2022 ikiz annesi olacaklar

Merhaba. Evet bende çift rahim tek rahim ağzı var. Pko da vardı birden fazla yumurtam büyüyordu çatlatma iğnesiyle 2 tane çatlamış bebişlerin ikisi de sağ rahimdeydi. 31+4te doğum yaptım doktorum da fazla bile durdular ben daha erken bekliyordum dedi. Biliyorsunuzdur çift rahimde erken doğum riski oluyor zaten bir de ikiz olunca arttı tabi. Son ay sürekli yattım bir de kasılmalar için nidicard diye bir ilaç kullandım. Rahim ağzım da 20ye düşmüştü progestanı hamileliğim boyunca kullandım son ay 2ye çıkardık. Sol rahim damarlarımda direnç vardı o yüzden başından beri ecopirin kullanmama rağmen bir yerden sonra yetmedi bir bebeğimin gelişimi geri kaldı. Onun için erken doğum oldu biraz da. Ama çok şükür şimdi iyiler kuvözden çıkmalarını bekliyoruz. Sizin de mi ikiz?

Aslında bende kimseyi kabul etmek istemiyorum ama görünce de özeniyorum o süslü şeylere kapı susunu de kendi odalarına asarımdiye düşünmüştüm zaten hastaneler süsleme kabul etmiyormuş

Merhaba guzel annelerim ben bugun hastaneden cikiyorum eve geciyorum ins kanamam fazla olunca dr bir gece daha yatirdi ama suan cok sukur olmasi gerektigi kadar dedi eve gitmek istemiyorum bebisler burda hastanede olacak diye ama gene sukur nefesleri duzelirse oksijen fanus takmiyacaklar hayirlisiyla onlarda toparlanirda bir an once gelirler evimize agri kesici kan ilavi bide kan sulandirici verdi de baska birseye gerek yok dedi artik bi dus alirsam belki sutte gelir tabi hayirlisi diyelim ona mesajlarda suan icin ani sancilanip dogum yapan gozukmuyor haftasi uyumlu olan Maatt ve ismini unuttum kusmesin bana onlar olacak hayirlisiyla kacuklarina alsinlar bebisleri geri kalanimizda sirayla dogursun ins sag saglim bir sekilde

Hayır benim tek. ikiz olmasını aslında çok istemiştim ama doktorum kesinlikle izin vermedi. Benim rahim ağzı 2 fakat sağ rahim ağzının önünde bir septum olduğunda o tarafa transfer yapılamadı sol tarafta bir tane yavrum olacak inşallah. Ben de geçen haftaya kadar progestanı fitil olarak kullandım ama geçen hafta kestik. İnşallah benim de sağlıkla ilerler. tam 10+4 bugün. Bu haftalarda çok kalbi duran bebek duydum o yuzden de endişeliyim . Ama sizin yazdıklarınız bana epey umut verdi. Hep bir korku var içimde. Normal şartlarda 20 Ağustos gibi görünüyor doğum ama ben herşey yolunda gitse bile temmuz gibi yapıyorum planlarımı.

bende herşeylerini yıkadım ama ütü yapıp çantayı hazırlamadım yavaş yavaş ütü yapıp yine dolaplarına koymayı düşünüyorum çantada kalmasın doğuma giderken biri arkamdan çantama koyar getirir o kadar süremiz olur herhalde :) kapı süsü , hediyelik , kurabiye ne varsa yaptırdım :) hastane de resim çektirmeyi planlıyorum kimse gelmese bile resimlerde görünsün diye odayı yine süsleyeceğim tabi ki öncelikle Allah ağız tadıyla yaşatsın hepsini çocuklarım sağlıkla gelsin dünyaya gerisi boş hepimizin sağlıkla gelsin yavruları

Anladım zaten ben de şaşırmıştım çift rahimde ikiz gebelik istenen bir durum değil nasıl transfer ettiler diye benim doktorum da istemezdi muhtemelen bizim şans oldu tamamen ikinci yumurta daha küçüktü çatlamasını beklemiyorduk doğal oldu çok şükür çok erken doğmadılar Sizin tek bebekse sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz bebişinize Biraz erken olsa bile artık çok şükür yenidoğan doktorları çok iyi imkanlar da iyi hiç stres yapmayın

