• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Tabiki canım inşallahh en hayırlı zamanda doğsunlar o daha önemli 🤲🏻💙 benim sıpa bir gün daha dursa kakasını yicekmiş allah korudu 😬 erken doğum riskimiz olduğu için eşim hep öyle dua etmiş sağlıklı bir şekilde doğabilecekleri en uzun zaman içerde dursunlar diye cidden son güne kadar durdular elimizden geleni yaptık şimdi sıra kavuşma gününde 🙏🏻 Çok sağ ol 🤗
Evet canım okudum onu çok şükür yememiş 🙏 Benim öyle tanıdıklarım var kakasını yiyen Allah korusun. Üzülecek hiçbir şey yok sağ sağlim dünyaya geldiler annesi. Güzelce büyüp kucağına gelecekler bak sonra nasıl daha hızlı büyüyecekler. Yaza kocaman olacaklar inşallah 🧿😘

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏻💙🥰 anca yazabiliyorum. Öğlen 1 civarı doğum yaptım 🤗 bebeler kuvözde biraz uzak kalıcaz ama iyiler çok şükür 🙏🏻💙 oğlan 1250 kız 1600küsürmüş. iyi ki doktorumu dinlemişim oğlan strese girip kaka yapmış o minnoşlukla kakayı nereden buldu hiç anlamadım 😅 biraz daha dursa kötü olabilirmiş yutmamış allahtan kontrol etmişler. Henüz süt yok ama o da olur takılmıyorum 7 aylık doğdular sonuçta hem de sezaryen iyi olsunlar da ☺️ inşallah bir an önce büyürler sağlıkla eve de götürürüz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Spinalle belden aşağı uyuşturarak yaptılar omurgamdan bi iğne yapıldı yani bir şey takmadılar çok güzelmiş gerçekten ablamda epidural olmuştu o daha kötü olmuştu uzun sürmüştü bacaklarımı hissetmiyorum diye çok kafaya takmıştı titreme falan olmuştu bende olmadı bebişleri de yanağıma koydular ağlamalarını da duydum çok rahatladım teyzoşlar 🤗 dualarınız için çok teşekkür ederim 🥰💙
Hayırlı olsun ne güzel. Darısı sağlıkla bizim başımıza olsun. Planlı gebelik miydi yazışmaları okuyamadım ama vardı sanki daha. Doktor iyi fark etmiş kaka yaptığını. Ya ne güzel rabbim hayırlı ömürler nasip etsin 😍

Arkadaşlar bulantılarıniz ne zaman azaldı. Ben 8. Haftaya girdim şiddetli bulantı vardı 2 haftadır ama bugün baya azaldı. Korkuyorum bende bir sorun varmıdır diye. Sizin ne zaman azaldı

Kuzum dün sana söyledim bir kağıt vermişlerdi ordan yazdım ama pandemiden dolayı o da değişmiş görüş yokmuş hiç sadece salı cuma görüş yerine foto video ve hergün bilgi veriliyormuş. Biraz üzüldüm ama onların sağlığı için nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun 🙏🏻 Bugün biraz yoğun geçti eşim hastaneye süt götürdü prematüre bez ve ıslak mendil de istemişler bu sefer. Bebeler küçük olduğu için damardan besleniyormuş henüz ama biz yine de süt sağıp enjektörde dondurup götürüyoruz üstüne isim tarih yazıyoruz inşallah normal gıdaya mamaya falan geçerlerse verecekler onları da 🙏🏻 Onun dışında ağrılarım oluyor ama olacak o kadar idare ediyorum 😬

Kuzuuum yazdıklarını yeni gördüm dualarımız seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙 kasılmaları o ilaçlar baya önlüyor azaltıyor canım ben nidicard (nidilatla aynı) olmasaydı çok daha önce doğururdum muhtemelen eşim bile söyleyip duruyor iyi ki verdi onu diye baya faydalı oluyor inşallah sana da şifa olsun 🙏🏻 Pessarı da çok araştırmıştım çift rahimden dolayı erken doğum olur diye senin haftalarında daha bile yararlı oluyor uzun süre idare edersin ankarada uygulama anlamında daha bilgililer bu konuda zaten… İnşallah sen de Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ gibi ileri haftalara gidiceksin o çok büyük örnek oldu hepimize tek neden rahim ağzı kısalığıysa devam ediliyor bir şekilde pessar da takarsa ileri haftalara gidersin allahın izniyle canım benim 🤲🏻

