2022 ikiz annesi olacaklar

kuzum ağrıların gececek 1-2 hafta icerisinde cokk daha iyi olacaksin. 1 aya hicbir seyin kalmayacak. bebişlerin de azicik daha toparlamis olur sen ayaga kalkana kadar. masallah subhanallah kilolari cok iyi kuvozden kısa sürede çıkacaklar insallah. sütün de gelir az vrya cok illaki biraz cikacak. sonrası Allah Kerim az gelse de mamalarla büyüyor bebeler üretenlerden Allah razi olsun
Aynen canim dune gore bile bugun cok sukur iyiyim seninde dedigin gibi bir iki haftaya hic birseyim kalmaz 🤲🏻 sagol canim ya en cok o mutlu ediyor dr cunku iyi dedi ins cabucak hayirlisiyla toparlanirlarda evimize gideriz 🥰 dogru diyorsun sut her anne gibi isteriz olsun ama olmuyorsada cok sukur mama var buyuyorlar yeterki saglikla buyusunler ins sende kuzum hayirlisyla biraz daha dayansan ins kuvoz olmadan evinize cikar gidersiniz ins 🤲🏻🥰💚

kisaca su icme dedi. benim boyuma göre 5 litre cokmus 3 litrede kal. yoksa ayakların odem yapip davul gibi olur dedi. bogulma hissim icin bebeklerin baskisindandir oksurme gibi seyler varsa covid testi vermemi istedi ama iki gun once test verdim o negatif zaten. ciger gelistirici sekerle oynar biraz o su icme istegi yapmış olabilirmis
Evet bende araştırırken şeker kısmını gördüm. O sıcak basmaları su isteği falan ondanmış demek ki inşallaj bir iki güne toparlarız sen evdesin en azından şekerini dengeleyecek şeyler tüketirsen daha rahat edersin.

O kaşıntı dişi çok bela birşey ya benimde bir dönem ellerim ayaklarım o haldeydi ılık suyla yıkayıp sürekli nemli tutmak biraz sakinleştiriyordu bir dene istersen 😕
Bütün vücudum kaşınıyor. Sık sık banyo yapmak da istemiyorum. Senin serviks uzunluğun artmış çok sevindim yarın çıkarsın umarım canım 🙏🙏

sana suan tam olarak ne soylediler gebelik kolestazi mi? Perşembe günü bana kan sulandirici başlayınca doktor burnum da kanayabilir artik size soylemiyim di mi demistim yok yok sen onu da soyle mutlaka demisti. demek farkli şeylerden olabiliyormus. haklısın mesaj atayim bugun bari. kadinla her hafta görüşüyorum aralarda da mesaj arama yapışkan gibi hissettim kendimi
Kesinlikle haklısın ben de öyle düşünüyorum utanıyorum. Dün ben tansiyon takibi yapacak hemşire sanıyorum doktor kalkmış gelmiş ay hocam sizi de getirttim kusura bakmayın diyorum. Halbuki adam koşa koşa gelmiş doğum olabilir yani biz rahatsiz etmeyelim diyoruz ama riskli durumdayız bunu doktorlarımız daha iyi biliyor:) umarım ciğerlerine bir çare bulurlar canım. Bana tam olarak birşey söylemesi. Doğum mevzusu girince aklımız uçtu gitti adamın dediklerini de anlamadık herhalde 🙈🤷‍♀️

Kızlaaaar az önce çocuklarımı görmeye gittim ve ilk defa dokundum 🥰🥰🥰 minicik ayakları elleri pamuk gibiydiler. Sarılık olmuş ikiside ama iyileşirler Allah'ın izniyle. Bugünlere de şükür 🤲 dokundum ama yinede tedirgin oluyor insan ya enfeksiyon kaparsa diye. Ama ben demedim onlar teklif etti dokunmak ister misin diye.
Oy kıyamam tatlı yumuşacıklar. Ben düşündükçe kafayı yiyorum küçücük kollar yanaklar😍😍 çok şükür canım daha da iyi olacaklar sağ sağlim alacaksın kucağına 🥰🧿

