- Konu Sahibi Inquisitive
- #7.101
Hastanedeyim cnm. Agri takibi yapiliyo. Ilaclara devam. Ciger gelistirici 2. Dozum da yapildi. Sirt agrim var biraz. Parol flakon verdiler. Benden haberler boyle. Sen nasilsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanedeyim cnm. Agri takibi yapiliyo. Ilaclara devam. Ciger gelistirici 2. Dozum da yapildi. Sirt agrim var biraz. Parol flakon verdiler. Benden haberler boyle. Sen nasilsin cnm
Şimal ilk okudugum ikiz gebelik hikayesiydi. Cok guzel paylasmis gercekten hafta hafta. Hatirlattigin icin tesekkur ederim cnmDaha önce bir arkadaş paylaşmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum ama şu yazılara hafta hafta bir bakın lütfen. Sohrab B Birumuttu size de iletiyorum:
Şimal’in İkiz Gebelik Günlüğü, 25. hafta
Ankara'dan yazan ikiz gebesi Şimal, kısa bir aradan sonra yazılarına devam ediyor. *** Sizi b...blogcuanne.com
Bir de genelde sürekli yatmaktan ağrısı olan arkadaşlar oluyor onlar için de bu yazıda bir açıklama var. Muz gibi beyaz çorap giyilmiş kan dolaşımını hızlandırmak için. Hamile çorabı diye geçen bu mu bilmiyorum ama araştırılabilinir.
Tüm bunların dışında stresten bahsediyor. Şu anda bizler için en kötü şey stres. Her ne kadar bu zor da olsa kendilerimize belki hobi edinmek gibi bizi meşgul edecek şeyler bulup kafalarımızı dağıtabiliriz. (Geçenlerde çok stres yaptığını yazdığın için özellikle seni etiketliyorum K Kapikulpu )
Benimde oyle oldu cnm. 2 gundur hastanede takipteyim. Sanci durdurucularjn yaninda bir de ciger gelistirici yapildi bana. Erken dogum ihtimalinde entube olmazlar. Daha hafif yogun bakim alirlar dedi.Merhaba kızlar
Dünkü agrimlarimdan dolayı sabah kontrole gittim
Rahim ağzı uzunluğu 34mm 31mm düşmüş muayene ederken kasilmam oldu asagida olan bebek rahime baskı y.apiyor dedi nst girdim azda olsa sancim çıktı
Dr kan idrar alinsin serum takilsin dedi yaptirdik
Sabah tekrar gideceğim kontrole
Böyle devam ederse 24saatlik bi yatış isteyeceğim hastaneye dedi
Ceviz muz madensuyu kaşar yumurta hergün yemeye çalışıyorum aslında 3 hafta öncesine göre kızım 600 gram almış oğlum 400 gram almış kızınki iyi gibide oğlum zayıf kalmış. devam ederim söyledikleriniziuemeye inşallah oğlum da biraz daha kilo alsın. Teşekkür ediyorum.
Söylediklerini yiyordum canım ama biraz daha az yiyordum sanırım biraz daha artırayım inşallah yediklerimi oğlumda yakalasın kızçeyi inşallah. Çok teşekkür ederim sizin sonucuda merakla bekliyorum. İnşaalah umduğunuz gibi gelir kiloları.Ceviz badem fındık bu üçlü den gunde 1 er avuç ye kuzum bol bol kaşar peyniri ye 2 gunde 1 soda iç bol meyve özellikle elma kilo aldırır et kirmizi yada beyaz fark etmez günlük ye ve yeşil mercimek çok güzel kilo yapıyormuş bende deniyorum bakalim bize ne dicek doktor ama vitaminler dr çok mühim doktorun yazdıkları özellikle
Üzülme desek de insan ister istemez etkileniyor. Ama burada hepimiz benzer durumları yaşıyoruz. Tedbir alindiktan sonra korkma guzel haftalara geleceksin. Psikolojik olarak zor bir surec ama biz guclu olalim ki onlarda guclu olsun. Arada aglayip geri toparlanmakta bir sorun yok tabi ki❤Sağol canım öyle korkuyorum onlara bisey olacak diye aglamamak için zor tutuyorum kendimi
Dr erken doğum riskin var uzunluk artmaz ama kisalmasini engelliycez dedi
Ciger geliştirici olması çok iyi olmuş ben her tedbirin alınması taraftariyim. Ben aynıyım hala baskı hissediyorum cumartesi günü olan randevumu yarına aldım için hiç rahat değil. Farklı bisey var gibi hissediyorum.Hastanedeyim cnm. Agri takibi yapiliyo. Ilaclara devam. Ciger gelistirici 2. Dozum da yapildi. Sirt agrim var biraz. Parol flakon verdiler. Benden haberler boyle. Sen nasilsin cnm
Sizinle aynı haftadayiz inşallahSöylediklerini yiyordum canım ama biraz daha az yiyordum sanırım biraz daha artırayım inşallah yediklerimi oğlumda yakalasın kızçeyi inşallah. Çok teşekkür ederim sizin sonucuda merakla bekliyorum. İnşaalah umduğunuz gibi gelir kiloları.
