• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum🥺
dualarımız seninle inşallah sağlıkla ilerleyecek istenilen zamanlara gelecekler :dua: Allah yardımcınız olsun

Hiç korkma kuzum benim tamamen dinlen inş gerek bile kalmayacak benim 13 mm takacaklardı iki gün sonra yukselmiştı kasılmamda vardı ilac verdi durmuştu ilk yatısımda şeninde inş öyle olur duam seninle kuzum ve olurda pessar takılsa bile üzülme iyi dr hocalarımız biliyorsun takıltıktan sonra seni ileri haftalara götürür Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻
Dıştan açılma falan varmı dr birsey dedimi en büyük avantajım oydu biliyorsun ben hala çok duşuk rahim ağzıyla idare ediyorum ve haftam senden büyüktü diye pessar takmaya korktular ilk yatışımda sonra ki yatışa gene düşüktu artık haftamdan dolayı takmadılar şimdi sancıda o rahim kısalığına sebep veriyor o durursa geri yukselir Allah’ın ıznıyle haftan küçük korkma o yüzden ve kasılma durumu nasıl o nst sayesınde anlarsın o sayede daha dikkatli olursun bu sayede canım benim en güvenli yerdesin cidden seni İnan çok iyi anlıyorum o yüzden sakın korkma geçecek inş

Son düzenleme:
yapacak bişey yok canım önemli olan senin ve yavrularının sağlığı şuan :) eşin de hafif atlatsın tabiki Allah'ım bizi bu sene kurtarsın artık bu illet hastalıktan çocuklarımız doğdumu şimdi bir de onlar için endişe edeceğiz :KK43:
Tabi canım benim doğru diyorsun mecbur suan bu gerekli daha test almadılar benden belkide yakalanmadım ne kadar dıkkat etsem o kadar iyi aminnn inş canım benım artık rahat atlatıp hemen geçsin diyorum bende 🤲🏻 Sorma ya yani dışarı çıkaramayız hastaneye götürsek tedirgin oluruz bir an önce bitsin gitsin inş su hastalık hayırlısıyla hepimiz rahat edelim 🤗

Çok geçmiş olsun 😣 belirtiniz var mıydı? Yoksa kontrolde mi fark edildi?
Detaylı ıcın gelmıstik bugun ıkı hafta once 30 olculmustu
Çok geçmiş olsun korkmayın. Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ o bayadır aynı durumda ve maşallah bisey olmadi sizinde olmaz allahin izniyle. Sonuçta fark edilmiş ve tedbir alınıyor önemli olan bu.
Allah razı olsun, ınsallah sagsalim evimize doneriz
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Rabbimin izniyle bişey olmaz sakin kalmaya çalış. Dualarım seninle 🤲
Cok tesekkur ederım, Allah razı olsun🤲🏻❤️
Hiç korkma kuzum benim tamamen dinlen inş gerek bile kalmayacak benim 13 mm takacaklardı iki gün sonra yukselmiştı kasılmamda vardı ilac verdi durmuştu ilk yatısımda şeninde inş öyle olur duam seninle kuzum ve olurda pessar takılsa bile üzülme iyi dr hocalarımız biliyorsun takıltıktan sonra seni ileri haftalara götürür Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻

dualarımız seninle inşallah sağlıkla ilerleyecek istenilen zamanlara gelecekler :dua: Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun 🤲🏻❤️
Dıştan açılma falan varmı dr birsey dedimi en büyük avantajım oydu biliyorsun ben hala çok duşuk rahim ağzıyla idare ediyorum ve haftam senden büyüktü diye pessar takmaya korktular ilk yatışımda sonra ki yatışa gene düşüktu artık haftamdan dolayı takmadılar şimdi sancıda o rahim kısalığına sebep veriyor o durursa geri yukselir Allah’ın ıznıyle haftan küçük korkma o yüzden ve kasılma durumu nasıl o nst sayesınde anlarsın o sayede daha dikkatli olursun bu sayede canım benim en güvenli yerdesin cidden seni İnan çok iyi anlıyorum o yüzden sakın korkma geçecek inş
Vajinal bakar bakmaz cok kısa dedı, hunılesme var dedı alttaki bebek baş geliş duruyordu, resmen elleriyle ıtıyordu.. Yarın bakıcak tekrar, cok yuksek ıhtımal pessar takarım dedı. Bi mudahele yapmam gerek dedı, nıdılat endol pruloton onalrı baslattı..
Detaylıda yarım kaldı, sonra tamamlarız dedı..
Senın ilk yatışın kacıncı haftadaydıcnm?

