• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

İnş canım benim ekip bir iki gün sonra geleceğiz demiş belki eşin yeni aldı çıkmaz diye bakalım artık bende aşı sayesinde hafif atlatırım diye umut ediyorum canım benim 😇☺️
Ben de bugün pek iyi değilim gibi bugün dışarı çıktım birşey olsa aynı gün içinde belirti verir mi diyorum 🤷‍♀️ Ne kadar zor zamanda bebek doğuruyoruz. Hepimize güç kuvvet sağlık diliyorum.

Coook sağol canım aminnn inş hayırlısıyla sorunsuz atlatalım 🤲🏻 Sen nasılsın İyimizin toparlanabildinmi canım benim
İyiyim canım evde olmak güzel en azından duşumu falan yaptım biraz ağrılarım var ama olur o kadar ☺️ Bu arada ben de 3 gün hastanede inşallah covid olmamışımdır hemen de belli etmiyor zaten korkmuyor değilim bir de hangi varyant gelecek o da sürpriz cidden neyse allah hepimizi korusun çok zor zamanlarda doğum yapıyoruz cidden 🙏🏻 Aşılılar yine hafif atlatıyor eşi olup kendi 3.testte anca pozitif çıkıp belirtisiz atlatan çok var inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok sağ ol canım benim 🙏🏻🥰 Salı ve cuma 14-15 arası görüş günleri. Her gün 14-15 arası telefonla bilgi alınıyormuş. Bir de foto ve video gönderiyorlarmış kuzum 🤗 covid sebebiyle baya katı kurallar tabi bizim bebeklerimizi de korumuş oluyorlar böylece buna da şükür 🤷🏼‍♀️
Allah tez zamanda salimen kavustursun,birdaha ayirmasin insallah.. Gozunuz aydin

Bende de durum güncellemesi eşim biraz grip gibiydı bende bugün halsiz hissedince tabi şüphelendik gitti eşim test verdi ve Corona testi pozitif eşimin banada eve saglik çalışanları gelecekmiş hamileyim çıkmayayım diye test alacaklarmış bir umut belki ben değilimdir valla hayırlısıyla bakalım ne çıkacak sonuç umarım birsey olmaz sorunsuzca atlatırım inş 🤲🏻
geçmiş olsun canım eşine inşallah sen değilsindir olsan da hafif geçirıyorlar çok stres yapma kendine dikkat et eşinden uzak dur :)

Tabi canim uzaktan tanıdık bıle olsa insan kendinden suphe eder, senın en yakınında bı de.. Dıkkat edıyorsunuzdur eminim, ikiniz tek mıydınız evde, sana yardımcı olabilecek bırısı var mı
Valla kuzum artık çember daraldı nerden gelecek bulaşacak bilemiyoruz işte çok şükür annem geldi sürekli yatmam gerekli olunca onun da 3 dozu olunca sorun yok dediler ona bide o iyi masallah artık evde maskeyle sağolsun bize bakıyor 🥰

Ben de bugün pek iyi değilim gibi bugün dışarı çıktım birşey olsa aynı gün içinde belirti verir mi diyorum 🤷‍♀️ Ne kadar zor zamanda bebek doğuruyoruz. Hepimize güç kuvvet sağlık diliyorum.
Aminnn canım hepimize versin inş 🤲🏻 Allah korusun canım inş öyle birsey değildir ama tahminimce haftandan dolayı bende artık baya ağırlaştım yürümek zor bel agrım kötü seni düşünemiyorum canım ya hayırlısıyla haftaları dolduralımda güzel güzel doğumlarımız olsun inş 🥰🤲🏻🤗

İyiyim canım evde olmak güzel en azından duşumu falan yaptım biraz ağrılarım var ama olur o kadar ☺️ Bu arada ben de 3 gün hastanede inşallah covid olmamışımdır hemen de belli etmiyor zaten korkmuyor değilim bir de hangi varyant gelecek o da sürpriz cidden neyse allah hepimizi korusun çok zor zamanlarda doğum yapıyoruz cidden 🙏🏻 Aşılılar yine hafif atlatıyor eşi olup kendi 3.testte anca pozitif çıkıp belirtisiz atlatan çok var inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Eve çıkmana sevindim canım benim şimdi inş daha iyi toparlanırsın Allah’ın izniyle herhalde o agrılarda zamanla azalır bebişlerde kuvözde toparlanıyorlar hepiniz iyi olduktan sonra güzel bir buluşma zamani sizi bekliyor 🥰 sorma kuzum benim herseyde korkuyoruz ama ıns hastaneden falan bulaşma olmamıştır ben 2 hafta kaldım çok şükür birsey olmadı sende de olmamıştır 🤲🏻 Artık pozıtıf olmak değilde sorunsuzca atlatmak önemli galiba inş hepimiz öyle oluruz canım benim 🤲🏻🤗💚

geçmiş olsun canım eşine inşallah sen değilsindir olsan da hafif geçirıyorlar çok stres yapma kendine dikkat et eşinden uzak dur :)
Inş canım benim artık hafif atlatabilmek önemli inş bizde öyle oluruz sağolasın 🤲🏻🥰 ayrı odalardayız kuzum telefonla haberleşiyoruz evin içinde ne yapalım başka 😂🤭

Kizlar dünden beri midem bulanıyor normal mi 30 haftaya girdik dün ama ne yesem şişiyor sanki modem bir de dengem değişti esim geldi diye kahvalti 11 e sarkmaya başladı

Çok sağ ol canım benim 🙏🏻🥰 Salı ve cuma 14-15 arası görüş günleri. Her gün 14-15 arası telefonla bilgi alınıyormuş. Bir de foto ve video gönderiyorlarmış kuzum 🤗 covid sebebiyle baya katı kurallar tabi bizim bebeklerimizi de korumuş oluyorlar böylece buna da şükür 🤷🏼‍♀️
Evet kurallar olması iyi bebekler için. Zaten bol.bol foto da atarlar sana 🤗 bugün nasıl oldun kuzum daha iyi misin

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum🥺
Çok geçmiş olsun 😣 belirtiniz var mıydı? Yoksa kontrolde mi fark edildi?

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum🥺
Çok geçmiş olsun korkmayın. Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ o bayadır aynı durumda ve maşallah bisey olmadi sizinde olmaz allahin izniyle. Sonuçta fark edilmiş ve tedbir alınıyor önemli olan bu.

Inş canım benim artık hafif atlatabilmek önemli inş bizde öyle oluruz sağolasın 🤲🏻🥰 ayrı odalardayız kuzum telefonla haberleşiyoruz evin içinde ne yapalım başka 😂🤭
yapacak bişey yok canım önemli olan senin ve yavrularının sağlığı şuan :) eşin de hafif atlatsın tabiki Allah'ım bizi bu sene kurtarsın artık bu illet hastalıktan çocuklarımız doğdumu şimdi bir de onlar için endişe edeceğiz :(

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Rabbimin izniyle bişey olmaz sakin kalmaya çalış. Dualarım seninle 🤲

Hiç korkma kuzum benim tamamen dinlen inş gerek bile kalmayacak benim 13 mm takacaklardı iki gün sonra yukselmiştı kasılmamda vardı ilac verdi durmuştu ilk yatısımda şeninde inş öyle olur duam seninle kuzum ve olurda pessar takılsa bile üzülme iyi dr hocalarımız biliyorsun takıltıktan sonra seni ileri haftalara götürür Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻

Back