Aslında kızınız ilerde giden bir bebek masallah 1400 normal kabuk ediliyor bu hafta da oğlunuz sadece 80 gram eksik çok değil inşallah toparlanirlarİyi günler güzel anneler ben bugün hem kontrol hemde 30 hafta Çalışamaz raporu için gittim doktora servik uzunluğa 30 cm dedi normal sanırım. Kızım 1550 gram oglumda 1320 gram dedi karın çevresi küçük biraz dedi. Devlet hastanesine gidiyorum özel hastane yok burada. böyle durum da olanlar vardı sanki oğluma nasıl kilo aldırabilirim. Ne yapabilirim acaba endişe ediuorum biraz. Şimdiden teşekkür ederim.
Öyle diyorlar kuzum ama ne bileyim artık herseyden evham yapıyoruz kendimize sağlıkla alalım inş bebişlerimizide kucagımıza rahat edeceğiz sanırımCanım ikizlerin yeri dar olduğu için ileri haftalarda çok hissedilmiyormuş diye duydumm
Canım cok gzuel rahım uzunlugun, benım 30dan 10a dustu, kasılmadan dolayı kısa cıkıyor benım oyle oldu, kasılmayı durdurunca tekrar yukselıse gectı.. Hıc moral bozma, benim nerdeyse dogum baslıcak çtı, cok sukur moralimiz duzeldı. Ilaclar ıse yarıcak merak etmeMerhaba kızlar
Dünkü agrimlarimdan dolayı sabah kontrole gittim
Rahim ağzı uzunluğu 34mm 31mm düşmüş muayene ederken kasilmam oldu asagida olan bebek rahime baskı yapiyor dedi nst girdim azda olsa sancim çıktı
Dr kan idrar alinsin serum takilsin dedi yaptirdik
Sabah tekrar gideceğim kontrole
Böyle devam ederse 24saatlik bi yatış isteyeceğim hastaneye dedi
Canim o bebegin pozisyonuyla alakalidir. Endise etme bence. Bisey olsa nst de ve ultrasonda cikardi. Icini ferah tut. Hicbisey bilmiyoruz,endiselenmemiz normal ve her farkli hissettigimizde doktora gorunmeliyiz bunu anladim , cok iyi yapmissin erkene almakla, hayirli haberlerle gel kuzumÜzülme desek de insan ister istemez etkileniyor. Ama burada hepimiz benzer durumları yaşıyoruz. Tedbir alindiktan sonra korkma guzel haftalara geleceksin. Psikolojik olarak zor bir surec ama biz guclu olalim ki onlarda guclu olsun. Arada aglayip geri toparlanmakta bir sorun yok tabi ki❤
Ciger geliştirici olması çok iyi olmuş ben her tedbirin alınması taraftariyim. Ben aynıyım hala baskı hissediyorum cumartesi günü olan randevumu yarına aldım için hiç rahat değil. Farklı bisey var gibi hissediyorum.
Ne kadar benziyor hikayemiz, tek fark onun ki 19 benımkı 10a dusmesı..Daha önce bir arkadaş paylaşmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum ama şu yazılara hafta hafta bir bakın lütfen. Sohrab B Birumuttu size de iletiyorum:
Şimal’in İkiz Gebelik Günlüğü, 25. hafta
Ankara'dan yazan ikiz gebesi Şimal, kısa bir aradan sonra yazılarına devam ediyor. *** Sizi b...blogcuanne.com
Bir de genelde sürekli yatmaktan ağrısı olan arkadaşlar oluyor onlar için de bu yazıda bir açıklama var. Muz gibi beyaz çorap (anti emboli çorabıymış) giyilmiş kan dolaşımını hızlandırmak için. Hamile çorabı diye geçen bu mu bilmiyorum ama araştırılabilinir.
