar ve küvoze girerlerse sadece bez ve ıslak mendil isteriz başka birşeye ihtiyaç yok dedi. Onun dışında normal zamanında doğum için sadece bizim önerimiz iç zıbını bol koyun genellikle ona çok ihtiyaç oluyor mama koymanıza gerek yok sizin getirdiğiniz mama burada verilmez doktor kontrolünde biz ayarlıyoruz dedi. Biberon asla kullanmıyoruz koyma boşuna şırınga kullanıyoruz süt gelmeme mama verme ihtimaline karşın ( ama ben yinede koyacağımCanim benim eve cikmana cok sevindim ama kendini kesinlikle yorma yat olabildigince ins rahat rahat 37 haftayi gorursun insyardim edecek biri varsa once kendi valizini hazirlattir hatta imkanin vara ayri valiz yap ben oyle yapmistim bide hastanede yenidogan sor nasil giydirme varmi diye ins tabi ihtiyac duymazsin cunku bizde kuvozde olsa giydiriyorlar ve ince battaniye yada mslum ortu istiyorlar ben hastanede yattigim sirada sormustum o sekildr alip hazirladim bi kuvoz ihtimali bi eve goturme diye
Hiç korkmayın haftanız iyi inşallah sağlıkla bebeklerinizi alıp evinize döneceksiniz. Yarın için dualarım sizinleÇok şükür iyiyiz canm çok heycanliyizyarın akşam 5 6 gibi olacak doğum bu saatlerde bebeklerim kucağımda olacak inşallah.Kuvez gerekmez inşallah biraz o korkum var.
Canım benim bir arkadaşımın babası eczası o bir ay önceden kullanıma başlanırsa çok iyi olur demiş arkadaşımda bir ay önceden başladım ben ve hiç süt sıkıntısı çekmedim diyor. Bende izin vereceğini düşünmüyorum ama doktoruma soracağım kullanmaya başlasam olur mu diye.Promalt ve humana stil tea almıştım acaba doğumdan önce içmeye başlasam daha faydalı olur mu? Ya da hamileyken içmekde sakınca var mıdır? Süt gelemyecek diye korkuyorum.
Olsun canim bol bol izle oku birdaha zor zaten bizim için bundan sonra film izlemek kitap okumakÇok sağol canım benim yatıyorum bundan sonra birkaç hafta hayatım kitap,dizi,film böyle geçecek
Bir ay mı:) benim şurda bir gün kalmış boş boş konuşuyorum bende içeyim bari bugün yarın:))Canım benim bir arkadaşımın babası eczası o bir ay önceden kullanıma başlanırsa çok iyi olur demiş arkadaşımda bir ay önceden başladım ben ve hiç süt sıkıntısı çekmedim diyor. Bende izin vereceğini düşünmüyorum ama doktoruma soracağım kullanmaya başlasam olur mu diye.
Bir ay çok belki ama bir hafta on gün önce olabilir. Bence de iç bir iki günde birşey olmaz bence içerisinde bildiğim kadarıyla zararlı bir bitkide yok.Bir ay mı:) benim şurda bir gün kalmış boş boş konuşuyorum bende içeyim bari bugün yarın:))
Keşke daha önce düşünseydim. Neyse iki gün içeyim artık. Zaten sütten geçerken zararlı değilse hamileyken de zararı yoktur.Bir ay çok belki ama bir hafta on gün önce olabilir. Bence de iç bir iki günde birşey olmaz bence içerisinde bildiğim kadarıyla zararlı bir bitkide yok.
Aynen bencede değildir bazı bitkiler rahim kasılmasına neden oluyor ya belki öyle birşey olabilir ama içeriğinde öyle birşey olacağını sanmıyorum. Süt için görümcemde şöyle birşey yapmıştık işe yaramıştı aklında olsun seninde küçük bir havlu koymuştu çantasına hemen duş alamayacağı için sürekli onu yakmayacak sıcaklıkta su ile ıslatıp göğüslerine sıcak kompresör yapmıştık. Gerçi o süt işi biraz yapı ilede alakalı diyorlar ama denemekte fayda var.Keşke daha önce düşünseydim. Neyse iki gün içeyim artık. Zaten sütten geçerken zararlı değilse hamileyken de zararı yoktur.
