2022 ikiz annesi olacaklar

Gelmis gecmis olsun, el/ayakta sisme veya idrarda protein kacagi yoktu degil mi? Daha once preeklampsi baslangici yasadigim icin aklima hemen o geldi..
Tansiyonunuzu evde 2-3 saatte bir olcun tedbiren, enseye soguk kompres yapin ara ara. Tez zamanda iyilesin insallah
el ayakta sisme epey var ama üzerine 2 kere idrar bakildi protein kaçağı yok. tansiyon da hic 14 görmedim. 13 tansiyon bile bana fazla geliyor diye düşünüyorum bilim ne der bilmem ama benim normal tansiyonum 10

guzelce oturuyordum kuzum hafif bir yemek yemistim. gorme kaybi başlayınca tansiyonum düşüyor heralde dedim uzandim sol yanima iyice arttı. baktım ki bu tansiyon düşüklüğü degil ben fenalasmiyorum bir sıkıntım yok ama gözler gidiyor baktığımı anlayamıyorum sonra konusulanlari da anlamamaya başladım. 10 dakika içinde tamamen gitti neredeyse bilincim sonra yavas yavas açıldı. beyinle ilgili bisey oldu doktorum pihtidan korktu hareketsiz oldugum icin. bende zaten kocaman varisler var.
Anladım canım allah korusun 🤲🏻 Bana da ameliyattan sonra hareketsiz kalırsın dedi 10 gün kan sulandırıcı iğne verdi her gün eşim vurdu. Hareketsizlik pıhtı yapıyormuş cidden inşallah önemli bir şey değildir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

Kuzum benim o haftalara gelmiyordu. 5.haftalarda falan düşüyordu. Benim sorun bağışıklık cıktı. Vücudum embriyoyu yabancı madde olarak görüp atıyormuş. Cd56 testi ile tespit edildi. Bunu yaptırabilir. Ama özellikle kalbi duruyorsa trombofili testleri yapılsın genellikle ondan oluyor.
Cd56 nerde yaotirdin hangi bolume gittin acaba ben romatolojiye gittim dahiliye gittim hematolojiye gittim bagisiklik die birsey yok baktigimiz kanlar zaten onlar diyor ozellikle bi tanidik vardi sehir hastanesinde yapmiyoruz demisler eski kadin dogum doktorum cd56 cok kayip yasayanlara bakilir ist falan bakiliyor sadece dedi benim 1 dis gebelik 2 kalp durmasi oldu

anladım epey sıkmış ben biraz daha dayanayim dun aksam boyunca 30-40 dkda bir geldi uykudan da uyandirdi ama 10dk düzenli olmadi hic. simdi ise kasilma yok gecti. aksam yine başlar
Canım benim çok geçmiş olsun doktorun ne diyor bu durumda? Bebekleri almayı düşünmüyor mu acaba? Allah seni ve yavrularını korusun kuzum 🙏🏻

Selam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetler 🙏🏻 Erken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi 🥺 hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun 🙏🏻 Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Başın sağolsun kuzum, allah sana sabır versin. Biz ne dersek diyelim acını hafifletmeyecek biliyorum ama elden bir şey gelmiyor

Cd56 nerde yaotirdin hangi bolume gittin acaba ben romatolojiye gittim dahiliye gittim hematolojiye gittim bagisiklik die birsey yok baktigimiz kanlar zaten onlar diyor ozellikle bi tanidik vardi sehir hastanesinde yapmiyoruz demisler eski kadin dogum doktorum cd56 cok kayip yasayanlara bakilir ist falan bakiliyor sadece dedi benim 1 dis gebelik 2 kalp durmasi oldu
Kadın doğum baktı ama kandan değil operasyonla rahminden parca alındı o parçadan bakıldı. Istanbul da bahçeci de yapıldı. Çoğu doktor bilmiyor zaten testi bile

Selam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetler 🙏🏻 Erken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi 🥺 hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun 🙏🏻 Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin.. Dilerim en yakın zamanda rabbim kucaginizi doldurur..