Tüm bunların dışında stresten bahsediyor. Şu anda bizler için en kötü şey stres. Her ne kadar bu zor da olsa kendilerimize belki hobi edinmek gibi bizi meşgul edecek şeyler bulup kafalarımızı dağıtabiliriz. (Geçenlerde çok stres yaptığını yazdığın için özellikle seni etiketliyorum K Kapikulpu )
oo hazırlıklar bitmiş sayılır birşey kalmamış. benimde hastane çantaları hariç herşey hazır sayılır. kuzum bugün kontrolüm vardı. doktor artık ağrı sızılar normal diyor çok şükür bu zamana kadar kazasız belasız geldik. bundan sonrasını da öyle böyle atlatacağız ben inanıyorum.Sadece çocukların dolabı kaldi kuzum hazırlık başka bise yok yani zaten çok kıyafet falan almadım elim kalbimde sürekli erken doğum olmasın zamaninda olsun diye bekliyorum inan zor geciyor bana yani stres altındayım hep kilo aldılar mi falan diye sen nasılsın benm gecen hafta dış agrim oldu baya hemde kalsiyum takviyesi başladık geçti şükür eklem ağrılarıma da iyi geldi o ilaç sen nasılsın ben böyleyim yani bebekler de biraz yavas kilo alıyor ne yersem yiyim tek bebek kadar hızlı olmuyor tabi
İnş canım yaCanım cok gzuel rahım uzunlugun, benım 30dan 10a dustu, kasılmadan dolayı kısa cıkıyor benım oyle oldu, kasılmayı durdurunca tekrar yukselıse gectı.. Hıc moral bozma, benim nerdeyse dogum baslıcak çtı, cok sukur moralimiz duzeldı. Ilaclar ıse yarıcak merak etme
çok sevindim kuzum iyi olmanıza bir haftaya iyice toparlarsın inşallah ağrıların daha iyi hale gelir. bebekler içinde hiç endişelenme bebeklerin birçoğunda oluyor sarılık onlar emin ellerde hemencecik toparlar annelerinin kucağına gelirler inşallah bende iyiyim hala çalışıyorum ama eskisi gibi değilim tabi iyice ağırlaşmaya başladım. ama onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükürÇok sağ ol canım iyiyim çok şükür biraz ağrılarım var ama idare ediyorum. Bebişler de iyi biraz sarılık olmuşlar sadece büyüsünler diye bekliyoruz sen nasılsın canım benim?
Amin canım Allah razı olsunKızlar rahim kısalığından da sancıdan da korkmayın yeterkı erken fark edilsin ben çok geç muayene olup geç fark edilmeme ragmen geldim sizlerde gelirsiniz hatta daha ileri haftaları görürsünüz ıns sadece şunu dıyebilirım olabildiğince az iş ve malasef bol bol uzanarak yatak ıstırati onun dışında dr verdiği uygun gördüğü ilaçlar sonrasında Allah’ın izniyle güzel haftalarda doğum tabi ben suan çok zorlanıyorum artık agrıdan uyuyamayacak haldeyim ama gene sukur Allah’ıma inş sizler daha iyi haftalara gideceksiniz herkese bolca dua ediyorum bunun için sizler ve bebişleriniz Allah’a emanet olun güzel hamiş annelerim
Geçmiş olsun git canım ihmal etme bak benim dun bel ve bacaklarım agriyordu sabah hemen gittim sonuç sancı kasılma rahim kısalığıKızlar dündendir karnımın altı ağrıyor ayağa kalkınca özellikle sebebi ne olabilir hastaneye gitmeli miyim ?
Yediklerimin etkisi galiba hergün kaşar ceviz süt muz yiyordum küçükler diye gerçekten fark ediyor herhalde yediklerimiz. Belkide normaldir de insan endişeleniyor işte.Aslında kızınız ilerde giden bir bebek masallah 1400 normal kabuk ediliyor bu hafta da oğlunuz sadece 80 gram eksik çok değil inşallah toparlanirlar