2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar nst söyle hangi değerde çıktı değil dağ gibi şekil olması lazım mesela bazıları vardır nst 40 değer ama düzdür sancı yok derler tabi dağın büyüklüğünde önemlidir 100 tepeye vurması sınır ve bu dağ gibi çıkanlar kaç saniyede bIr olmuş bakılır 10 dakka 20 dakka da bir olmussada dr gene iyi sayılır der bide tabi suda önemli nst sancı olup senin hissetmemende çok büyük avantaj buna da çok bakıyorlar rahim ağzında iyiyse dr bizi götürür der genelde
Cok guzel aciklamissin cnm, cok faydali olmus, Nst ye girenler icin😍

Banada hala filasyon ekibi gelmedi koronayım değilmiyim belli değil dr randevum var ama dr test sonucunu bekliyor zaten riskli geçiyor haftalarım korona değilsem bir durumumuza bakarız koronaysam dr bir hafta gitmemek bilemedim benim için riskli nasıl olacak canım çok sıkkın inş sorunsuzca bunların hepsini atlatırım inş 🤲🏻 Valla su hastalık bitsin gitsin inş bizlerinde doğumu sorunsuzca olsun ınş su gezip tozan hamilelere imreniyorum resmen ne diyeyım onlarada masallah 🤷🏻‍♀️😅
Örnek verebildin mi canım? ben covid çıktım malesef birkaç gün önce. İnşallah sen değişimdir. Clexane başladılar gebe olduğum için.
Gruba birkaç gün bakamadım, neler olmuş öyle. Yatışı yapılan arkadaşların da inşallah sağlıkla taburculukları olur, uslu uslu dursun minnoşlarımız içerde 😕 ne farklı süreçmiş bu gebelik, ikiz olduklarından mı bu kadar ani değişiklikler oluyor bizde🙄

Kızlar her iki bacagimdada ağrı var normal mi?
Parol içtim inş geçer
Benm once bacak ağrısı sonra kola döndü bu canı sonra dişe döndü ve agzim yara oldu komple halsiz halsiz yattim doktoru aradim.cunku ağzı yaraydi ve dış sızlamam vardi ben dedim kalsiyum desteği istiyorum cnku ne kadar sut yogurt yersek yiyelim 2 bebek te bizde alıyor o yüzden destek aldim 3. Gun geçti ağrılar şükür kalsiyum için bir destek düşünebilirsin

Örnek verebildin mi canım? ben covid çıktım malesef birkaç gün önce. İnşallah sen değişimdir. Clexane başladılar gebe olduğum için.
Gruba birkaç gün bakamadım, neler olmuş öyle. Yatışı yapılan arkadaşların da inşallah sağlıkla taburculukları olur, uslu uslu dursun minnoşlarımız içerde 😕 ne farklı süreçmiş bu gebelik, ikiz olduklarından mı bu kadar ani değişiklikler oluyor bizde🙄
Kuzum bence ikiz olduklarından yani sonuçta stres de var hepimizde kuveze girmesin diye çabalıyoruz kilo alsın istiyoruz çok kilo alınca erken doğum riski oluyor falan derken baya yorucu bir dönem hamileligimi ozlemiycem

Kizlar burda bir ablamız vardi bebeklerinin kilosu masallah güzeldi onun dediklerini aynen yiyorum 😃 fazlası var eksiği yok eğer 19 unda randevum var gerçekten onun bebekleri gibi gelişirse benim findikbeyler size de aynen yazacam yediklerimi belki işinize yarar 😄

Benm once bacak ağrısı sonra kola döndü bu canı sonra dişe döndü ve agzim yara oldu komple halsiz halsiz yattim doktoru aradim.cunku ağzı yaraydi ve dış sızlamam vardi ben dedim kalsiyum desteği istiyorum cnku ne kadar sut yogurt yersek yiyelim 2 bebek te bizde alıyor o yüzden destek aldim 3. Gun geçti ağrılar şükür kalsiyum için bir destek düşünebilirsin
Benimde aklimdan geçmişti kalsiyumum düştü galiba diye
Cuma sabah kontrolüm vardı Dr yazdım agrım var kendimi iyi hissetmiyorum yarın sabah gelsem olur mu diye sabah gelin yazmış bel ağrısıda eklenince korktum
Pazartesi tetonoz asim yapılacak öncesi kan ve idrar testi vercem aile hekimliğinde yapiliyorsa kalsiyum degerimede baktirayim

