• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Sanırım uğraşamayacağım canım tam karne günü iznim bitiyor. Sonrası bi iki hafta idaree ederim. İdaremle konuşmak dahi istemiyorum çünkü
Siz kaçıncı haftadasınız merak etim çünkü 15 haziranda doğum iznim bitiyor yazmışsınız ben 29+2 yim bugün tahmini doğum tarihim 24 mart ve 21 mayısda doğum iznim bitiyor. Doğum sonrası 8 hafta diye biliyorum iznimizi.

Kızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum 🙏🏻 31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar 🙁 Bir süre yazamam merak etmeyin.

@Sosyalsosyalci canım sana ayrı yazamadım burada anlattım
Kuzum sen mesajlara yazmayınca aslında dedim birseymi oldu yoksa sen hemen dönüş yaparsın şaşırdım çok ne olur üzülme olurmu gene riskli zamanı geçtin bak ciğer geliştiricide vurmuşlar Allah’ın izniyle hepiniz sağ sağlam atlatacaksınız biraz küçükler annesi ama kuvözde hemen toparlanırlar hiç merak etme stres yapma tamam mı allahım yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım benim 🥰☺️

Ama pandemiden sonra getirilen covıd dolayısıyla idari izinli olma durumundan bahsetmiyor burası canımm, 2016 genelgesi.. 24 te baslayan idari ızın, 22 ye cekılebılır gıbı bır ibare göremedim ben 🤷‍♀️
İnsallah sen 22 de baslatırsan hepimize emsal olursun 🙏🏻
Çoğul gebelik yazmaz genelgede onu diğer kanunlara uyarlayarak 2 hafta eklemesi yapıyorlar

Yani bu tür kısa genelgelerde asıl konu anlatılır ayrıntı için kendi kanununa ve yönetmeliğine gidilir kıyas yolu ile yorum yapılır

Hukuk da calisyrm ben kurumda
Bize böyle iletildi bilginiz olsun 22 de başlıy

Çoğul gebelik yazmaz genelgede onu diğer kanunlara uyarlayarak 2 hafta eklemesi yapıyorlar

Yani bu tür kısa genelgelerde asıl konu anlatılır ayrıntı için kendi kanununa ve yönetmeliğine gidilir kıyas yolu ile yorum yapılır

Hukuk da calisyrm ben kurumda
Bize böyle iletildi bilginiz olsun 22 de başlıy
Anladım canım tesekkur ederım

Arkadaşlar, tırnaklarımda renk değişikliği oluşmaya başladı. Fotoğraflarda net belli mi emin değilim ama böyle kızarıklık morarma gibi hafif hafif. Hiç böyle birşey başına gelen oldu mu ya da bilgisi olan? Vücudumuz o kadar çok değişiyor ki normaldir diye düşünüyorum ama anormal bir durum varsa da atlamak istemem.Eki Görüntüle 2983693 Eki Görüntüle 2983695
Evet canm bnmde oyle sordum doktora ck normal bazen vücut üç noktalara kan pompalarken yetişmesi zor olduğu için oluyor öyle dedi

Kızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum 🙏🏻 31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar 🙁 Bir süre yazamam merak etmeyin.

Allah yardımcıniz olsun 🤲saglicakla doğarlar inş
Güzel haberlerinizi okuruz burdan inş

Canlar ben şeker diyeti yaptığımdan beridir hiç kilo almadım hatta verdim bebeklere zararı olur mu normal yemek yiyorum sadece beyaz şeker normal un hamur işi tatlı onları yemiyorum :(
Ben gebeliğin başından beri şeker diyetindeyim kuzum mantar kronik oldu diye bise olmaz korkma meyve den alırlar şeker sende onlar da bebeklere kilo yapan şeyler ceviz iste günlük muz badem vs.. yersen kiloları eksilmez artar

Rabbim ücünuzüde korusun canm bnm 🤲

Rabbım yardımcınız olsun ınsallah, sen guclu bır insansın, bebeklerın de cok güçlüdür eminim 🤲🏻 emın ellerde oldugunu unutma, dualarım herzaman seninle 🤲🏻❤️

Yeni doğum yapan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldığım ürünü sizlerle paylaşmak istedim. At kılından yapılmış bir fırça. Bununla karnınızı, göğüslerinizi, bacaklarınızı fırçalıyorsunuz kan dolaşımını arttırdığı için çatlak, selülit, varis oluşumunu engelliyormuş. Ben bugün ilk defa denedim çok keyifli, kaşıntı hissini de azalttı gibi. Faydalarını görmek için uzun soluklu ve düzenli kullanmak gerekir. Alırken endişeliydim, kılı dökülüyor diye çok fazla yorum vardı. Ben de bir tanecik döküldü ki bence normal (benim saçım bile daha fazla dökülüyor 🙈).

Eklentiler

• 6430E658-9E3E-4AE7-B924-D87217427817.jpeg
    6430E658-9E3E-4AE7-B924-D87217427817.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 41
Ben gebeliğin başından beri şeker diyetindeyim kuzum mantar kronik oldu diye bise olmaz korkma meyve den alırlar şeker sende onlar da bebeklere kilo yapan şeyler ceviz iste günlük muz badem vs.. yersen kiloları eksilmez artar
Kuzum muz da kestim onda şeker varmış.. en son 15 gün ilerdeydi bakalım 2 haftaya nasıl olacaklar onların eksikmesin de benim eksilsin zaten 15 kilo almış durumdayım 🙊

Kuzum muz da kestim onda şeker varmış.. en son 15 gün ilerdeydi bakalım 2 haftaya nasıl olacaklar onların eksikmesin de benim eksilsin zaten 15 kilo almış durumdayım
Siz kaçıncı haftadasınız merak etim çünkü 15 haziranda doğum iznim bitiyor yazmışsınız ben 29+2 yim bugün tahmini doğum tarihim 24 mart ve 21 mayısda doğum iznim bitiyor. Doğum sonrası 8 hafta diye biliyorum iznimizi.
Senin doğum iznin başlayacak şu an canım benim daha 27 haftalık 3 haftaya başlayacak

Dualarımız seninle canım sağlıkla kavuş yavrularına güzel olacak herşey iyi düşün bizi de haberdar et toparlaninca Allah yardımcın olsun,🙏🙏🙏🙏

Canım benimm dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsunnn

Canim yarina guzel haberlerini bekliyoruz. Arkadasimin bebegi 28. Haftada dogdu. Cok tatli bi kizi var suan. Kalbini ferah tut, dualarimiz seninle 🙏

Kuzum muz da kestim onda şeker varmış.. en son 15 gün ilerdeydi bakalım 2 haftaya nasıl olacaklar onların eksikmesin de benim eksilsin zaten 15 kilo almış durumdayım 🙊
Bise olmaz kuzum verirsin hamilesin sen alacaksın tabiki dogum sonrası gider onlar muz kestiysen ceviz ve kuru yemiş ye çok işe yarıyor

Back