Sizinde bebeklerinizinde iyi olmanıza sevindim. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız. Onlar sağlıklı olsunda inşallah hepsi geçer. Bugün zaman zaman inşallah sorunsuz atlatırsınız doğumu diye aklıma geldiniz. İnşallah sizde bebeklerde en kısa zamanda toparlarsınız
Amiiin inşallah
sizlerin doğumları kuvözsüz olsun inşallah hemen kucağınıza alın bebişleri sürekli iyiler mi diye düşünüyorum
hepinizin iyi olmasina cokkk sevindimmm. Rabbim en kisa zamanda kucagina almayi da nasip etsin. yüklendi mi annelik hisleri? :) seslerini duyunca yanagina koyunca ne hissettin? doktorunu tebrik ederim cok dikkatlilermis cok şükür elleri dert görmesin
Çok sağ ol canım beniiiim amin
çift sarılı sürpriz yumurta oldular resmen
doktor çift rahim tek tarafta bu kadar durmaları bile mucize sen elinden geleni yaptın dedi ben tabi ilk duydum yarın alalım dedi ağla zırla yengeç burcu olmak zor
bu arada kasılmalarınız varsa nidicard çok iyi bence en az 3 hafta doğumu ötelediğine inanıyorum en son artık o da işe yaramaz hale geldi o ayrı, kusacak kadar kasılma olmuş
Annelik yüklendi bana hemen valla hatta öncesinde yüklendi o kadar korktum ki ya bir şey olursa diye
ağladıklarını duyunca direkt ben de ağladım teyzesi yaaa çoook güzel bir duyguydu öptüm de yanağıma koyunca öp dedi yeni doğancılar mikrobum bulaşsınmış aklım hep onlarda
sizin inşallah ileri haftalarda kuvözsüz olsun doğumlarınız
çok çok amin
Nasıl sevindim üçünüzünde iyi olmanıza kuzum ya gözün Aydın allahım analı babalı sağlıkla sihatle büyütmeni nasip etsin inş aklımdaydı hep çok şükür sorunsuzca atlattın
tipiğin ilk bebişleri oldu sayılır
şimdi biraz ayrı kalacaksınız ama çabucak toparlanacaklar inş sende bol bol dinlen sütünde gelir hiç merak etme kuzum bizi haberdar et gene kendinden
Çoook teşekkür ederim kuzuuum
bak bizim bebeler sabırsız olabilir ama seninkiler en az 02.02.2022 hedefimizi yerine getirecek ona göre
Ayyy nasıl duygulandım canım benimmm küvezde büyüsünler azıcık annesi en yakın zamanda yanına gelmeleri dileğiyle.
Çoook teşekkür ederim papatyacııımmm
ben de hepiniz için ayrı ayrı heyecanlıyım
Şükürler olsun canım
Üçünüzün de iyi olmasına nasıl sevindim anlatamam. Bak sen şu oğluşa her şeyde vardır bir hayır. Sen iyi oldukça, moralin böyle yükseldikçe sütün de gelecek inşallah.
Valla yani o kadar kusmasam farketmesi zor bir durum bebişler kasılma başlatarak uyardı beni demek ki buna da şükür
Çok teşekkür ederiz balım damla bişiler geliyor ama kuvöze götürülecek kadar değil yine de denemeye devam
bebişlerin fotolarına videolarına bakarak sağmaya çalışıyorum faydalıymış
Lansinoh krem işe yarıyor gibi bu arada daha kapak falan kullanmadım bebeler de yok göğüs ucu da kullanmadım. Hastanenin verdiği pompa baya çekiyormuş yarıda açıyorum o bile acıtıyor yara olmasın diye biraz seviye düşürüyorum acele etmiyorum kendi pompalarımı kullanmadım daha tecrübelerimi aktarıcam size de
banyo yapmak işe yarıyormuş bugün belki yaparşar ya da çıkarsak evde yaparım zaten su geçirmez bant yapıştırıyorlarmış
Maşallah
İyi olmanıza çok sevindim
inşallah en kısa sürede kavuşursunuz miniklerle. Sen kendini toparlamaya bak canım Allah'ın izniyle onlar biraz büyüyüp gelecekler
geçmiş olsun canım
Çoook teşekkür ederim kuzum inşallah sizlerin bebişleri önce sağlıklı sonra da hep yanınızda olsun