- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
- #7.981
Ciddi misin28 29 da dur diyeceksin uyuyayım biraz![]()
![Speak-no-evil monkey :speak_no_evil: 🙊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64a.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Partying face :partying_face: 🥳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f973.png)
Sizin kaçta başlamıştı tekmeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misin28 29 da dur diyeceksin uyuyayım biraz![]()
Merhaba. Evet bende çift rahim tek rahim ağzı var. Pko da vardı birden fazla yumurtam büyüyordu çatlatma iğnesiyle 2 tane çatlamış bebişlerin ikisi de sağ rahimdeydi. 31+4te doğum yaptım doktorum da fazla bile durdular ben daha erken bekliyordum dedi. Biliyorsunuzdur çift rahimde erken doğum riski oluyor zaten bir de ikiz olunca arttı tabi. Son ay sürekli yattım bir de kasılmalar için nidicard diye bir ilaç kullandım. Rahim ağzım da 20ye düşmüştü progestanı hamileliğim boyunca kullandım son ay 2ye çıkardık. Sol rahim damarlarımda direnç vardı o yüzden başından beri ecopirin kullanmama rağmen bir yerden sonra yetmedi bir bebeğimin gelişimi geri kaldı. Onun için erken doğum oldu biraz da. Ama çok şükür şimdi iyiler kuvözden çıkmalarını bekliyoruz. Sizin de mi ikiz?Merhaba, öncelikle Allah analı babalı büyütsün umarım yavrularınıza kısa zamanda kavuşursunuz. Bende 11 haftalık hamileyim hem çift rahimli hem pko luyum. Tüp bebek tedavisiyle 2. denemede hamile kalabildim. Süreçle ilgili epey endişeliyim ama yazdıklarınız bana umut oldu. İkiz gebelikte 30 hafta bile çok iyi gibi geldi bana. ikisi de aynı rahimde miydi acaba?
Allah onlara sağlık versin de inşallah ona da katlanırız allahın izniyleKatiliyorum, hatta evladim yapma aciyor da diyebilirsiniz![]()
Aslında bende kimseyi kabul etmek istemiyorum ama görünce de özeniyorum o süslü şeylerehastane cantalarim hazir ama sürekli biseyler degistiriyorum iclerinden. kapı süsü hediyelik hicbir sey yaptırmadim. hastaneye kimse gelmeyecek. eve de uzun bir süre almayacağım. alacak olursam bi cikolata tutarim heralde. ama sizin çevreniz geniştir gelecek olanlar vardir hayir diyemeyeceginiz kisiler vardir o baska elbet.
Hayır benim tek. ikiz olmasını aslında çok istemiştim ama doktorum kesinlikle izin vermedi. Benim rahim ağzı 2 fakat sağ rahim ağzının önünde bir septum olduğunda o tarafa transfer yapılamadı sol tarafta bir tane yavrum olacak inşallah. Ben de geçen haftaya kadar progestanı fitil olarak kullandım ama geçen hafta kestik. İnşallah benim de sağlıkla ilerler. tam 10+4 bugün. Bu haftalarda çok kalbi duran bebek duydum o yuzden de endişeliyim . Ama sizin yazdıklarınız bana epey umut verdi. Hep bir korku var içimde. Normal şartlarda 20 Ağustos gibi görünüyor doğum ama ben herşey yolunda gitse bile temmuz gibi yapıyorum planlarımı.Merhaba. Evet bende çift rahim tek rahim ağzı var. Pko da vardı birden fazla yumurtam büyüyordu çatlatma iğnesiyle 2 tane çatlamış bebişlerin ikisi de sağ rahimdeydi. 31+4te doğum yaptım doktorum da fazla bile durdular ben daha erken bekliyordum dedi. Biliyorsunuzdur çift rahimde erken doğum riski oluyor zaten bir de ikiz olunca arttı tabi. Son ay sürekli yattım bir de kasılmalar için nidicard diye bir ilaç kullandım. Rahim ağzım da 20ye düşmüştü progestanı hamileliğim boyunca kullandım son ay 2ye çıkardık. Sol rahim damarlarımda direnç vardı o yüzden başından beri ecopirin kullanmama rağmen bir yerden sonra yetmedi bir bebeğimin gelişimi geri kaldı. Onun için erken doğum oldu biraz da. Ama çok şükür şimdi iyiler kuvözden çıkmalarını bekliyoruz. Sizin de mi ikiz?