Sağ ol kuzum 🤗 ağrılarım var ama henüz iğnelik olmadım çok zor durumlar için vermişti yaptırırsın gerekirse demişti ama idare ediyorum şimdilik 😬 bugün başım çatlayacak gibi oldu stresten biraz boynum sırtım tutuldu hep öyle olur birşeylere üzülünce. Bebişlerden uzak kalmak çok zor psikolojiymiş bir birbuçuk ay kalırlar dedi doktor 🤷🏼‍♀️ inşallah kimse yaşamaz herkes bebişleriyle hastaneden çıkar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Annemler de sağ olsun gık desem susturuyorlar bir rahat ağlayamadım sütüm kesilirmiş böyle de felç olcam kasmaktan haberleri yok yeter ki süt gelsin 😅 neyse idare ediyoruz sağlıklı olsunlar da şikayet etmiyorum ☺️
Canım benim evet insan görmek ister ama mantıklı düşününce bu salgın zamanı sanırım dogru olan bu. Çünkü düşünsene onların bagisikliklari şu an daha çok zayıf ve onlara farkında olmadan herşeyi taşıyabiliriz. Çok şükür sütün gelmeye başlamış. Çok sevindim. Hiç üzme kendini ağlama onlar orada güvendeler emin ellerdeler öyle düşün. Ilk ve son ayrılığınız olsun inşallah, rabbim bi daha ayırmasın sizleri🙏🏻

Günaydın kızlar
Kontrolden geldik bebeklerin gelisimi çok iyi biri 735gr biri 675 gr kız olan yine baş aşağı duruyor
Rahim ağzı uzunluğu 34mm çok şükür kisalma olmamış
Cuma sabah tekrar çağırdı rahim ağzı uzunluğunu sabitleniyor mu? Onu takip etmemiz lazım dedi
İstirahat ve şekerine dikkat et dedi
Bizden böyle

Günaydın kızlar
Kontrolden geldik bebeklerin gelisimi çok iyi biri 735gr biri 675 gr kız olan yine baş aşağı duruyor
Rahim ağzı uzunluğu 34mm çok şükür kisalma olmamış
Cuma sabah tekrar çağırdı rahim ağzı uzunluğunu sabitleniyor mu? Onu takip etmemiz lazım dedi
İstirahat ve şekerine dikkat et dedi
Bizden böyle
Geçmiş olsun canım sabitlenmiş olur umarim kisalma olmaz bir de bu bela oldu bize rahim ağzı boyu millet dans ediyor biz yerijixden kalkamıyoruz ikiz olmasının nazi bu heralde 😊 Rabbim sağlıkla hayirla zamanında gelmelerini nasip etsin inşallah bende hiç kalkmamaya çalışıyorum ama tabi kalkiyoruz mecburen yoksa bana kalsa ne halim var ne enerjim var ne iştahım var öyle yatayım istiyorum iştahım da kesildi

Geçmiş olsun canım sabitlenmiş olur umarim kisalma olmaz bir de bu bela oldu bize rahim ağzı boyu millet dans ediyor biz yerijixden kalkamıyoruz ikiz olmasının nazi bu heralde 😊 Rabbim sağlıkla hayirla zamanında gelmelerini nasip etsin inşallah bende hiç kalkmamaya çalışıyorum ama tabi kalkiyoruz mecburen yoksa bana kalsa ne halim var ne enerjim var ne iştahım var öyle yatayım istiyorum iştahım da kesildi
Sağol canım
İlk hamileligimde böyle zor geçti onda rahım agzı uzunlugunda sıkıntı yoktu
İlk aylar kanamalı sonraki aylarda şekerden çektim öyle özeniyorumki hamileligini gule oynaya geçirenlere...
Bende aynı sırf bebekler için yiyorum sekerim normal olsun diye dikkat ediyorum
Benim bide 6 yaşında Anaokulunu giden kızım var destekçim yok annem çalışıyor
Kiz kardeşim geliyor haftada 2gun

