2022 ikiz annesi olacaklar

Çok geçmiş olsun camım pessar senin durumunda çok işe yarıyor içini ferah tut

Dualarımız seninle Pozitif düşünceye odaklanıp enerjini yüksek tutmaya çalış. Kızlar güçlü olur merak etme

Ben işte o haftalardayken dr bana açıklama yapmadı ama bol su ic ve yat dedi acaba bnmde mi biyle bise oldu
Bu kadar risk olsa bırakmazdı, nerdeyse dogum baslıcakmıs, hunılesme var, uzunluk zar zor 10 cıktı, detaylıyı yarı da bıraktı hemen yatıs dedı
Çok geçmiş olsun camım pessar senin durumunda çok işe yarıyor içini ferah tut
İnsallh cnm
Dualarımız seninle Pozitif düşünceye odaklanıp enerjini yüksek tutmaya çalış. Kızlar güçlü olur merak etme
Insallh tezyesı, cok korkutuyor lar bızı cok

O ne demek kuzum benim ? çok geçmiş olsun bol bol dikkat et kendine az kaldı sana inş ondan sonra bebişlerinle çıkarsın dışarı
Bir çeşit grip çok yaygın. Doktora gitmedim ama belirtiler onu gösteriyor. Ilaç da içemiyoruz malum nasıl geçiricem bakalım

Bir çeşit grip çok yaygın. Doktora gitmedim ama belirtiler onu gösteriyor. Ilaç da içemiyoruz malum nasıl geçiricem bakalım
Anladim canim benim cok gecmis olsun ins sorunsuzca atlatirsin zaten ilacsizliktan dolayi daha kotu oluyoruz ama ins birsey olmadan atlatiriz gecer gider hepsi bol bol portakal mandalina ye ve bide arkadasda demisti elma yi kabuklariyla birlikte soy seker katma kaynat yani komposto yap cidden cok rahatlatiyor ve iyi geliyor ins sanada iyi gelir canim benim

Inşallah canım sağ ol. Geçicek birşekilde oğlum da aynı ondan geçti zaten o ilaç içiyor çabuk iyileşiyor ben de meyve yiyecem bol bol

Arkadaşlar bugün randevum vardı. Bebekler iyiler hiçbir sorun yok. Rahimde kısalma ya da nst de sancı çıkmadı.Doğum için gün koyduk 02.02.2022 37+3 oluyorlar bu durumda. Bakalım o güne kadar dururlarsa bir sorun olmazsa. Bir arkadaş 02. 02 den bahsediyordu bakalım kısmet olacak mı.

Geçmiş olsun canım
İnş sabaha daha iyi olur uzunluk benimde geçen hafta detaylıda 34mm uzunluk bebegin biri baş aşağı rahime dayanmış dedi dr yarin yine kontrolüm var
Benim gebelik şekeri fln oldugu için hep her hafta kontrole cagiriyor doktorum
Dualarim sizinle

İnşallah canım inşallah olan da hafif geçirsin bitsin gitsin

Ne güzel gözünüz aydın inş o güne kadar dururlar annesi
Darısı bizlerin basina bi 30lu haftalari gorebilseydim diyorum hep

Sohrab canım çok geçmiş olsun önlem alınsın yeter ki önemli olan o. Umarım her şey yolunda gider
İnsallah canım, Allah razı olsun
Benım 18.haftada 30 cıkmıstı, ıkı haftada bu kadar dusmesı korkuttu, bır de karnım tas gibiydı.. Insallah yarına ılacların faydasını goruruz

Ne güzel gözünüz aydın inş o güne kadar dururlar annesi
Darısı bizlerin basina bi 30lu haftalari gorebilseydim diyorum hep
Ben de öyle diyordum. 32 den sonra heli ki 34 den sonra insan acayip rahatlıyor. En başından bu günlere çok zor şartlarda psikolojilerde geldik umarım herkes güzel günlere erişir