Allah razı olsun 🤲🏻❤️

Vajinal bakar bakmaz cok kısa dedı, hunılesme var dedı alttaki bebek baş geliş duruyordu, resmen elleriyle ıtıyordu.. Yarın bakıcak tekrar, cok yuksek ıhtımal pessar takarım dedı. Bi mudahele yapmam gerek dedı, nıdılat endol pruloton onalrı baslattı..
Anladım canım işte bebek bas dönüşü sorun oluyor bide kasılma olunca kısalıyor fakat dr suan en iyi ilaçları başlatmiş sana onların sayesinde kasılman durur inş bence yukselirde bende şöyleydi canım ben detaylıdan sonra 5 hafta dr görünmedim yani dr iyi birsey olmadı dedı belki 25 haftada değilde bir hafta yada 2 hafta önce gıtseydım de cıkabilirdi o yüzden hiç telaşlanma suan en güzel tedavi yapılıyor sana ve pessar bile takılsa korkma o haftaları daha rahat İlerlemeni sağlar canım benim güzel sonuçlarla çıkacaksın inş hastaneden canım 🤲🏻

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, rahım agzı uzunlugum 10 mm olmus, ıkı haftada 30dan 10a dustu, kasılmalarım varmıs, şimdi yatısım yapılıyor, yarın duruma göre pessar takıcam dedı.. Cok korkuyorum🥺
Progesteron verirler, iğne verirler, dinlendirirler baya dayanirsin korkma. Calisiyorsan yatman gerekecek bundan sonra.

Anladım canım işte bebek bas dönüşü sorun oluyor bide kasılma olunca kısalıyor fakat dr suan en iyi ilaçları başlatmiş sana onların sayesinde kasılman durur inş bence yukselirde bende şöyleydi canım ben detaylıdan sonra 5 hafta dr görünmedim yani dr iyi birsey olmadı dedı belki 25 haftada değilde bir hafta yada 2 hafta gıtseydım de cıkabilirdi o yüzden hiç telaşlanma suan en güzel tedavi yapılıyor sana ve pessar bile takılsa korkma o haftaları daha rahat İlerlemeni sağlar canım benim güzel sonuçlarla çıkacaksın inş hastaneden canım benım 🤲🏻
Insallah canım benımm, karnım tas gibiydı ilk geldıgımde bıraz yumusadı gıbı. Gece de vereceklermiş endoldan, ınsallah yarına kasılma kalmaz da bıraz yuksek ölcer, once Rabbime sonra doktora emanet bebeklerim

Allah razı olsun 🤲🏻❤️

Cok gecmis olsun cnm , pessarla cok ileri haftalara gidilebiliyo. Cok sukurki erken farkina varilmis. Insallah saglikla tamamliycaksin🙏

Progesteron verirler, iğne verirler, dinlendirirler baya dayanirsin korkma. Calisiyorsan yatman gerekecek bundan sonra.
1 aydır heyet raporluyum canım, evde yatıyordum hep 😔nıye boyle oldu bılmıyorum, gule oynaya geldık buraya 😔2 haftada bu kadar kısalır mıymıs 🤷‍♀️

