2022 ikiz annesi olacaklar

Normal canim oluyor o baskı akinti da oluyor bense sivi yani ama dr o olur dedi

kontrolde rahim agzin iyiyse endişe etme canim

Bebegin pozisyonuyla alakali diye okumustum
Canlarım doktoruma sordum ilk defa böyle bisey olunca o da sanırım huzursuz oldu. Nst istedi. Acile gittik nst çekildi şükür bir sorun çıkmadı. Pazar pruloton depot vurdurmustum ben her hafta vuruluyorum ama bugün 1 tane daha vurdular. Inşallah şu günleri bi atlatsak sağ salim.

Iki gundur hic bildirim gelmemis, mesajlari simdi gordum.
Sohrab hersey yoluna girecek insallah, sabir...
C Cerenace sorun cikmamis, cok sukur. Hep heyecan hep tetik bu ikiz isi..
Cuma medicalde kontrolum var pinkbuyu bir de ben sorayim bakalim ne fiyat verecek ( gerci orasi da herkese ayri fiyat cakiyor, tutturabildigine ama...)
2 gundur kendime agir geliyorum, karnimda yer kalmadi sanki, daha nereye buyuyecek acaba 13.haftadan beri depot, 20.haftadan beri oral progesteron almiyorum. Sizi gordukce korkuyorum. 3 hafta once rahim agzi 42mm idi, bakalim ne olacak

Dogum fiyatlari inanilmaz uçmuş ya. Yuzde 50 den fazla zam gelmiş. Her hastaneden fiyat almak gerekecek sanki.
o da çok mümkün değil canım takip eden doktor doğumu yaptırsın istiyoruzo da hangi hastanede ise, ben acıbademi o nedenle bırakmıştım tüp bebek doktorumla devam edeyim dedim ama o fiyatları verince bırakıp başka doktor bulmuştum. Şimdi iki hastanede çalışıyor doktorum bana uygun zaman da nerdeyse oraya gidiyorum her gittiğimde muayene ücretleri değişiyor anlamıyorum hadi dolar eur dediler herşeye zam geldi de hastaneye ne oluyor doktora sürekli zam mı yapıyosun tıbbı malzeme fiyatı artıyor dese her alanda kullanılmıyor malzeme gerçekten çok fırsatçı bir ülkede yaşıyoruz

canım modelini atar mısın tek çeşit mi bilmiyorum ama :) begenilenlere bakalım bizde

Günaydın kızlar nasilsiniz bizi bu zamlar mahvetti yahu 300 lira gelmiş elektrik üstelik tek yaşıyorum düşünün smdi doğumların fiyatını sormaya çekiniyorum hersey oyle zamlandi ki sadece doğum 10 bin falan tutar sanirim bazen diyorum git fakültede doğur ama iste yenidogan togun bakım 1 hastanede var sadece o da Özel orda doğum yaparim heralde

Gerçekten çok zormus ikizler yani ben daha önce sizin gibi tek gebelik yaşamadım ama su an ki durum resmen delilik hali gibi hissediyorum hayatımın hiç bir döneminde bu kadar kontrolü kaybetmiş hissetmemiştim. Bu arada ben depotu ve duphastonu hala kesmedim ona rağmen böyle heyecan yaşayınca daha da stres oluyorum. Şu an için rahim ağzı uzunluğu iyi dediler akşam ama kendi doktorum bakmadı cumartesi gideceğim onun değerlendirmesi daha önemli tabi. Umarim sizinde kisalma olmamıştır cuma günü güzel haberler alırsınız.

Evet canım ben steril edip koymuştum ama hastanedekiler daha iyidir deyip hastanede çıkarmamıştım keşke çıkarsaymışım. İkilileri bilmiyorum ama tekli güzelmiş bende 2 tane tekli var daha ikinciyi kullanmadım bebekler yanımda olmadığı için bir anda çok sağmam gerekmiyor sırayla sağıp biriktiriyorum. Şırıngalarla ya da süt poşetleriyle dondurup götürüyoruz. Evet düzenli sağmaya çalışıyorum canım o önemliymiş ben de yeni öğreniyorum bu işleri çok zorlamamak lazım acıyorsa hemen ayarını düşünüyorum yara olup kanarsa bu sefer hiç veremem diye şimdilik krem yetti kapakları da çok övüyorlar gümüş olanlardan almadım gerekirse alıcam

Kizlar sezeryan için gün verdi doktorum.bu günü tüp bebek okanlar için transfer gününe goremi belirliyorlar adete goremi,ultrasyonda çıkan haftaya goremi sizin günler ne zaman?

Hayırlı olsun canım bebisler ne durumda son haberler ne?

Anneler bir kaç gündür yemek yerken karnımda dengeler değişiyor sanki, ağrıyor mu yoksa kasılıyor mu anlayamiyorum. Bebek hareketlerini de henüz net hissetmediğim için ayrıt edemiyorum varmi bilgisi olan?

Kizlar sezeryan için gün verdi doktorum.bu günü tüp bebek okanlar için transfer gününe goremi belirliyorlar adete goremi,ultrasyonda çıkan haftaya goremi sizin günler ne zaman?
subatin ilk haftasi dedi bana ama net tarih vermedi. neye göre soyledi bilmiyoruum ultrasonda ki ölçümlere bakti ama orda son adet tarihim de yaziyor. sana hangi güne verdi

subatin ilk haftasi dedi bana ama net tarih vermedi. neye göre soyledi bilmiyoruum ultrasonda ki ölçümlere bakti ama orda son adet tarihim de yaziyor. sana hangi güne verdi
10 Şubat dedi canım bana az daha dursaydi keşke diye için içimi kemiriyor

Anneler bir kaç gündür yemek yerken karnımda dengeler değişiyor sanki, ağrıyor mu yoksa kasılıyor mu anlayamiyorum. Bebek hareketlerini de henüz net hissetmediğim için ayrıt edemiyorum varmi bilgisi olan?
mide hareketlerindir belki hiçbir tahminim yok ama. yemek yerken kasilan pek duymadim

Planli islemlerde 35.hafta sonrasinda, USG'de bebegin durumuna gore ) tabi bir de doktorun takvimi muhim

10 Şubat dedi canım bana az daha dursaydi keşke diye için içimi kemiriyor
36+1 oluyorsun o tarihte yanlis hesaplamadiysam. durabilecek gibiyse gel alcam der mi ki acaba? benim doktor o tarihe gidebileceğime zaten inanmiyor ama durabilsem de en gec 37+0da alirim dedi.

Benim 22 Şubat bakalım Allah'ın izniyle o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa. İnşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…