2022 ikiz annesi olacaklar

Anladım kuzum benimde dün nst dümdüz değildi acaba kaç üstü sanci sayılabilir merak ettim. Tecrübeli anneler biliyordur belki şimdi söylerler. Insallah iyi olacaklar sen hic korkma. Acilma ya da rahim agzinda kisalma yok ama dimi kuzum
Rahim agzi iyi dedi ama bi deger soylemedi. Crp yuksek cikmis, kanda enfeksiyon varmis. Tekrar nst cekildi. Yine sanci var ama sanciyi hissetmiyorum. Toplaninca anliyorum, kasildigini. Sende toplanma yoksa korkma canim

Valla neyi dikkate alıyorlar bilemiyorum. Bence gelişimleri de önemli. Benimkiler biraz önden gidiyorlar. O yüzden 35+3 de olmasında sakınca görmedi. Hatta tarih için bile iyi düşünmüşsünüz dedi. Genelde 36 hafta ideal demişti neye göre dedi bilmiyorum.
Yani 35+3 olduğunda önden gitmiş halı kaç oluyor?

Anladım kuzum benimde dün nst dümdüz değildi acaba kaç üstü sanci sayılabilir merak ettim. Tecrübeli anneler biliyordur belki şimdi söylerler. Insallah iyi olacaklar sen hic korkma. Acilma ya da rahim agzinda kisalma yok ama dimi kuzum
20 dkda 3 kez 40 üstü cikmasi lazımmış sancı için bildiğim bu emin degilim

Uzar tabikide canım şimdi sancın tamamen dursun daha da artar o merak etme bebekler küçük olduğundan baskıları azdır bende ikiside bas asagı ve haftam büyük olduğundan artmadı ama çok şükür senin artacak Allah’ın izniyle merak etme hastaneden gene fazladan yastık al ayağının altına koy kuzum daha da iyi olur çünkü 😇🤗
Benım alttaki bebek bas asagı duruyor, resmen yumruk atıyor gibiydı asagı dogru..donmez mı o tekrar.. Alayım canım zaten tekım odada, yandaki yastıgı alırım

Rahim agzi iyi dedi ama bi deger soylemedi. Crp yuksek cikmis, kanda enfeksiyon varmis. Tekrar nst cekildi. Yine sanci var ama sanciyi hissetmiyorum. Toplaninca anliyorum, kasildigini. Sende toplanma yoksa korkma canim
Benimde söylemediler dün kuzum değer. Valla bence toplanma var ama bilmiyorum doktorum cumartesi görecek o zaman daha netlesir sanirim

Selam kızlar ara ara bakabiliyorum buraya bir yandan koca göbeğim ile uğraşıyorum bir yandan iş devretmeye çalışıyorum. yine rahim ağzı kısalmaları sancılar var grupta :( herkese acil şifalar dilerim inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi. benimde yarın kontrolüm var. bugün bildiğiniz adet ağrım var ilk defa kontrole gitmeye korkuyorum. umarım bende de çıkmaz aksi birşey :(

Selam kızlar belki hatırlarsınız insülin kullandığım için doktorum ciğer geliştirici iğne yapamayabiliriz demişti bununla ilgili görüş almamız gerekir demişti. bir endokrin profuna randevu aldım cumartesi günü gittim anlattım önce kan aldı bir kaç gün şekerini ölç dedi yaptım bugün gittim kontrole sabah aç karnına biraz yüksek olduğu için akşamları da ayrı bir insülün başlattı ciğer geliştirici iğne kortizonlu olduğu için şeker ve tansiyonu etkiler o nedenle doktorun görüş istemiştir dedi değerlerin korkulacak kadar değil ki olsa bile bu kontrol altında tutulur insülün dozun arttılılır ciğer geliştirici iğne yapılabilir dedi bilginiz olsun benim gibi bu bilgiye ihtiyacı olanlar olursa diye yazdım :) inşallah ciğer geliştiriciye gerek kalmadan yapalım tabiki doğumumuzu hepimiz :dua: :dua: :dua:

Kızlar nst söyle hangi değerde çıktı değil dağ gibi şekil olması lazım mesela bazıları vardır nst 40 değer ama düzdür sancı yok derler tabi dağın büyüklüğünde önemlidir 100 tepeye vurması sınır ve bu dağ gibi çıkanlar kaç saniyede bIr olmuş bakılır 10 dakka 20 dakka da bir olmussada dr gene iyi sayılır der bide tabi suda önemli nst sancı olup senin hissetmemende çok büyük avantaj buna da çok bakıyorlar rahim ağzında iyiyse dr bizi götürür der genelde

Son düzenleme:
Benım alttaki bebek bas asagı duruyor, resmen yumruk atıyor gibiydı asagı dogru..donmez mı o tekrar.. Alayım canım zaten tekım odada, yandaki yastıgı alırım
Dönerler kuzum daha çok küçükler yerleri hala geniş merak etme sen büyüdükçe terleri daralıyor dönemiyorlar bendeki durum o yüzden ama yastık al koy canım her ihtimale karşı baskılıda azaltmiş olursun 🤗

Selam kızlar belki hatırlarsınız insülin kullandığım için doktorum ciğer geliştirici iğne yapamayabiliriz demişti bununla ilgili görüş almamız gerekir demişti. bir endokrin profuna randevu aldım cumartesi günü gittim anlattım önce kan aldı bir kaç gün şekerini ölç dedi yaptım bugün gittim kontrole sabah aç karnına biraz yüksek olduğu için akşamları da ayrı bir insülün başlattı ciğer geliştirici iğne kortizonlu olduğu için şeker ve tansiyonu etkiler o nedenle doktorun görüş istemiştir dedi değerlerin korkulacak kadar değil ki olsa bile bu kontrol altında tutulur insülün dozun arttılılır ciğer geliştirici iğne yapılabilir dedi bilginiz olsun benim gibi bu bilgiye ihtiyacı olanlar olursa diye yazdım :) inşallah ciğer geliştiriciye gerek kalmadan yapalım tabiki doğumumuzu hepimiz :dua: :dua: :dua:
Erken doğummu olacak neden şimdiden ciğer geliştirici yapacaklar?

K Kapikulpu canım sen nasılsın herşey yolunda mı ? hazırlıklar nasıl gidiyor ?
Sadece çocukların dolabı kaldi kuzum hazırlık başka bise yok yani zaten çok kıyafet falan almadım elim kalbimde sürekli erken doğum olmasın zamaninda olsun diye bekliyorum inan zor geciyor bana yani stres altındayım hep kilo aldılar mi falan diye sen nasılsın benm gecen hafta dış agrim oldu baya hemde kalsiyum takviyesi başladık geçti şükür eklem ağrılarıma da iyi geldi o ilaç sen nasılsın ben böyleyim yani bebekler de biraz yavas kilo alıyor ne yersem yiyim tek bebek kadar hızlı olmuyor tabi

Back