- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.741
Evet canım onlara devam ediyorum...Bise olmaz kuzum verirsin hamilesin sen alacaksın tabiki dogum sonrası gider onlar muz kestiysen ceviz ve kuru yemiş ye çok işe yarıyor
Benim diyetisyenim ara öğün olarak vermişti yerli muz olduğu için küçük yiyorum hergun değil amaKuzum muz da kestim onda şeker varmış.. en son 15 gün ilerdeydi bakalım 2 haftaya nasıl olacaklar onların eksikmesin de benim eksilsin zaten 15 kilo almış durumdayım
O zaman sıkıntı etme hiç bende şekerden fakir besleniyorum sadecemide yanmam çöl olunca sütlü dondurma 2 kasik yiyorum alıyor yanmayı o kadar onun dışında ağzıma çikolata almayalı aylar oldu yada bir tatli almayalıEvet canım onlara devam ediyorum...
Anlamadım ki neye göre yükseliyor canım ben diyetisyene de gitmedim kendim yaptım kontrol ve 3 gün normal çıktı doktor iğneye ilaca gerek yok dedi benim iki bebiş de öndeydi doktorum pek sorun görmüyor onu hep hamurişi şeker yeme diyor ama... ama şeker yediğim an yükseliyor o bir gerçek sen şeker de yememişsin tost normal ben de yiyorum neden böyle yüksek acabaBenim diyetisyenim ara öğün olarak vermişti yerli muz olduğu için küçük yiyorum hergun değil ama
İnsülin ignesine basladim
Bu sabah 2dilim tm bugday ekmeginden tost yaptım yağsız yanında 6_7 zeytinle yedim
Igne vurundugum halde 140 cikti mesela bi daha yemem tost ..
Öğlen tokluk sekerimi olcecegim birazdan
Benimde kız 2hafta önde erkek haftasiyla uyumlu
Salı kontrolüm var inş hersey yolundadir
Canım migrosta tam buğdaylı üstü çikolata kaplı bi bisküvi var arada onu yiyorum iki tanecikO zaman sıkıntı etme hiç bende şekerden fakir besleniyorum sadecemide yanmam çöl olunca sütlü dondurma 2 kasik yiyorum alıyor yanmayı o kadar onun dışında ağzıma çikolata almayalı aylar oldu yada bir tatli almayalı
Kesin benım de cıkacak, cok kilo aldım, ve İnsülin direncim de vardı, 1 ay dıkkat etsem etkısı olur mu acaba, beyaz ekmekten kepekli ekmege gecıs yaptım, cikolata, paketli urun hc canım ıstemez zaten, ama gecen esimin dogumdunuydu nerdeyse pastanın hepsını ben yedim, meyveli yas pastaya dayanamıyorum.. Meyve seanslarım oluyor hergun, onu da iptal edersem nasıl yasarım benAnlamadım ki neye göre yükseliyor canım ben diyetisyene de gitmedim kendim yaptım kontrol ve 3 gün normal çıktı doktor iğneye ilaca gerek yok dedi benim iki bebiş de öndeydi doktorum pek sorun görmüyor onu hep hamurişi şeker yeme diyor ama... ama şeker yediğim an yükseliyor o bir gerçek sen şeker de yememişsin tost normal ben de yiyorum neden böyle yüksek acaba
Doktorun ne diyor? Onun görüşü de çok kilo aldığın şeklinde mi? Benim doktor kiloyla ilgili hiç yorum yapmıyorKesin benım de cıkacak, cok kilo aldım, ve İnsülin direncim de vardı, 1 ay dıkkat etsem etkısı olur mu acaba, beyaz ekmekten kepekli ekmege gecıs yaptım, cikolata, paketli urun hc canım ıstemez zaten, ama gecen esimin dogumdunuydu nerdeyse pastanın hepsını ben yedim, meyveli yas pastaya dayanamıyorum.. Meyve seanslarım oluyor hergun, onu da iptal edersem nasıl yasarım ben
Benimde aklım hep onda, inşallah güzel haberlerle gelir bir an öncePembeAnkaKusu canım her saat başı girip sana bakıyorum bir şey yazdın mı diye, inşallah hayırlı haberler ver bize kuzum
Ben en fazla dediğim gibi ya elma yada mide yanmam varsa 2 kasik dondurma kuzum yaa mantar kasilmaya sebep oluyor korkuyorum o yüzdenCanım migrosta tam buğdaylı üstü çikolata kaplı bi bisküvi var arada onu yiyorum iki tanecikonu yedikten sonra şeker ölçümü yaptım 120 çıktı süte biraz tarçın atıp onla yedim valla dayanamıyorum bazen doktorum 150 üstü olmasın dedi öyle işte...
masallah bebislerinize :) o hedefler hic bitmez su zaman olunca duzelcek bu ay olunca gececek bizde hic olmadi maalesef. 3 yasinda deliksiz uyumaya baslamisti ki bez biraktik hop yine gece 1-2 kez uyaniyor. cani sagolsun yenidogan haline gore bin şükür elbet.İkiz başlığı görünce mutlaka bakıyorum. Yazılanlari okuyunca o günlere gidiyorumm. Kızlarrrr bir şey diyeyim mi bu günler iyi günleriniztecrübe ile tastiklenmis 2020 Haziran ayında ikiz minnoşlarimi dünyaya getirdim. Büyüdükçe hareketlilik başladı ve asıl show o zaman başladı. Çok şükür rabbime çok zorluyor bakım konusunda ben çok zorlandım. 18 aylık oldular kaldı 6 ay sonra mucize olacakmis birden gece uyanmadan uyumalar falan bekliyoruz doğdukları günden beri sürekli o ışığı görmeyi bekliyoruz müthiş zevkli hele birlikte oynamaları kavgaları sağlıkla kavuşun zorluğu kolaylığıyla ikiz annesi olmak ayrıcalıktır
Amin canımBenimde aklım hep onda, inşallah güzel haberlerle gelir bir an önce
Canım kaç gündür yine buralara bakamadığım için şimdi gördüm. Dualarım sizinle umarım üçünüzde iyisinizdir. Güzel haberlerini bekliyorumKızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar Bir süre yazamam merak etmeyin.