Cok sukur canım daha ıyıyız, agrım ve Kasılmam dune gore cok cok ıyı, ılaclar ise yarıyor.. Doktor sabah geldı, yarın bakicam uzunluga dedı, pessar ıcın bana alan gerek dedı, 17 18 olunca takıcak.. 3 4 gun buradasın dedı, sureklı uyukluyorum.. İnsallah uzamaya baslamıstır.. Kasılmadan dolayı da kısa cıkmıs olabılır dedı.. Ha bir de pessar agrısız kısalık ve acılma olan hastalara uygulanıyormus, benım dun agrım vardı. Suan takamam takarsam rahım girişin yırtalbılır dedı, agrıyı bitirecek kasılma da kalmayınca ınsallah takıcak 🙏🏻

Hayırlı olsun ne güzel. Darısı sağlıkla bizim başımıza olsun. Planlı gebelik miydi yazışmaları okuyamadım ama vardı sanki daha. Doktor iyi fark etmiş kaka yaptığını. Ya ne güzel rabbim hayırlı ömürler nasip etsin 😍
Çok sağ ol canım evet plansız oldu 31+4te doğdular sabırsız kuzularım 🤗💙
Canım benim evet insan görmek ister ama mantıklı düşününce bu salgın zamanı sanırım dogru olan bu. Çünkü düşünsene onların bagisikliklari şu an daha çok zayıf ve onlara farkında olmadan herşeyi taşıyabiliriz. Çok şükür sütün gelmeye başlamış. Çok sevindim. Hiç üzme kendini ağlama onlar orada güvendeler emin ellerdeler öyle düşün. Ilk ve son ayrılığınız olsun inşallah, rabbim bi daha ayırmasın sizleri🙏🏻
Amiiiin canım kimseyi ayırmasın evladından 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Desteğiniz çok önemli valla çok sağ olun 🥰

sağ ol kuzum 🤗 ağrılarım var ama henüz iğnelik olmadım çok zor durumlar için vermişti yaptırırsın gerekirse demişti ama idare ediyorum şimdilik 😬 bugün başım çatlayacak gibi oldu stresten biraz boynum sırtım tutuldu hep öyle olur birşeylere üzülünce. Bebişlerden uzak kalmak çok zor psikolojiymiş bir birbuçuk ay kalırlar dedi doktor 🤷🏼‍♀️ inşallah kimse yaşamaz herkes bebişleriyle hastaneden çıkar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Annemler de sağ olsun gık desem susturuyorlar bir rahat ağlayamadım sütüm kesilirmiş böyle de felç olcam kasmaktan haberleri yok yeter ki süt gelsin 😅 neyse idare ediyoruz sağlıklı olsunlar da şikayet etmiyorum ☺️
canım benim sen o kadar güçlüsün ki bu günler geçecek ve eminim bunun da üstesinden geleceksin. ben senin yazdıklarını okuyunca bile gözlerim doluyor, maşallah diyorum nasıl güçlü ve dirayetli diye. kasma kendini o kadar bence ağlamak da rahatlatıyor bazen.

Cok sukur canım daha ıyıyız, agrım ve Kasılmam dune gore cok cok ıyı, ılaclar ise yarıyor.. Doktor sabah geldı, yarın bakicam uzunluga dedı, pessar ıcın bana alan gerek dedı, 17 18 olunca takıcak.. 3 4 gun buradasın dedı, sureklı uyukluyorum.. İnsallah uzamaya baslamıstır.. Kasılmadan dolayı da kısa cıkmıs olabılır dedı.. Ha bir de pessar agrısız kısalık ve acılma olan hastalara uygulanıyormus, benım dun agrım vardı. Suan takamam takarsam rahım girişin yırtalbılır dedı, agrıyı bitirecek kasılma da kalmayınca ınsallah takıcak 🙏🏻
Rabbim şifa versin inş yarınki muayene iyi geçer 🤲

