2022 ikiz annesi olacaklar

Canta hazir, ben arkadaslari gordukce cantayi yaptım...
2 yildir evime misafir kabul etmiyorum, kizimi evde kendim okutuyorum, hastaneye de eve de kimseyi istemem acikcasi.. Kizimin kapi susunu, sepetini, yorganini, mevlut elbisesini kurdele nakisli cok ozel bir calisma ile annem yapmisti. Oglanlarda da evde o kapi susu ve sepeti kullanacagim.
Bir onceki sefer dogum fotografcim, oda suslemem, hediyelikler hersey vardi ama hem hastane sureci ongorulmuyor hem de covid salgini; bu kez sadece dogum oncesi resim cektirmeye niyetliyim, o kadari yeterli simdilik. Hersey yolunda giderse dogum sonrasi evde aile resimleri cektiririz.

Eğer liste yaptıysan hastane çantan için paylaşabilir misin sözlerin daha önce çocukları olduğu için daha tecrubelisiniz

Canım benim çok geçmiş olsun. Sen iyi ol bebeklerin de yakında seninle olacak inşallah Ben çok heyecablıyım. Iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim Azmet5255 yarın doğumu olacak arkadaş. Yasemin sende durumlar nasıl?Heyecan dorukta

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et bol bol dinlen

Canim benim eve cikmana cok sevindim ama kendini kesinlikle yorma yat olabildigince ins rahat rahat 37 haftayi gorursun ins yardim edecek biri varsa once kendi valizini hazirlattir hatta imkanin vara ayri valiz yap ben oyle yapmistim bide hastanede yenidogan sor nasil giydirme varmi diye ins tabi ihtiyac duymazsin cunku bizde kuvozde olsa giydiriyorlar ve ince battaniye yada mslum ortu istiyorlar ben hastanede yattigim sirada sormustum o sekildr alip hazirladim bi kuvoz ihtimali bi eve goturme diye

Sagol canim benim cok sukur ilk gece gibi degil hic birsey zamanla agrinda azalip hareketin artiyor kuzum ins sen bebisleri evine alip gelirsin onlarin kokulari destek olur daha rahat gecer herseyin benim cok ani oldu dogumum ama ne bileyim ameliyattaki herkes sanki bes cayina gitmisim gibiydi cidden ins senin daha da guzel gecer tatli bir heyacan ve ani kalsin iyiki soyledin arkadasi onun ins yarinda guzel gecer guzel haberler doner bize bebisleri evine goturur Azmet5255

Canim benim cok sukur geldin bu haftalara ins daha da gider eger susuzlugun arttiysa meyve ye yada biraz soguk olacak sekilde ye belki azcik alir su ihtiyacini hani su icme dememek lazim ama sanada bide o yuk olmasin ins cunku

Bende sadece kendi pijama ve geceligimi yıkadım o kadar kapı süsü hediyelik, kurabiye nereden yaptırdın mahsuru yoksa paylaşabilir misin bizede fikir olsun bende yaptıracağım çok büyük ihtimalle
Tabiki paylaşırım Sabunbuketi_ (@oyanin_sabunbuketleri) • Instagram photos and videos buradan hediyelik yaptırdim henüz gelmedi yolda
@miyubaseker on Instagram • 1,279 photos and videos buradan kurabiye bunlar da yapılıyor gelmedi
Login • Instagram buradan da kapı süsü ve isimli tulum yaptırdım geldi bunlar çok beğendim sende bir bak bakalım

Çok şükür iyiyiz canm çok heycanliyiz yarın akşam 5 6 gibi olacak doğum bu saatlerde bebeklerim kucağımda olacak inşallah.Kuvez gerekmez inşallah biraz o korkum var.

Teşekkür ederim canm inşallah Sende en kısa zamnda kavuşursun bebeklerine

Ay hepsi o kadar güzel ki inşallah sağlıkla kullansın kuzucuklar ❤ kurabiyelere ayrı bayıldım onlardan bende vermeye karar verdim sipariş teşekkürler

Aman iyi çok şükür ben iki gündür karbonhidratı baya kestim şekeri dengeleyecek şeyler tüketmeye çalışıyorum su isteği biraz daha kesildi. Seninde kasılmalarının azalmasına sevindim. Az kaldı az şu bebişler biraz daha sabretsinler biz anaları olarak dayanırız yapacak birşey yok

Çok şükür iyiyiz canm çok heycanliyiz yarın akşam 5 6 gibi olacak doğum bu saatlerde bebeklerim kucağımda olacak inşallah.Kuvez gerekmez inşallah biraz o korkum var.
Ayy gerçekten çok heyecanlı senin günün çok güzel canım kuveze girmezler bence inşallah çok güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…