Benimde aklimdan geçmişti kalsiyumum düştü galiba diye
Cuma sabah kontrolüm vardı Dr yazdım agrım var kendimi iyi hissetmiyorum yarın sabah gelsem olur mu diye sabah gelin yazmış bel ağrısıda eklenince korktum
Pazartesi tetonoz asim yapılacak öncesi kan ve idrar testi vercem aile hekimliğinde yapiliyorsa kalsiyum degerimede baktirayim
Aynen canim bir baktırdım bakalim ne dicekler ben bıktırmadan ictim çünkü belliydi kalsiyumum düştü yani suan şükür iyiyim ben aşı hiç olmadım tetanoz covid vs.. korkuyorum cnku çok hassas bir dönem gebelik o tarz şeyler yorucu ve yıpratıcı olur diye

Aynen canim bir baktırdım bakalim ne dicekler ben bıktırmadan ictim çünkü belliydi kalsiyumum düştü yani suan şükür iyiyim ben aşı hiç olmadım tetanoz covid vs.. korkuyorum cnku çok hassas bir dönem gebelik o tarz şeyler yorucu ve yıpratıcı olur diye
Tetonoz bende yan etki olarak hafif yorgunluk yaptı
Covit asisinin 3.dozu var doktorum Tetonoz asisindan 2hafta sonra ol dedi ama yaptirmiycam galiba esim yaptırdı kaç gün cekti grip vucut ağrısı korktum onu öyle görünce

Kuzum yarın gelip alacaklar dr 5 gün bazen pozitif çıkanlar olabiliyormuş bende yarın ıns negatif olursa cuma dr goruncegım aslında izolasyondayım eşimden dolayı ama benim haftalarım çok riskli dr negatif olursa göreyim dedi oda korkuyor durumumdan
Sana da çok geçmiş olsun canım benim inş çabucak atlatırsın kaç haftalık hamilesin canım? Amin inş hepimiz güzel haftalarda sağlıkla doğuralım inş 🤲🏻🥰

Kuzum yarın gelip alacaklar dr 5 gün bazen pozitif çıkanlar olabiliyormuş bende yarın ıns negatif olursa cuma dr goruncegım aslında izolasyondayım eşimden dolayı ama benim haftalarım çok riskli dr negatif olursa göreyim dedi oda korkuyor durumumdan
Sana da çok geçmiş olsun canım benim inş çabucak atlatırsın kaç haftalık hamilesin canım? Amin inş hepimiz güzel haftalarda sağlıkla doğuralım inş 🤲🏻🥰
Negatif gelir inşallah, benim bu hafta kontrolüm vardı, sonrasında ayrıntılı için randevu alacaktım hepsi birbirine girdi pozitif çıkınca ben😞
19 haftalık benimkiler. İnşallah geçer gider şu hastalık da😞çok teşekkür ederim 🥰

Azaldı kuzum ya önceden daha fazlaydı suan cok az ancak dr sordum normal dedi yerleri daraldı dedi ama içim rahat değil testim yarın negatif çıkarsa muayeneye gideceğim inş
benim de azaldi epey. tekme nadiren. yemeklerden sonra ittirme tarzinda hareketler oluyor o kadar bazen hickirik gibi ritmik bazen kaburga veya legen kemigini zorlamali seyler oluyor. onceki haftalara göre az normaldir insallah

Agirlastikca islere hiz verdim, bugun kabaca da olsa odayi hazirladim, az isim kaldi, eksik kalan duzenleyiciler ve pantolon askilarini siparis ettim, giysileri yikadim, utuledim aylarina gore ayirdim astim. Yataklari da yakinda hazir edip toz olmasin diye ustlerini orterim. Perdeyi ev ahalisi yikar, cam siler artik... Bir hali almak kaldi ama secemiyorum..
2 haftaya hastane cantasini yapmayi planliyorum, 30. Haftada hazir olsun, ne olur ne olmaz...
Tabi ki yoruldum, yemek yiyip uzaniyorum...

Eklentiler

• Screenshot_20220112-212055_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220112-212055_Trendyol.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20220112-212111_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220112-212111_Trendyol.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20220112-212123_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220112-212123_Trendyol.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20220112-212132_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220112-212132_Trendyol.jpg