Aynen canim dune gore bile bugun cok sukur iyiyim seninde dedigin gibi bir iki haftaya hic birseyim kalmaz 🤲🏻 sagol canim ya en cok o mutlu ediyor dr cunku iyi dedi ins cabucak hayirlisiyla toparlanirlarda evimize gideriz 🥰 dogru diyorsun sut her anne gibi isteriz olsun ama olmuyorsada cok sukur mama var buyuyorlar yeterki saglikla buyusunler ins sende kuzum hayirlisyla biraz daha dayansan ins kuvoz olmadan evinize cikar gidersiniz ins 🤲🏻🥰💚
Sutu hic stres yapma kuzum gelirse hay hay gelmezse mamaya devam hiiiiccc sorun degil 33e geldinya sen onu dusun bak 25ten 33e ruya gibi hatta 34😍

Canım acaba çarşambayı beklemese daha mı iyiydi kıyamam çok zorlanıyorsun haftan da iyi 🙁 kaşıntıyı da sor kesinlikle
Bilmiyorum canım ya doktorum öyle dedi. Doğum konusu girince kaşıntı meselesi kaynadı arada yoksa ona da baktı kanda öyle demişti. Ya da önemli birşey y9k demekki 🤷‍♀️ 3 gün daha sabredicem artık

Tesekkur ederim canim benim allah razi olsun 💚 bugun cok sukur daha iyi agrilarim kahvede iyi geldi bas agrima falan 🤲🏻 bakalim taburcu olduktan sonra yikan derlerse ins bende o zaman sut gelir diye umut ediyorum eve de bi sut pompasi alacagim lasinohun sende memnumdan zaten
Cok sukur dr kilolarina guveniyor ins rahatca kendi baslarina nefes alabilsinler de ins kavusurux bebislerimize sende bende 🥰 hastaneyken 2 kere gordum ama onlari elleyemek koklayamam cok zor hele zorla nefes alip veriyorla ya cok kotu oluyorum sonra ins cikacaklar diyip rabbime sukur iyiler diyip teselli ediyorum sutum de ins daha da erken cikarlar ins 🤲🏻🤗
Canım süt için malt içeceği ve humana stil tea içsene. Humanaya ben çok güveniyorum. Erken olduğu için süt gelmemesi çok normal. Ben hiç emmemişim mamayla büyümüşüm ama valla tosun gibiymişim ve hiç hasta olmam kolay kolay😄 Dert etme kafanı rahat tut.Bebişlerin iyi maşallah daha da iyi olacaklar 🙏🙏

Bilmiyorum canım ya doktorum öyle dedi. Doğum konusu girince kaşıntı meselesi kaynadı arada yoksa ona da baktı kanda öyle demişti. Ya da önemli birşey y9k demekki 🤷‍♀️ 3 gün daha sabredicem artık
Anladım kuzum allah kolaylık versin kaşıntı da çok zor az kaldı kurtulacaksın hem de lokumlarına kavuşacaksın 🤗💙

ne durumdasin canim evdesin degil mi? geldi mi sütün
Tabi canım doğumun ertesi günü çıktım ben bebişler hastanede kaldı 15 gün oldu bile zaman hızlı geçiyor ☺️ Sütüm ertesi gün gelmeye başladı çok şükür gittikçe arttı 🙏🏻 Sağıp sağıp dondurup günde 1 kere götürüyoruz

Tabi canım doğumun ertesi günü çıktım ben bebişler hastanede kaldı 15 gün oldu bile zaman hızlı geçiyor ☺️ Sütüm ertesi gün gelmeye başladı çok şükür gittikçe arttı 🙏🏻 Sağıp sağıp dondurup günde 1 kere götürüyoruz
15 gün oldu mu gercekten 😄 toparlandi mi ameliyat yerin karnin ne durumda

