• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ben en basından beri kanamalar la ugrastım, onlar bitti cok sukur dedik, bu cıktı sımdı de 🤷‍♀️

Endol 48 saat vereceklermiş, sonra nıdılat devam dedi.. Bısey diyim mı ıkı bılegım de acıyordu, Hıc acı kalmadı, nasıl guclu bıseyse.. Pessarı takıcak kesın sanırım, suan rahım takmak ıcın uygun deıl dedı, yarın bakıp karar verecek ınsallah 17 18 olmustur da hemen takar, her an dogum olacak korkusundan bıraz da olsa uzaklaşırım
Doğru kuzum 48 saat sürede belli ediyor ılac ıns sonucu alırsın ki bilek agrın geçmiş masallah etki edıyor sana 🧿 bendede inş takar bana takılamadı haftamdan dolayı sürekli o endişe telaş çok kötü her haftam ne olacakla geçiyor hayırlısıyla takılsın inş daha rahat hamileliğin kuzum bu sayede güzel haftalarda doğum yaparsın kuzum benim 🤲🏻🥰

Ben de en cok su hoplayan zıplayan degsıık degsıık videolar ceken,o gucu bulan hamilelere imrenıyorum, yatakta dönerken bıle korkuyorum.. 🤷‍♀️
İnsallah deılsındır kuzumm, agrın sancın var mı? Ben 35e kadar ılerlehecegıne inanıyorum
Artık ben yürüyenlere bile özeniyorum 😂 çok halsızim ama haftamdan dolayı mı koronamı bilmiyorum hamilelikte ise kemiklerimden ses geliyor gibi hissediyorum bu haftalar baya zormuş inş gideriz kuzum yani bir iki haftada dayansam şükredeceğim ama çok zorlanıyorum hayırlısı diyelim artık kuzum 🤲🏻🥰💚

Doğru kuzum 48 saat sürede belli ediyor ılac ıns sonucu alırsın ki bilek agrın geçmiş masallah etki edıyor sana 🧿 bendede inş takar bana takılamadı haftamdan dolayı sürekli o endişe telaş çok kötü her haftam ne olacakla geçiyor hayırlısıyla takılsın inş daha rahat hamileliğin kuzum bu sayede güzel haftalarda doğum yaparsın kuzum benim 🤲🏻🥰
Yarın artsın diye dua ediyorum valla, ınsallah takılır da rahatlarım bı nebze
Artık ben yürüyenlere bile özeniyorum 😂 çok halsızim ama haftamdan dolayı mı koronamı bilmiyorum hamilelikte ise kemiklerimden ses geliyor gibi hissediyorum bu haftalar baya zormuş inş gideriz kuzum yani bir iki haftada dayansam şükredeceğim ama çok zorlanıyorum hayırlısı diyelim artık kuzum 🤲🏻🥰💚
Yatmaktan agrıyordur kemiklerin canım, ben de sag sol yapıp duruyorum sureklı..
Benım doktor 28e bıle razı suan.. Ama mudahale edersek ilerler ınsallah dıyor..
32 hedefine de ulastın, ınsallah sıra 36 da, onu da gör, hemen gir doguma valla

bizim hedef 34 şuan tutturamayabilirim. bir tanesi rahim agzins cok kotu tekme atiyor biraz daha zorlasa suyum gelivercek rahim agzinin da daha da düştugunu dusunuyorum gecen haftaya göre daha cok agri var vajinada. oturur pozisyonda cok canim yaniyor karnimin icinde basinc artiyor. bi de akşamları cok kasilmam var nstye girince kasilma olmuyor ilginç sekilde ama kisalmaya sebep oluyor işte bana nidilat falan vermedi doktor kasilmayi gözüyle gormedigi icin. 20 mm kaca dustu acaba 10 falan olsa belki bir iki hafta daha giderdi
proluton igne her hafta biraz rahatlatıyordu beni bu hafta hicbir rahatlama hissedemedim

Yarın artsın diye dua ediyorum valla, ınsallah takılır da rahatlarım bı nebze

Yatmaktan agrıyordur kemiklerin canım, ben de sag sol yapıp duruyorum sureklı..
Benım doktor 28e bıle razı suan.. Ama mudahale edersek ilerler ınsallah dıyor..
32 hedefine de ulastın, ınsallah sıra 36 da, onu da gör, hemen gir doguma valla
Ins kuzum sancin hafiflesin uzar sen hic merak etme ins hayirlisiyla takilir gorursun emin ol benim dr bile mucize diyor bana dayanmama surekli kendisi bile masallah diyip duruyor allahim yeterki istesin hersey mumkun o yuzden hic stres yapma ins hersey yoluna girecek artik dr bir iki hafta daha dayan aliriz diyor benide riske atmaktan korkuyor hayirli zamanda dogumlarimiz olsun ins 🤲🏻🤲🏻 seninde takilsin ben eminim guzel haftalara sorunsuzca gidecegine ins canim 🤲🏻🤲🏻

Son düzenleme:
Ins kuzum sancin hafiflesin uzar sen hic merak etme ins hayirlisiyla takilir gorursun emin ol benim dr bile mucize diyor bana dayanmama surekli kendisi bile masallah diyip duruyor allahim yeterki istesin hersey mumkun o yuzden hic stres yapma ins hersey yoluna girecek artik dr bir iki hafta daha dayan aliriz diyor benide riske atmaktan korkuyor hayirli zamanda dogumlarimiz olsun ins 🤲🏻🤲🏻 seninde takilsin ben eminim guzel haftalara sorunsuzca gidecegine ins canim 🤲🏻🤲🏻
Oyle kuzum rabbim ol desin yeter ki 🤲🏻 ınsallah sag salım kucagımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻❤️

