- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 23
- 42
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.061
Benim doktorum Türkiye Hastanesi'nde de çalışıyor canım doğum orda olacak ikiz için 10.000 fiyat almıştım epidural ama 2022de değişecek dediler haftaya kontrolüm var oraya gidince hem odalara bakıcam hem fiyat alıcamKizlar istanbuldan bildiriyorum. Florance, memorial, liv hospital ile gorustum. Verilen fiyatlar 18 bin, 27 bin, 24 bin arasında değişiyor.
Onereceginiz uygun bütçeli duzgun bir hastane var mi?
masallah ne güzel özenmissin. bizim oda daha sade. tek eksigim henüz yataklar ulasmadi elime kargodalar. yataş almistim 1 ayda elime ulasmadi iptal ettim mecburen maxicosi aldim. haliyi bir sitede özel ölçü ve desen yaptirdim. perdeyi trendyoldan istedigim renk karartma perdesi aldim. bebeklerin kiyafetleri cekmecede henuz askılık bisey yok. benim bavulum hazir. nasipse yarin da bebeklerin cantasi hazırlanacakAgirlastikca islere hiz verdim, bugun kabaca da olsa odayi hazirladim, az isim kaldi, eksik kalan duzenleyiciler ve pantolon askilarini siparis ettim, giysileri yikadim, utuledim aylarina gore ayirdim astim. Yataklari da yakinda hazir edip toz olmasin diye ustlerini orterim. Perdeyi ev ahalisi yikar, cam siler artik... Bir hali almak kaldi ama secemiyorum..
2 haftaya hastane cantasini yapmayi planliyorum, 30. Haftada hazir olsun, ne olur ne olmaz...
Tabi ki yoruldum, yemek yiyip uzaniyorum...
Anladım canım benim inş hayırlısıyla atlatırsında gidersin inş ayrıntılıya 24 haftaya kadar yapılıyor güzel sonuçlar al inş canımNegatif gelir inşallah, benim bu hafta kontrolüm vardı, sonrasında ayrıntılı için randevu alacaktım hepsi birbirine girdi pozitif çıkınca ben
19 haftalık benimkiler. İnşallah geçer gider şu hastalık daçok teşekkür ederim
Amin amin inşallah, çok teşekkür ederim. O kadar çok yedim ki bu karantinada,zararlı şeyler dahilAnladım canım benim inş hayırlısıyla atlatırsında gidersin inş ayrıntılıya 24 haftaya kadar yapılıyor güzel sonuçlar al inş canımBu arada bolca portakal madalinenye bide kendin yaptığın elma suyu gerçekten çok faydası var arkadaş demiştı yorgun hissediyordum iyı geldi bana sanalda ıns ıyı gelir
Bende hafif dediğin gibi hıçkırık sanki tutmuş gibi hissediyorum öyle geliyor bana dışardan belli olurdu önceden suan çok nadir az oluyor o belirginlik çikolata yesem bir iki hareket o kadar hele oğlan çok altta onda daha az hissediyorum ama bilemedim bende canım dr dediği gibi normaldir bebişler Allah’a emanetbenim de azaldi epey. tekme nadiren. yemeklerden sonra ittirme tarzinda hareketler oluyor o kadar bazen hickirik gibi ritmik bazen kaburga veya legen kemigini zorlamali seyler oluyor. onceki haftalara göre az normaldir insallah
Şifa olsun canım benim olsun dirençsiz olmandan iyidir yani kilo tabikide abartmamak lazım genelde insan alıyor ben dikkat ettim şimdi sürekli yattığımdan dolayı aldım baya ama genede sağlık olsun hayırlısıyla doğuralım bence bebişler sayesinde veririz ben öyle umut ediyorum en azındanAmin amin inşallah, çok teşekkür ederim. O kadar çok yedim ki bu karantinada,zararlı şeyler dahilkilo sonum nasıl olacak korkuyorum, dur demem lazım sanırım artık
En önemlisi sağlık dediğin gibi, gerisi hallolur inşallah bir şekildeŞifa olsun canım benim olsun dirençsiz olmandan iyidir yani kilo tabikide abartmamak lazım genelde insan alıyor ben dikkat ettim şimdi sürekli yattığımdan dolayı aldım baya ama genede sağlık olsun hayırlısıyla doğuralım bence bebişler sayesinde veririz ben öyle umut ediyorum en azından
Düşünsene biz hamileyiz bize kim bilir neler olur cpk korkuyorum ben gerçektenTetonoz bende yan etki olarak hafif yorgunluk yaptı
Covit asisinin 3.dozu var doktorum Tetonoz asisindan 2hafta sonra ol dedi ama yaptirmiycam galiba esim yaptırdı kaç gün cekti grip vucut ağrısı korktum onu öyle görünce
Ay insanin ici aciliyor, beyaz zemin, beyaz mobilyalar, beyaz kapi, beyaz perdeler, gri duvarlara biraz renk katti guzel oldumasallah ne güzel özenmissin. bizim oda daha sade. tek eksigim henüz yataklar ulasmadi elime kargodalar. yataş almistim 1 ayda elime ulasmadi iptal ettim mecburen maxicosi aldim. haliyi bir sitede özel ölçü ve desen yaptirdim. perdeyi trendyoldan istedigim renk karartma perdesi aldim. bebeklerin kiyafetleri cekmecede henuz askılık bisey yok. benim bavulum hazir. nasipse yarin da bebeklerin cantasi hazırlanacak
Ben diyarbakır memorial de yapicam doğumu 7 bin dediler bu bile bana fazla geldi size denilen fiyatlar cok uçukKizlar istanbuldan bildiriyorum. Florance, memorial, liv hospital ile gorustum. Verilen fiyatlar 18 bin, 27 bin, 24 bin arasında değişiyor.
