• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Arkadaşlar, tırnaklarımda renk değişikliği oluşmaya başladı. Fotoğraflarda net belli mi emin değilim ama böyle kızarıklık morarma gibi hafif hafif. Hiç böyle birşey başına gelen oldu mu ya da bilgisi olan? Vücudumuz o kadar çok değişiyor ki normaldir diye düşünüyorum ama anormal bir durum varsa da atlamak istemem.
C72C74D4-860B-44A5-B27A-F6CBE383EFD8.jpeg
D21DAD05-7E9F-4674-B6A3-1A880EC8EDDE.jpeg

Arkadaşlar, tırnaklarımda renk değişikliği oluşmaya başladı. Fotoğraflarda net belli mi emin değilim ama böyle kızarıklık morarma gibi hafif hafif. Hiç böyle birşey başına gelen oldu mu ya da bilgisi olan? Vücudumuz o kadar çok değişiyor ki normaldir diye düşünüyorum ama anormal bir durum varsa da atlamak istemem.Eki Görüntüle 2983693 Eki Görüntüle 2983695
siz yine de doktorunuza bie danışın ama kan damarlari genişledigi için bu morarma ve kızarma normal geldi bana. benim vücudumdaki gorunen tum damarlar geniş, şiş ve mor suan. ustune varis çıktı bazi yerlerimde.
ellerimin ici de kipkirmizi. parmaklarimda ödem var ayrica

bizim hastaneden hic böyle performans beklemiyorum 😒 daha tek kisilik odada mi olcam ondan da emin degilim. bir daha kontrolum de sorayim artık. ben bir de tüp bağlama olayini konuşcam doktorla.
Bende hastanede yatınca gördüm hep kuzum ordan biliyorum ama tabikide hastaneyede sormak lazım hem bilgin olur İçinde rahat eder böylece önceden konuşup halletmek iyidir canım benım ☺️

Canlar ben şeker diyeti yaptığımdan beridir hiç kilo almadım hatta verdim bebeklere zararı olur mu normal yemek yiyorum sadece beyaz şeker normal un hamur işi tatlı onları yemiyorum :(

Peki canım okula haber vermeye gerek var mı? 24-30 arası zaten idari izin sonra başlıyor çalışma.. ben direkt 33 ten başlatamaz mıyım izni? O iki hafta için çalışabilir raporu mu almalıyım
Açıkçası onu bende düşünüyorum 30+0 da çalışır alabilir miyim 33+0da tekrar çalışamaz alıp 3 haftayı ekletmeyi düşünüyorum ama idarem ile henüz konuşmadım oluyor mu öyle diye.

Açıkçası onu bende düşünüyorum 30+0 da çalışır alabilir miyim 33+0da tekrar çalışamaz alıp 3 haftayı ekletmeyi düşünüyorum ama idarem ile henüz konuşmadım oluyor mu öyle diye.
Sanırım uğraşamayacağım canım tam karne günü iznim bitiyor. Sonrası bi iki hafta idaree ederim. İdaremle konuşmak dahi istemiyorum çünkü

Kızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum 🙏🏻 31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar 🙁 Bir süre yazamam merak etmeyin.

Ha-ri Ha-ri canım sana ayrı yazamadım burada anlattım

kızlar ya bişey sorucam şimdi doktor bana tahmini olarak bebekler mart başı ya da ortası gibi doğar diyor. bizim ev de aşırı sıcak. bebeleri uyuturken napıcaz? yorgan mı örtmemiz lazım? battaniye yeterli olur mu? ya da bu uyku tulumu gibi şeyler nasıl sizce aşırı ince penye gibi görünüyor onlar da ama bilemedim içi mi yünlü acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• uyku tulumu.PNG
    uyku tulumu.PNG
    648,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar okuyamadım hepsini ama ben bugün 4 kere kustum hastaneye yatırdılar kasılmalarım var bebiş de gelişmiyor perinatolog da gördü yarın doğuma giricem her şey çok ani oldu dualarınızı bekliyorum 🙏🏻 31+3üz bebelerim çok küçük ciğer geliştirici beyin geliştirici birşeylef yapıyorlar 🙁 Bir süre yazamam merak etmeyin.

canım benim dualarımız seninle olacak. sakin olmaya çalış inşallah sağlıkla doğacaklar. muhtemelen doktor seni riske atmak istememiştir. ben bile aşırı heyecanlandım şimdi. toparlanınca bize güzel haberlerini vermeyi unutma çok merak ederiz seni

hadi Allah kolaylik versin insallah bebislerin sen toparlanir toparlanmaz ciksin. ignelerini yapacak kadar vakit bulabilmeleri cok iyi olmuş

kızlar ya bişey sorucam şimdi doktor bana tahmini olarak bebekler mart başı ya da ortası gibi doğar diyor. bizim ev de aşırı sıcak. bebeleri uyuturken napıcaz? yorgan mı örtmemiz lazım? battaniye yeterli olur mu? ya da bu uyku tulumu gibi şeyler nasıl sizce aşırı ince penye gibi görünüyor onlar da ama bilemedim içi mi yünlü acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bu türler de olur canim ben ogluma cok kullandim. icine evin sicakligina göre kiyafet giydirirsin. bu sefer ben owlinin uyku tulumundan aldim kundak yapabilmek icin. cocuk buyudugunde buyutulebiliyor da. ama fiyatina bakma ben ikinci el aldim :)

Eklentiler

• Screenshot_20220107_184349_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20220107_184349_trendyol.com.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 46

Dualarımız sizlerle 🙏🏻 İnşallah güzel haberlerinizi alacağız. Sen sakin kalıp son ana kadar onları sakince beslemeye devam et içinde.

Allah yardımcın olsun cnm sağlıkla kavuş inşallah yavrularına dualarımız seninle 🤲🏻

Allah yardımcın olsun canım benim dualarımız seninle. Inşallah güzel olacak herşey bebeklerinde sende emin ellerdesiniz 🙏🏻 küçük olmaları önemli değil gerekli tedbirler alınıyor zaten öyle düşün iyi olacaklar. Kendini toparlayınca bize de haber vermeyi unutma.

bu türler de olur canim ben ogluma cok kullandim. icine evin sicakligina göre kiyafet giydirirsin. bu sefer ben owlinin uyku tulumundan aldim kundak yapabilmek icin. cocuk buyudugunde buyutulebiliyor da. ama fiyatina bakma ben ikinci el aldim :)
Bakayım canım buna da içi yünlü gibi galiba bunun fiyatı da ne kadar pahalıymış 😲

Allah yardımcınız olsun inşallah sizde bebeklerinizde sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz doğumu. Dualarımız sizinle.

Back