2022 ikiz annesi olacaklar

kizlar kacinci haftaya kadar ciger gelistirici oluyoruz 34 mu sınır? en onemli soruyu doktora sormayı unuttum. kasilmalarim cok, canim da yaniyor ama doktor rahim agzini acmadigi surece onemsemem diyor.
Kuzum sınır 34 hafta ondan sonra gerek duyulmuyor vurulmaya çünkü gelişimi tamamlıyormuş dr demişti bana sen peki nst girdin mi sancın konusunda çünkü aynen sende biliyorsun cok olunca rahım ağızda açılabilir benimde en büyük korkum ve tedirginliğim bu

İki hastanede de yenidogan yoğun bakımı var. Özelde oda süsleme, fotoğrafçı ve ziyaretçiye izin veriyoruz dediler
Yani siz bilirsiniz ama ziyratçi izni olsa da ben pek bunu istemezdim. Hem kendi bağışıklığımız düşük olacak hem de bebeklerin. İnsanlar gelip gittikçe hep risk olacak. Ben sonrasında eve de bir müddet ziyaretçi kabul etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Yani aslında şu pandemi bana yaradı onu bahane edeceğim 😁

Biberonla vermiyorlarmış cam saha sağlıklı diye onda istediler. Şırınga ile veriliyormuş. Isıtıyoruz falan dediler ama nasıl yapıyorlar fikrim yok. Kızımda sarılık başlamış hafif ama tedavi altında şükür. Bugün ikiside uyuyordu gerile gerile 😊 Rabbim yanımızda uyuduğu günleride göstersin inşallah bizlere. Psikolojik olarak iyiyim önce Allah'a sonra doktorlara emanet. Tedavi ile kavuştuk onlara Rabbim ol dedi oldurdu. Elbet yine ol diyecek ve ordan çıktıkları günü göreceğiz Rabbimin izniyle 🤲
Heh ben de şaşırdım nasıl biberonla veriyorlar diye 😅 Tabi canım bu poşetler özel süt saklama poşeti ama cam gibi oluyor mudur bilmiyorum. O zaman sen sağıp direk götürüyorsun heralde dondurmuyorsun canım cam buzluğa girmez diye biliyorum ben çünkü yanlış mı biliyorum acaba 🤔
Başta süt vermediler damardan beslediler 32 hafta dolana kadar sonra da az az vermeye başladılar anca arttırmışlar o yüzden biz stokladık gibi oldu donuk bir şekilde. Senin hemen başladılar mı süt vermeye bu iyi bir şey baya 🤗💙

Evet canım. Hamileliğim daha devam edebilseydi alırdım diye düşünüyorum canım. Daha çatlak bile olamadan 30+0 da gelmek istedi benim minnoşlar.
Ben de 15 kiloyla doğuma girdim canım benzer almışız ☺️ Son ay bebekler kilo alsın diye yedim yattım hep en çok o zaman aldım yoksa bu kadar da almazdım. Yine de besleyemedim minnoşlarımı yeter anne biz çıkalım dediler 😬 Keşke biraz daha dursalardı da çatlasaydık diyorum özledim şimdiden karnımda kıpraşmalarını 🙈

Biri 2.750 diğeri 2.780 🙏🙏 Ben kendim kuaförüm:) doktora sorucam ama utanıyorum hafif makyaj serbest mi diye 🙈 azcık fondöten rimel sürsem diye düşünüyorum😄
Maşallah kiloları çok güzel 3 le doğuma girersin sen kesin🤗müsade eder bence doktorun çokta iyi olur😂

Rahim ağzı açıldığında ya bir anda normal doğum başlarsa ne yapacak acaba doktor. Nasıl risk alabiliyor. Nstye bağladılar mi şiddet ve sıklığı ne durumda önemli olan bunlar. Rahim ağzı kısaysa kasılma sancı sıklaşınca rahim dayanamaz açılır zaten canım.
nstde hic cikmiyor kasilmiyorum orda. ama mesela 40 dkda bir kasiliyorum suan. sabah geçiyor. bazen gece de sanciyla uyaniyorum ama devami gelmiyor. simdi doktoru arayip sorsam mi emin değilim cumartesi randevu

Heh ben de şaşırdım nasıl biberonla veriyorlar diye 😅 Tabi canım bu poşetler özel süt saklama poşeti ama cam gibi oluyor mudur bilmiyorum. O zaman sen sağıp direk götürüyorsun heralde dondurmuyorsun canım cam buzluğa girmez diye biliyorum ben çünkü yanlış mı biliyorum acaba 🤔
Başta süt vermediler damardan beslediler 32 hafta dolana kadar sonra da az az vermeye başladılar anca arttırmışlar o yüzden biz stokladık gibi oldu donuk bir şekilde. Senin hemen başladılar mı süt vermeye bu iyi bir şey baya 🤗💙
Dondurmuyorlar sanırım hergün veriyoruz hatta bugün görmeye gittiğimizde verdik eşim 9 dan sonrada tekrar götürecek çıkan sütü. Zaten yavaş yavaş artıyor biliyorsun. Valla veriyoruz diyorlar ilk gün çıkan sütü bile verdik onlara istediler.

