2022 ikiz annesi olacaklar

Gunaydin hamisler
Blogu hep takip ediyrm okuyorum zaman zaman yazabilkyrdum calisinca koşturmaca ile geçiyordu artik idari izne ciktim şükür evdeym. Inanin ayaklarimda ki şişlik bile azaldi. Size bir sorum olacak benim makatta memebasi oluşmuş agrim sızım kanamam vs yok ama dışarı cikmis bugün kontrolümüz var sorucam sizlerin oldumu böyle problemler? Birde ayin 24 unde seker yuklememiz var ama bende insülin direnci vardi hamilelikte ilacımı kesmislerdi seker yüklemesi olunca sıkıntı olurmj benjm gibi insulin direnci olan yada şeker hast olup da yaptıran var mi?

Gunaydin hamisler
Blogu hep takip ediyrm okuyorum zaman zaman yazabilkyrdum calisinca koşturmaca ile geçiyordu artik idari izne ciktim şükür evdeym. Inanin ayaklarimda ki şişlik bile azaldi. Size bir sorum olacak benim makatta memebasi oluşmuş agrim sızım kanamam vs yok ama dışarı cikmis bugün kontrolümüz var sorucam sizlerin oldumu böyle problemler? Birde ayin 24 unde seker yuklememiz var ama bende insülin direnci vardi hamilelikte ilacımı kesmislerdi seker yüklemesi olunca sıkıntı olurmj benjm gibi insulin direnci olan yada şeker hast olup da yaptıran var mi?
makattaki problem bende olmadi ama bir cok hamile arkadasimda çeşitli siddetlerde böyle sorunlar yaşandı. ikiz gebelik ihtimali arttırıyordur elbette.

Gunaydin hamisler
Geçmiş olsun canım. Makattaki meme sorunu bende de oldu bir haftadır. Ama herhangi bir acı ağrı kanama vs yok. Kabız olmamaya dikkat etmeliyiz. Hamilelikte olabiliyormuş. Zeytinyağı falan sürülebilir. Sorunca bizide bilgilendir canım. Benim kontrol pazartesi

Geçmiş olsun canım. Makattaki meme sorunu bende de oldu bir haftadır. Ama herhangi bir acı ağrı kanama vs yok. Kabız olmamaya dikkat etmeliyiz. Hamilelikte olabiliyormuş. Zeytinyağı falan sürülebilir. Sorunca bizide bilgilendir canım. Benim kontrol pazartesi
Tmm canm tsk ederm bende intde okudum vazelinle geri ittirin iceriye dogru diyo evet anlatmasi bile rahatsiz edici maalesef. Bu arada ben kabız Olmadigim icin sıkıntı yok sanriim ins da olmam aksine cok fazla gidiyrm. Tmmdir öğleden sonra yazarım gruba

Yani en iyi memorial sanırım. Genesis baya devlet hastanesi gibi. Bower memnun kaldığım bi hastane değil. başkasına da gitmedim hep Memoriala gittim. Önce Urfa yolundakine gidiyordum ama orda sıkıntılar yaşadım hastane ve çalışanlar enteresan. Diclekentteki güzel memnunum. Hem de muayene ve işlem ücretleri daha uygun geldi bana. Çalışanlarıda kibar insanlar
Benim de devam etme sebebim ikiz gebelik olması canım yoksa fiyatlar bana da fazla geliyor urfa yolundaki memorialin...

Yani en iyi memorial sanırım. Genesis baya devlet hastanesi gibi. Bower memnun kaldığım bi hastane değil. başkasına da gitmedim hep Memoriala gittim. Önce Urfa yolundakine gidiyordum ama orda sıkıntılar yaşadım hastane ve çalışanlar enteresan. Diclekentteki güzel memnunum. Hem de muayene ve işlem ücretleri daha uygun geldi bana. Çalışanlarıda kibar insanlar
Ben senin gittiğine hiç gitmedim urfa yolundakine Detayliya gelmiştim memnun kaldım inşallah dogumdada memnun kalırım diğer hastaneleri bilmiyorum zaten hep memorial önerildi bize

İyi günler güzel anneler ben bugün hem kontrol hemde 30 hafta Çalışamaz raporu için gittim doktora servik uzunluğa 30 cm dedi normal sanırım. Kızım 1550 gram oglumda 1320 gram dedi karın çevresi küçük biraz dedi. Devlet hastanesine gidiyorum özel hastane yok burada. böyle durum da olanlar vardı sanki oğluma nasıl kilo aldırabilirim. Ne yapabilirim acaba endişe ediuorum biraz. Şimdiden teşekkür ederim.