Insallah canım benımm, karnım tas gibiydı ilk geldıgımde bıraz yumusadı gıbı. Gece de vereceklermiş endoldan, ınsallah yarına kasılma kalmaz da bıraz yuksek ölcer, once Rabbime sonra doktora emanet bebeklerim
Biliyorum elinle elleyince sert demi ben onu hep afedersin gaz sanıyordum meğer değilmiş endol verdiler hem ağızdan hem makattan yumuşamıştı benim yarın sabah daha da yumuşayacak inş hatta nst anlarsın azalacak sancın hiç merak etme dualarımız senınle güzel haberlerle döneceksin bize inş kuzum 🤲🏻🥰

Aminnn canım hepimize versin inş 🤲🏻 Allah korusun canım inş öyle birsey değildir ama tahminimce haftandan dolayı bende artık baya ağırlaştım yürümek zor bel agrım kötü seni düşünemiyorum canım ya hayırlısıyla haftaları dolduralımda güzel güzel doğumlarımız olsun inş 🥰🤲🏻🤗
Infulanza oldum sanrım. Doktor yapacak birşey yok portakal ye dedi. Dün gece çok kötüydüm bir bu eksikti. Valla çok zor durumdayız yürüyemiyorum gerçekten.Artik dışarı çıkmam

Rabbim korusun üçünüzüde uzulme ama lütfen bol bol su ic bak çözümü var şükür ki yat hiç kalkma gerekirse sonda taktir kalici

Biliyorum elinle elleyince sert demi ben onu hep afedersin gaz sanıyordum meğer değilmiş endol verdiler hem ağızdan hem makattan yumuşamıştı benim yarın sabah daha da yumuşayacak inş hatta nst anlarsın azalacak sancın hiç merak etme dualarımız senınle güzel haberlerle döneceksin bize inş kuzum 🤲🏻🥰
Evet, onceden sertrlesıyordı arada, ben onu bebek hareketi sanıyordum, sonra aniden gecıyor du, bugun ozellıkle karnımda cok baskı vardı, hele doktor cokturdukce cok canım yandı.. Detaylıyı yarıda bıraktı, sonra devam ederiz dedı, ınsallah yarına 15 20 olcersek dedı, kasılma da kısa gosterırmıs.. Bakalım Rabbime emanet kızlarım🤲🏻
Rabbim korusun üçünüzüde uzulme ama lütfen bol bol su ic bak çözümü var şükür ki yat hiç kalkma gerekirse sonda taktir kalici
Aynen kalkmıcam cnm, evdeyken de hep yatıcam

Infulanza oldum sanrım. Doktor yapacak birşey yok portakal ye dedi. Dün gece çok kötüydüm bir bu eksikti. Valla çok zor durumdayız yürüyemiyorum gerçekten.Artik dışarı çıkmam
O ne demek kuzum benim ? çok geçmiş olsun bol bol dikkat et kendine az kaldı sana inş ondan sonra bebişlerinle çıkarsın dışarı 🥰

Evet, onceden sertrlesıyordı arada, ben onu bebek hareketi sanıyordum, sonra aniden gecıyor du, bugun ozellıkle karnımda cok baskı vardı, hele doktor cokturdukce cok canım yandı.. Detaylıyı yarıda bıraktı, sonra devam ederiz dedı, ınsallah yarına 15 20 olcersek dedı, kasılma da kısa gosterırmıs.. Bakalım Rabbime emanet kızlarım🤲🏻

Aynen kalkmıcam cnm, evdeyken de hep yatıcam
Ben işte o haftalardayken dr bana açıklama yapmadı ama bol su ic ve yat dedi acaba bnmde mi biyle bise oldu 🙄

Bugün Bursa Acıbadem Hastanesi’ni aradım. Aldığım fiyat ve bilgileri sizinle de paylaşayım.

16.074TL dedi (sezeryan + epidural). Güncellenmiş 2022 fiyatları. Artık doğuma hazırlık/annelik babalık kursları yokmuş pandemi sebebiyle.

Eklentiler

• 495FA8CD-83E7-4778-908E-EB794B6C9AEE.jpeg
    495FA8CD-83E7-4778-908E-EB794B6C9AEE.jpeg
    161,6 KB · Görüntüleme: 65
Back