bende herşeylerini yıkadım ama ütü yapıp çantayı hazırlamadım yavaş yavaş ütü yapıp yine dolaplarına koymayı düşünüyorum çantada kalmasın doğuma giderken biri arkamdan çantama koyar getirir o kadar süremiz olur herhalde :) kapı süsü , hediyelik , kurabiye ne varsa yaptırdım :) hastane de resim çektirmeyi planlıyorum kimse gelmese bile resimlerde görünsün diye odayı yine süsleyeceğim tabi ki öncelikle Allah ağız tadıyla yaşatsın hepsini çocuklarım sağlıkla gelsin dünyaya gerisi boş hepimizin sağlıkla gelsin yavrularıKızlar nasılsınız, çok şükür dünden beri sancılanan falan yok sanırımbende hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum ama bir türlü icraata geçemiyorum sanki hazırlarsam ihtiyacım olacak gibi degisik bir psikoloji var üstümde
hazırlayan varsa liste paylaşsa ne güzel olur bizlere de fikir olur❤ bir de kızlar kapı süsü, hediyelik vs yaptırdınız mi ? Yaptırıp memnun kalanlar varsa paylaşabilir mi ben karar veremedim de
![]()
Anladım zaten ben de şaşırmıştım çift rahimde ikiz gebelik istenen bir durum değil nasıl transfer ettiler diye benim doktorum da istemezdi muhtemelenHayır benim tek. ikiz olmasını aslında çok istemiştim ama doktorum kesinlikle izin vermedi. Benim rahim ağzı 2 fakat sağ rahim ağzının önünde bir septum olduğunda o tarafa transfer yapılamadı sol tarafta bir tane yavrum olacak inşallah. Ben de geçen haftaya kadar progestanı fitil olarak kullandım ama geçen hafta kestik. İnşallah benim de sağlıkla ilerler. tam 10+4 bugün. Bu haftalarda çok kalbi duran bebek duydum o yuzden de endişeliyim . Ama sizin yazdıklarınız bana epey umut verdi. Hep bir korku var içimde. Normal şartlarda 20 Ağustos gibi görünüyor doğum ama ben herşey yolunda gitse bile temmuz gibi yapıyorum planlarımı.
Kuzum ben böyle aniden erken doğum olunca iptal ettirdim hepsini odayı süsletsem de bebişler kuvözde olacağı içinKızlar nasılsınız, çok şükür dünden beri sancılanan falan yok sanırımbende hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum ama bir türlü icraata geçemiyorum sanki hazırlarsam ihtiyacım olacak gibi degisik bir psikoloji var üstümde
hazırlayan varsa liste paylaşsa ne güzel olur bizlere de fikir olur❤ bir de kızlar kapı süsü, hediyelik vs yaptırdınız mi ? Yaptırıp memnun kalanlar varsa paylaşabilir mi ben karar veremedim de
![]()
Bende sadece kendi pijama ve geceligimi yıkadım o kadarbende herşeylerini yıkadım ama ütü yapıp çantayı hazırlamadım yavaş yavaş ütü yapıp yine dolaplarına koymayı düşünüyorum çantada kalmasın doğuma giderken biri arkamdan çantama koyar getirir o kadar süremiz olur herhalde :) kapı süsü , hediyelik , kurabiye ne varsa yaptırdım :) hastane de resim çektirmeyi planlıyorum kimse gelmese bile resimlerde görünsün diye odayı yine süsleyeceğim tabi ki öncelikle Allah ağız tadıyla yaşatsın hepsini çocuklarım sağlıkla gelsin dünyaya gerisi boş hepimizin sağlıkla gelsin yavruları![]()
![]()
Kıyamam evet zaten benimde tereddütlerim hep bu erken doğum yüzünden planlarım alt üst olur diye korkuyorumKuzum ben böyle aniden erken doğum olunca iptal ettirdim hepsini odayı süsletsem de bebişler kuvözde olacağı içinama sen de medicalde doğuracaksan oranın anlaşmalı olduğu yer var onun dışında kabul etmiyorlar haberin olsun. İçinde kapı süsü de var. Fotoğraf için de öyle ben çektiremedim ama Gülin hanım söylemediğim halde bebişlerle beni çekti ameliyathanede yanaklarımda minnoşlarımla sağ olsun
Kuvözde olunca da oda çekiminin manası yoktu. Senin inşallah haftan ileri olur da hepsini yaparsın
Biz reyhandan çikolata yaptırmıştık ondan verdik zaten çok yakınlarım geldi öyle herkesi kabul etmedim.
