- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.161
Benimkiler normal ya ama sütü ypk bebelerin napcaz bilmiyorum çocuk memeyi parçalıcak gelen giden yokBenim de damla damla geliyor o yüzden mama da veriyorum mecbur sarilik olmasimlar diye. Benim de bi tutuyorlar memeyi bi tutmuyorlar. Gelir gelir sütümüz ben inanıyorumo kadar kucuk ku benimkiler, yenidoğan kıyafeti bile buyuk geliyor
iyi sayılırım canım benimde ellerimde kaşıntılar başladı parçalayacağım ellerimi tahliller yapıldı herşey normal. şimdi yediklerime dikkat ediyorum ne tetikliyor bulmak için ama bulamadım ve gittikçe kötüye gidiyor. bende şimdilik bir sıkıntı olmadığı için doktorum öyle birşeyden bahsetmedi. sana ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada yapacak birşey dedi mi doktorun.Nameless Warrior kuzum nasılsın benm mantar arttı eğilme kalkma kesinlikle olmuyor ve kasılmalar başladı bebeklerin nasıl sen nasılsın bana ciğer geliştirici vuracaklar sana demediler demi buyle bise
Normalde bu günlerde yapacaktı ama ben esim yokken gitmek istemedim açıkçası yan etki eder nolur nolmaz evde tekim baskma bise gelse diye korktum çarşamba yani 28 yada 29 haftalikken yapacak kuzumiyi sayılırım canım benimde ellerimde kaşıntılar başladı parçalayacağım ellerimi tahliller yapıldı herşey normal. şimdi yediklerime dikkat ediyorum ne tetikliyor bulmak için ama bulamadım ve gittikçe kötüye gidiyor. bende şimdilik bir sıkıntı olmadığı için doktorum öyle birşeyden bahsetmedi. sana ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada yapacak birşey dedi mi doktorun.
Kaşıntı acaba neyden oldu benmde karnim kaşınıyor bazen yırtacak gibi oluyorumiyi sayılırım canım benimde ellerimde kaşıntılar başladı parçalayacağım ellerimi tahliller yapıldı herşey normal. şimdi yediklerime dikkat ediyorum ne tetikliyor bulmak için ama bulamadım ve gittikçe kötüye gidiyor. bende şimdilik bir sıkıntı olmadığı için doktorum öyle birşeyden bahsetmedi. sana ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada yapacak birşey dedi mi doktorun.
Karnın kaşınıyorsa sakın kaşıma o çatlayacak gibi olunca kaşınıyormuş öyle olunca çatlak önleyici yağlardan ya da kremlerden sürebilirsin rahatlatır amaKaşıntı acaba neyden oldu benmde karnim kaşınıyor bazen yırtacak gibi oluyorum
Yaaaa evet ne güzel bir dert buAy valla çok zormuş ya biri memeyi tuttu biri tutmuyor kriz geçiriyorum dünden beri alışırız yaaa herkes yapıyor ama sütümü getiremedim damla damla
arayalım getirsinler o zaman bana krem çatlak patlak yusyuvarlak olduk son 3 ayKarnın kaşınıyorsa sakın kaşıma o çatlayacak gibi olunca kaşınıyormuş öyle olunca çatlak önleyici yağlardan ya da kremlerden sürebilirsin rahatlatır amaNameless Warrior ın dediği başka bir kaşıntı canım onu bilmiyorum
Yok kuzum bende ki kaşıntı başka göbek büyüdükçe geriliyor ondan sakın kaşıma sürekli nemli tut.Kaşıntı acaba neyden oldu benmde karnim kaşınıyor bazen yırtacak gibi oluyorum
İnan bende bilmiyorum ama yediğim birşey yapıyor ona emin oldum yemek yedikten sonra artıyor kaşıntım bulmaya çalışıyorum işte ne dokunuyor diyeKarnın kaşınıyorsa sakın kaşıma o çatlayacak gibi olunca kaşınıyormuş öyle olunca çatlak önleyici yağlardan ya da kremlerden sürebilirsin rahatlatır amaNameless Warrior ın dediği başka bir kaşıntı canım onu bilmiyorum
Bugün ben de kontrole gittimNormal bnmde oluyor sordum Normal dedi can
Evde hindistan cevizi yağı badem yağı falan varsa o da olur canım hatta zeytin yağı bile sürüyorlarmış galiba. Bebe yağı da olur bazı doktorlar da onu öneriyor ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum o an hangisi elime gelirse artık. Çatlamaya başladı mı senin?arayalım getirsinler o zaman bana krem çatlak patlak yusyuvarlak olduk son 3 ay
Olabilir canım ya çok geçmiş olsun neler yiyorsun bir şey mesela alerji yapmaz yapmaz belli bir doygunluğa ulaşınca yapmaya başlarmış öyle olabilirİnan bende bilmiyorum ama yediğim birşey yapıyor ona emin oldum yemek yedikten sonra artıyor kaşıntım bulmaya çalışıyorum işte ne dokunuyor diyesen napıyorsun nasılsın 31. Haftaya gelmişsin maşallah
Çok sevindim canım. Benim de sınırda çıktı:) bi tık üstü şeker ama yok yani. Kilo da 14 kilo aldım toplamda o da sınırda dedi böyle sınırdan sınırdan devam edicez:)Kızlar merhaba bugün şeker yuklemem vardı. Doktorum önce 50 gram ile yapalım demişti o yüzden açken kan verdim 50 gramlık içeceği içtim ve 1 saat sonra tekrar bakıldı. 2 değerde normal cıktı o yüzden yeterli sorun yok dedi doktorum. Üzerimden bir yük kalktı şeker yüklemesinden çok korkuyordum. Inşallah herkes güzel haberler alır
Maşşallah canımBugün ben de kontrole gittim
Her sey yolunda. Tansiyon normal. Şeker sınırda ama yüksek değil:) kana bakalım dedi o da normal. Bundan sonra böyle olacak iki büklüm taşıýcaksın halsizlik bacak ağrısı normal dedi :) çok şükür bebekler iyi olsun da ben razıyım. Son aylarda uyuyamıyor bazı anneler valla ben çok rahat ve bol bol uyuyorum.
