- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.301
Yani tek gebelerden minumum istedikleri kilo var ya 9 kilo öyle mi istiyor. Yani kimse kusura bakmasın da biz kafayı yedik ikiz bebeği acaba besleyebilecek miyiz diye. Ben kilolu hamile kaldım artık kilo alacak yer kalmadı herhalde ondan almıyorum bu aylarevet ben de az mi yiyorum diye bakıyorum ama yok ayni aslinda hatta daha cok tartıya yansimiyor niyeyse. bazı doktorlar cok abartiyor kiloyu ikiz gebe birisinin 14 kilo almasina neden cok diyorlarsa bir şeyi de dogal akisina birakin yahu 24 degil ki bu
Ben de insülin kullanmak istemiyorum kuzum yarın dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek.. dün eşim 3 dilim pasta yedi şekeri 106 çıktı ben sadece yarım dilim yedim 137 çıktıBen şeker yüklemesi yaptirmadim yapsam çıkardı çıksa da bana zaten diyet vermez cnkunzaten diyetteyim can direk insülin derdi heralde bende diyetle idare ediyorum bakalaim
Çok zayıfmışsınBenm hiç bir şeyim olmuyor kuzum xs herseyim o yüzden de almam lazım artık 1 tane hamile pijama 1 tane hamile eşofman almistim biri doktor için biri eve ve evde giydiğim de artık değişik bise oldu değiştirmem lazım duye de verdim bakalim sipariş
Sagol kuzum benim allah razi olsun tesekkur ederimCok sukur kritik surecleri atlattin kuzum cok sevindim bu yazdiklarina ben tam 32+0 da hastaneye yatmistim o zaman demisti ki doktorum artik dogsalar da allahin izniyle sıkıntı yasamayiz kisa bir kuvoz sureci olur ama yanina gelirler kisa surede
Sen de artik o doneme girdin ikizlerde 32 ve ustunu cok iyi goruyor doktorlarcok sevindim cok
ilk hafta karin sarkması dikişlerimi cok acitiyordu benim o yuzden azicik sıkıp derinin hareketini onleyince rahatlamıştim ama kisa sure tabiki ameliyat iste basli basina zorKiz ben kucuk beden hamile kulotumu bile giyemiyorum daha canim aciyor diye, toparlayici hic giyememkarin sarkiyor evet baya indi mesela benim şiş ama hala sarkiyor
Evet kuzum 1 hafta daha durursa kuzular ki durur allahin izniyle kritik surec bitiyor sizin icinSagol kuzum benim allah razi olsun tesekkur ederimbende 25 haftadan beri yattim ciktim biliyorsun dr dun artik en kritik zamanlari gectin oda korkmuyorum dedi ama bi 32 haftani tam doldur dedi demek o yuzden ins hayirlisiyla doldururum bende yani kuvoz sorun degil benim icin ama ne kadar az kalirlarsa o kadar mutlu olurum bende ins bu arada senin yaramazlar nasil iyilermi bu tunelin sonu guzel olacak ins demi sen bize anlatki bizlerde en azindan ışik var diyelim
Canim ben hastanedeyken surekli bakiyorlardi ictigim ilacal sorun olmasin diye eger yanlis bilmiyorsam 160 ve ustune insulin baslaniyor oda soyle hani hic dusmeyene sen pasta yedim olctum dedjn ne kadar sonra olctun 2 veya 3 saat olctugunde nasildi ? Yani 137 evet seker var ama insulin kullanicak kadar degil bende de boyle cikiyordu bazen hemsire bu degere gerek yok demisti ondan ins sana da gerek kalmaz canim benim dikkat ede ede tamamlarsin boyleBen de insülin kullanmak istemiyorum kuzum yarın dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek.. dün eşim 3 dilim pasta yedi şekeri 106 çıktı ben sadece yarım dilim yedim 137 çıktı
Aynen benim de öyle canım dikkat ettiğimden beridir pek almıyorum. Şeker ve beyaz ekmeği kestim zaten onların bebeklere faydası yokben de 16 kilo aldim ama son ay 1 kilo aldım sadece. 15 kilosu 16-27 haftalar arasinda aldim. doktorum 20ye tamamlamami istiyo
Ins canim benim hayirlisiyla goruruzEvet kuzum 1 hafta daha durursa kuzular ki durur allahin izniyle kritik surec bitiyor sizin icin
Cok sukur teyzesi iyiler kizim hastaydi gecen hafta orta kulak iltihabi cok sukur toparlandi epey ateslenmisti,bugun de oglum huzursuz bakalim insallah hastalik olmaz devamiilk 3 ay zorlu geciyor yalan yok 3 6 daha kolay 6 9 artik bilinc artiyor 9dan sonra milat sadece sabir hersey geciyor duzeliyor. Tavsiyem mutlaka aksam uyku rutini olustur mutlaka ama asla aksatma belli saatleri olsun ve hep oyle uyusunlar gece uyandiklarinda sevme opme konusma hele hele oyun oynama isik acma bunlar gece uykusunu geri donulmez sekilde bozuyor cok ornegini gordum sana en buyuk tavsiyem bu gece iletisime gecmeden tum ihtiyaclarini gider tekrar uyut cook faydasini gorursun ben halen konusmam geceleri herseyi sessizce yapar tekrar uyutmaya calisirim, dusun bak gecen gun kizim uyandi 2 saat uyumadi gece kendisi anne baba mama konustu oynadi guldu hic tepki vermedim sadece yanindaydim sonra uyudu eger oynasam aliskanlik kazanacak ve oyun icin uyanamaya baslicaklar