Oğlumda çok fazla sütüm vardı. Doğduğu gibi emdi hiç sorun yaşamadım.O zamanki sütüm iki bebeğe de yeterdi.Bu sefer sezeryan ve erken olduğu için endişe ediyorum. Bakalım neler olacak. Ben elimden geleni yapayım. Havluyu da yaparım çok sağolAynen bencede değildir bazı bitkiler rahim kasılmasına neden oluyor ya belki öyle birşey olabilir ama içeriğinde öyle birşey olacağını sanmıyorum. Süt için görümcemde şöyle birşey yapmıştık işe yaramıştı aklında olsun seninde küçük bir havlu koymuştu çantasına hemen duş alamayacağı için sürekli onu yakmayacak sıcaklıkta su ile ıslatıp göğüslerine sıcak kompresör yapmıştık. Gerçi o süt işi biraz yapı ilede alakalı diyorlar ama denemekte fayda var.
Aminnn canim benim hayirlisiyla ins hepimiz kavusalim bebislerimizeTeşekkür ederim canm inşallah Sende en kısa zamnda kavuşursun bebeklerine
Tahminen girmezler kuzum benim ama olurda girseler hic uzulme allahin izniyle max bir iki gune cikarlar tedbir amacli koyarlar cunku ama ins hix gerek kalmas ikisinide alir gelirsin anneleriInşallah canım. Kuvöze girerler mi girmezler mi bakalım neler olacak. Endişe heyecan mutluluk hepsi bir arada. Hepimiz için her şeyin en iyisi olsun inşallah
Ya çok bilmiyorum ama Mühendisinoğlu pek önermemişti bu çayı. Doktorlara belki sorulabilinir.Bir ay mı:) benim şurda bir gün kalmış boş boş konuşuyorum bende içeyim bari bugün yarın:))
Inşallah canm hepimizinki güzel olsun allahın izni ileAyy gerçekten çok heyecanlısenin günün çok güzel canım kuveze girmezler bence inşallah çok güzel olacak herşey
Teşekkür ederim canımHiç korkmayın haftanız iyi inşallah sağlıkla bebeklerinizi alıp evinize döneceksiniz. Yarın için dualarım sizinle
Iyi olmus hepsini ogrenmen canim benim her hastane farkli oluyor bende kiyafet giydiriliyor mesala sende ona gore bilip herseyi hazirlarsin icin rahay olur ben muayanede gittigimde dr aliyoruz dedigin cantaya sunuda koyun demedin hic direk alip geldiler sadece bizde anlasmistik erken gelince susleri verdiler bizde bebisler eve gelince odalarini susleriz dedikCanım çok sağol annecim yanımda bende yatıyorum sağolsun herşeyi o hallediyor. Çantalarıda benim yönlendirmem ile o halledecek valizleri ayrı ayrı yapmayı planlıyorum bende ikş ayrı kabin boy valiz yaparım diye düşündüm. Hastanede konuştuk yenidoğan hemşiresi ile eğer erken doğar ve küvoze girerlerse sadece bez ve ıslak mendil isteriz başka birşeye ihtiyaç yok dedi. Onun dışında normal zamanında doğum için sadece bizim önerimiz iç zıbını bol koyun genellikle ona çok ihtiyaç oluyor mama koymanıza gerek yok sizin getirdiğiniz mama burada verilmez doktor kontrolünde biz ayarlıyoruz dedi. Biberon asla kullanmıyoruz koyma boşuna şırınga kullanıyoruz süt gelmeme mama verme ihtimaline karşın ( ama ben yinede koyacağım) oda süsleme fotoğrafçı falan kabul etmiyoruz hastanenln kendi var o hallediyor dedi. Zaten odalar kendince süslü kapı süsüne kadar fotoğrafıda doğum anı ve doğum sonrası bilmem kaç poz doğum paketine dahilmiş. Öğrendiklerim bu kadar aklıma geldikçe girdim çıktım sordum. Ben çantaya kendi mantığıma göre aklıma gelenleri koyacağım. En son evden çıkarken son hali ile kapatır çıkarız diye düşündüm.
Inşallah canımTahminen girmezler kuzum benim ama olurda girseler hic uzulme allahin izniyle max bir iki gune cikarlar tedbir amacli koyarlar cunku ama ins hix gerek kalmas ikisinide alir gelirsin anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?