- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #8.001
Canta hazir, ben arkadaslari gordukce cantayi yaptım...Kızlar nasılsınız, çok şükür dünden beri sancılanan falan yok sanırımbende hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum ama bir türlü icraata geçemiyorum sanki hazırlarsam ihtiyacım olacak gibi degisik bir psikoloji var üstümde hazırlayan varsa liste paylaşsa ne güzel olur bizlere de fikir olur❤ bir de kızlar kapı süsü, hediyelik vs yaptırdınız mi ? Yaptırıp memnun kalanlar varsa paylaşabilir mi ben karar veremedim de
Eğer liste yaptıysan hastane çantan için paylaşabilir misin sözlerin daha önce çocukları olduğu için daha tecrubelisinizCanta hazir, ben arkadaslari gordukce cantayi yaptım...
2 yildir evime misafir kabul etmiyorum, kizimi evde kendim okutuyorum, hastaneye de eve de kimseyi istemem acikcasi.. Kizimin kapi susunu, sepetini, yorganini, mevlut elbisesini kurdele nakisli cok ozel bir calisma ile annem yapmisti. Oglanlarda da evde o kapi susu ve sepeti kullanacagim.
Bir onceki sefer dogum fotografcim, oda suslemem, hediyelikler hersey vardi ama hem hastane sureci ongorulmuyor hem de covid salgini; bu kez sadece dogum oncesi resim cektirmeye niyetliyim, o kadari yeterli simdilik. Hersey yolunda giderse dogum sonrasi evde aile resimleri cektiririz.
18 19 da canımmCiddi misinbide çift yumurta ikizleri her yerden darbe yiyeceğim sanırım
Sizin kaçta başlamıştı tekmeler
Benimde başladı başlayacak artık sabirsizlikla bekliyorum18 19 da canımm
İlerde çıplak gözle göreceksin canım karın inip çıkıyor resmennnBenimde başladı başlayacak artık sabirsizlikla bekliyorum
Canım benim çok geçmiş olsun. Sen iyi ol bebeklerin de yakında seninle olacak inşallahMerhaba guzel annelerimben bugun hastaneden cikiyorum eve geciyorum ins kanamam fazla olunca dr bir gece daha yatirdi ama suan cok sukur olmasi gerektigi kadar dedi eve gitmek istemiyorum bebisler burda hastanede olacak diye ama gene sukur nefesleri duzelirse oksijen fanus takmiyacaklar hayirlisiyla onlarda toparlanirda bir an once gelirler evimize agri kesici kan ilavi bide kan sulandirici verdi de baska birseye gerek yok dedi artik bi dus alirsam belki sutte gelir tabi hayirlisi diyelim ona mesajlarda suan icin ani sancilanip dogum yapan gozukmuyor haftasi uyumlu olan Maatt ve ismini unuttum kusmesin bana onlar olacak hayirlisiyla kacuklarina alsinlar bebisleri geri kalanimizda sirayla dogursun ins sag saglim bir sekilde
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et bol bol dinlenTeyzeler selam çok şükür evimize geldik biz bugün. Servikal uzunluk 25 mm e çıktı günde iki progestan kullanarak evde yatmaya devam edeceğim. Doktorum kızlara 5 hafta müsade verdi öncesinde gelmek yok diyehastane çantası ile ilgili ben herşeyi yıkamış ütülemiş ama çantaya yerleştirmemiştim birden hastaneye yatınca çok panik oldum çantam yok diye gerçi erken doğumda bebeğin bez dışında birşeye ihtiyacı olmuyor ama kafanın rahat olması için bence hazırlanması lazım mesela ben bugün dinleneyim yarın hemen hazır edip koyacağım kenara. Süs hediyelik işinide bu hafta sipariş verecektim ama böyle erken doğum riski olunca şimdilik durdurdum. 34. Haftayı görürsem siparişlerimi vereceğim.
Canim benim eve cikmana cok sevindim ama kendini kesinlikle yorma yat olabildigince ins rahat rahat 37 haftayi gorursun insÇok teşekkür ederim. Aynen insanın evi gibisi yok hastanede bir ay yatacağıma evimde iki ay yatarım diyorum. Herşey hazır canım hepsini yıkayıp ütüleyip keseler falan koymuştum. Bir tek biberon emzik vs. Onlar yıkanıp çantaya yerleşecek ben hepsini tarif ederim annem yerleştirir bir kenarda hazır dursun.