J
Kaçıncı haftadasın şuan. Ben 30 da raporumu açtırdım dayanırsam 34 e kadar kadar çalışırım diyordum 🤣🤣 ama 30+5 te patladık ben hala hastanedeyim çok şükür rahim ağzı 15 ten 23 e çıkmış doktor iki gün daha takip edeyim bir aksilik olmazsa evinde istirahat etmeye devam edersin dedi inşallah pazartesi çıkarım diye Ümit ediyorum 🙏🏻🙏🏻
24.haftayım canım dün kontrole gittik şükür doktor herşey yolunda dedi ama ben dikkat etmeye devam edcem tabi ikizlerde herhan herşey olabiliyor.. sen nasılsın son durumun nedir

15 gün oldu mu gercekten 😄 toparlandi mi ameliyat yerin karnin ne durumda
Evet oldu bile canım çok şükür yarıladık bir ayı inşallah bir ayda çıkmış olurlar ☺️ Karnım iyi canım başta zor oluyor tabi ama bir haftada baya iyileşiyor çok zorlamadığım sürece ağrı sızı olmuyor ağrı kesici içmiyorum. Hissizlik devam o biraz uzun sürüyormuş heralde göbek deliğime kadar hissetmiyorum 😬 Göbeğim de başta 5-6 aylık gibiydi 3 aya falan düştü eski sıkı bir taytımı buldum zayıf günlerimden onu giyiyorum korseler korkunç asla giremem. Medikalden aldığımız abdominal cerrahi sonrası korse de çok sert otururken takılmaz anca yatarken takıyorum. Bakalım işe yarayacak mı 🤷🏼‍♀️ Erken doğum olduğu için daha çatlamamıştım göbeğim aşağı da inmemişti çok yumuş yumuş olmadım bilemiyorum o yüzden normal göbek gibi duruyor.

Evet oldu bile canım çok şükür yarıladık bir ayı inşallah bir ayda çıkmış olurlar ☺️ Karnım iyi canım başta zor oluyor tabi ama bir haftada baya iyileşiyor çok zorlamadığım sürece ağrı sızı olmuyor ağrı kesici içmiyorum. Hissizlik devam o biraz uzun sürüyormuş heralde göbek deliğime kadar hissetmiyorum 😬 Göbeğim de başta 5-6 aylık gibiydi 3 aya falan düştü eski sıkı bir taytımı buldum zayıf günlerimden onu giyiyorum korseler korkunç asla giremem. Medikalden aldığımız abdominal cerrahi sonrası korse de çok sert otururken takılmaz anca yatarken takıyorum. Bakalım işe yarayacak mı 🤷🏼‍♀️ Erken doğum olduğu için daha çatlamamıştım göbeğim aşağı da inmemişti çok yumuş yumuş olmadım bilemiyorum o yüzden normal göbek gibi duruyor.
Canım dün bi yerde okudum korseler bi işe yaramıyormuş rahim 40 günde hamile olmadan önceki haline geliyormuş zaten

Sutu hic stres yapma kuzum gelirse hay hay gelmezse mamaya devam hiiiiccc sorun degil 33e geldinya sen onu dusun bak 25ten 33e ruya gibi hatta 34😍
Cok dogru diyorsun kuzum ya nerden geldik biz cok sukur allahima o yuzden aynen sut gelirse iyi gelmezsede cok sukur mama var saglikla buyusunler yeterki 🤲🏻🥰💚

Canım dün bi yerde okudum korseler bi işe yaramıyormuş rahim 40 günde hamile olmadan önceki haline geliyormuş zaten
Canım o normal doğumda oluyor da sezeryanda tam olmuyor rahim kastan ibaret ve kocaman bir kesi yapılınca önce onun iyileşmesi gerekiyor tamamen geri kasılıp toplanması için benim ablam korse takmadı aşırı zayıf olmasına rağmen göbeği uzun süre gitmedi. Kuzenimin de öyle. Korse göbek için bir de rahim toplansa bile göbek genişlediği için. Neyse işte ben elimden geleni yapayım da işe yaramazsa da yaramasın zaten yazın hiçbir şey takılmaz izmir sıcağı malum 😂

yaa bu kısmı iyi işte. tek bebek dogurmus gibi oldu göbeğin. hangi korseler icin korkunç diyorsun önden citcitli kapananlar mi?

Back