Ben de 15 kiloyla doğuma girdim canım benzer almışız ☺️ Son ay bebekler kilo alsın diye yedim yattım hep en çok o zaman aldım yoksa bu kadar da almazdım. Yine de besleyemedim minnoşlarımı yeter anne biz çıkalım dediler 😬 Keşke biraz daha dursalardı da çatlasaydık diyorum özledim şimdiden karnımda kıpraşmalarını 🙈
Ay inan bende özledim hareketlerini şimdi bomboş karın ameliyat yeri ağrısı otur yat kalk zor.

nstde hic cikmiyor kasilmiyorum orda. ama mesela 40 dkda bir kasiliyorum suan. sabah geçiyor. bazen gece de sanciyla uyaniyorum ama devami gelmiyor. simdi doktoru arayip sorsam mi emin değilim cumartesi randevu
Sen iyi takip et canım rahim ağzın kaçtı bilmiyorum ama sıklaşınca mutlaka ara bekleme

Dondurmuyorlar sanırım hergün veriyoruz hatta bugün görmeye gittiğimizde verdik eşim saat 9 dan sonra tekrar götürecek çıkan sütü. Zaten yavaş yavaş artıyor biliyorsun. Valla veriyoruz diyorlar ilk gün çıkan sütü bile verdik onlara istediler

Canm senin tedavi doktorun kimdi tüp bebekmi aşılamamiydi
Dicle Memorialda Uğur Değer diye bir doktordu. Aşılama ile canım. Gebelik takibi için doktorumu değiştirmiştim. Diğer Memoriala geçmiştim aydın hocaya. Ondanda çok memnunum çok ilgili sağolsun

Dicle Memorialda Uğur Değer diye bir doktordu. Aşılama ile canım. Gebelik takibi için doktorumu değiştirmiştim. Diğer Memoriala geçmiştim aydın hocaya. Ondanda çok memnunum çok ilgili sağolsun
Anladım canm bnde tedavimi diyarbakırda yaptırdım o yüzden sordum sana uğur değeride duymuştum benm doktorumda diyarlafe hastanesinde hakan çoksuer di

Nameless Warrior Nameless Warrior canim selam ben aynı geceleri asiri kramplar giriyor bacaklarıma dr a gittim dun baktı baya dedim ki doğum ne zaman sizce dedim başladı gene iste ne zaman olduğunu bilmem ama tutabildigimiz kadar tutalım dedi kilolarını bakmayı unuttuk 😁 ben saf saçma sorulara takıldım cnku asirri kabizlik çekiyorum o da anladım ki kalsiyum ilacı tetikliyor kabızlığı baya baya zorlamaya başladım hem ikizler hem 2 veya 3 gün tuvalete çıkamamak biraz zor oluyor yemek yiyesim gelmiyor ciğer geliştirici olayına cok taktım ben doktora sordum yine dedi ki sancim olursa nst ye baglanicakmisim artık direk yapariz suan yapsak ta boşuna kortizon alma doğuma yakın yapalım daha haftan küçük dedi

Dondurmuyorlar sanırım hergün veriyoruz hatta bugün görmeye gittiğimizde verdik eşim saat 9 dan sonra tekrar götürecek çıkan sütü. Zaten yavaş yavaş artıyor biliyorsun. Valla veriyoruz diyorlar ilk gün çıkan sütü bile verdik onlara istediler
Maşşallah canım versinler tabi benim hemen vermediler birkaç gün damardan beslediler bağırsakları tamamen gelişmemiş olabiliyor dediler ama vermeye başladıklarında kilo aldılar hemen seninkiler de almaya başlar yakında

Kızlar akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Yarın sabah erkenden kendi doktorum görüp yatış kararını verecek bu seferde ben dualarınıza talibim 🙏🏻🙏🏻

Kızlar akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Yarın sabah erkenden kendi doktorum görüp yatış kararını verecek bu seferde ben dualarınıza talibim 🙏🏻🙏🏻
Cok gecmis olsun canim benim ins yarin dr daha da guzel hsberler alirsin ama artik biliyorsun hepimizde bu rahim agzi kisaligi ve hastaneye yatma olayi oldu ciger gelistirici yapmalari cok iyi olmus ins hayirlisiyla sorunsuzca herseyi atlatip hepiniz saglikla cikarsiniz hastaneden belkide hic yatmasiniz ins 🤲🏻🤲🏻🥰

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah doktorun gerek görmez. İnşallah hiç gerekte olmaz 37 lere kadar. Kasılma sancı falan yoksa belki yatırmaz

Cok gecmis olsun canim benim ins yarin dr daha da guzel hsberler alirsin ama artik biliyorsun hepimizde bu rahim agzi kisaligi ve hastaneye yatma olayi oldu ciger gelistirici yapmalari cok iyi olmus ins hayirlisiyla sorunsuzca herseyi atlatip hepiniz saglikla cikarsiniz hastaneden belkide hic yatmasiniz ins 🤲🏻🤲🏻🥰
İnşalkah canım benim çok sağol senin en son ölçüldüğünde kaçtı hatırlıyor musun ?

Ya bu giyim konusu bende çok karışık. Çocuklar Mart Nisan gibi doğsa da illa iç zıbın giydirecek miyiz? Yoksa bez üzerine tulum mu sadece?

Bu bağcıklı zıbınları giydirirsek kilot gibi birşey giymeyecekler mi? Walla saçma sorular soruyor olabilirim kusura bakmayın, bir türlü anlamadım gitti bu giyim mevzusunu 😔
Kilot giymiyorlar sadece bez, ben martta dogum bekliyorum henuz tenine tek kat giyilmez buralarda.. Yaz bebegi bile olsa karin icinde sicaktan dis ortama cikiyor alistira alistira giysileri azaltirdim ben olsam.
Bebek giyiminde en kolay mantik siz ne giyiyorsaniz 1 kat fazlasini bebek giyer seklinde. Boyle hic kafa karismaz 💚

Back