Sagol canim benim cok sukur ilk gece gibi degil hic birsey zamanla agrinda azalip hareketin artiyor kuzum ins sen bebisleri evine alip gelirsin onlarin kokulari destek olur daha rahat gecer herseyinCanım benim çok geçmiş olsun. Sen iyi ol bebeklerin de yakında seninle olacak inşallahBen çok heyecablıyım. Iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim Azmet5255 yarın doğumu olacak arkadaş. Yasemin sende durumlar nasıl?Heyecan dorukta
Canim benim cok sukur geldin bu haftalara ins daha da gider eger susuzlugun arttiysa meyve ye yada biraz soguk olacak sekilde ye belki azcik alir su ihtiyacini hani su icme dememek lazim ama sanada bide o yuk olmasin ins cunkuevet caanim sagol sordugun icin bugün daha iyiyim ama su konusunda yine 2 buçuğu gectim suan aksama dünya vakit varciger gelistirici yapıldığından beri de daha az kasilmam oluyor. senin çıkmana cok sevindim evde dinlenmek daha güzel gercekten
Tabiki paylaşırımBende sadece kendi pijama ve geceligimi yıkadım o kadarkapı süsü hediyelik, kurabiye nereden yaptırdın mahsuru yoksa paylaşabilir misin bizede fikir olsun bende yaptıracağım çok büyük ihtimalle
Çok şükür iyiyiz canm çok heycanliyizCanım benim çok geçmiş olsun. Sen iyi ol bebeklerin de yakında seninle olacak inşallahBen çok heyecablıyım. Iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim Azmet5255 yarın doğumu olacak arkadaş. Yasemin sende durumlar nasıl?Heyecan dorukta
Teşekkür ederim canm inşallah Sende en kısa zamnda kavuşursun bebeklerineSagol canim benim cok sukur ilk gece gibi degil hic birsey zamanla agrinda azalip hareketin artiyor kuzum ins sen bebisleri evine alip gelirsin onlarin kokulari destek olur daha rahat gecer herseyinbenim cok ani oldu dogumum ama ne bileyim ameliyattaki herkes sanki bes cayina gitmisim gibiydi cidden ins senin daha da guzel gecer tatli bir heyacan ve ani kalsin iyiki soyledin arkadasi onun ins yarinda guzel gecer guzel haberler doner bize bebisleri evine goturur Azmet5255
Benim canta icerigim soyle...Eğer liste yaptıysan hastane çantan için paylaşabilir misin sözlerin daha önce çocukları olduğu için daha tecrubelisiniz
Ay hepsi o kadar güzel ki inşallah sağlıkla kullansın kuzucuklar ❤ kurabiyelere ayrı bayıldım onlardan bende vermeye karar verdim sipariş teşekkürlerTabiki paylaşırımSabunbuketi_ (@oyanin_sabunbuketleri) • Instagram photos and videos buradan hediyelik yaptırdim henüz gelmedi yolda
@miyubaseker on Instagram • 1,279 photos and videos buradan kurabiye bunlar da yapılıyor gelmedi
Login • Instagram buradan da kapı süsü ve isimli tulum yaptırdım geldi bunlar çok beğendim sende bir bak bakalım
Teşekkür ederim❤Benim canta icerigim soyle...
Aman iyi çok şükür ben iki gündür karbonhidratı baya kestim şekeri dengeleyecek şeyler tüketmeye çalışıyorum su isteği biraz daha kesildi. Seninde kasılmalarının azalmasına sevindim. Az kaldı az şu bebişler biraz daha sabretsinler biz anaları olarak dayanırız yapacak birşey yokevet caanim sagol sordugun icin bugün daha iyiyim ama su konusunda yine 2 buçuğu gectim suan aksama dünya vakit varciger gelistirici yapıldığından beri de daha az kasilmam oluyor. senin çıkmana cok sevindim evde dinlenmek daha güzel gercekten
Ayy gerçekten çok heyecanlıÇok şükür iyiyiz canm çok heycanliyizyarın akşam 5 6 gibi olacak doğum bu saatlerde bebeklerim kucağımda olacak inşallah.Kuvez gerekmez inşallah biraz o korkum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?