Kuzum ben böyle aniden erken doğum olunca iptal ettirdim hepsini odayı süsletsem de bebişler kuvözde olacağı için ama sen de medicalde doğuracaksan oranın anlaşmalı olduğu yer var onun dışında kabul etmiyorlar haberin olsun. İçinde kapı süsü de var. Fotoğraf için de öyle ben çektiremedim ama Gülin hanım söylemediğim halde bebişlerle beni çekti ameliyathanede yanaklarımda minnoşlarımla sağ olsun Kuvözde olunca da oda çekiminin manası yoktu. Senin inşallah haftan ileri olur da hepsini yaparsın Biz reyhandan çikolata yaptırmıştık ondan verdik zaten çok yakınlarım geldi öyle herkesi kabul etmedim.

Bende sadece kendi pijama ve geceligimi yıkadım o kadar kapı süsü hediyelik, kurabiye nereden yaptırdın mahsuru yoksa paylaşabilir misin bizede fikir olsun bende yaptıracağım çok büyük ihtimalle

Kıyamam evet zaten benimde tereddütlerim hep bu erken doğum yüzünden planlarım alt üst olur diye korkuyorum bende cuma günü kontrole doktora gideceğim o zaman uğrayacağım reyhan hastanesine

Kıyamam evet zaten benimde tereddütlerim hep bu erken doğum yüzünden planlarım alt üst olur diye korkuyorum bende cuma günü kontrole doktora gideceğim o zaman uğrayacağım reyhan hastanesine
Bu ikiz gebelik olayı sürprizlerle dolu valla hiç doğru düzgün plan yapamadık allahtan valizler odaları falan hazırdı bütün kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştik uğraşmıyorum onlarla bebişleri bekliyorum ve süt sağıyorum sadece inşallah senin randevun güzel geçer canım

Teyzeler selam çok şükür evimize geldik biz bugün. Servikal uzunluk 25 mm e çıktı günde iki progestan kullanarak evde yatmaya devam edeceğim. Doktorum kızlara 5 hafta müsade verdi öncesinde gelmek yok diye hastane çantası ile ilgili ben herşeyi yıkamış ütülemiş ama çantaya yerleştirmemiştim birden hastaneye yatınca çok panik oldum çantam yok diye gerçi erken doğumda bebeğin bez dışında birşeye ihtiyacı olmuyor ama kafanın rahat olması için bence hazırlanması lazım mesela ben bugün dinleneyim yarın hemen hazır edip koyacağım kenara. Süs hediyelik işinide bu hafta sipariş verecektim ama böyle erken doğum riski olunca şimdilik durdurdum. 34. Haftayı görürsem siparişlerimi vereceğim.

Yalniz pastaneye bile hastane yazmışım bilinçaltım nasıl hastane ile dolu sen düşün benim hiç bişeyleri hazır değil daha önce bahsetmiştim annem kanser tedavisi görüyor çok şükür iyi olacak ama şu an yanimda olamıyor. Kayinvalidem ile aynı yerde değiliz bir kere cagirdim bahane buldu o biraz gezmeye düşkün gelmek istemedi ben bir daha tabi ki çağırmam. O yüzden tek başıma daha pek bisey yapamadım. Ama halledeceğim inşallah onlar iyi olsun da

Gözün aydın çok mutlu oldum❤ insan ne olursa olsun evinde rahat ediyor. Çok yorma kendini yavaş yavaş yap. Öncelikle kendi eşyalarını hazırla istersen dediğin gibi bebeklerin ilk etapta ihtiyacı olmuyor bende öyle yapacağım.

NasilYarDiyeyim canım nasıl oldun bugün biraz daha iyi misin ?
evet caanim sagol sordugun icin bugün daha iyiyim ama su konusunda yine 2 buçuğu gectim suan aksama dünya vakit var ciger gelistirici yapıldığından beri de daha az kasilmam oluyor. senin çıkmana cok sevindim evde dinlenmek daha güzel gercekten

Çok teşekkür ederim. Aynen insanın evi gibisi yok hastanede bir ay yatacağıma evimde iki ay yatarım diyorum. Herşey hazır canım hepsini yıkayıp ütüleyip keseler falan koymuştum. Bir tek biberon emzik vs. Onlar yıkanıp çantaya yerleşecek ben hepsini tarif ederim annem yerleştirir bir kenarda hazır dursun.

İnşallah canım benim kolay gelsin eşinle birlikte yaparsınız en olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…