Sağol canım
İlk hamileligimde böyle zor geçti onda rahım agzı uzunlugunda sıkıntı yoktu
İlk aylar kanamalı sonraki aylarda şekerden çektim öyle özeniyorumki hamileligini gule oynaya geçirenlere...
Bende aynı sırf bebekler için yiyorum sekerim normal olsun diye dikkat ediyorum
Benim bide 6 yaşında Anaokulunu giden kızım var destekçim yok annem çalışıyor
Kiz kardeşim geliyor haftada 2gun
Gene kardeşin geliyormuş benm hiç kimse yok inan ki böyle kaldım resmen ortada bir yandan ev temizlenmesi lazım bir yandan oda yapılması lazım hersey çift çift alınması lazım yika utule yerleştir falan derken sahiden de ben de çok strese girdim hatta avm den alamadım diye internetten alıyorum

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum🥺
Rabbim yardım etsin pessar ile 37ye kadar gidin insallah. 20. haftalarda bu rahim uzunluklarina biseyler oluyor zaten

Çok sevindim canım güzel haber dediğim gibi kasılman önemli inş ilaçla geçerde hatta rahim ağzında çok güzel uzar kısalma olmaz bir daha gerek kalmaz pessara ama takılsa bence iyi olur çok güzel haftalara götürür seni hakkından hayırlı olan olsun inş haberdar et bizi durumundan canım ☺️

Banada hala filasyon ekibi gelmedi koronayım değilmiyim belli değil dr randevum var ama dr test sonucunu bekliyor zaten riskli geçiyor haftalarım korona değilsem bir durumumuza bakarız koronaysam dr bir hafta gitmemek bilemedim benim için riskli nasıl olacak canım çok sıkkın inş sorunsuzca bunların hepsini atlatırım inş 🤲🏻 Valla su hastalık bitsin gitsin inş bizlerinde doğumu sorunsuzca olsun ınş su gezip tozan hamilelere imreniyorum resmen ne diyeyım onlarada masallah 🤷🏻‍♀️😅

Rabbim yardım etsin pessar ile 37ye kadar gidin insallah. 20. haftalarda bu rahim uzunluklarina biseyler oluyor zaten
Ben en basından beri kanamalar la ugrastım, onlar bitti cok sukur dedik, bu cıktı sımdı de 🤷‍♀️
Çok sevindim canım güzel haber dediğim gibi kasılman önemli inş ilaçla geçerde hatta rahim ağzında çok güzel uzar kısalma olmaz bir daha gerek kalmaz pessara ama takılsa bence iyi olur çok güzel haftalara götürür seni hakkından hayırlı olan olsun inş haberdar et bizi durumundan canım ☺️
Endol 48 saat vereceklermiş, sonra nıdılat devam dedi.. Bısey diyim mı ıkı bılegım de acıyordu, Hıc acı kalmadı, nasıl guclu bıseyse.. Pessarı takıcak kesın sanırım, suan rahım takmak ıcın uygun deıl dedı, yarın bakıp karar verecek ınsallah 17 18 olmustur da hemen takar, her an dogum olacak korkusundan bıraz da olsa uzaklaşırım

Banada hala filasyon ekibi gelmedi koronayım değilmiyim belli değil dr randevum var ama dr test sonucunu bekliyor zaten riskli geçiyor haftalarım korona değilsem bir durumumuza bakarız koronaysam dr bir hafta gitmemek bilemedim benim için riskli nasıl olacak canım çok sıkkın inş sorunsuzca bunların hepsini atlatırım inş 🤲🏻 Valla su hastalık bitsin gitsin inş bizlerinde doğumu sorunsuzca olsun ınş su gezip tozan hamilelere imreniyorum resmen ne diyeyım onlarada masallah 🤷🏻‍♀️😅
Ben de en cok su hoplayan zıplayan degsıık degsıık videolar ceken,o gucu bulan hamilelere imrenıyorum, yatakta dönerken bıle korkuyorum.. 🤷‍♀️
İnsallah deılsındır kuzumm, agrın sancın var mı? Ben 35e kadar ılerlehecegıne inanıyorum

Back