Onereceginiz uygun bütçeli duzgun bir hastane var mi?
Canım ikizlerin yeri dar olduğu için ileri haftalarda çok hissedilmiyormuş diye duydummBende hafif dediğin gibi hıçkırık sanki tutmuş gibi hissediyorum öyle geliyor bana dışardan belli olurdu önceden suan çok nadir az oluyor o belirginlik çikolata yesem bir iki hareket o kadar hele oğlan çok altta onda daha az hissediyorum ama bilemedim bende canım dr dediği gibi normaldir bebişler Allah’a emanet
Canım emin misin bana 5 bin falan denildiBen diyarbakır memorial de yapicam doğumu 7 bin dediler bu bile bana fazla geldi size denilen fiyatlar cok uçuk
Benim doktorum Türkiye Hastanesi'nde de çalışıyor canım doğum orda olacak ikiz için 10.000 fiyat almıştım epidural ama 2022de değişecek dediler haftaya kontrolüm var oraya gidince hem odalara bakıcam hem fiyat
Istanbulda fiyatlar boyle maalesef. Artik ulke zıvanadan çıktı. Ruslar ve zengin araplara hizmet verir oldu hastaneler.Ben diyarbakır memorial de yapicam doğumu 7 bin dediler bu bile bana fazla geldi size denilen fiyatlar cok uçuk
Hangi Memorial canım. İkisi arasında fiyat farkı olabiliyor çünkü. Urfa yolundaki genel olarak pahalı diğerine göre.Ben diyarbakır memorial de yapicam doğumu 7 bin dediler bu bile bana fazla geldi size denilen fiyatlar cok uçuk
Allah yardımcınız olsun canm oraya göre buranın fiyatları çok normalIstanbulda fiyatlar boyle maalesef. Artik ulke zıvanadan çıktı. Ruslar ve zengin araplara hizmet verir oldu hastaneler.
Urfa yolundaki canm bn mardinde oturuyorum buradaki doktorum ora ile anlaşmalıymış o yüzden mecbur orası olacak sende diyarbakırda oturuyidun yanlış hatrlamiyosam hangi hastanede olacak doğumunHangi Memorial canım. İkisi arasında fiyat farkı olabiliyor çünkü. Urfa yolundaki genel olarak pahalı diğerine göre.
Hastanedeki doktor yapsa bnmde 5 bin civarı canm ama dışarıdan doktor olunca fiyat arttı bnde kendi doktorumu bırakmak istemedim artık 2 bin fazladan vericez sen diyarbakırda mi oturuyosun canmCanım emin misin bana 5 bin falan denildi
Evet canım Diyarbakır'da oturuyorum. Ben Diclekentteki Memoriala gidiyorum doğumda orda olacak Allah'ın izniyle. diğer illerdeki fiyatları duyunca buradakiler çok iyiymiş dedim. Sağlıklı doğsunlar yeter ki kuzucuklarimizUrfa yolundaki canm bn mardinde oturuyorum buradaki doktorum ora ile anlaşmalıymış o yüzden mecbur orası olacak sende diyarbakırda oturuyidun yanlış hatrlamiyosam hangi hastanede olacak doğumun
Mardinde iyi hastene yok dirabakirdada en iyisi memorial galiba dimiEvet canım Diyarbakır'da oturuyorum. Ben Diclekentteki Memoriala gidiyorum doğumda orda olacak Allah'ın izniyle. diğer illerdeki fiyatları duyunca buradakiler çok iyiymiş dedim. Sağlıklı doğsunlar yeter ki kuzucuklarimiz
Yani en iyi memorial sanırım. Genesis baya devlet hastanesi gibi. Bower memnun kaldığım bi hastane değil. başkasına da gitmedim hep Memoriala gittim. Önce Urfa yolundakine gidiyordum ama orda sıkıntılar yaşadım hastane ve çalışanlar enteresan. Diclekentteki güzel memnunum. Hem de muayene ve işlem ücretleri daha uygun geldi bana. Çalışanlarıda kibar insanlarMardinde iyi hastene yok dirabakirdada en iyisi memorial galiba dimi
Aynen cnm gerçekten öyle bizim doğumlar uygun onlara bakaraktan sağlıkla kavuşalım allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?