2022 ikiz annesi olacaklar

Göbeği düşmeden zibin giydirmiyorlar sanki ya bilemedim
Bagcikli zibinlari gobek dusmeden giydirmek icin kullaniyoruz ya acitmasin vb. diye. Uzerine tulum ya da iki parca artik Allah ne verdiyse 💚

Eklentiler

• Screenshot_20220118-134558_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220118-134558_Samsung Internet.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 34
güldüm valla hatta kızdı annem iyice internet anasısınız siz herşeyi oradan öğrenemezsiniz biraz büyük sözü dinle diye ama kırmam sardırırım ne yapayım. mesela yeni konumuzda sarı tülbent muhakkak hastane çantasına koyulacakmış. ona da tamam dedim ne yapayım kavga ediyor herşey için benimle :KK48: :KK48: kız tövbe de allah korusun bezi hazır etsinler yinede göbeğin için :KK48:
Hakikaten nedir o sari tulbent isi.. bence sariligi onlemiyor ama farkedilmemesini sagliyor..
Dur daha kirmizi kurdele takacakmisin başina sorusu da var evde :))
Sabahliga ikna olmalari iyi oldu "lizöz" ormeye kalkmadilar 🤭😄😁

Hakikaten nedir o sari tulbent isi.. bence sariligi onlemiyor ama farkedilmemesini sagliyor..
Dur daha kirmizi kurdele takacakmisin başina sorusu da var evde :))
Sabahliga ikna olmalari iyi oldu "lizöz" ormeye kalkmadilar 🤭😄😁
engellemiyormuş ama olursa kolay atlatmasını sağlıyormuş bilimsel açıklaması o yönde :KK48:
kırmızı kurdelenin kavgasını yapalı çok oldu ben krem rengi alacağım tacı dedim olur olmaz derken bir adette kırmızı alınmasına karar verildi :)
bak lizöz konusunda çok dik durdum ama yalan yok sabahlıkta karar kılındı.

ayyy ben hiç almadım bunlardan ya almak gerekir mi ? direk zıbın giyidirp üzerine tulum yada takım giydiririz diye düşündüm
O da olur aslinda iyi takimlar yumusacik, kizimda sorun olmadi..
Dedigim gibi ortaya karisik calistim; 3 tane tulum icine bagcikli zibin, 2 tane iki parcali icine citcitli koydum (beli usur dedi icimdeki anne). Duruma gore aksiyon alirim artik

ayy enerjim olursa bende öyle istiyorum ya :) planlı olursa akşamdan fönümü çektiririm hastane çantamada makyaj çantamı koyarım diye düşünüyorum. gerçi fotoğrafçı almıyorlarmış hastaneye ama eşim kendince çeker bir iki fotoğraf kızlarla kendime süslü birer taçta alayım diyorum. allahım sağlıkla o günleri görürüz inşallah hepimiz :dua:
Ben tacımı yapalı aylar oldu 🙈 ne manyakmışım erkenden moda girmişim. Al annesi bir de kız seninkiler 😍😍 ne güzel olur. Bizim hastanenin fotoğrafçısı varmış 400 tl iyi mi fiyat?

Biri 2.750 diğeri 2.780 🙏🙏 Ben kendim kuaförüm:) doktora sorucam ama utanıyorum hafif makyaj serbest mi diye 🙈 azcık fondöten rimel sürsem diye düşünüyorum😄
oyy maşallah kilolarına :dua: müsade etmezlerse bile doğumdan çıkınca dermanımız olursa çıkınca yaparım diye düşündüm ben annem bile halleder

O da olur aslinda iyi takimlar yumusacik, kizimda sorun olmadi..
Dedigim gibi ortaya karisik calistim; 3 tane tulum icine bagcikli zibin, 2 tane iki parcali icine citcitli koydum (beli usur dedi icimdeki anne). Duruma gore aksiyon alirim artik
ben üç takım alt üst takım koydum içinin zıbını çorabına kadar takım yapıp. birde tulum yine zıbını çorabı herşeyi ile birlikte takım yaptım ki ararken karıştırmasınlar. zaten ilk doğduğunda hastane kendi giydirip getiriyormuş. dediğin gibi hepsi pamuk yumuşacık buna gerek yok o zaman. herşeyi hazır ettimde bir çantaları ayarlamam lazım bu hafta onlarıda halledersem herşey tamamdır.

Ben tacımı yapalı aylar oldu 🙈 ne manyakmışım erkenden moda girmişim. Al annesi bir de kız seninkiler 😍😍 ne güzel olur. Bizim hastanenin fotoğrafçısı varmış 400 tl iyi mi fiyat?
aman boşver bende herşeyi erkenden yaptım aldım millet beni yadırgadı iyiki de öyle yapmışım diyorum şimdi fiyatlar aldı başını gitti herşeyin. bizimde hastanenin var sanırım ama konuşmadım henüz. piyasayı bilmiyorum ama 400 tl iyi gibi

Kizlar onu bagcikli zibinlardan cok almayin 2ser tane yeter sadece doktor kontrollerinde pratik oluyor gunluk kullanimda cok kullanacaginiz bise degil bence. Hani derizya belini sirtini guzelce tutsun diye o acidan normal citcitli zibinlar insanin icine daha cok siniyor gobek de sorun olmuyor cunku zaten genis

Kizlar onu bagcikli zibinlardan cok almayin 2ser tane yeter sadece doktor kontrollerinde pratik oluyor gunluk kullanimda cok kullanacaginiz bise degil bence. Hani derizya belini sirtini guzelce tutsun diye o acidan normal citcitli zibinlar insanin icine daha cok siniyor gobek de sorun olmuyor cunku zaten genis
Zaten 10gun falan giyiyorlar, gobek dusunce baybay diyoruz. Bence de abartmayin sayiyi.. Bende evde vardi 3er tane cikti, yeni almadim

Sozunuzu dinledim iki kabin boy bavul yaptim. Hep eşim neyi nasil bulabilir derdindeyim, insallah becerebilir :))
Canım ben ne nerde hangi gözde bir liste hazırlayıp çantanın içine koymuştum çok faydalı oldu. Eşim ve annemler bakıp öyle veriyordu. Bir valiz bir de bebek bakım çantası vardı. Öyle bir şey yapabilirsin ☺️

Canım ben ne nerde hangi gözde bir liste hazırlayıp çantanın içine koymuştum çok faydalı oldu. Eşim ve annemler bakıp öyle veriyordu. Bir valiz bir de bebek bakım çantası vardı. Öyle bir şey yapabilirsin ☺️
Iki kabin boy falan yaa nasıl sığdırdınız? Benim kocaman bavul bir de poşetler çantalar oldu neden öyle oldu benim ya. Baktıkça strese giriyorum eşya çok diye 🤷‍♀️

aman boşver bende herşeyi erkenden yaptım aldım millet beni yadırgadı iyiki de öyle yapmışım diyorum şimdi fiyatlar aldı başını gitti herşeyin. bizimde hastanenin var sanırım ama konuşmadım henüz. piyasayı bilmiyorum ama 400 tl iyi gibi
Bana da iyi geldi. Evet yaa iyiki almışım diyorum ben de bir çok şeyi şimdi bakıyorum ne kadar uyguna almışım.

Back