Bu ikiz gebelik olayı sürprizlerle dolu valla hiç doğru düzgün plan yapamadık allahtan valizler odaları falan hazırdı bütün kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştik uğraşmıyorum onlarla bebişleri bekliyorum ve süt sağıyorum sadeceKıyamam evet zaten benimde tereddütlerim hep bu erken doğum yüzünden planlarım alt üst olur diye korkuyorumbende cuma günü kontrole doktora gideceğim o zaman uğrayacağım reyhan hastanesine
![]()
Yalniz pastaneye bile hastane yazmışım bilinçaltım nasıl hastane ile dolu sen düşünBu ikiz gebelik olayı sürprizlerle dolu valla hiç doğru düzgün plan yapamadık allahtan valizler odaları falan hazırdı bütün kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştik uğraşmıyorum onlarla bebişleri bekliyorum ve süt sağıyorum sadeceinşallah senin randevun güzel geçer canım
![]()
Gözün aydın çok mutlu oldum❤ insan ne olursa olsun evinde rahat ediyor. Çok yorma kendini yavaş yavaş yap. Öncelikle kendi eşyalarını hazırla istersen dediğin gibi bebeklerin ilk etapta ihtiyacı olmuyor bende öyle yapacağım.Teyzeler selam çok şükür evimize geldik biz bugün. Servikal uzunluk 25 mm e çıktı günde iki progestan kullanarak evde yatmaya devam edeceğim. Doktorum kızlara 5 hafta müsade verdi öncesinde gelmek yok diyehastane çantası ile ilgili ben herşeyi yıkamış ütülemiş ama çantaya yerleştirmemiştim birden hastaneye yatınca çok panik oldum çantam yok diye gerçi erken doğumda bebeğin bez dışında birşeye ihtiyacı olmuyor ama kafanın rahat olması için bence hazırlanması lazım mesela ben bugün dinleneyim yarın hemen hazır edip koyacağım kenara. Süs hediyelik işinide bu hafta sipariş verecektim ama böyle erken doğum riski olunca şimdilik durdurdum. 34. Haftayı görürsem siparişlerimi vereceğim.
evet caanim sagol sordugun icin bugün daha iyiyim ama su konusunda yine 2 buçuğu gectim suan aksama dünya vakit varNasilYarDiyeyim canım nasıl oldun bugün biraz daha iyi misin ?
Çok teşekkür ederim. Aynen insanın evi gibisi yok hastanede bir ay yatacağıma evimde iki ay yatarım diyorum. Herşey hazır canım hepsini yıkayıp ütüleyip keseler falan koymuştum. Bir tek biberon emzik vs. Onlar yıkanıp çantaya yerleşecek ben hepsini tarif ederim annem yerleştirir bir kenarda hazır dursun.Gözün aydın çok mutlu oldum❤ insan ne olursa olsun evinde rahat ediyor. Çok yorma kendini yavaş yavaş yap. Öncelikle kendi eşyalarını hazırla istersen dediğin gibi bebeklerin ilk etapta ihtiyacı olmuyor bende öyle yapacağım.
İnşallah canım benim kolay gelsin eşinle birlikte yaparsınız en olmadıYalniz pastaneye bile hastane yazmışım bilinçaltım nasıl hastane ile dolu sen düşünbenim hiç bişeyleri hazır değil
daha önce bahsetmiştim annem kanser tedavisi görüyor çok şükür iyi olacak ama şu an yanimda olamıyor. Kayinvalidem ile aynı yerde değiliz bir kere cagirdim bahane buldu o biraz gezmeye düşkün gelmek istemedi ben bir daha tabi ki çağırmam. O yüzden tek başıma daha pek bisey yapamadım. Ama halledeceğim inşallah onlar iyi olsun da
![]()