İyiymiş fiyatı bence ben transfer zamani yani temmuz ayında Maslak Acıbademden fiyat aldığımda 29.000 dediler ikiz doğum düşün 2022 fiyatları ne olmuştur bilmiyorum

Evet kurallar olması iyi bebekler için. Zaten bol.bol foto da atarlar sana bugün nasıl oldun kuzum daha iyi misin
Kuzum dün sana söyledim bir kağıt vermişlerdi ordan yazdım ama pandemiden dolayı o da değişmiş görüş yokmuş hiç sadece salı cuma görüş yerine foto video ve hergün bilgi veriliyormuş. Biraz üzüldüm ama onların sağlığı için nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun Bugün biraz yoğun geçti eşim hastaneye süt götürdü prematüre bez ve ıslak mendil de istemişler bu sefer. Bebeler küçük olduğu için damardan besleniyormuş henüz ama biz yine de süt sağıp enjektörde dondurup götürüyoruz üstüne isim tarih yazıyoruz inşallah normal gıdaya mamaya falan geçerlerse verecekler onları da Onun dışında ağrılarım oluyor ama olacak o kadar idare ediyorum

Kuzuuum yazdıklarını yeni gördüm dualarımız seninle kasılmaları o ilaçlar baya önlüyor azaltıyor canım ben nidicard (nidilatla aynı) olmasaydı çok daha önce doğururdum muhtemelen eşim bile söyleyip duruyor iyi ki verdi onu diye baya faydalı oluyor inşallah sana da şifa olsun Pessarı da çok araştırmıştım çift rahimden dolayı erken doğum olur diye senin haftalarında daha bile yararlı oluyor uzun süre idare edersin ankarada uygulama anlamında daha bilgililer bu konuda zaten… İnşallah sen de Beyaz_lale_ gibi ileri haftalara gidiceksin o çok büyük örnek oldu hepimize tek neden rahim ağzı kısalığıysa devam ediliyor bir şekilde pessar da takarsa ileri haftalara gidersin allahın izniyle canım benim
PembeAnkaKusu canımm nasılsın bugün, ameliyat ağrıların çok mu? Umarım her şey yolundadır
Sağ ol kuzum ağrılarım var ama henüz iğnelik olmadım çok zor durumlar için vermişti yaptırırsın gerekirse demişti ama idare ediyorum şimdilik bugün başım çatlayacak gibi oldu stresten biraz boynum sırtım tutuldu hep öyle olur birşeylere üzülünce. Bebişlerden uzak kalmak çok zor psikolojiymiş bir birbuçuk ay kalırlar dedi doktor inşallah kimse yaşamaz herkes bebişleriyle hastaneden çıkar Annemler de sağ olsun gık desem susturuyorlar bir rahat ağlayamadım sütüm kesilirmiş böyle de felç olcam kasmaktan haberleri yok yeter ki süt gelsin neyse idare ediyoruz sağlıklı olsunlar da şikayet etmiyorum

Ay benim o arkadaş benim ama artık çok geç doğurdum bile Beyaz_lale_ nin de hedefi oydu çok güzel tarih canım allah gönlüne göre versin inşallah

Ay benim o arkadaş benim ama artık çok geç doğurdum bile Beyaz_lale_ nin de hedefi oydu çok güzel tarih canım allah gönlüne göre versin inşallah
Canım benim iyi olsunlar da önemli olan o bunlar işin şakası.Bizler ne yollardan bu günlere geldik. Tarih falan önemli değil. Bebeklerinden ayrı kalmak zor olur tahmin ediyorum ama güzelce güçlensinler annelerine kavuşsunlar inşallah.

Tabiki canım inşallahh en hayırlı zamanda doğsunlar o daha önemli benim sıpa bir gün daha dursa kakasını yicekmiş allah korudu erken doğum riskimiz olduğu için eşim hep öyle dua etmiş sağlıklı bir şekilde doğabilecekleri en uzun zaman içerde dursunlar diye cidden son güne kadar durdular elimizden geleni yaptık şimdi sıra kavuşma gününde Çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…