Kuzum normalde hastenede 75 gr yüklemeden sonra 206 çıkmıştı şimdi dikkat ediyorum bayağı inan tek yediğim tatlı o yarım dilim pasta ve 137 çıktı yedikten 1 saat sonra ölçtüm. Büyük ihtimalle benim de insülin başlamaz ama dikkat etmem lazım ufacık dilim o pastadan 137 çıkıyorsa :)Canim ben hastanedeyken surekli bakiyorlardi ictigim ilacal sorun olmasin diye eger yanlis bilmiyorsam 160 ve ustune insulin baslaniyor oda soyle hani hic dusmeyene sen pasta yedim olctum dedjn ne kadar sonra olctun 2 veya 3 saat olctugunde nasildi ? Yani 137 evet seker var ama insulin kullanicak kadar degil bende de boyle cikiyordu bazen hemsire bu degere gerek yok demisti ondan ins sana da gerek kalmaz canim benim dikkat ede ede tamamlarsin boyle
İnşallah canımm allah şifa versinn2 defa kurtaj oldu canm bu yüzden bakalım başka bir doktora daha gidecek inş normal ilerler birdahaki hamileliği
Pasta falan bnm için coook uç noktalarda can ben kakaolu süt dahi içmiyorum sabahları 1 tatlı kaşığı tahin pekmezim vardi sadece 1 hafta yedim snra hemen bıraktım beyaz un bile kesinlikle yemiyorum sen düşünBen de insülin kullanmak istemiyorum kuzum yarın dahiliyeye gideceğim bakalım ne diyecek.. dün eşim 3 dilim pasta yedi şekeri 106 çıktı ben sadece yarım dilim yedim 137 çıktı
Iste bu yüzden bende 2 tane pijama aldim ama gebelik sırasında da giyilir şeyler aldım en fazla 1 beden daralttirirm hem lahusa iken de giyerimÇok zayıfmışsınbenim m beden pijamalar oluyor lastikleri de gevşek bir tane de eşimden aldım pijama altı:) hamile taYtı bir-kac sweet aldım onları doktora giderken giyiyorum
Haftalar ilerledikçe daha zor oluyor galibane zaman agirlasmaya başladınız peki bdn korkmaya basladim sanki biraz
KıyamamBen hep zorlandım, kanama,marjinal plesanta, sürekli erken başlayan kasılmalar, kasık ağrıları, mantar enfeksiyon, bebeklerin suyunun artması vs... Her ay güncel bir durumum çıktı. En son tartıda 57kg idim bu hafta ama işte doktorlar hep zayifsiz diyor, büyüdükçe biraz içerde sıkışmazlariyla ağrılarımda onun da etkisi oluyor. size bugüne kadar bir sey olmadiysa daha da olmaz.Rahat devam edersiniz.
Ya benim tekil gebelikte boyle sorunlar hic olmamisti, ikizlerimin canı sag olsun gobegim mahvoldu full catlak, ve sarkmailk hafta karin sarkması dikişlerimi cok acitiyordu benim o yuzden azicik sıkıp derinin hareketini onleyince rahatlamıştim ama kisa sure tabiki ameliyat iste basli basina zor
benim de basladi catlakYa benim tekil gebelikte boyle sorunlar hic olmamisti, ikizlerimin canı sag olsun gobegim mahvoldu full catlak, ve sarkma
Aynen ben de hedefler koyarak ilerliyorum mecburen. 28i hedefledim hep şimdi 28in icindeyim. Gözüm 30da. 30u görsem bi tık daha rahatlayip gözümü 32ye dikecegim. Yani fazlasinda gözümüz yok 30u görsek huzur dolariz. Yeter ki ani gelişen bir şey olmasın. Aylardır kasiliyorum ben zaten, 1ay daha kasilarak yatarim, yeter ki kese patlamasin rahim agzi kisalmasin.Kıyamamallah yardımcınız olsun gerçekten en azından sizde artık riskli haftaları atlatıyorsunuz çok şükür. Benim de ağrılarım oluyor ama çok şükür dayanabiliyorum inşallah böyle devam ederiz en azından bi 30u görsem bende
O kadar olur kuzum benim hamileyiz canimiz cekiyor seninde cok normal o kadar yemen bide 137 genede yuksek degil inanki o kadar normal kuzum benim hayirlisiyla bebislerin sulari fazla olmasin bence boyle boyle guzel dogumlar yaparsin ins sen canını sıkma yeterki canimKuzum normalde hastenede 75 gr yüklemeden sonra 206 çıkmıştı şimdi dikkat ediyorum bayağı inan tek yediğim tatlı o yarım dilim pasta ve 137 çıktı yedikten 1 saat sonra ölçtüm. Büyük ihtimalle benim de insülin başlamaz ama dikkat etmem lazım ufacık dilim o pastadan 137 çıkıyorsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?