30+0 da doğum yaptım. Beklenen bişey değildi. Cuma gece kanama ve kasılma ile uyandım. Kanama olunca doktorumu aradım gece hastaneye geçmemi söyledi hemen oda geldi. Kanama için rahim ağzında polip oluşmuş ondan olabilir dedi. Rahim ağzı 17 olmuş dedi açıklık yok dedi. Ama yatış verdi kasılmaları takip etmek için. Yinede her ihtimale karşı yatar yatmaz ciğer geliştirici yaptılar. Bişey yeme içme ne olur ne olmaz dedi. Cumartesi öğlene doğru nst sonucuna göre yiyebilirsin dedi ama yine takipte kalacaz burdasın dedi. Cumartesi akşam yemeğini yedim bir süre sonra sancı şiddeti arttı sıklaştı hemen hemşirelere söyledim nst ye bağlayın diye. Sonucu hemen doktora gönderdiler. Doktorum eşime sancıları çok sık rahmi dayanamaz açılmak üzeredir riske atamam beklersem normal doğum başlayabilir her an demiş. Acil doğuma almam gerekiyor demiş. Bir panikle korkuyla titreye titreye girdim doğuma. İkisininde sesini duyduğumda sanki bütün acılar geçti. Ama bebeklerim kuvözdeler tabiki. Olsun yeter ki iyi olsunlar hasret birgün bitecek elbet. Her gün 10 dk görmeme izin veriyorlar ama temas yok onların iyiliği için. Sütümü sağıp gönderiyorum çok şükür şifa olacak kuzularıma. Umarım sizler kuvözde kalmalarına gerek olmayacak güzel zamanlarda doğum yapın 🤲 daha önce cvp verdimmi bilmiyorum görmemiş olabilirim canım k bakma. Sezeryan başkalarında görünce kolay gibi gelmişti ama zormuş yahu canım acıyor hareketin baya kısıtlı. Ben burda yavrularım orda iyilesecegiz bakalım Rabbimin izniyle
Çok tşk ederim canm bilgiler icin insallah en kısa surede saglikla kavusacaksiniz kilolari nasildi kuvez siniri nedir 37den sonra mi kuvezde kalmiyrlar kilo ile ilgili mi ?
Bende alisverislerimi yapmaya basladim hayirlsii ins zamaninda gelirler

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin, ne desek boş.. En kısa zamanda sağlıkla kucağınız dolsun inşallah

Canım benim cok üzüldüm basınız sağolsun biz ne dersek diyelim sen acıyı yaşayansın rabbin güç ve sabır versin size inş hayırlıyla güzel evlatlar nasıp etsinde sizlere kucağın dolsun bunların hepsini unuttursun inş canım

kizlar dün aksam aniden görme kaybı ve bilinc bulanikligi yasadim. bayilmadim ama kendimde değildim cok korkutucuydu. tansiyonumu da 137 ölçtük 13-12 civarlarinda dolasip durdu. acilde serum taktilar kan ve idrar bakıp kendimi iyi hissedince eve yolladilar. evde tekrar ayni seyi yaşadım ama daha hafifti. şansa yaşıyoruz bu ülkede. kendi doktorum kan sulandirici baslicam dedi bugun recete almaya gidicek eşim. hala biraz başım ağrıyor ve korkuyorum
Canım cok geçmiş olsun ınş sorun çıkmadan atlatıp hayırlısıyla doğum yaparsın kuzum ama tansiyona dikkat et bu zamanlarımızda bizde riskli allah korusun bizde sorun oluyor inş sağ saglim bir doguralımda evlatlarımıza kavuşalım inş 🤲🏻🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım benim neden olmuş ki 🙁 aklıma şu geldi ben o kustuğum günden bir gün önce resmen nefes alamıyordun çok kötü olmuştum acaba sen de oksijensiz kalmış olabilir misin? O da böyle şeyler yapabiliyor bazen
Canım nefes alamadım dedin nasıl oluyordu bir hftadır öyleyim cok zor alıyorum valla hafta ilerledikcede insan korkuyor birsey olsa anlamazsam diye evlatlarımız rabbime emanet sağ saglim kavuşalım onlara inş 🤲🏻 Bebişlerin kilo almasından cok sevindim gözün aydın çabucak toparlanırlar inş 🤲🏻🥰

Evet canım benim Gülin Okay 🤗💙
Bende bugün ona randevu aldım. Ya kendi doktoruma çok güveniyorum ama nedense son zamanlarda iletişimde problem yaşıyoruz gibi hissediyorum. Farklı bir doktorla görüşüp öyle karar vermek istedim. Sana bisey soracağım sen mesela acil hastaneye yattım hepsinde Gülin Hanıma ulaşabildin değil mi yönlendirmeleri o yaptı? Hani kimi hastane doktoru telefon numarasını bile paylaşmıyormuş. Sen bir iletişimsizlik yaşadın mi?

Back