• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Son adeti dikkate alıyorlar degilmi hep
Valla neyi dikkate alıyorlar bilemiyorum. Bence gelişimleri de önemli. Benimkiler biraz önden gidiyorlar. O yüzden 35+3 de olmasında sakınca görmedi. Hatta tarih için bile iyi düşünmüşsünüz dedi. Genelde 36 hafta ideal demişti neye göre dedi bilmiyorum.

Gözün Aydın canım benim çok sevindim cok güzel haber bu masallah size 🧿 hayırlısyla tedavini olup çıktıktan sonra güzel haftalara gideceksin canım benim hiç merak etme annesi kızlarında senin kadar güçlü çünkü 🥰😇🤗
Cok sukur canımm, olcerkenkı heyecanımı bı gorseydın, kalpten gjdıcektım, cok sukur ılaclar ıse yarıyor.. Bakalım belkı ıkı gune bıraz daha uzar 🙏🏻
cok guzel bir haber çok sevindim. o daha da uzar muhtemelen çünkü bebeklerin agirligi tam basmiyor henüz
Insallahh cnm, kasılma durunca uzadı cok sukur, ınsallah bıraz daha uzar, cumartesi kesın takıcak pessarı
Çok sevindim canım çok şükür. Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle 🤗🥰
İnsallah canım benım 🤲🏻❤️

Selam kizlar, benden de yeni haberler var. Dun aksam karnimin sol tarafi yumurta gibi sisip inmeye basladi. Bi terslik oldugu belliydi , gece acile gitmedim. Sabah doktoruma geldim. Bi ozele bi uniye gidiyorum. Uni randevum haftaya oldugu icin bugun de ozelde randevum vardi oraya geldim. Fiyatlar gercekten cok artmis. Nst ye girdim. Sancim cikti malesef :( ciger gelistirici yapuldi. Endol fitul baslandi. Serum takildi. Yatisim yapildi.hersey biranda olup bitti. Korkuyorum. Insallah benimkiler gelmek icin acele etmez 😪 tecrubeli arkadaslardan yorum ve hepinizden dua bekliyorum canim arkadaslarim🙏

Selam kizlar, benden de yeni haberler var. Dun aksam karnimin sol tarafi yumurta gibi sisip inmeye basladi. Bi terslik oldugu belliydi , gece acile gitmedim. Sabah doktoruma geldim. Bi ozele bi uniye gidiyorum. Uni randevum haftaya oldugu icin bugun de ozelde randevum vardi oraya geldim. Fiyatlar gercekten cok artmis. Nst ye girdim. Sancim cikti malesef :KK43: ciger gelistirici yapuldi. Endol fitul baslandi. Serum takildi. Yatisim yapildi.hersey biranda olup bitti. Korkuyorum. Insallah benimkiler gelmek icin acele etmez 😪 tecrubeli arkadaslardan yorum ve hepinizden dua bekliyorum canim arkadaslarim🙏
Canım ben de aynı durumdayım, benım rahım uzunlugu da 10 a dusmustu, cok sukur ılaclar etki etti kasılma durdu, telaslanma ılaclar cok etkılı, tansiyon ılacı da verdiler mi kasılma ıcın

Cok sukur canımm, olcerkenkı heyecanımı bı gorseydın, kalpten gjdıcektım, cok sukur ılaclar ıse yarıyor.. Bakalım belkı ıkı gune bıraz daha uzar 🙏🏻

Insallahh cnm, kasılma durunca uzadı cok sukur, ınsallah bıraz daha uzar, cumartesi kesın takıcak pessarı

İnsallah canım benım 🤲🏻❤️
Tahmin ediyorum canım benim yaşadığın duyguyu hissi çok iyi biliyorum ama çok şükür güzel haberler aldın daha da alırsın inş haftan hersey için musaıt ve uygun rahatça hepsı düzene girecek mutlulukla hastaneden cıkıp bizlere 37 de doğurdum diyeceksin kuzum inş 🤲🏻💚🤲🏻

Selam kizlar, benden de yeni haberler var. Dun aksam karnimin sol tarafi yumurta gibi sisip inmeye basladi. Bi terslik oldugu belliydi , gece acile gitmedim. Sabah doktoruma geldim. Bi ozele bi uniye gidiyorum. Uni randevum haftaya oldugu icin bugun de ozelde randevum vardi oraya geldim. Fiyatlar gercekten cok artmis. Nst ye girdim. Sancim cikti malesef :KK43: ciger gelistirici yapuldi. Endol fitul baslandi. Serum takildi. Yatisim yapildi.hersey biranda olup bitti. Korkuyorum. Insallah benimkiler gelmek icin acele etmez 😪 tecrubeli arkadaslardan yorum ve hepinizden dua bekliyorum canim arkadaslarim🙏
gecmis olsun durdururlar insallah kötü düşünmek yok. bu sekilde olup ileri haftalara giden bir sürü kişi var

Suan yapılabilecek en iyi şeyler yapılmiş canım benim hastanede olmanda çok iyi daha iyi bakılırsın orda endol fitil olarak etkisi çok fazla hemencecik etki edip kasılmanı azaltır merak etme sen Allah’ın izniyle daha duracaklar annesi sen içini ferah tut o yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum canım benim iyi haberlerle döneceksin bize inş 🤲🏻🤲🏻

Canım ben de aynı durumdayım, benım rahım uzunlugu da 10 a dusmustu, cok sukur ılaclar etki etti kasılma durdu, telaslanma ılaclar cok etkılı, tansiyon ılacı da verdiler mi kasılma ıcın
Hayir cnm tansiyon ilaci verilmedi. Sadece yazdigim seyler yapildi. Sana vermislermiydi

Geçmiş olsun canım. Iyi ki önemseyip gitmişsin. Bu ara hepimizde benzer sorunlar olmaya başladı. Stres yapma kendine su gelmediği surece bu tarz şeyleri doktorlar önlüyorlar. Sancin kac cikti söyledi mi doktor?

