- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
- #6.981
Belkide de mideden çünkü yemek yemeye başladığım an kıvılcım gibi hareketleniyormide hareketlerindir belki hiçbir tahminim yok ama. yemek yerken kasilan pek duymadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide de mideden çünkü yemek yemeye başladığım an kıvılcım gibi hareketleniyormide hareketlerindir belki hiçbir tahminim yok ama. yemek yerken kasilan pek duymadim
Kuzum bu hafta konuşacaktık eşim korona oldu bende suan karantinadayım test almaya gelecekler negatifsem dr gideceğim değilsem haftaya kaldı nasıl olur süreç benim belli değil hiç Sana hangı gün verdi canım benim ? Hayırlı olsun şimdiden güzel doğumların olsun inş
Esinede çok geçmiş olsun sana bulasmamistir inşallah.bsna 10 Şubat dedi canım sezeryan içinKuzum bu hafta konuşacaktık eşim korona oldu bende suan karantinadayım test almaya gelecekler negatifsem dr gideceğim değilsem haftaya kaldı nasıl olur süreç benim belli değil hiç Sana hangı gün verdi canım benim ? Hayırlı olsun şimdiden güzel doğumların olsun inş
Hiç görüşmedik canım duydum ama benim olacağım şehirde varmı böyle bilmiyorumDoğum tarihi yaklaşan netleşen arkadaşlar, kordon kanı ve dokusunu saklama gibi düşünceleriniz var mı? Doktorlarınızla ve hastane ile şartları hakkında bu konuyu görüştünüz mü
M mussmutluu Umut_bebek NasilYarDiyeyim
İnşallah canım kaç oluyorsun tam ogunBenim 22 Şubat bakalım Allah'ın izniyle o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa. İnşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım
35+3 oluyorum canım. Doktorum zaten 36. Hafta yaparız demişti önceden. Bende madem 36 da olacak güzel bir tarih olsun diye 22 Şubat istedimİnşallah canım kaç oluyorsun tam ogun
Demekki bütün Dr riske atmak istemiyor.bende onunda kontrol olsam bı kaç gün daha dursalar olurmu dedim olmaz dedi.seninki tedavi bebegimi35+3 oluyorum canım. Doktorum zaten 36. Hafta yaparız demişti önceden. Bende madem 36 da olacak güzel bir tarih olsun diye 22 Şubat istedim
Ya aslında biz çok takıyoruz demekki duracak durumu yok onlar işini bilir bebeğin başı tam rahim ağzında aşağıda dedi demekki durmayacak.olsun bunada şükür o güne yetissek yine iyi ciğer geliştirici falan demedi hiç demekki riskli haftayı geçtik.36+1 oluyorsun o tarihte yanlis hesaplamadiysam. durabilecek gibiyse gel alcam der mi ki acaba? benim doktor o tarihe gidebileceğime zaten inanmiyor ama durabilsem de en gec 37+0da alirim dedi.
Bizimkide kendine göre ayarladı heralPlanli islemlerde 35.hafta sonrasinda, USG'de bebegin durumuna gore ) tabi bir de doktorun takvimi muhim
Sağol canım benim teşekkür ederim amin inş hayırlısı dıyellım Sanırım tahminimce 36 haftalık oluyorsun bence gayet güzel yanı onemli olan senin ve bebeklerin sağlığı çok durması senide riske sokabilir belli olmaz canım benim hayırlı zamanda doğsunlar ınsEsinede çok geçmiş olsun sana bulasmamistir inşallah.bsna 10 Şubat dedi canım sezeryan için
Evet canım aşılama ileDemekki bütün Dr riske atmak istemiyor.bende onunda kontrol olsam bı kaç gün daha dursalar olurmu dedim olmaz dedi.seninki tedavi bebegimi
Son adeti dikkate alıyorlar degilmi hepEvet canım aşılama ile
Çok şükür canım maşşallah çok sevindim oyy fıstıklar da iyiymiş daha ne olsun pessarla uzun süre durursun kafan da rahat olur canım şifa olsunKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Insallah canım benım valla az da olsa rahatladım, demek ki kasılmadan dolayı kısalmıs, kasılma durunca uzamaya basladı gerıÇok şükür canım maşşallah çok sevindim oyy fıstıklar da iyiymiş daha ne olsun pessarla uzun süre durursun kafan da rahat olur canım şifa olsun
Gözün Aydın canım benim çok sevindim cok güzel haber bu masallah size hayırlısyla tedavini olup çıktıktan sonra güzel haftalara gideceksin canım benim hiç merak etme annesi kızlarında senin kadar güçlü çünküKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
benim karsilayamayacagim kadar pahali maalesefDoğum tarihi yaklaşan netleşen arkadaşlar, kordon kanı ve dokusunu saklama gibi düşünceleriniz var mı? Doktorlarınızla ve hastane ile şartları hakkında bu konuyu görüştünüz mü
M mussmutluu Umut_bebek NasilYarDiyeyim
cok guzel bir haber çok sevindim. o daha da uzar muhtemelen çünkü bebeklerin agirligi tam basmiyor henüzKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı
Çok sevindim canım çok şükür. Herşey güzel olacak Allah'ın izniyleKızlar şükürler olsun rahım uzunlugum 10dan 16mm e cıkmıs, dun aksamdan beri Kasılmam olmuyor, doktor 2 gun daha bekleyelim, tamamen durdugundan emın olalım dedı, cumartesi pessarı takacak pazar veya pazartesi taburcu ederim dedi 24.haftada her ıhtımale karsı ciger gelsıtırıcı ıgne de vuracak, bundan sonra kontroller haftalık olacakmıs kızlarımın da keyfi yerindeydi, kıpır kıpır ediyorlardı