- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Inquisitive
- #6.761
Dıkkat edeyım bundan sonra, valla 1 ay sonra o da ölcülucekr, benım keselere ilk emre bey bakmıstı. Bilgileri alırken sormustu, İnsülin direnci var dıyınce, gebelık sekerını daha erken ölcebiliriz demıstı, pazartesi detaylı var Nihal hocaya sorucam bakalım, dediklerine de dıkkat edeyim, tesekkur ederım canımCanim bence dikkat et ama ben soyle anladim sekerden onemli olan bebekelerin sulari fazla cikmasin onun disinda bide tokluk seviyen 160 gecmemeli sende simdiden azar azar dikkat ve bence en onemlisi tatlimi yedin veya meyve hemen pesine sut ayran veya yogur ye ben hastanedeyken gunde 5 veya 6 kez olcuyorlardi meyve geliyorduysa mutlaka yanina bu dediklerim geliyordu onlar sekerin kana hizli karismasi yukselmesinj engelliyormus diyetisyenimde diyordu bana hep tamamen tatlidan uzak dur demiyor ama yapiyorsan boyle yap diyordu hafta da bir veya iki den yas pasta veya serbetli yemen birsey olmaz derdi sadece gene yediginde bir tabak olsum derdi boyle dikkat edersen bence allahin izniyle birsey olmaz kuzum
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Benımkıler sımdı ye kadar hep gununde cıkmıstı, bazen 1 2 gun one gectıklerı olmustu, yarıs halinde.. Suları da ıyı demıstı, pazartesi detaylıda ıyıce netlesır sanırım.. 20 haftalık oldum 8 kilo aldım, herkes 1 2 kilo dıyor, korktum vallaCanımm bu şeker işi hiç belli olmuyor inan... bence dikkat et tam buğday ekmeği tüketebilirsin makarna pirinç pilavı ve şekerden uzak dur.. meyve de azaltabilirsin :) benim şekerim çıkmadan önce de doktorum hep söylerdi istisnasız her kontrolde yeme dedi ama ben yedim de yedim sonuç gebelik şekeri... bebekler 15 gün ilerde ben de 15 kilo almıştım dikkat ettiğimden beridir 14 e düştü öyle işte