- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #7.021
Rahim agzi iyi dedi ama bi deger soylemedi. Crp yuksek cikmis, kanda enfeksiyon varmis. Tekrar nst cekildi. Yine sanci var ama sanciyi hissetmiyorum. Toplaninca anliyorum, kasildigini. Sende toplanma yoksa korkma canimAnladım kuzum benimde dün nst dümdüz değildi acaba kaç üstü sanci sayılabilir merak ettim. Tecrübeli anneler biliyordur belki şimdi söylerler. Insallah iyi olacaklar sen hic korkma. Acilma ya da rahim agzinda kisalma yok ama dimi kuzum
Yani 35+3 olduğunda önden gitmiş halı kaç oluyor?Valla neyi dikkate alıyorlar bilemiyorum. Bence gelişimleri de önemli. Benimkiler biraz önden gidiyorlar. O yüzden 35+3 de olmasında sakınca görmedi. Hatta tarih için bile iyi düşünmüşsünüz dedi. Genelde 36 hafta ideal demişti neye göre dedi bilmiyorum.
20 dkda 3 kez 40 üstü cikmasi lazımmış sancı için bildiğim bu emin degilimAnladım kuzum benimde dün nst dümdüz değildi acaba kaç üstü sanci sayılabilir merak ettim. Tecrübeli anneler biliyordur belki şimdi söylerler. Insallah iyi olacaklar sen hic korkma. Acilma ya da rahim agzinda kisalma yok ama dimi kuzum
Benım alttaki bebek bas asagı duruyor, resmen yumruk atıyor gibiydı asagı dogru..donmez mı o tekrar.. Alayım canım zaten tekım odada, yandaki yastıgı alırımUzar tabikide canım şimdi sancın tamamen dursun daha da artar o merak etme bebekler küçük olduğundan baskıları azdır bende ikiside bas asagı ve haftam büyük olduğundan artmadı ama çok şükür senin artacak Allah’ın izniyle merak etme hastaneden gene fazladan yastık al ayağının altına koy kuzum daha da iyi olur çünkü
Insallah cnm Allah razı olsunÇok sevindim canım senin adına
Cumartesiye dahada uzar inş
Benimde söylemediler dün kuzum değer. Valla bence toplanma var ama bilmiyorum doktorum cumartesi görecek o zaman daha netlesir sanirimRahim agzi iyi dedi ama bi deger soylemedi. Crp yuksek cikmis, kanda enfeksiyon varmis. Tekrar nst cekildi. Yine sanci var ama sanciyi hissetmiyorum. Toplaninca anliyorum, kasildigini. Sende toplanma yoksa korkma canim
Anladım kuzum benim 40 üstü bir tane var sanırım o yüzden belki çok ciddiye almadı doktor20 dkda 3 kez 40 üstü cikmasi lazımmış sancı için bildiğim bu emin degilim
Senin haftan çok erken daha kuzum dönerler bir çok kez merak etme.Benım alttaki bebek bas asagı duruyor, resmen yumruk atıyor gibiydı asagı dogru..donmez mı o tekrar.. Alayım canım zaten tekım odada, yandaki yastıgı alırım
Insallah canımSenin haftan çok erken daha kuzum dönerler bir çok kez merak etme.
Hiç fiyat almadım ama yüksek bir rakamdır diye tahmin ediyorum ben debenim karsilayamayacagim kadar pahali maalesef
Olabilir belki aman dursunlar sancısız ağrısız günler geçirelim insallahAnladım kuzum benim 40 üstü bir tane var sanırım o yüzden belki çok ciddiye almadı doktor
saol canım
Dönerler kuzum daha çok küçükler yerleri hala geniş merak etme sen büyüdükçe terleri daralıyor dönemiyorlar bendeki durum o yüzden ama yastık al koy canım her ihtimale karşı baskılıda azaltmiş olursunBenım alttaki bebek bas asagı duruyor, resmen yumruk atıyor gibiydı asagı dogru..donmez mı o tekrar.. Alayım canım zaten tekım odada, yandaki yastıgı alırım
Erken doğummu olacak neden şimdiden ciğer geliştirici yapacaklar?Selam kızlar belki hatırlarsınız insülin kullandığım için doktorum ciğer geliştirici iğne yapamayabiliriz demişti bununla ilgili görüş almamız gerekir demişti. bir endokrin profuna randevu aldım cumartesi günü gittim anlattım önce kan aldı bir kaç gün şekerini ölç dedi yaptım bugün gittim kontrole sabah aç karnına biraz yüksek olduğu için akşamları da ayrı bir insülün başlattı ciğer geliştirici iğne kortizonlu olduğu için şeker ve tansiyonu etkiler o nedenle doktorun görüş istemiştir dedi değerlerin korkulacak kadar değil ki olsa bile bu kontrol altında tutulur insülün dozun arttılılır ciğer geliştirici iğne yapılabilir dedi bilginiz olsun benim gibi bu bilgiye ihtiyacı olanlar olursa diye yazdım :) inşallah ciğer geliştiriciye gerek kalmadan yapalım tabiki doğumumuzu hepimiz
Sadece çocukların dolabı kaldi kuzum hazırlık başka bise yok yani zaten çok kıyafet falan almadım elim kalbimde sürekli erken doğum olmasın zamaninda olsun diye bekliyorum inan zor geciyor bana yani stres altındayım hep kilo aldılar mi falan diye sen nasılsın benm gecen hafta dış agrim oldu baya hemde kalsiyum takviyesi başladık geçti şükür eklem ağrılarıma da iyi geldi o ilaç sen nasılsın ben böyleyim yani bebekler de biraz yavas kilo alıyor ne yersem yiyim tek bebek kadar hızlı olmuyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?