Suan yapılabilecek en iyi şeyler yapılmiş canım benim hastanede olmanda çok iyi daha iyi bakılırsın orda endol fitil olarak etkisi çok fazla hemencecik etki edip kasılmanı azaltır merak etme sen Allah’ın izniyle daha duracaklar annesi sen içini ferah tut o yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum canım benim iyi haberlerle döneceksin bize inş 🤲🏻🤲🏻
Konustum anlattim, bak annecim dedi daha cok erken , lutfen geleyim deme , insallah anlasmisizdir 🙏

Tahmin ediyorum canım benim yaşadığın duyguyu hissi çok iyi biliyorum ama çok şükür güzel haberler aldın daha da alırsın inş haftan hersey için musaıt ve uygun rahatça hepsı düzene girecek mutlulukla hastaneden cıkıp bizlere 37 de doğurdum diyeceksin kuzum inş 🤲🏻💚🤲🏻
Aminn canım benım ınsallah. Rabbime emanet kuzular 🙏🏻 ınsallah bıraz daha uzar, saglıcakla evimize gideriz biz de 🤲🏻❤️
Hayir cnm tansiyon ilaci verilmedi. Sadece yazdigim seyler yapildi. Sana vermislermiydi
Evet canım gelır gelmez endol fıtıl koydular, sonra 48 saat boyunca agızdan veriyorlar, bugun 6 da son endolu da verecekler, gunde 4 kere verdıler bana.. Kasılma ıcın de nıdılat veriyorlar. Progestan devam
Ha bir de gelınce hemen Pruluton yaptılar

Geçmiş olsun canım. Iyi ki önemseyip gitmişsin. Bu ara hepimizde benzer sorunlar olmaya başladı. Stres yapma kendine su gelmediği surece bu tarz şeyleri doktorlar önlüyorlar. Sancin kac cikti söyledi mi doktor?
Saol canim, rakam soylemedi ama bu haftalarda sanci beklemeyiz duz cizgi olsun isteriz dedi. Duz cizgiyi gorene kadar yatis dedi. Masallah gecelik yatis fiyatlari da efsane olmus. Ama iyi olsunlarda, herseye raziyiz😍

Aminn canım benım ınsallah. Rabbime emanet kuzular 🙏🏻 ınsallah bıraz daha uzar, saglıcakla evimize gideriz biz de 🤲🏻❤️

Evet canım gelır gelmez endol fıtıl koydular, sonra 48 saat boyunca agızdan veriyorlar, bugun 6 da son endolu da verecekler, gunde 4 kere verdıler bana.. Kasılma ıcın de nıdılat veriyorlar. Progestan devam
Nidilat disindakiler yapildi ama o verilmedi, sorsam mi acaba . Sendede toplanma oluyor muydu canim. Yumurta gibi sisiyo bi taraf

Konustum anlattim, bak annecim dedi daha cok erken , lutfen geleyim deme , insallah anlasmisizdir 🙏
Anlamışlardır tabikide annesi merak etme dururlar endolda nidilat kasılma ilacıdır ilk endol veriliyor durmazsa nidilat bazende beraber ama sana serum vermişler büyük ihtimal onun içinde nidicard vardı ben 3 hafta toplam yatmiş biri olarak biraz tecrübe edindim 🤭 tabi fiyatlarıda çok iyi biliyorum ama çok şükür sağlıkla çıktık gerisi bir yerde önemli değil diyor insan sende inş sağlıkla cık 🤲🏻💚

Uzar tabikide canım şimdi sancın tamamen dursun daha da artar o merak etme bebekler küçük olduğundan baskıları azdır bende ikiside bas asagı ve haftam büyük olduğundan artmadı ama çok şükür senin artacak Allah’ın izniyle merak etme hastaneden gene fazladan yastık al ayağının altına koy kuzum daha da iyi olur çünkü 😇🤗

Kızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 😇🙏🏻 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs☺️ kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı 🥰💗
Çok sevindim canım senin adına 🤩
Cumartesiye dahada uzar inş

Saol canim, rakam soylemedi ama bu haftalarda sanci beklemeyiz duz cizgi olsun isteriz dedi. Duz cizgiyi gorene kadar yatis dedi. Masallah gecelik yatis fiyatlari da efsane olmus. Ama iyi olsunlarda, herseye raziyiz😍
Anladım kuzum benimde dün nst dümdüz değildi acaba kaç üstü sanci sayılabilir merak ettim. Tecrübeli anneler biliyordur belki şimdi söylerler. Insallah iyi olacaklar sen hic korkma. Acilma ya da rahim agzinda kisalma yok ama dimi kuzum

Back