Tmm canm tsk ederm bende intde okudum vazelinle geri ittirin iceriye dogru diyo evet anlatmasi bile rahatsiz edici maalesef. Bu arada ben kabız Olmadigim icin sıkıntı yok sanriim ins da olmam aksine cok fazla gidiyrm. Tmmdir öğleden sonra yazarım gruba

Bahsettigin sıkıntı hemeroid (basur) gibi duruyor. Tekrar düzelmesi pek mümkün değil diye biliyorum. Özellikle vazelinle ittirmek gibi şeylere giç girişmeyin derim. Vazelin zaten petrol kaynaklı bür ürün, şu dönemde kesinlikle kullanmamız gereken bir ürün. Diğer arkadaşların dediği gibi kabız olmamaya dikkat etmek lazım. Eğer kanama, ağrı durumları olursa (ileri seviye) ameliyat bile olunabiliyor ama o da muhakkak hamilelik sonrasına planlanır.

İyi günler güzel anneler ben bugün hem kontrol hemde 30 hafta Çalışamaz raporu için gittim doktora servik uzunluğa 30 cm dedi normal sanırım. Kızım 1550 gram oglumda 1320 gram dedi karın çevresi küçük biraz dedi. Devlet hastanesine gidiyorum özel hastane yok burada. böyle durum da olanlar vardı sanki oğluma nasıl kilo aldırabilirim. Ne yapabilirim acaba endişe ediuorum biraz. Şimdiden teşekkür ederim.

Bunun için K Kapikulpu ’nun 19 Ocak’taki randevusunu bekliyorum. Eğer onun fındık beylerde durum tutuyorsa bize açıklayacak bunu nasıl yapacağımızı 😬

Onun haricinde genelde herkesin söylediği ceviz, kestane, muz, tahin bebeklere iyi geliyormuş.

Merhaba kızlar
Dünkü agrimlarimdan dolayı sabah kontrole gittim
Rahim ağzı uzunluğu 34mm 31mm düşmüş muayene ederken kasilmam oldu asagida olan bebek rahime baskı yapiyor dedi nst girdim azda olsa sancim çıktı
Dr kan idrar alinsin serum takilsin dedi yaptirdik
Sabah tekrar gideceğim kontrole
Böyle devam ederse 24saatlik bi yatış isteyeceğim hastaneye dedi

Bunun için K Kapikulpu ’nun 19 Ocak’taki randevusunu bekliyorum. Eğer onun fındık beylerde durum tutuyorsa bize açıklayacak bunu nasıl yapacağımızı 😬

Onun haricinde genelde herkesin söylediği ceviz, kestane, muz, tahin bebeklere iyi geliyormuş.
Aynen burda buri paylaşmıştı canim bende ona sormuştum hani nasıl oldu ne yediniz diye gunde 1 bardak portakal suyu iste kaşarlı tost dönüşümlü et tavuk balık demişti bende smdi aynen deniyorum bakliyat sebze zaten yiyorum qrq öğün yiyorum bakalim 19 unda ne diyecek bende heyecanla bekliyorum 😁

Ceviz badem fındık bu üçlü den gunde 1 er avuç ye kuzum bol bol kaşar peyniri ye 2 gunde 1 soda iç bol meyve özellikle elma kilo aldırır et kirmizi yada beyaz fark etmez günlük ye ve yeşil mercimek çok güzel kilo yapıyormuş bende deniyorum bakalim bize ne dicek doktor ama vitaminler dr çok mühim doktorun yazdıkları özellikle

Merhaba kızlar
Rahim ağzı uzunluğu 34mm 31mm düşmüş muayene ederken kasilmam oldu asagida olan bebek rahime baskı yapiyor dedi nst girdim azda olsa sancim çıktı
Geçmiş olsun canım. Uzunluk düşük değil muhtemelen sancidan dolayi endise etmistir doktorun. Merak etme uzunluk iyi oldugu surece sanciyi durdurmak kolay oluyor sen stres yapma.

Merhaba kızlar
Daha önce bir arkadaş paylaşmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum ama şu yazılara hafta hafta bir bakın lütfen. Sohrab Sohrab B Birumuttu size de iletiyorum:

Bir de genelde sürekli yatmaktan ağrısı olan arkadaşlar oluyor onlar için de bu yazıda bir açıklama var. Muz gibi beyaz çorap (anti emboli çorabıymış) giyilmiş kan dolaşımını hızlandırmak için. Hamile çorabı diye geçen bu mu bilmiyorum ama araştırılabilinir.

Tüm bunların dışında stresten bahsediyor. Şu anda bizler için en kötü şey stres. Her ne kadar bu zor da olsa kendilerimize belki hobi edinmek gibi bizi meşgul edecek şeyler bulup kafalarımızı dağıtabiliriz. (Geçenlerde çok stres yaptığını yazdığın için özellikle seni etiketliyorum K Kapikulpu ☺️)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Uzunluk düşük değil muhtemelen sancidan dolayi endise etmistir doktorun. Merak etme uzunluk iyi oldugu surece sanciyi durdurmak kolay oluyor sen stres yapma.
Sağol canım öyle korkuyorum onlara bisey olacak diye aglamamak için zor tutuyorum kendimi
Dr erken doğum riskin var uzunluk artmaz ama kisalmasini engelliycez dedi

Back