- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.961
Normal canim oluyor o baskı akinti da oluyor bense sivi yani ama dr o olur dedi
kontrolde rahim agzin iyiyse endişe etme canim
Canlarım doktoruma sordum ilk defa böyle bisey olunca o da sanırım huzursuz oldu. Nst istedi. Acile gittik nst çekildi şükür bir sorun çıkmadı. Pazar pruloton depot vurdurmustum ben her hafta vuruluyorum ama bugün 1 tane daha vurdular. Inşallah şu günleri bi atlatsak sağ salim.Bebegin pozisyonuyla alakali diye okumustum
14-15. Haftaya kadar cok, sonra azalmisti. Ama hic bitmedi ara ara yokluyorArkadaşlar bulantılarıniz ne zaman azaldı. Ben 8. Haftaya girdim şiddetli bulantı vardı 2 haftadır ama bugün baya azaldı. Korkuyorum bende bir sorun varmıdır diye. Sizin ne zaman azaldı
o da çok mümkün değil canım takip eden doktor doğumu yaptırsın istiyoruzo da hangi hastanede ise, ben acıbademi o nedenle bırakmıştım tüp bebek doktorumla devam edeyim dedim ama o fiyatları verince bırakıp başka doktor bulmuştum. Şimdi iki hastanede çalışıyor doktorum bana uygun zaman da nerdeyse oraya gidiyorum her gittiğimde muayene ücretleri değişiyorDogum fiyatlari inanilmaz uçmuş ya. Yuzde 50 den fazla zam gelmiş. Her hastaneden fiyat almak gerekecek sanki.
canım modelini atar mısın tek çeşit mi bilmiyorum ama :) begenilenlere bakalım bizdeKızlar lansinoh tekli pompayı baya beğendim hastanedekinden çok daha güzel hastanedeki ya çok ya az çekiyordu doğru düzgün ayarlanmıyordu pişman oldum hastanede kullanmadığıma bu çok iyi kademelendirilmiş uyarma modu da çok iyi göğüs ıslanıyor böylece yavaş yavaş arttırıp acı sızı yara olmadan kullanıyorumBir makine mühendisi olarak benden onayı aldı lansinohun göğüs ucu kremi de çok iyiymiş. Hatta bende therapearl sıcak soğuk göğüs terapisi diye bir şey var onu da öneririm. Bebekler olmadığı için süt sağma tecrübelerimi paylaşabiliyorum sadece
Gene güzel seninki kuzum 37 haftalik oluyorsun o zaman dasubat sonuna gidemem ben kuzum maximum 4 hafta sonra sezaryen olucam
Tabiki canım benim kullandığım bucanım modelini atar mısın tek çeşit mi bilmiyorum ama :) begenilenlere bakalım bizde
Gerçekten çok zormus ikizler yani ben daha önce sizin gibi tek gebelik yaşamadım ama su an ki durum resmen delilik hali gibi hissediyorumIki gundur hic bildirim gelmemis, mesajlari simdi gordum.
Sohrab hersey yoluna girecek insallah, sabir...
C Cerenace sorun cikmamis, cok sukur. Hep heyecan hep tetik bu ikiz isi..
Cuma medicalde kontrolum varpinkbuyu bir de ben sorayim bakalim ne fiyat verecek ( gerci orasi da herkese ayri fiyat cakiyor, tutturabildigine ama...)
2 gundur kendime agir geliyorum, karnimda yer kalmadi sanki, daha nereye buyuyecek acaba13.haftadan beri depot, 20.haftadan beri oral progesteron almiyorum. Sizi gordukce korkuyorum. 3 hafta once rahim agzi 42mm idi, bakalim ne olacak
Evet canım ben steril edip koymuştum ama hastanedekiler daha iyidir deyip hastanede çıkarmamıştım keşke çıkarsaymışım. İkilileri bilmiyorum ama tekli güzelmiş bende 2 tane tekli var daha ikinciyi kullanmadım bebekler yanımda olmadığı için bir anda çok sağmam gerekmiyor sırayla sağıp biriktiriyorum. Şırıngalarla ya da süt poşetleriyle dondurup götürüyoruz. Evet düzenli sağmaya çalışıyorum canım o önemliymiş ben de yeni öğreniyorum bu işleribende de çiftlisi var steril etmem gerekiyor cantaya koyucam. lansinohun kreminden de aldim. yalnız cok yara olursa garmastan krem oneriyorlar bir de gümüş kapak. gümüş kapak da aldim garmastan herhalde acil durumda eczanede bulurum diye düşünüyorum. emzirme konusunda tecrubem yok maalesef ilkini emziremedim
düzenli sağım yapıyorsun değil mi? gece de mutlaka saat kurup sağ
Hayırlı olsun canım bebisler ne durumda son haberler ne?Evet canım ben steril edip koymuştum ama hastanedekiler daha iyidir deyip hastanede çıkarmamıştım keşke çıkarsaymışım. İkilileri bilmiyorum ama tekli güzelmiş bende 2 tane tekli var daha ikinciyi kullanmadım bebekler yanımda olmadığı için bir anda çok sağmam gerekmiyor sırayla sağıp biriktiriyorum. Şırıngalarla ya da süt poşetleriyle dondurup götürüyoruz. Evet düzenli sağmaya çalışıyorum canım o önemliymiş ben de yeni öğreniyorum bu işleriçok zorlamamak lazım acıyorsa hemen ayarını düşünüyorum yara olup kanarsa bu sefer hiç veremem diye şimdilik krem yetti kapakları da çok övüyorlar gümüş olanlardan almadım gerekirse alıcam
subatin ilk haftasi dedi bana ama net tarih vermedi. neye göre soyledi bilmiyoruum ultrasonda ki ölçümlere bakti ama orda son adet tarihim de yaziyor. sana hangi güne verdiKizlar sezeryan için gün verdi doktorum.bu günü tüp bebek okanlar için transfer gününe goremi belirliyorlar adete goremi,ultrasyonda çıkan haftaya goremi sizin günler ne zaman?
10 Şubat dedi canım bana az daha dursaydi keşke diye için içimi kemiriyorsubatin ilk haftasi dedi bana ama net tarih vermedi. neye göre soyledi bilmiyoruum ultrasonda ki ölçümlere bakti ama orda son adet tarihim de yaziyor. sana hangi güne verdi
mide hareketlerindir belki hiçbir tahminim yok ama. yemek yerken kasilan pek duymadimAnneler bir kaç gündür yemek yerken karnımda dengeler değişiyor sanki, ağrıyor mu yoksa kasılıyor mu anlayamiyorum. Bebek hareketlerini de henüz net hissetmediğim için ayrıt edemiyorum varmi bilgisi olan?
Planli islemlerde 35.hafta sonrasinda, USG'de bebegin durumuna goreKizlar sezeryan için gün verdi doktorum.bu günü tüp bebek okanlar için transfer gününe goremi belirliyorlar adete goremi,ultrasyonda çıkan haftaya goremi sizin günler ne zaman?
36+1 oluyorsun o tarihte yanlis hesaplamadiysam. durabilecek gibiyse gel alcam der mi ki acaba? benim doktor o tarihe gidebileceğime zaten inanmiyor ama durabilsem de en gec 37+0da alirim dedi.10 Şubat dedi canım bana az daha dursaydi keşke diye için içimi kemiriyor
Benim 22 Şubat bakalım Allah'ın izniyle o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa. İnşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı doğumlar yapalımKizlar sezeryan için gün verdi doktorum.bu günü tüp bebek okanlar için transfer gününe goremi belirliyorlar adete goremi,ultrasyonda çıkan haftaya goremi sizin günler ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?