Her döndüğümde ben de uyanıyorum. Tuvalete de kaç kere kalktığım belli değil. Gece böyle geçiyor da asıl sabah oğlanı okula gönderiyorum 8 de bir yatıyorum 12 ye kadar deliksiz uyuyorumMaşşallah canımuyuyamayanlardan biri benim Yani uyuyorum da dönmek işkence olduğu için her seferinde uyanıyorum dönmeden de olmuyor bebelerden biri eziliyor gibi geliyor tek tarafa toplanıyorlar o tarafım çürüyor ağrıyor. Bir de tuvalete kalkıp duruyorum çok bölününce fenalık geliyor uyumasam daha iyi diyorum normalde de hep erken kalkarım zaten öyle uykuya çok düşkün değilimdir. İnşallah bebişler doğunca bunun faydasını görürüm
Ooo süpersin canım asla uyuyamam öyle normalde zaten haftasonları geç yatsam bile en geç 8-9da kalkardımHer döndüğümde ben de uyanıyorum. Tuvalete de kaç kere kalktığım belli değil. Gece böyle geçiyor da asıl sabah oğlanı okula gönderiyorum 8 de bir yatıyorum 12 ye kadar deliksiz uyuyorumnedense o uyku çok rahat oluyor bir süre daha uyuyayım sonra zombi gibi gezicez
Bugün ben de kontrole gittim
Her sey yolunda. Tansiyon normal. Şeker sınırda ama yüksek değil:) kana bakalım dedi o da normal. Bundan sonra böyle olacak iki büklüm taşıýcaksın halsizlik bacak ağrısı normal dedi :) çok şükür bebekler iyi olsun da ben razıyım. Son aylarda uyuyamıyor bazı anneler valla ben çok rahat ve bol bol uyuyorum.
Ay çok şükür herşeyin iyi çıkmış en azından. Haftan artıyor ama normal artık bazı değerlerin bozulması. O uyuyamayan benimÇok sevindim canım. Benim de sınırda çıktı:) bi tık üstü şeker ama yok yani. Kilo da 14 kilo aldım toplamda o da sınırda dedi böyle sınırdan sınırdan devam edicez:)
Bnmde basladi uyuyamıyorum ama heyecandanBugün ben de kontrole gittim
Catlama değil kaşınma var zaten mantarı su bu derken kaşın kaşın kaşın oldumEvde hindistan cevizi yağı badem yağı falan varsa o da olur canım hatta zeytin yağı bile sürüyorlarmış galiba. Bebe yağı da olur bazı doktorlar da onu öneriyor ben bebe yağı ve lierac kullanıyorum o an hangisi elime gelirse artık. Çatlamaya başladı mı senin?
Olabilir canım ya çok geçmiş olsun neler yiyorsun bir şey mesela alerji yapmaz yapmaz belli bir doygunluğa ulaşınca yapmaya başlarmış öyle olabilirbenim durumum biraz riskli hem rahim ağzım 21e düştü hem de kız normal ama oğlanın gelişimi ve kilosu geri kaldı biraz. Damarlarda direnç vardı ecopirin kullanıyorum ama o da biryere kadar demek ki. Evde yatıyorum yürüyüşü yasakladı sadece arada kalkıp evin içinde geziniyorum. Annemler geliyor her gün yemek çamaşır bulaşık onlarda allahtan ikisi de yakın mesafedeler. Doktor tam tarih vermiyor 1 gün bile fazla tutsak içerde kardır dedi. Sıkı takibe başladık her hafta gidicem artık. Çarşamba gidicem rahim ağzımda kısalma olursa iyice doğum yakın gibiyse ciğer geliştirici yapıcak. Kasılmalar için de nidicard diye bir ilaç kullanıyorum günde 4 tane. Ayrıntılı anlatıyorum ki sizin de bilginiz olsun diye kuzum uzun oldu kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?