Geçmiş olsun canım sabitlenmiş olur umarim kisalma olmaz bir de bu bela oldu bize rahim ağzı boyu millet dans ediyor biz yerijixden kalkamıyoruz ikiz olmasının nazi bu heralde 😊 Rabbim sağlıkla hayirla zamanında gelmelerini nasip etsin inşallah bende hiç kalkmamaya çalışıyorum ama tabi kalkiyoruz mecburen yoksa bana kalsa ne halim var ne enerjim var ne iştahım var öyle yatayım istiyorum iştahım da kesildi

Düşünsene o dans edenler son ayinda ya da 40.haftalarina 6hafta varken 2bucuk - 3 kiloluk bebek taşıyorlar. Biz daha 28.haftayi yeni doldurmusken 7.aya yeni girmiş daralmış rahmimizde TOPLAM: 2bucuk-3 kiloluk bebek taşıyoruz.

Kizceler size bisey soracağım benim iki üç gündür artık ayaktayken alt tarafimda baya baskı oluyor hissediyorum yani daha önce yoktu. Normal mi büyüdükleri için mi oluyor sizce ?

İnsallah canım, Allah razı olsun

Benım 18.haftada 30 cıkmıstı, ıkı haftada bu kadar dusmesı korkuttu, bır de karnım tas gibiydı.. Insallah yarına ılacların faydasını goruruz

Sana progesteron fitil ile iğneyi bıraktırmişlar miydi bu süre içinde?

Düşünsene o dans edenler son ayinda ya da 40.haftalarina 6hafta varken 2bucuk - 3 kiloluk bebek taşıyorlar. Biz daha 28.haftayi yeni doldurmusken 7.aya yeni girmiş daralmış rahmimizde TOPLAM: 2bucuk-3 kiloluk bebek taşıyoruz.
Aynen kuzum çok haklısın ama ikiz olup hareketli olan da oluyor bizim komşu nün gelini ikiz hamileydi bir gör yani demezsin hamile iyle hareketliydi dogurdu ne kuvez ne bise görmedi

Kizceler size bisey soracağım benim iki üç gündür artık ayaktayken alt tarafimda baya baskı oluyor hissediyorum yani daha önce yoktu. Normal mi büyüdükleri için mi oluyor sizce ?
Normal canim oluyor o baskı akinti da oluyor bense sivi yani ama dr o olur dedi

bizim hedef 34 şuan tutturamayabilirim. bir tanesi rahim agzins cok kotu tekme atiyor biraz daha zorlasa suyum gelivercek rahim agzinin da daha da düştugunu dusunuyorum gecen haftaya göre daha cok agri var vajinada. oturur pozisyonda cok canim yaniyor karnimin icinde basinc artiyor. bi de akşamları cok kasilmam var nstye girince kasilma olmuyor ilginç sekilde ama kisalmaya sebep oluyor işte bana nidilat falan vermedi doktor kasilmayi gözüyle gormedigi icin. 20 mm kaca dustu acaba 10 falan olsa belki bir iki hafta daha giderdi
proluton igne her hafta biraz rahatlatıyordu beni bu hafta hicbir rahatlama hissedemedim
Benmde sanki aşağıdan çıkacak gibi tekme oluyor bazen korkuyorum hemde basliyor böyle 10 tane faln vuruyor korkuyorum insallah hedef şubat sonu ama öyle düşünelim

Kızlar lansinoh tekli pompayı baya beğendim hastanedekinden çok daha güzel hastanedeki ya çok ya az çekiyordu doğru düzgün ayarlanmıyordu pişman oldum hastanede kullanmadığıma bu çok iyi kademelendirilmiş uyarma modu da çok iyi göğüs ıslanıyor böylece yavaş yavaş arttırıp acı sızı yara olmadan kullanıyorum 👍🏻 Bir makine mühendisi olarak benden onayı aldı 😂 lansinohun göğüs ucu kremi de çok iyiymiş. Hatta bende therapearl sıcak soğuk göğüs terapisi diye bir şey var onu da öneririm. Bebekler olmadığı için süt sağma tecrübelerimi paylaşabiliyorum sadece 🙈

Kızlar lansinoh tekli pompayı baya beğendim hastanedekinden çok daha güzel hastanedeki ya çok ya az çekiyordu doğru düzgün ayarlanmıyordu pişman oldum hastanede kullanmadığıma bu çok iyi kademelendirilmiş uyarma modu da çok iyi göğüs ıslanıyor böylece yavaş yavaş arttırıp acı sızı yara olmadan kullanıyorum 👍🏻 Bir makine mühendisi olarak benden onayı aldı 😂 lansinohun göğüs ucu kremi de çok iyiymiş. Hatta bende therapearl sıcak soğuk göğüs terapisi diye bir şey var onu da öneririm. Bebekler olmadığı için süt sağma tecrübelerimi paylaşabiliyorum sadece 🙈
bende de çiftlisi var steril etmem gerekiyor cantaya koyucam. lansinohun kreminden de aldim. yalnız cok yara olursa garmastan krem oneriyorlar bir de gümüş kapak. gümüş kapak da aldim garmastan herhalde acil durumda eczanede bulurum diye düşünüyorum. emzirme konusunda tecrubem yok maalesef ilkini emziremedim
düzenli sağım yapıyorsun değil mi? gece de mutlaka saat kurup sağ

Back