@Sosyalsosyalci canım sana ayrı yazamadım burada anlattım
Canim bence dikkat et ama ben soyle anladim sekerden onemli olan bebekelerin sulari fazla cikmasin onun disinda bide tokluk seviyen 160 gecmemeli sende simdiden azar azar dikkat ve bence en onemlisi tatlimi yedin veya meyve hemen pesine sut ayran veya yogur ye ben hastanedeyken gunde 5 veya 6 kez olcuyorlardi meyve geliyorduysa mutlaka yanina bu dediklerim geliyordu onlar sekerin kana hizli karismasi yukselmesinj engelliyormus diyetisyenimde diyordu bana hep tamamen tatlidan uzak dur demiyor ama yapiyorsan boyle yap diyordu hafta da bir veya iki den yas pasta veya serbetli yemen birsey olmaz derdi sadece gene yediginde bir tabak olsum derdi boyle dikkat edersen bence allahin izniyle birsey olmaz kuzumKesin benım de cıkacak, cok kilo aldım, ve İnsülin direncim de vardı, 1 ay dıkkat etsem etkısı olur mu acaba, beyaz ekmekten kepekli ekmege gecıs yaptım, cikolata, paketli urun hc canım ıstemez zaten, ama gecen esimin dogumdunuydu nerdeyse pastanın hepsını ben yedim, meyveli yas pastaya dayanamıyorum.. Meyve seanslarım oluyor hergun, onu da iptal edersem nasıl yasarım ben
Canımm bu şeker işi hiç belli olmuyor inan... bence dikkat et tam buğday ekmeği tüketebilirsin makarna pirinç pilavı ve şekerden uzak dur.. meyve de azaltabilirsin :) benim şekerim çıkmadan önce de doktorum hep söylerdi istisnasız her kontrolde yeme dedi ama ben yedim de yedim sonuç gebelik şekeri... bebekler 15 gün ilerde ben de 15 kilo almıştım dikkat ettiğimden beridir 14 e düştü öyle işteKesin benım de cıkacak, cok kilo aldım, ve İnsülin direncim de vardı, 1 ay dıkkat etsem etkısı olur mu acaba, beyaz ekmekten kepekli ekmege gecıs yaptım, cikolata, paketli urun hc canım ıstemez zaten, ama gecen esimin dogumdunuydu nerdeyse pastanın hepsını ben yedim, meyveli yas pastaya dayanamıyorum.. Meyve seanslarım oluyor hergun, onu da iptal edersem nasıl yasarım ben
Canım tek yumurta ikizlerine hamile bir arkadaş bana kendini yormasan hiçbir şey olmaz erken doğum falan dedi ona hep erken olur demişler 36 da doğurmuş.. bu mantarın çaresi yok muuBen en fazla dediğim gibi ya elma yada mide yanmam varsa 2 kasik dondurma kuzum yaa mantar kasilmaya sebep oluyor korkuyorum o yüzden
Canim sen kac haftalik oldun 15 kilo cok fazla degil bence ikizlere hamilesin bide kac kiloyla hamile kaldin buda onemli boylr dusunup kendini stres yapma tabikide sekere dikkat et hem kendin hemde bebekler icin ins sorunsuzcq dogarlar annesiCanımm bu şeker işi hiç belli olmuyor inan... bence dikkat et tam buğday ekmeği tüketebilirsin makarna pirinç pilavı ve şekerden uzak dur.. meyve de azaltabilirsin :) benim şekerim çıkmadan önce de doktorum hep söylerdi istisnasız her kontrolde yeme dedi ama ben yedim de yedim sonuç gebelik şekeri... bebekler 15 gün ilerde ben de 15 kilo almıştım dikkat ettiğimden beridir 14 e düştü öyle işte
Bilmiyorum zeytin fazla yedim ondan mı oldu diye düşündümAnlamadım ki neye göre yükseliyor canım ben diyetisyene de gitmedim kendim yaptım kontrol ve 3 gün normal çıktı doktor iğneye ilaca gerek yok dedi benim iki bebiş de öndeydi doktorum pek sorun görmüyor onu hep hamurişi şeker yeme diyor ama... ama şeker yediğim an yükseliyor o bir gerçek sen şeker de yememişsin tost normal ben de yiyorum neden böyle yüksek acaba
Yok kuzum yaa ben var ya normalde de çok çabuk olurum mantar ama fitil var verince geçiyor hemen suan hersey yasak ya hamilelikte o yüzden sadece en az şekilde atlatmak için en azından hani kaşıntı falan olmasın olsa da azalsin diye Bol yogurt ve bol ayran bol su sıfır şeker yapıyorumCanım tek yumurta ikizlerine hamile bir arkadaş bana kendini yormasan hiçbir şey olmaz erken doğum falan dedi ona hep erken olur demişler 36 da doğurmuş.. bu mantarın çaresi yok muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?